NickTG Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Μόνο που το Ν96 και το innov8 ήταν το 2008 και το N95 το 2007! Μετά ξαναγύρισαν στην παλιά καλή 2.4"! :mad: Μάλλον σκέφτηκαν πως αντί να ανεβάσουν την ανάλυση θα ήταν πιο ευκολο να μειώσουν τη διαγώνιο. :lol: Το θέμα είναι ότι προς το παρόν όποιος θέλει μεγάλη ανάλυση πρέπει να πάρει οθόνη αφής. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Συμπιαν ναι,νοκια οχι.το samsung g810 που ειχα ηταν μακραν μπροστα,καλυτερο απο το πολυ καλο ν79 που εχω τωρα.ειχε καλυτερο υλικο να υποστηριξει το λογισμικο,δε χρειαστηκε ποτε f.w. Update,δεν κολλησε ποτε. Σωστα τα λεει ο τυπος,με ενα συμπιαν κανεις παρα πολλα πραγματα,αλλα οντως εχει μεινει πισω. Το αντροιντ εχει παρει φορα...και ποιος το φτανει... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 3" το θεωρώ κάπως υπερβολή για μη αφής κινητό. 2,6" με 2,8" είναι ιδανικό μέγεθος ώστε να είναι και αντίστοιχο το μέγεθος της συσκευής. Όσο για την κλασική ανάλυση 320*240 δεν είναι πρόβλημα για τέτοιου μεγέθους οθόνες! Ελπίζω πάντως να αρχίσει η nokia να βγάζει κι άλλα μοντέλα μη αφής γιατί πολύ τα έχει ξεχάσει τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ο άνθρωπος αγαπάει το Symbian, ξεκίνησε να ασχολείται μαζί του από την εποχή που άνηκε στην PSION ως εσωτερικό προϊόν (γράφοντας shareware για τα γνωστά organizers της), έχει λοιπόν άμεση σχέση με δαύτο, οπότε δικαίωμα του να γράφει ότι του κατέβει (ειδικά ο 10ος λόγος είναι πολύ σοβαρός –μάλλον μειονέκτημα είναι αλλά τέλος πάντων :p) Τώρα πως μπορεί να θεωρεί ώριμο ένα OS το οποίο παρουσιάζει φοβερά τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα ένα σωρό αγοραστές ακόμα και των πλέον πρόσφατων συσκευών (που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι βράχοι σταθερότητας με ένα πυρήνα και ένα UI τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) να τρέχουν συνεχώς για firmware updates είναι κάτι που ένας θεός γνωρίζει. Βέβαια διαβάζοντας την επιχειρηματολογία επ’ αυτού, νομίζω ότι όταν λέει «ώριμο» θέλει να πει «ολοκληρωμένο» όσον αφορά κάποιες λειτουργίες του και σε καμία περίπτωση «ώριμο» ως σταθερή πλατφόρμα. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος βγάζει το ψωμί του με όλα αυτά, οπότε ..χαμογελώ συγκαταβατικά και προχωρώ :-/ Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Τελευταια εξεταζω τι κινητο θα ηθελα να παρω στην επομενη επιδοτηση καθως ειμαι ακομα με το n95. Εξεταζοντας αναλυτικα τα χαρακτηριστικα των καλυτερων android και windows mobile κινητων κατεληξα μετα απο πολυ ψαξιμο οτι κανενα δεν εχει το συνδυασμο χαρακτηριστικων του n95. Προσοχη δε μιλαω για τα χαρακτηριστικα αυτα καθεαυτα (πχ αναλυση οθονης) αλλα για συνδυασμο χαρακτηριστικων. Επισης οντας στο symbian οs απο την εποχη του SX1 και του 6600 εχω δει τετοιο τεραστιο αριθμο εφαρμογων για οτιδηποτε που ειλικρινα μονο υπολογιστης μπορει να συγκριθει. Πολυ περισσοτερο σκεφτομουν αν θα μου λειψουν περνωντας σε αλλο os και η απαντηση ειναι ναι καθως για να φτασουν σε αυτη