bill91 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 40€ έχουν οι ελληνικοί χάρτες, όχι το πρόγραμμα... το πρόγραμμα το κατεβάζεις δωρεάν και μπορείς να το δοκιμάσεις συνήθως για να δεις αν σου κάνει... το αν έχει δώσει ο καθένας λεφτά για τους χαρτες το ξέρει μόνο ο ίδιος και είναι και λίγο άσχετο με το τόπικ ;) μπορει εγω να το διατυπωσα λαθος...δεν ηθελα να εστιασω εκει... το προγραμμα οταν το κατεβαζεις που λες ( οχι τους ελληνικους χαρτες ) τι σου προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 είναι το software... πώς να στο πω... κατεβάζεις το πρόγραμμα και μετά βάζεις τους χάρτες... ότι χάρτη θελεις... ελλάδα, γερμανία, αμερική... αυτό που κατεβάζεις σου προσφέρει το interface κλπ... και το ndrive τουλάχιστον σου προσφέρει 7 μέρες δωρεάν τους χαρτες για να το δοκιμάσεις αν σου κάνει... λογικά και τα άλλα αυτο θα κάνουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 To ένα πρόβλημα μετά το άλλο μετα την εγκατάσταση του 2.2. Η μπαταρια πλέον δεν κρατάει ούτε 10 ώρες. Εβαλα μια εφαρμογή να βλέπω την χρήση cpu και σε idle με κλειστα wifi κλπ είναι μεταξύ 16-60% Αν είναι δυνατόν!!! Θα πάω για hard reset και ελπιζω να λυθεί το πρόβλημα.(Mάλλον ηλίθια ερώτηση) με το hard reset δεν σβήνονται οι επαφές στην sim έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Τί διαφορά έχουν τα Running Services από τα Running Applications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efti Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Γεια σε ολους σας, Θα ηθελα να σβησω καποιες εφαρμογες που εχει το κινητο μας απο την αρχη μεσα. οπως: footprints , peep κ.α Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.... ευχαριστω πολυ τωρα και για ολες τις φορες η βοηθεια σας ειναι φανταστικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Βασικά εμένα οταν ενεργοποιώ το wifi ΤΟΤΕ αρχίζει να πέφτει η στάθμη της μπαταρίας σαν νερό (Σάββατο πρωί το φόρτισα και βράδυ 02.30 μου ζήτησε φόρτιση! ). Σε γενικές γραμμές η μπαταρία μου βγάζει 2,5 μέρες (και μιλάω αρκετά και παίζω κάνα παιχνιδάκι που και που, Σκάκι, teeter κτλ) @ efti Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δεν μπορείς! Και εγω ήθελα να τα βγάλω αλλα δεν βρήκα κάποιο τρόπο Edited January 13, 2011 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Aπλά μου κάνει εντύπωση που λένε μερικοί για 2-3 μερες αυτονομιας με βαριά χρήση... οταν με wifi πέφτει τόσο γρήγορα. Ειδικά τον χρησιμοποιώ το 3G για σερφάρισμα άστα να πάνε εκει. Σε όσους αναφέρεστε σε 2-3 μερες αυτονομίας είναι με ή χωρις χρήση δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος,τι ειναι rootκαι πως το κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 για να διαγραφούν αυτές οι εφαρμογές νομίζω πρέπει να είσαι rooted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 μπορει εγω να το διατυπωσα λαθος...δεν ηθελα να εστιασω εκει... το προγραμμα οταν το κατεβαζεις που λες ( οχι τους ελληνικους χαρτες ) τι σου προσφερει? Γενικότερα (το λέω προειδοποιητικά και όχι γιατί έκανες κάτι), απαγορεύονται στο φόρουμ συζητήσεις που σχετίζονται με πειρατεία λογισμικού ;) Το software σκέτο δε σε βοηθάει σε τίποτα. Θέλει και χάρτες, οπότε... Τί διαφορά έχουν τα Running Services από τα Running Applications? Το ένα είναι οι εφαρμογές και το άλλο οι υπηρεσίες. Είναι παρόμοιο και στα windows πχ. Αν ανοίξεις τον task manager, θα δεις εφαρμογές, provesses, services... Oι υπηρεσίες είναι αν δεν κάνω λάθος ένα είδος εφαρμογών που τρέχουν μόνο στο παρασκήνιο, παρέχοντας κάποιες δυνατότητες (πχ εφαρμογές πελάτη-srever). Κάποιες εφαρμογές που δουλεύουν μόνο στο παρασκήνιο, είναι ουσιαστικά services ;) To ένα πρόβλημα μετά το άλλο μετα την εγκατάσταση του 2.2. Η μπαταρια πλέον δεν κρατάει ούτε 10 ώρες. Εβαλα μια εφαρμογή να βλέπω την χρήση cpu και σε idle με κλειστα wifi κλπ είναι μεταξύ 16-60% Αν είναι δυνατόν!!! Θα πάω για hard reset και ελπιζω να λυθεί το πρόβλημα.