Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την χακαρισμένη του lagoskon και πάει νομίζω ακόμα πιο γρήγορα. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα startup προγράμματα (για αλλαγή γλώσσας δε χρειάζομαι τίποτα λόγω swype), καθώς και τα effects. Επίσης για screensaver έχω βάλει το anna screensaver+ για να μη τρέχει το sleeping screen που τρώει αρκετή μνήμη, παρόλο που είναι όμορφο. Έτσι έχω πετύχει αρκετή ταχύτητα και η μπαταρία με χρήση μου βγάζει μιαμιση μέρα άνετα.

Καλα ολα αυτα αλλα ας βαζανε απο την αρχη εναν καλο επεξεργαστη. Οκ το συμπιαν τρεχει και με μικρους επεξεργαστες αλλα ειδαμε οτι με μεγαλυτερους επεξεργαστες παει σφαιρα χωρις να κλεινουμε τιποτα.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα ολα αυτα αλλα ας βαζανε απο την αρχη εναν καλο επεξεργαστη. Οκ το συμπιαν τρεχει και με μικρους επεξεργαστες αλλα ειδαμε οτι με μεγαλυτερους επεξεργαστες παει σφαιρα χωρις να κλεινουμε τιποτα.

Από την αρχή δηλαδή από το 2010 όταν βγήκε ....?

Η αλήθεια είναι ότι κάτι εφέ στα θέματα τρώνε αρκετή μνήμη...αλλά τρώνε και μπαταρία, οπότε να μας λείπουν! Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο άλλωστε. Όσο για το sleeping screen, προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο...μια χαρά τρέχει και δεν τρώει πολλή μπαταρία! (έχω την official Belle)

Γιατι κινητα με 1 GHz δεν υπηρχαν το 2010?

Φίλε μου ποτέ η nokia και το symbian δεν θέλησαν να πρωτοπορήσουν στους επεξεργαστές στα κινητά τους και ούτε χρειαζόταν να το κάνουν. Έχουμε 2012 και το Ν8 μου πάει πιο γρήγορα από ποτέ. Έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που υποσχέθηκε η nokia και θα πάρει και άλλες (ανεξαρτήτου χρονιδιαγράμματος, μπορεί να άργησε οκ..). Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές! Χρόνια πολλά επί την ευκαιρία σε όλους. :)

Φίλε μου ποτέ η nokia και το symbian δεν θέλησαν να πρωτοπορήσουν στους επεξεργαστές στα κινητά τους και ούτε χρειαζόταν να το κάνουν. Έχουμε 2012 και το Ν8 μου πάει πιο γρήγορα από ποτέ. Έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που υποσχέθηκε η nokia και θα πάρει και άλλες (ανεξαρτήτου χρονιδιαγράμματος, μπορεί να άργησε οκ..). Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές! Χρόνια πολλά επί την ευκαιρία σε όλους. :)

ναι οκ αλλά θα μπουρουσαν να βαζαν πιο σύγχρονης τεχνολογιας επεξεργαστες. έτσι θα χαν καλύτερες ή ιδιες επιδόσεις,με χαμηλότερη κατανάλωση..

• 1 month later...
cancelled or name change? ιδου η απορια...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

η πολυαναμενόμενη carla ειναι η belle fp1??? μάλιστα...
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Κι εκεί που άρχισα να απογοητεύομαι, διάβασα αυτό:

There is some good news. Nokia N8 will get a FP 1 update soon that will include new v 8.2 browser, new Nokia Social application and performance enhancements, “probably a minimal overclock”. According to Fiorin Nokia N8 will also get a FP 2 update.

Για να δούμε...

Και τώρα που θα έχουμε και το επίσημο θέμα-είδηση εδώ στο myphone, ποιός τους ακούει όλους τους υπόλοιπους....

Επίσης: δεν είδα πουθενά cancel... Είδα "fp1 is pretty much that what we once called carla"..

There is some good news. Nokia N8 will get a FP 1 update soon that will include new v 8.2 browser, new Nokia Social application and performance enhancements, “probably a minimal overclock”. According to Fiorin Nokia N8 will also get a FP 2 update.

Για να δούμε...

Κι αλλά 2 updates για το precious μου N8; :love: Αθάνατο κινητό........ :O

Huawei Nova 5T

Symbian Carla cancelled, Belle FP2 will be last update + N8 to get Belle FP1 & FP2 (Lite)

http://www.symbiantweet.com/symbian-carla-cancelled-belle-fp2-will-be-last-update-n8-to-get-belle-fp1-fp2-lite

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μεταφέρω και εδώ τα όσα ( offtopic ) έγραψα στο θρεντ του 808.

Ντροπή τους. Τίποτα άλλο. Σκοτώνουν τόσα προιόντα με μία κίνηση.

Σκοτώνουν μία ακόμα ναυαρχίδα μετά το Ν9 και μετά θέλουν να μας στρέψουν στο WP στο οποίο ακυρώνουν τo Skype εξαιτίας της ανικονότητας τους και της έφεσης του να βγάζουν από τη μύγα ξύγκι !

Δυστυχώς ότι αγαπήσαμε στη Νόκια πεθαίνει γοργά.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

τίτλοι τέλους του symbian δηλαδή με την fp2??

εγω θα περιμενω ακομα ;) εξαλλου ειναι τοσο αποφασιστικοι τυποι που αμφιβαλλω να σταματησει εκει :Ρ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δυστυχώς. Μαζί και το αθόρυβο σκότωμα των Series30. Πλέον μόνο S40 και WP.

Και δυστυχώς με αυτές τις επιλογές και κινήσεις, φοβάμαι ότι σε βάθος χρόνου να μένει μόνο σε S40. Κρίμα για έναν τόσο δυνατό κατασκευαστή. Πλέον προσωπικά βλέπω το μέλλον να με πηγαίνει στη Sony, λόγω δυνατού λειτουργικού και κορυφαίου σχεδιασμού.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δε βαριέστε... Το 808 θα το τιμήσω και μετά έχει ο θεός (android...). Αλλά περιμένετε γιατί αυτοί οι ******** άυριο μπορεί να τα πάρουν όλα όσα έιπαν πίσω.. Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους. Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις.

παιδιά για σας δηλαδή για να καταλάβω δεν θα ύπαρξη άλλη αναβάθμιση παρα μονο η bella fp2?

spacer.png

Δε βαριέστε... Το 808 θα το τιμήσω και μετά έχει ο θεός (android...). Αλλά περιμένετε γιατί αυτοί οι ******* άυριο μπορεί να τα πάρουν όλα όσα έιπαν πίσω..

Δεν πα να έχει και 800mp κάμερα. Με λειτουργικό που επισήμως δεν θα έχει μέλλον, δεν το βλέπω να σκάω ξανά άλλη μία 450άρα-500άρα. Εξάλλου αν δεν κλείσει τουλάχιστον διετία το Ν8 μου, δεν παίρνω άλλη συσκευή για κύρια.

παιδιά για σας δηλαδή για να καταλάβω δεν θα ύπαρξη άλλη αναβάθμιση παρα μονο η bella fp2?

Έτσι ακούγεται. Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Edited by impreza_sti

Δε βαριέστε... Το 808 θα το τιμήσω και μετά έχει ο θεός (android...). Αλλά περιμένετε γιατί αυτοί οι ******** άυριο μπορεί να τα πάρουν όλα όσα έιπαν πίσω..

Αν ειναι αληθεια ολα αυτα μας εκαναν την καρδια περιβολι....!!! :mad:

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες τους εχω ικανους!!! :ninja: :ninja:

Edited by impreza_sti

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Δεν πα να έχει και 800mp κάμερα. Με λειτουργικό που επισήμως δεν θα έχει μέλλον, δεν το βλέπω να σκάω ξανά άλλη μία 450άρα-500άρα. Εξάλλου αν δεν κλείσει τουλάχιστον διετία το Ν8 μου, δεν παίρνω άλλη συσκευή για κύρια.

Έτσι ακούγεται. Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Το ίδιο και εγώ! Θα κλείσω 2 χρόνια (μέχρι τον Νοέμβριο) με το Ν8 μου και μετά πάω για iphone5:cry: Πάντως είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ μου:( Κρίμα...!!!