τη πληθωρα θα χρειαστουν χρονια αν φτασουν ποτε. Μενει να φανει. Ενα ειναι σιγουρο, το symbian S60 υπαρχει χρονια και δεν ειναι τυχαιο, οι εταιριες προαγουν, οι καταναλωτες αποφασιζουν ομως. Το μεγαλο μειονεκτημα κατα την γνωμη μου ειναι τα αργα gps των Nokia και τα παιχνιδια (ειδικα τα java) που λογω αναλυσης οθονης ειναι ποταπα σε σχεση πχ με του Iphone και σκοπευουν μονο στο να δακρυσουν τα ματια σου. Παρολαυτα τα .sis παιχνιδια μπορει να ειναι απο καλα μεχρι πολυ ωραια. Αλλα παλι του Iphone δε συγκρινονται. Αλλα και παλι πολλα παιχνιδια απλα ειναι απο δυχρηστα μεχρι και αδυνατον να παιχτουν με δυνατοτητες οπως accelerometer σε touch κινητα. Απλή συνηθεια μπορει να μου πειτε. Το συμπερασμα μου λοιπον αν θα αλλαζα το N95 ειναι πως αν το εκανα θα επαιρνα μονο το Samsung i8910 Omnia HD. Το μονο που με κραταει πισω ειναι οτι η samsung εχει στραφει στην αναπτυξη δικου της os και φυσικα σταματησε υποστηριξη-παραγωγη του συγκεκριμμενου κινητου. Οποτε παλι ερχομαι στο σημειο μηδεν. Γενικα οσα πιστευα ως τα καλυτερα κινητα SX1 και αυτο τωρα παντα εχουν συντομη ενδοξη ιστορια. Οσο για το τι λεει αυτος ο Αγγλος απλα το διαβασα, χωρις να δωσω περαιτερω σημασια για δικους μου λογους. Αγγλια-Φιλλανδια εννιαια συμμαχια. Τα συμπερασματα ειναι δικα μας οχι αυτων των <<ειδικων>> Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 3" το θεωρώ κάπως υπερβολή για μη αφής κινητό. 2,6" με 2,8" είναι ιδανικό μέγεθος ώστε να είναι και αντίστοιχο το μέγεθος της συσκευής. Το κινητό μου έχει GPS, όμως οι 2.4 ίντσες του το κάνουν δύσχρηστο για πλοήγηση στο αυτοκίνητο, είναι υπερβολή μια 3άρα οθόνη για αυτόν το λόγο και μόνο; Για να μη μιλήσω για εφαρμογές γραφείου, φωτογραφίες, παιχνίδια και διάφορα άλλα που μπορεί να σου δείξει μια 3άρα οθόνη και που δεν μπορεί μια μικρότερη... Δεν είναι υπερβολή λοιπόν, δεν έχει σημασία που δεν είναι αφής, οθόνες αφής είχαμε σε κινητά με πολύ μικρότερη ανάλυση εδώ και χρόνια... Τώρα πως μπορεί να θεωρεί ώριμο ένα OS το οποίο παρουσιάζει φοβερά τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα ένα σωρό αγοραστές ακόμα και των πλέον πρόσφατων συσκευών (που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι βράχοι σταθερότητας με ένα πυρήνα και ένα UI τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) να τρέχουν συνεχώς για firmware updates είναι κάτι που ένας θεός γνωρίζει. Τα τεχνικά προβλήματα που λες αφορούν στην υλοποίηση της πλατφόρμας από τον κάθε κατασκευαστή και είναι άσχετα από το Symbian αυτό καθ' εαυτό. Και άλλωστε ας μη μιλήσουμε για τεχνικά προβλήματα γιατί τα WM προσπαθούν εδώ και χρόνια να γίνουν σταθερά και να μη χρειάζονται restart κάθε τρεις και λίγο, ενώ το Android αν και πολλά υποσχόμενο βυζαίνει ακόμα το δάχτυλο. Το iPhone OS είναι σταθερό, αλλά για μένα δεν έχει και μεγάλη διαφορά στις λειτουργίες από το λειτουργικό ενός feature phone, πχ του S40 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το πρωτο μου Symbian κινητο ηταν το Ν81 το οποιο με μαγεψε, εκανα το λαθος να παρω το LG KC910 και το μετανιωσα την ιδια μερα, επεναφερα το Ν81 στην ενεργο δραση για ενα ακομα χρονο και τελευταια πηρα το Nokia 5230 με S60 για το χαμηλο κοστος αγορας και το GPS που διαθετει, μεχρι στιγμης μπορv να πω οτι σκιζει στην πλοηγηση (Ndrive) αλλα και σε ολους τους τομεις που ουτος η αλλως σκιζουν τα Symbian! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 symbian s60 για παντα!! Η αληθεια ειναι ομως πως η nokia εχει παραμελησει εντελως τα "μη αφης" κινητα της. Κατι πρεπει να γινει ρε γμτ... Ενα κινητο σαν το n95 8gb με 3" οθονη, 8 mpx και hd-videο θα ηταν ονειρο φιλοι μου! Ονειρο! Υ.γ: και ενας επαξιος μουσικος αντικαταστατης του Ν91 δεν θα με χαλαγε καθολου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Τα τεχνικά προβλήματα που λες αφορούν στην υλοποίηση της πλατφόρμας από τον κάθε κατασκευαστή και είναι άσχετα από το Symbian αυτό καθ' εαυτό. Δεν είναι έτσι. Το Symbian ναι μεν σπάει μέχρι στιγμής σε τρία μεγάλα τμήματα (ας πούμε - διότι υπάρχουν και αρκετά άλλα λιγότερα κρίσιμα..), τον πυρήνα των υπηρεσιών του (Kernel), την διεπαφή με τον χρήστη (Avkon DFRD το οποίο υλοποιεί το abstract class Uikon του συστήματος) και τον thin-layer μεταξύ πυρήνα και baseband (ECom) από την άλλη πλευρά όμως πολλά από τα περιγραφόμενα τεχνικά δεν αφορούν μόνο τα δυο τελευταία τμήματα αλλά σαφέστατα και τον πυρήνα. Για παράδειγμα όταν μια εφαρμογή Symbian κολλήσει και ζητηθεί ο τερματισμός της από τον Task Manager είναι καθαρά θέμα πυρήνα και όχι κατασκευαστή αν το σύστημα θα καταφέρει να την τερματίσει ή αν η κολλημένη εφαρμογή θα καταφέρει αντίστροφα να τερματίσει το σύστημα παίρνοντας το μαζί της και εδώ τις περισσότερες φορές συμβαίνει το δεύτερο. Επίσης πολλές παρεχόμενες υπηρεσίες δεν υλοποιούνται από τους κατασκευαστές λόγο αυξημένης τεχνικής πολυπλοκότητας αλλά παρέχονται έτοιμες από το Symbian Foundation (σήμερα). Για παράδειγμα κάθε δυσλειτουργία στο υποσύστημα SMS ως υπαιτιότητα είναι μοιρασμένη μεταξύ του MTM που παρέχει το Symbian και του ECom driver που παρέχει ο κατασκευαστής. Σε ένα δεύτερο επίπεδο όμως και εδώ η παρατήρηση σου έχει την σημασία της θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς «γιατί κανένας κατασκευαστής ΔΕΝ κατάφερε να παρουσιάσει ένα σταθερό Symbian;» όπως μαρτυρούν τα εκατοντάδες post ιδιοκτητών Symbian συσκευών στο site που συμμετέχεις ως διαχειριστής – τούτο βέβαια το ερώτημα μπορείς να το απαντήσεις αν ασχοληθείς με το βάρβαρο άθλημα του προγραμματισμού του οπότε θα γνωρίσεις από 1ο χέρι εσωτερικά την δομή του :-) Και άλλωστε ας μη μιλήσουμε για τεχνικά προβλήματα γιατί τα WM προσπαθούν εδώ και χρόνια να γίνουν σταθερά και να μη χρειάζονται restart κάθε τρεις και λίγο, Αυτό είναι το μεγάλο κακό κάθε οπαδού Symbian, μια ζωή θα το συγκρίνει με (ότι χειρότερο όπως..) τα WM τα οποία η Microsoft στο τέλος πήρε το θάρρος να τα σκοτώσει κάνοντας τα scrap και ξεκινώντας από την αρχή. Και η Nokia κάτι ανάλογο κάνει με το Symbian σε πρώτη φάση βέβαια αλλάζει το Avkon και σε δεύτερη φάση θα πάμε σε εσωτερικά ζήτημα της πλατφόρμας διότι σε αντίθεση με την Microsoft έχει μεγάλη διείσδυση στην αγορά. Σε δεύτερη φάση ο οπαδός Symbian θα απαξιώσει κάθε ανταγωνιστική τεχνολογία που φαίνεται ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα από το αγαπημένο του Λ.Σ. (όπως θα φανεί στην συνέχεια..) ενώ το Android αν και πολλά υποσχόμενο βυζαίνει ακόμα το δάχτυλο. Εδώ λοιπόν γίνεσαι κακός – όπως και να έχει, μεγαλώνει με θεαματική πρόοδο! Το iPhone OS είναι σταθερό, αλλά για μένα δεν έχει και μεγάλη διαφορά στις λειτουργίες από το λειτουργικό ενός feature phone, πχ του S40 :p Εδώ γίνεσαι κακός, άδικος και μικρόψυχος (είδες τι κακό σου κάνει το Symbian στον χαρακτήρα; -άλλο ένα μείον αυτού του Λ.Σ. λοιπόν! :p) – είχα την ίδια γνώμη με εσένα μέχρι που δούλεψα με iPhone φίλων και μιλώντας ειλικρινά ζήλεψα τους προγραμματιστές που σχεδίασαν αυτό το σύστημα – ανεξαρτήτως των περιορισμών που θέτει λόγο πολιτικής η Apple. Απλά το καλύτερο UI και δεδομένου ότι δεν κολλά εύκολα μακράν καλύτερο Kernel από εκείνο του Symbian. Μεγάλο plus επίσης η πληθώρα πραγματικά πρωτότυπων εφαρμογών! Υ.Γ. Αυτά, δεν πρόκειται να αναλωθώ περαιτέρω επί του ζητήματος τούτου, εγώ άλλωστε κέρδος έχω από τα προτιμάτε το Symbian ακόμα και αν δεν το επιλέγω για την προσωπική μου συσκευή ;-). Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που λες Directx (αντιπαρέρχομαι τα σχόλια περί κακίας :p ) αλλά να σου επισημάνω ότι κι εσύ βλέπεις τα πράγματα από τη σκοπιά του προγραμματιστή, κάτι που προφανώς δεν ενδιαφέρει και πολύ τον τελικό χρήστη. Σίγουρα το Symbian είναι ένας προγραμματιστικός εφιάλτης, αλλά πάντως αυτή τη στιγμή σαν OS πιστεύω ότι είναι το πιο ώριμο και το πιο ταιριαστό για κινητό τηλέφωνο χωρίς touchscreen. Πολύ σωστά η Nokia επικεντρώνεται στο MeeGo / Linux για το touch κομμάτι των συσκευών της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Το κινητό μου έχει GPS, όμως οι 2.4 ίντσες του το κάνουν δύσχρηστο για πλοήγηση στο αυτοκίνητο, είναι υπερβολή μια 3άρα οθόνη για αυτόν το λόγο και μόνο; Για να μη μιλήσω για εφαρμογές γραφείου, φωτογραφίες, παιχνίδια και διάφορα άλλα που μπορεί να σου δείξει μια 3άρα οθόνη και που δεν μπορεί μια μικρότερη... Δεν είναι υπερβολή λοιπόν, δεν έχει σημασία που δεν είναι αφής, οθόνες αφής είχαμε σε κινητά με πολύ μικρότερη ανάλυση εδώ και χρόνια... Το N95 8gb που έχει οθόνη 2,8" είναι λίγο τούβλο. Οπότε με οθόνη 3" είναι υπερβολή για μένα για κινητό μη αφής από την άποψη ότι θα είναι αρκετά ογκώδες το κινητό. Ο μόνος τρόπος για να έχεις μεγάλη οθόνη και πλήκτρα είναι να έχεις συσκευή τύπου N97 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Το N95 8gb που έχει οθόνη 2,8" είναι λίγο τούβλο. Οπότε με οθόνη 3" είναι υπερβολή για μένα για κινητό μη αφής από την άποψη ότι θα είναι αρκετά ογκώδες το κινητό. Ο μόνος τρόπος για να έχεις μεγάλη οθόνη και πλήκτρα είναι να έχεις συσκευή τύπου N97 mini. Aν ειναι τουβλο το Ν95-2 τοτε το Innov8 τι ειναι??!!:lol::p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Nokia N95 8GB 99 x 53 x 