(Mάλλον ηλίθια ερώτηση) με το hard reset δεν σβήνονται οι επαφές στην sim έτσι; Αν δεν κάνω λάθος δε σβήνονται. Δεν υπάρχει λόγος να σβήνονται. Κάνε ένα backup καλού κακού (υπάρχει το πρόγραμμα mybackup pro free στο market) που κάνει αυτή τη δουλειά... Μπορεί να τρέχει κάτι στο παρασκήνιο (κάποια κολλημένη εφαρμογή) και να φταίει αυτό, ή να έβαλες κανένα widget που τρώει πολύ μπαταρία. Γενικότερα widget που δείχνουν τη χρήση cpu (ή το σήμα, ή την ελεύθερη μνήμη) καταναλώνουν πολύ μπαταρία (και θέλουν και επεξεργαστική ισχύ)... Γεια σε ολους σας, Θα ηθελα να σβησω καποιες εφαρμογες που εχει το κινητο μας απο την αρχη μεσα. οπως: footprints , peep κ.α Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.... ευχαριστω πολυ τωρα και για ολες τις φορες η βοηθεια σας ειναι φανταστικη.... Χρειάζεται root και να το κάνεις μέσω adb. Γενικότερα είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία για την πρώτη φορά, αλλά αν γίνει μια φορά, είναι εύκολο μετά... Αν είσαι με επίσημη 2.2.1, το ξεχνάς προς το παρόν! :) Aπλά μου κάνει εντύπωση που λένε μερικοί για 2-3 μερες αυτονομιας με βαριά χρήση... οταν με wifi πέφτει τόσο γρήγορα. Ειδικά τον χρησιμοποιώ το 3G για σερφάρισμα άστα να πάνε εκει. Σε όσους αναφέρεστε σε 2-3 μερες αυτονομίας είναι με ή χωρις χρήση δικτύου; 2-3 μέρες με πολύ wifi και 3g (όχι όμως μόνιμα ενεργοποιημένα) και με απενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις... Επειδη ειμαι λιγο ασχετος,τι ειναι root και πως το κανουμε? Απ'τη στιγμή που είσαι άσχετος με αυτό, μάλλον δεν έφτασε η ώρα να το κάνεις... Το root είναι κάτι σαν το λογαριασμό administrator στα windows... Αποκτάς πρόσβαση στη rom μνήμη του κινητού (έχεις δικαιώματα να γράψεις πλέον σε αυτήν). Eδώ είναι κάποια πλεονεκτήματα του να είσαι rooted. Στα αρνητικά το ότι χάνεις θεωρητικά την εγγύηση και μειώνεται η ασφάλεια! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Aπλά μου κάνει εντύπωση που λένε μερικοί για 2-3 μερες αυτονομιας με βαριά χρήση... οταν με wifi πέφτει τόσο γρήγορα. Ειδικά τον χρησιμοποιώ το 3G για σερφάρισμα άστα να πάνε εκει. Σε όσους αναφέρεστε σε 2-3 μερες αυτονομίας είναι με ή χωρις χρήση δικτύου; Χωρίς σερφάρισμα + χωρίς GPS... Με wifi μεν (ενημερώσεις, fb, tweeter κτλ), προσθαφαιρέσεις εφαρμογών (στήσιμο, ψάξιμο), mp3, video, sms + κλήσεις, μεταφορές αρχείων (usb stick) κτλ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Aπλά μου κάνει εντύπωση που λένε μερικοί για 2-3 μερες αυτονομιας με βαριά χρήση... οταν με wifi πέφτει τόσο γρήγορα. Ειδικά τον χρησιμοποιώ το 3G για σερφάρισμα άστα να πάνε εκει. Σε όσους αναφέρεστε σε 2-3 μερες αυτονομίας είναι με ή χωρις χρήση δικτύου; Εμένα μου βγάζει 3 μέρες ΧΩΡΙΣ wifi ή για να είμαι ειλικρινείς με λίγο και φυσικά χωρις αυτοματες ενημερώσεις. Ουτε καιρούς, facebook, tweeter κτλ κτλ Οτι θέλω πάω και το τσεκάρω εγω. ΑΛΛΑ με ραδιο και Mp3 καμιά ωρίτσα την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftom Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω πως να το λύσω. Λοιπόν συγχρονίζω το τηλέφωνο με htc sync και outlook όλα καλά μέχρι εδώ. 'Οτι γράφω από το outlook στο ημερολόγιο όλα καλά, δλδ φαίνεται στο ημερολόγιο του τηλεφώνου μου. Όταν γράφω από τηλέφωνο στο ημερολόγιο και συγχρονίζω δεν φαίνεται στο ημερολόγιο του outlook. Τι κάνω λάθος;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 παιδια με το hard reset χανουμε κ τις επαφες?οσοι τοχετε κανει ειδατε διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Όσοι αναφέρεστε στην αυτονομία έχετε περάσει την 2.2.1; Γιατί εμένα απο τότε μου αρχισαν τα προβλήματα. Πάντως έχω απενργοποιήσει όλες τις ανανεώσεις και συγχρονισμούς(ακόμα και τα δεδομένα φόντου. Widget δεν έχω περασμένο πλέον κανένα και οι περασμένες πλέον εφαρμογές είναι ελάχιστες. Οπότε κάτι άλλο δεν μου πάει καλά. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι το κινητό δεν είναι ούτε βδομάδας άλλα μέχρι χθες που έκανα την αναβάθμιση δεν είχα θέμα με την μπαταρία μου. Από λίγο googling που έκανα πάντως το αντιμετωπίζουν και μερικοί άλλοι (σε μερικά ξένα forum) και λέει ότι μπορεί να φταίει ότι κάτι ήταν περασμένο στην κάρτα(sd) και μετά την αναβάθμιση το κινητό ψάχνει να βρει τα δεδομένα αυτα. Πάντως εγώ δεν έχω περάσει τίποτα παρά μόνο κάτι mp3 (ίσως και το πρόγραμμα πλοήγησης να εγκαταστάθηκε εκεί) αλλά παρατήρησα ότι η κάρτα έχει γεμίσει με πάρα πολλους φακέλους. Άσχετο αλλά είδα ότι συζητήθηκε λίγο πριν το NAVIGON είναι πολύ καλό για πλοήγηση σε android (αν και πάντα προτιμούσα τα destinator στα WM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 παιδια με το hard reset χανουμε κ τις επαφες?οσοι τοχετε κανει ειδατε διαφορα? Τα πάντα χάνεις... Εκτός από τα περιεχόμενα τις κάρτας sd :) Όσοι αναφέρεστε στην αυτονομία έχετε περάσει την 2.2.1; Γιατί εμένα απο τότε μου αρχισαν τα προβλήματα. Πάντως έχω απενργοποιήσει όλες τις ανανεώσεις και συγχρονισμούς(ακόμα και τα δεδομένα φόντου. Widget δεν έχω περασμένο πλέον κανένα και οι περασμένες πλέον εφαρμογές είναι ελάχιστες. Οπότε κάτι άλλο δεν μου πάει καλά. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι το κινητό δεν είναι ούτε βδομάδας άλλα μέχρι χθες που έκανα την αναβάθμιση δεν είχα θέμα με την μπαταρία μου. Από λίγο googling που έκανα πάντως το αντιμετωπίζουν και μερικοί άλλοι (σε μερικά ξένα forum) και λέει ότι μπορεί να φταίει ότι κάτι ήταν περασμένο στην κάρτα(sd) και μετά την αναβάθμιση το κινητό ψάχνει να βρει τα δεδομένα αυτα. Πάντως εγώ δεν έχω περάσει τίποτα παρά μόνο κάτι mp3 (ίσως και το πρόγραμμα πλοήγησης να εγκαταστάθηκε εκεί) αλλά παρατήρησα ότι η κάρτα έχει γεμίσει με πάρα πολλους φακέλους. Άσχετο αλλά είδα ότι συζητήθηκε λίγο πριν το NAVIGON είναι πολύ καλό για πλοήγηση σε android (αν και πάντα προτιμούσα τα destinator στα WM) Ή κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά, ή η μπαταρία σου έχει πρόβλημα, ή ξερω γω κάτι δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση... Πιθανώς το hard reset να σε βοηθήσει αλλά σβήνονται τα πάντα απ'το κινητό... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ή ξερω γω κάτι δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση Να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό φοβάμαι γιατί μετά την αναβάθμιση έφαγε ένα κόλλημα και για κανα 10λεπτο είχε κολήσει στην οθόνη μπουταρίσματος (την λευκή με το logo της HTC). Eρώτησης: Με hard reset θα είναι η συσκευή όπως την μέρα που την αγόρασα(με το 2.1) ή θα σβηστούν τα πάντα αλλά θα παραμείνει η 2.2; Γίνεται χωρίς την sim γιατί όλες μου οι επαφές είναι σε αυτήν και δεν θέλω να το ριψοκινδυνεύσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Φαντάζομαι γίνεται και χωρίς τη σιμ... Πάντως αν δεν κάνω λάθος δεν πειράζονται τα δεδομένα τις, αλλά καλού κακού βγαλ'την πριν. Στο πρώτο ποστ λέει και τον τρόπο και υπάρχει και λινκ για το manual, όπου μπορείς να κοιτάξεις για τη σιμ για σίγουρα! Το κινητό θα επαναφερθεί όπως μόλις του πέρασες τη 2.2. Δε γίνεται να γυρίσεις στη 2.1! Κι επίσης λογικό είναι να κολλήσει στην οθόνη του boot αν δεν κάνω λάθος, γιατί ξαναφτάχνεται η dalvik cache του κινητού, οπότε δε νομίζω να είναι αυτό! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εχει βρει κανεις καποια εφαρμογη σαν αυτη που ειχε το LG και τα widgets των blutooth wifi κλπ εμφανιζοντουσαν οταν κατεβαζανε την πανω μπαρα..βρηκα μια μεχρι στιγμης αλλα ηταν κακοφτιαγμενη-κακοσχεδιασμενη και κατεβασα προς το παρον το my services. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Γίνεται χωρίς την sim γιατί όλες μου οι επαφές είναι σε αυτήν και δεν θέλω να το ριψοκινδυνεύσω Γιατι δεν περνας τις επαφες σου στο Outlook ή ακομα καλυτερα στο Google Contacts? Με ενα απλο συχρονισμο τις περνας στο κινητο σου και εχεις και backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να πάρω δώρο το κινητό και το βρίσκω σε καταστήματα που λένε ότι δεν έχει ελληνικά και πρέπει να του βάλω εγώ. Τι παίζει γενικά. Εγγύηση λένε έχουν. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω το φορουμ να δω αν έχει ειπωθεί. please πείτε μου τι κάνω. Το παίρνω από κατάστημα και το στρώνω εγώ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλησπέρα σε όλους! :) Εχει βρει κανεις καποια εφαρμογη σαν αυτη που ειχε το LG και τα widgets των blutooth wifi κλπ εμφανιζοντουσαν οταν κατεβαζανε την πανω μπαρα..βρηκα μια μεχρι στιγμης αλλα ηταν κακοφτιαγμενη-κακοσχεδιασμενη και κατεβασα προς το παρον το my services. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Έψαχνα κι εγώ για ένα διάστημα παρόμοια εφαρμογή και δεν υπήρχαν... Aυτο το my services που είναι; Γιατί δεν το βρήκα σε appbrain και androlib :confused: Στο gingerbread είναι default αν δεν κάνω λάθος, όπως και στα lg όπως είπες και σε κάποια samsung... Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τη free εφαρμογή widgetsoid και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αυτή δεν είναι για τη notification bar αλλά για τις κεντρικές οθόνες. καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να πάρω δώρο το κινητό και το βρίσκω σε καταστήματα που λένε ότι δεν έχει ελληνικά και πρέπει να του βάλω εγώ. Τι παίζει γενικά. Εγγύηση λένε έχουν. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω το φορουμ να δω αν έχει ειπωθεί. please πείτε μου τι κάνω. Το παίρνω από κατάστημα και το στρώνω εγώ? Ευχαριστώ πολύ Γεια σου φίλε μου. Απ'όσο έχω ακούσει, η ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται μόνο ελληνικές συσκευές, οπότε δε γνωρίζω σίγουρα, αλλά νομίζω θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις στην ελληνική αντιπροσωπεία ένα τηλέφωνο, για να είσαι σίγουρος... Πάντως και στο site της htc (εδώ) έχει τα μαγαζιά με τα οποία συνεργάζεται επίσημα... Όπως είπα και πρίν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 φίλε villis σ' ευχαριστώ. Στο κατάστημα (δεν ξέρω αν μπορώ να πώ όνομα να δούμε αν είναι αξιόπιστο) που το έχω βρεί, λέει "Πολλαπλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά " και εγγύηση 2 έτη. Σε άλλα που είναι παραεισαγωγή λέει "Αγγλικό μενού. Δυνατότητα ελληνικού μενού με το πρόγραμμα "More Locale 2" μέσα από το Android Market". Στο τηλ. αυτοί λένε ότι κανονικά από ACE hellas. Στην αντιπροσωπεία θέλουν ΙΜΕΙ για να πουν. Αλλιώς λέει πήγαινε πλαίσιο, γερμανό κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση, μπορείς να το πάρεις από εδώ, που και πιο φτηνά είναι από πλαίσιο (νομίζω ότι και τα έξοδα αποστολής να πληρώσεις, αν έχει, πάλι φτηνότερα σου έρχεται) και είναι στα μαγαζιά που έχει η htc στα επίσημα.. εγώ από εκεί πήρα το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εγώ το βρίσκω εδώ. http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=36754. και βλέπω λένε το ίδιο πράγμα "Πολλαπλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά " ευχαριστώ παιδία για την βοήθεια γιατί το θελω για δωράκι. ότι ξέρετε πείτε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts