Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ερωτηση τωρα: ψαχνω να βρω rom που να εχει το UI του htc και του sense..πως ειναι δηλαδη το htc wildfire s ..ετσι να το κανω...υπαρχει κατι?

Ότι υπάρχει θα το βρεις εδώ.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
με 4 ή 8 gb class 4 θα ειναι ενταξει ή καλύτερα class 6?

Όσο μεγαλύτερο το class, τόσο πιο γρήγορη η κάρτα. Η επιλογή εξαρτάται από τα χρήματα που διατίθεσαι να δώσεις.

Modpic.gif

Καλησπερα στην παρεα, ανελαβα να παραγγειλω ενα screen digitizer για ενα φιλο του οποιου η οθονη εσπασε. Σε αυτο ομως βλεπω να αναφερει στη μεση της σελιδας οτι υπαρχουν δυο ειδων digitizers. Ξερετε πως μπορω να εξακριβωσω τι παιρνει η συγκεκριμενη συσκευη;

Καλησπερα στην παρεα, ανελαβα να παραγγειλω ενα screen digitizer για ενα φιλο του οποιου η οθονη εσπασε. Σε αυτο ομως βλεπω να αναφερει στη μεση της σελιδας οτι υπαρχουν δυο ειδων digitizers. Ξερετε πως μπορω να εξακριβωσω τι παιρνει η συγκεκριμενη συσκευη;

Θα πρέπει να δεις το υπάρχον digitizer, αν έχει ή όχι το ολοκληρωμένο στην καλωδιοταινία. Το πιθανότερο είναι να μην το έχει, αλλά ο μόνος τρόπος να πεις σίογυρα είναι να το ανοίξεις.

καλησπέρα!

Παίδες..παίζει κανένα working Link για download της DK_CUSTOM_ROM_V4.5.4? thnx

Γιατί δε βάζεις την τελευταία έκδοση; Επίσης δοκίμασες όλα τα links από εδώ;

Τhe end of an era...

Θα πρέπει να δεις το υπάρχον digitizer, αν έχει ή όχι το ολοκληρωμένο στην καλωδιοταινία. Το πιθανότερο είναι να μην το έχει, αλλά ο μόνος τρόπος να πεις σίογυρα είναι να το ανοίξεις.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Βασικα ειναι λιγο δυσκολο να το ανοιξει και τωρα και σε 10 μερες που θα ερθει το καινουριο, και ελεγα μην φαινεται σε κανα αριθμο μοντελου.

Καλο βραδυ

Καλησπερα, εχω περασει cm7 την stable εκδοση στο τηλεφωνο, αλλα δεν εχω ελληνικο λεξικο (Τ9) για τα μηνυματα, καμια ιδεα η τροπος για να περασω το ελληνικο Τ9;;

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

καλησπεα σε ολους. μηπως γνωριζετε αν υπαρχει κανενασ χαρτης για το dont panic? το κατεβασα απο το μαρκετ και σε 7 μερεσ κλειδωσε. γνωριζει καποιος κατι?

Καλησπερα, εχω περασει cm7 την stable εκδοση στο τηλεφωνο, αλλα δεν εχω ελληνικο λεξικο (Τ9) για τα μηνυματα, καμια ιδεα η τροπος για να περασω το ελληνικο Τ9;;

εγω εχω βαλει το go keyboard ή κάπως έτσι, που εχει ελληνικο plugin και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος!

βέβαια με το πληκτρολόγιο "της μάνας του" ήμουν φουλ ικανοποιημένος και θα το προτιμούσα, αλλα και αυτο καλό είναι, το συνηθίζεις!

Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ;)

Υπάρχουν αρκετά στο market Που έχουν ελληνικό t9, όπως πχ το go keyboard

καλησπεα σε ολους. μηπως γνωριζετε αν υπαρχει κανενασ χαρτης για το dont panic? το κατεβασα απο το μαρκετ και σε 7 μερεσ κλειδωσε. γνωριζει καποιος κατι?

Κλείδωσε μάλλον γιατί έληξε η δοκιμαστική περίοδος. Για να αποκτήσεις τους χάρτες, θα πρέπει απλά να πληρώσεις. Οποιοσδήποτε άλλος "πλάγιος" τρόπος απόκτησης του προγράμματος, είναι παράνομος και συνεπώς απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση στο myphone ;)

εγω εχω βαλει το go keyboard ή κάπως έτσι, που εχει ελληνικο plugin και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος!

βέβαια με το πληκτρολόγιο "της μάνας του" ήμουν φουλ ικανοποιημένος και θα το προτιμούσα, αλλα και αυτο καλό είναι, το συνηθίζεις!

Το πληκτρολόγιο της μάνας του είναι αυτό! Μπορείς να το βάλεις κανονικά ;)

Τhe end of an era...

Ευχαριστώ Βασίλη και charlie_pace4 για την συμβουλή, είχα ήδη το handcent sms και είχα δει ότι δεν υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω κάποιο άλλο πληκτρολόγιό...έβαλα το smart keyboard pro και κατέβασα ελληνικό λεξικό.

Γεια χαρα παιδες,

Επειδη εκανα την πρωτη μου "romia" σε ενα ταμπλετ μου εχθες και επειδη το Wildfire σερνεται σκεφτομαι να μου πειτε,βοηθησετε,προτεινεται Πως να του κανω και τη rom θα περασω Ωστε να μην εχω κανα θεματακι με εφαρμογες κλπ.. , Δεν ξερω Αν ειναι τοσο ευκολο οσο με το ταμπλετ που το εκανα.. αλλα δυστηχως κολλαει πολυ το κινητο και τρωει σκαλωματα σε ακυρα χρονικα σημεια..

Αναμανενω και απο την μερια σας τωρα απαντησεις

Ευχαριστω.

Γεια χαρα παιδες,

Επειδη εκανα την πρωτη μου "romia" σε ενα ταμπλετ μου εχθες και επειδη το Wildfire σερνεται σκεφτομαι να μου πειτε,βοηθησετε,προτεινεται Πως να του κανω και τη rom θα περασω Ωστε να μην εχω κανα θεματακι με εφαρμογες κλπ.. , Δεν ξερω Αν ειναι τοσο ευκολο οσο με το ταμπλετ που το εκανα.. αλλα δυστηχως κολλαει πολυ το κινητο και τρωει σκαλωματα σε ακυρα χρονικα σημεια..

Αναμανενω και απο την μερια σας τωρα απαντησεις

Ευχαριστω.

Δες το 1ο πόστ και πέρνα του την τελευταία stable CM7...

είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για βελτίωση της ταχύτητας (και όχι μόνο)...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αρχικη σελιδα εννοεις..

Ναι, το 1ο πόστ στην αρχική σελίδα του παρόντος thread

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ;)

Υπάρχουν αρκετά στο market Που έχουν ελληνικό t9, όπως πχ το go keyboard

Κλείδωσε μάλλον γιατί έληξε η δοκιμαστική περίοδος. Για να αποκτήσεις τους χάρτες, θα πρέπει απλά να πληρώσεις. Οποιοσδήποτε άλλος "πλάγιος" τρόπος απόκτησης του προγράμματος, είναι παράνομος και συνεπώς απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση στο myphone ;)

ευ:rolleyes:χαριστωωωω

λιγα πραγματα καταλαβα πανω κατω..

Δες όλα τα Links στην υπογραφή μου και νομίζω ότι θα καταλάβεις. Προσωπικά δε θα προχωρούσα χωρίς να έχω διαβάσει τα βασικά... Διαφορετικά, πες μας τουλάχιστον τι δεν κατάλαβες

Τhe end of an era...

φυσικα κ με το ταμπλετ Αν δεν ημουν σιγουρος Δεν θα το εκανα..

Αρχικα πρεπει να κανω back up ολο το κινητο με τα δεδομενα μου για καλο και για κακο, απο κει και περα ειδα καποια links ομως Δεν εχω την ιδεα ποια απο ολες τις Rom πρεπει να επιλεξω ωστε να μην δημιουργηθει προβλημα στην ολη διαδικασια.

δες αυτές τις οδηγίες:

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide

για να βαλεις κάποια rom από cyanogen.. εγώ πρόσφατα έβαλα την 7.0.3 και δεν εχω κανενα θεμα! ήταν πολύ εύκολο.. μετανιώνω που δεν το έκανα νωρίτερα, αλλά βαριόμουν...

είναι πολύ εύκολο και αξίζει... ειδικά σε θέματα αυτονομίας... το φόρτισα μεχρι το 90% και εδώ και 6 ώρες με λίγο τηλέφωνο και λίγο wifi δεν εχει πέσει καθόλου, παλιά μπορεί να είχε φτάσει και στο 80% χωρίς καθόλου χρήση...

στην αρχή είχε κάτι κολλήματα, αλλά τώρα έχει στρώσει και δεν εχω θεμα

_______

thx βασίλη!

το μόνο θέμα τώρα είναι ότι τα αρχεία είναι ανεβασμένα στο megaupload, οπότε πρέπει να περιμένω να τα ανεβάσει αλλού..

btw εσυ τι ρομ εχεις?

Edited by charlie_pace4

δες αυτές τις οδηγίες:

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide

για να βαλεις κάποια rom από cyanogen.. εγώ πρόσφατα έβαλα την 7.0.3 και δεν εχω κανενα θεμα! ήταν πολύ εύκολο.. μετανιώνω που δεν το έκανα νωρίτερα, αλλά βαριόμουν...

είναι πολύ εύκολο και αξίζει... ειδικά σε θέματα αυτονομίας... το φόρτισα μεχρι το 90% και εδώ και 6 ώρες με λίγο τηλέφωνο και λίγο wifi δεν εχει πέσει καθόλου, παλιά μπορεί να είχε φτάσει και στο 80% χωρίς καθόλου χρήση...

στην αρχή είχε κάτι κολλήματα, αλλά τώρα έχει στρώσει και δεν εχω θεμα

οι οδηγιες ειναι απο το Flashing CyanogenMod και κατω?

επισης Οταν εννοεις ειχε μερικα κολληματα εννοεις?.

αν εισαι s-off και root ναι, οι οδηγιες ειναι απο εκει και κατω.. και κανε το πρωτο, οχι αυτο που λεει με ρομ μανατζερ.

ε, μου κόλλησε 2-3 φορές, και χρειάστηκε να το κλείσω ή να βγάλω μπαταρία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν εχει εμφανίσει πρόβλημα

για να γινει back up επαφων περα απο το MyphoneExplorer μπορει να γινει κανοντας και Εξαγωγη στην SD τις επαφες??.