21 mm Samsung i8510 INNOV8 106.5 x 53.9 x 17.2 mm Δεν έχουν και τεράστια διαφορά.. Με οθόνη 3" το πλάτος πηγαίνει στα 56-57 mm και εκεί φαίνεται η διαφορά στο χέρι, στην τσέπη κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γιατι, τα κινητα με >3'' oθονη (αφης) δεν θεωρουνται ακομα πιο "τουβλα" με την ιδια λογικη?? Παντως παιδια περα απο την πλακιτσα, αυτο που λεει ο Steve στο αρθρο του περι απλοτητας και ευκολιας χρησης στο Symbian ειναι αληθες 100%. Δοκιμασατε ποτε να στειλετε (η ακομα χειροτερα να λαβετε κατι) μεσω bluetooth? Εδικα σε κατι Blackberry και κατι WinMo... Δηλαδη ελεος...:wacko: Ενω με το Symbianακι , ειναι δυο πατηματα υποθεση. Πολλες φορες η απλότητα ειναι το κλειδι:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Όχι γιατί δεν έχουν κάτω από την οθόνη τους πολλά πλήκτρα και οι αναλογία της οθόνης στα αφής είναι διαφορετική.. 16:10 16:9 κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Δοκιμασατε ποτε να στειλετε (η ακομα χειροτερα να λαβετε κατι) μεσω bluetooth? Εδικα σε κατι Blackberry και κατι WinMo... όντως είναι πολύ ευκολότερο και πιο άμεσο, όμως τα blackberry κατά τη προσωπική μου γνώμη ανήκουν σε άλλη κατηγορία κινητών που οι χρήστες τους σπάνια θα ανταλλάξουν ringtones ή εικόνες μεταξύ τους... και να τύχει να θέλουν κάτι τέτοιο το κάνουν μέσω email.... Διαφωνώ για τα Windows Mobile, το θεωρώ επίσης εύκολο πλέον το μενού τους (οι πρόσφατες εκδόσεις τους) αλλά ψιλοπάσχουν απο ευκολία ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Γενικα οσα πιστευα ως τα καλυτερα κινητα SX1 και αυτο τωρα παντα εχουν συντομη ενδοξη ιστορια. Αλοιμονο και αν καταλαβα τι θελεις να πεις εδω φιλε.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 μάλλον θέλει να πει ότι το SX1 ήταν απο τα καλύτερα Symbian κινητά που πέρασαν απο την αγορά... έπεσα μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (είδες τι κακό σου κάνει το Symbian στον χαρακτήρα; -άλλο ένα μείον αυτού του Λ.Σ. λοιπόν! ) δυστηχως το κακο αυτο λειτουργικο σε κακομαθαινει τοσο πολυ με τις ευκολιες και την απλοτητα του που ειναι δυσκολο να το παρατησεις μετα... :p Περα απο την πλακα αν και θα μου ηταν δυσκολο να αλλαξω os μετα απο τοσα χρονια ικανοποιησης δεν θα ελεγα οχι σε κατι αξιολογο οπως το android 2,1-2,2 και πανω μονο (κανενα αλλο os εκτος απο αυτο) το προβλημα ομως στην περιπτωση μου ειναι οι συσκευες. ειναι αυτο που ειπε και καποιος παραπανω οτι ο συνδιασμος των χαρακτηριστικων που φερνουν τα symbian κινητα συνηθως τα κανουν αναρπαστα... ποιος θα μπορουσε να πει οχι στα 7650-3650 οταν ειχαν βγει? ποιος θα μπορουσε να πει οχι στο n95 οταν ειχε βγει? καποιος που χρησιμοποιει το κινητο του σαν multimedia device μπορει να πει οχι στο n8 μου λες? υπαρχουν πολυ καλες συσκευες στην αγορα αυτην την στιγμη με android λειτουργικο, δυστηχως ομως τους λειπουν τα χαρακτηριστικα του n8 οποτε αυτο με αποτρεπει προσωπικα να δοκιμασω το περιφημο android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 συμφωνω με ολους τους λογους εκτος απο τον 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 υπαρχουν πολυ καλες συσκευες στην αγορα αυτην την στιγμη με android λειτουργικο, δυστηχως ομως τους λειπουν τα χαρακτηριστικα του n8 οποτε αυτο με αποτρεπει προσωπικα να δοκιμασω το περιφημο android... Σε ποιά πράγματα εστιάζεις στο n8;Στην κάμερα και την θύρα hdmi; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) συγκεκριμενα για το n8 κυριως στην καμερα του (φωτογραφια αλλα και βιντεο) μετα στο usb on the go που σου επιτρεπει να συνδεσεις πανω στο κινητο usb stick σκληρο δισκο ενω ακουγετε οτι μπορεις να συνδεσεις και mouse πληκτρολογια που προσωπικα μου φαινετε λιγο δυσκολο να δουλεψουν τετοιες συσκευες λογω driver, ομως ακομα και αν δεν δουλεψουν μεσω usb δουλευουν σιγουρα μεσω bluetooth και σε συνδιασμο με την hdmi εχεις ετοιμο τον φορητο υπολογιστη του σαλονιου σου. επισης μιας και μιλησα για bluetooth to bluetooth v3 που δεν υπαρχει σε αλλη συσκευη μεχρι στιγμης, το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι το μονο το οποιο θα μπορει να κανει αποστολη των τεραστιων αρχειων βιντεο που γραφουν πλεον οι καινουριες συσκευες (720p ειναι αυτα) τον συνδιασμο της 16gb μνημης μαζι με την υποστηριξη εξωτερικης καρτας μνημης!! πραγμα παρα πολυ σημαντικο για εμενα μιας και οτι και αν παθει το κινητο, τραβας την καρτα μνημης και δεν εχεις χασει τιποτα ;) ο φακος της carl zeiss παει μαζι με την καμερα και δεν χρειαζετε να τον αναφερω ξεχωριστα μαλλον ε? το xenon flash παει και αυτο με την καμερα? γιατι οι ανταγωνιστες του δεν εχουν για το media player που υποστηριζει αρκετους τυπους αρχειων και κατι ακουγετε πως παιζει μεχρι και .mkv???? :blink: o πομπος fm που κανει την αναπαραγωγη mp3 κομματιων σε αυτοκινητα που δεν εχουν καποιο ικανο ηχοσυστημα αστεια υποθεση... Το Wi-Fi με υποστηριξη ΙΕΕΕ 802.11 b/ g/ n :blink::D Το FlashLite 4.0 που ολοκληρωνει την εμπειρια πλοηγησης στον ιντερνετ αλλα κανει και τα κινητα που τους λειπει το flash να κλαινε και τελος για εμενα λιγοτερο σημαντικα μιας και δεν εχω καποιο dataplan και μαλλον δεν θα παρω κιολας HSDPA στα 10,2 Mbps EDGE Class 33 Ολα αυτα που σου εγραψα (δεν ξερω αν σου φανηκαν λιγα. νομιζω μονο λιγα δεν ειναι) σε συνδιασμο με τις ελειψεις των παιδικων ασθενειων του symbian, βλεπε την αυτονοητη υπαρξη της αναφορας στα μηνυματα την δυνατοτητα βιντεοκλησης την δυνατοτητα copy paste την γνωστη συνδεσιμοτητα που παντα ειχε το symbian και ναι αναφερομαι και στο bluetooth που ειναι ξεκλειδωμενο και πληρως λειτουργικο μαζι με τα αλλα. τα προεγκατεστημενα zip manager, adobe pdf, quick office που κανουν την συσκευη πολυ ευχρηστη χωρις να χρειαζετε να την επιβαρυνεις βαζοντας προγραματα για να κανουν αυτες τις δουλειες και γενικα ολη η ευκολια χρησης που σου προσφερει αυτο το λειτουργικο μαζι με ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα αυτης της συσκευης πιστευω κανουν το n8 ενα must multimedia κινητο για να μην πω και το top multimedia κινητο. τι λες εσυ? Edited August 14, 2010 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts