dimosdd Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλημερα/καλησπερα παιδια, ειμαι νεος στο φορουμ και ακομα δεν το ξερω καλα. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να συγχρονισω το htc wildfire με το address book του macbook pro ,κυριως τις επαφες μου δηλαδη, χωρις ομως αυτο να γινεται αυτοματα. Σε γενικες γραμμες, αναζητω ενα πρόγραμμα στο οποιο να μπορω να επιλεξω εγω οτι θελω να συγχρονισω και αυτο να γινεται οχι απο το gmail αφου εκει εχω αλλες επαφες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKLAUSS Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γεια σας παιδιά! Εχετε βρει πουθενα αν υπαρχει διαθεσιμη η rom miui για το wildfire?? εχω βρει σχεδον ολες τις συσκευες εκτος απο το widfire...:mad::mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Γεια σας παιδιά! Εχετε βρει πουθενα αν υπαρχει διαθεσιμη η rom miui για το wildfire?? εχω βρει σχεδον ολες τις συσκευες εκτος απο το widfire...:mad::mad::( Δεν υπάρχει καμία έκδοση miui για το wildfire... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002 Εκανα τα εξης κατεβασα το Z4 Root , Rom Manager , Τα Google Apps. και τα περασα μεσα στην SD card παω να κανω το 1o step install ClockworkMod Recovery το οποιο το βρηκα μεσα απο το Market εν συνεχεια εβαλα κ μεσα στην καρτα και τα αλλα 2 αρχεια ε τα υπολοιπα θα τα καταλαβατε μεσα απο τις εικονες, πραγματικα Δεν εχω ιδεα γιατι Δεν με αφησε να ολοκληρωσω την ολη διαδικασια :wacko: http://img11.imageshack.us/img11/1094/img20120220235052.jpg http://img11.imageshack.us/img11/9403/img20120220235120.jpg http://img12.imageshack.us/img12/3695/img20120220235135.jpg Επισης τρεχοντας το Z4 Root υπο την μορφη Temporary root http://img685.imageshack.us/img685/6357/img20120221001219.jpg Σχετικα με αυτο που ποσταρα δεν εχουμε βρει αιτιες ακομα ε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 GSM /WCDMA, 3G νομιζω πως ναι, οχι Δεν περασα ραδιοφωνο ,και hard reset Ειχα κανει το προηγουμενο ετος.. ε στο κεντρο της Αθηνας λιγο δυσκολο να μην πιανω σημα πιστευω :confused: Δεν ξερω Αν πρεπει να ενεργησω καπως ετσι -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002 Καλύτερα να το βάλεις μόνο στο gsm και όχι στο gsm/wcdma. Θα έχεις σίγουρα καλύτερο σήμα (αλλά και χαμηλότερες ταχύτητες στο internet μέσω του παρόχου ;) Γεια σας παιδιά! Εχετε βρει πουθενα αν υπαρχει διαθεσιμη η rom miui για το wildfire?? εχω βρει σχεδον ολες τις συσκευες εκτος απο το widfire...:mad::mad::( Η miui δε βγαίνει για κινητά με qvga ανάλυση. Αν υπάρχει για κάποιο, θα είναι unofficial port! Για το δικό μας όμως, δεν έχει... Σχετικα με αυτο που ποσταρα δεν εχουμε βρει αιτιες ακομα ε? :O Δοκίμασε λίγο και τον οδηγό της πρώτης σελίδας και όχι αυτόν με το z4root ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλύτερα να το βάλεις μόνο στο gsm και όχι στο gsm/wcdma. Θα έχεις σίγουρα καλύτερο σήμα (αλλά και χαμηλότερες ταχύτητες στο internet μέσω του παρόχου ;) Δοκίμασε λίγο και τον οδηγό της πρώτης σελίδας και όχι αυτόν με το z4root ;) Στο συγκεκριμενο Κινητο Δεν κανω χρηση Internet !! οποτε προτινεις να το κατεβασω μια σκαλα κατω. Πραγματικα θεωρησα ειναι πιο ευκολο με το z4root με τον οδηγο Οσο και Αν σου ακουγεται καπως λιγο με δυσκολευει στο να το κανω, Ισως με τον φοβο ή και με την αγνοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 http://img337.imageshack.us/img337/8011/img20120222231022.jpg http://img14.imageshack.us/img14/1499/img20120222231030.jpg http://img696.imageshack.us/img696/6301/img20120222231042.jpg Για να περασω καποια ROM γιατι μεσα απο το Rom manager μου λεει οτι δεν ειμαι root και κατι τετοια, κανω κατι λαθος??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKLAUSS Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν υπάρχει καμία έκδοση miui για το wildfire... Η miui δε βγαίνει για κινητά με qvga ανάλυση. Αν υπάρχει για κάποιο, θα είναι unofficial port! Για το δικό μας όμως, δεν έχει... Ευχαριστω..!μενω με το espier launcher ειναι επισης πολυ πολυ καλος.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 http://img337.imageshack.us/img337/8011/img20120222231022.jpg http://img14.imageshack.us/img14/1499/img20120222231030.jpg http://img696.imageshack.us/img696/6301/img20120222231042.jpg Για να περασω καποια ROM γιατι μεσα απο το Rom manager μου λεει οτι δεν ειμαι root και κατι τετοια, κανω κατι λαθος??:wacko: Θέε μου αυτός ο rom manager μια αηδια και μισή είναι διαβασε τον οδηγό στο 1ο πόστ φίλε και θα βγάλεις άκρη όσο δυσκολο και αν φαίνεται στο τέλος θα καταλήξεις να αλλάζεις roms για πλάκα :lol: Πάντως το να αλλάξεις rom ή radio δεν σημαίνει ότι θα σου βελτιωθεί το σήμα, και εμένα όσες φορές μου έκανε τα "beep" με CM7 ήμουν... μάλλον είναι θέμα δικτύου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Εκανα την "Διαδικασία για s-off" εβαλα μεσω Κονσολας το key απο το site που σου στελνει και μετα με ρωτησε απο την κονσολα Αν θελω να κανω Download to ClockwrokMod πατησα το "Y" μου ειπε οτι ειναι το κινητο "s-off" Μεχρι και αυτο το βημα -> 3) Το τηλέφωνο θα σας ρωτήσει αν θέλετε να κάνετε update το αρχείο PC49IMG.zip πατώντας το volume up. Κάντε το και στη συνέχεια πατήστε το power button για να κάνετε restart. Ουσιαστικά αυτό ήταν όλο. Περάσατε πλέον τη recovery και μπορείτε να εγκαταστήσετε custom roms. Η διαδικασία για να περάσετε κάποια custom rom αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Προσοχή ωστόσο καθώς πρέπει να διαγράψετε το αρχείο αρχείο PC49IMG.zip από την κάρτα μνήμης καθώς διαφορετικά κάθε φορά που θα προσπαθείτε να μπείτε στη recovery θα σας ζητάει update! Ολα κομπλε απο κει κ περα και εφοσον εχω περασει μεσα στην SD το .Rar αρχειο -> PC49IMG.zip, ανοιξα το κινητο ανοιγω το ClockWorkMod το Οποιο κατεβασα απο το Market και μου λεει το εξης μυνημα -> You must root your phone for ROM Manager to function.Superuser was not found at "/system/bin/su" or "/system/xbin/su". Use Google Search on your computer to find instructions to root your phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than06 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλημερα.....ειμαι κι εγω πια με cm7 και ακομα πειραματιζομαι....μια ερωτηση.Το 802.11 b/g/n που αναφερεται στο πρωτο ποστ γινεται με την εγκατασταση της cm7 ή πρεπει να κανω κατι αλλο.Αυτο εχει σχεση με την ταχυτητα του wifi?Γινεται πιο γρηγορο το ιντερνετ?Ευχαριστω εκ των προτερων......να περνατε καλα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 για να στειλω ΜΜS πρεπει να εχω data enabled τικαρισμένο? (ή κάποια άλλη ρύθμιση?) (cosmote, CM7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 για να στειλω ΜΜS πρεπει να εχω data enabled τικαρισμένο? (ή κάποια άλλη ρύθμιση?) (cosmote, CM7) ναι, αυτο παρατήρησα, το ρημάδι απαιτεί data enabled Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Εκανα την "Διαδικασία για s-off" εβαλα μεσω Κονσολας το key απο το site που σου στελνει και μετα με ρωτησε απο την κονσολα Αν θελω να κανω Download to ClockwrokMod πατησα το "Y" μου ειπε οτι ειναι το κινητο "s-off" Μεχρι και αυτο το βημα -> 3) Το τηλέφωνο θα σας ρωτήσει αν θέλετε να κάνετε update το αρχείο PC49IMG.zip πατώντας το volume up. Κάντε το και στη συνέχεια πατήστε το power button για να κάνετε restart. Ουσιαστικά αυτό ήταν όλο. Περάσατε πλέον τη recovery και μπορείτε να εγκαταστήσετε custom roms. Η διαδικασία για να περάσετε κάποια custom rom αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Προσοχή ωστόσο καθώς πρέπει να διαγράψετε το αρχείο αρχείο PC49IMG.zip από την κάρτα μνήμης καθώς διαφορετικά κάθε φορά που θα προσπαθείτε να μπείτε στη recovery θα σας ζητάει update! Ολα κομπλε απο κει κ περα και εφοσον εχω περασει μεσα στην SD το .Rar αρχειο -> PC49IMG.zip, ανοιξα το κινητο ανοιγω το ClockWorkMod το Οποιο κατεβασα απο το Market και μου λεει το εξης μυνημα -> You must root your phone for ROM Manager to function.Superuser was not found at "/system/bin/su" or "/system/xbin/su". Use Google Search on your computer to find instructions to root your phone. Δεν μπορώ να καταλάβω... Γιατί χρησιμοποιείς το rom manager; Δεν το λέει πουθενά ο οδηγός... Μόλις έκανες το s-off και έχεις το pc49img αρχείο στην κάρτα μνήμης, σβήσε το κινητό και μετά πάτησε το volume down και το πλήκτρο ενεργοποίησης και κάνε ότι λέει ο οδηγός... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Η 2.2.1 Αρνειται κατηγορηματικα να τρεξει με το Titanium back up λεει δεν ειναι root το κινητο και τετοια ενω εκανα τον οδηγο με το 1ο ποστ , Κ εγω πραγματικα εχασα πολυ χρονο με το να ασχολουμαι με την βλακεια, Ευχαριστω οσους με βοηθησαν και ειχαν υπομονη!!! αλλα δυστηχως το πειραμα μου Απετυχε παταγωδως!! Edit: χαχαχ τι εγινε κανατε ευχες και περασα την 7.1.0.1 :lol: Edited February 24, 2012 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 χαχαχ τι εγινε κανατε ευχες και περασα την 7.1.0.1 :lol: Χαχα καιρός ήταν :lol:! Σου λειτουργούν όλα εντάξει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αν εξαιρεσουμε δικα μου κολληματα που ηθελα ας πουμε τον φακο που ειχε default ασχετα αν μπορεις να βαλεις οπως εχω περασει και το Nexus, σε γενικες γραμμες εφοσον θυμηθηκα το Πως περνανε και το αρχειο για το Market σιγα σιγα το στρωνω το κινητο με επαφες,ημερολογια κλπ, ενταξει Δεν θα το φορτωσω χαλαρη χρηση να δουμε πως θα παει τις πρωτες μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδια εμενα ολα καλα απο τοτε που εβαλα την CM7,το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι σαν να πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια κ το κουφο...αν κανω reboot το κιν.κανει επανεκκινηση κανονικα ενω αν το κλεισω τελειως μετα για να ξαναανοιξει πρεπει να βγαλω την μπαταρια...τι παιζει εδω? Α μουρθε η μπαταρια απο ebay 1500mah (made in china)για να την δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Οταν κανεις install μια εφαρμογη και φαινετε επανω στην μπαρα Περα απο το να κατεβασεις την μπαρα με το χερι Πως αλλιως σβηνεις τα στοιχεια που φαινονται επανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδια εμενα ολα καλα απο τοτε που εβαλα την CM7,το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι σαν να πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια κ το κουφο...αν κανω reboot το κιν.κανει επανεκκινηση κανονικα ενω αν το κλεισω τελειως μετα για να ξαναανοιξει πρεπει να βγαλω την μπαταρια...τι παιζει εδω? Α μουρθε η μπαταρια απο ebay 1500mah (made in china)για να την δουμε... Μήπως δεν έκατσε κάτι καλά στην αναβάθμιση; Επίσης μήπως βάζεις το κινητό να φορτίζει ενώ είναι κλειστό; Οταν κανεις install μια εφαρμογη και φαινετε επανω στην μπαρα Περα απο το να κατεβασεις την μπαρα με το χερι Πως αλλιως σβηνεις τα στοιχεια που φαινονται επανω? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ούτε παλιά υπήρχε. Ανοίγεις την μπάρα και είτε πατάς την εκκαθάριση των ενημερώσεων ή σέρνεις την ειδοποίηση αριστερά-δεξιά Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παλια πηγαινες και Μενου -> ειδοποιεισεις αν το θυμαμε καλα, αλλα μικρο το κακο που λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Aυτό έχει να κάνει με τον launcher, αλλά όπως και να'χει μικρό το κακό όπως λες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpintor Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 πώς μπορείς να αλλάξεις launcher, και ποιά ακριβώς χαρακτηριστικά αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ο launcher αλλάζει ουσιαστικά την εμφάνιση του κινητού. Αλλάζουν οι αρχικές οθόνες και ο τρόπος που αλλάζουν, αλλάζει το μενού με τις εφαρμογές κλπ. Αλλάζεις εγκαθιστόντας κάποιον από το market Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas1986 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ξέρετε αν θα βγει καινούργια έκδοση της cyanogen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts