DimBoud Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δοκίμασε με το link2sd. Θα το βρεις στο market και είναι free. Τζίφος.. Ούτε με το link2sd, ούτε με το Αpp2SD.. Ό,τι μεταφέρεται από το "Διαχείριση Εφαρμογών" βλέπουν, τίποτε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το link2sd απαιτεί root για να έχει περισσότερες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Αν είσαι rooted μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το a2sd script που κάνει αυτή τη δουλειά ;) Επίσης ανακοίνωση πρός όλους όσους είχαν πρόβλημα με το να κάνουν s-off το κινητό! Η HTC μας δίνει πλέον τη δυνατότητα μέσω του htcdev.com να ξεκλειδώσουμε τον bootloader του κινητού :happy: Προσοχή! Διαβάστε καλά πριν κάνετε το οτιδήποτε, μιας και μπορεί έτσι να ακυρωσετε μη αναστρέψιμα την εγγύηση! Δε φέρω καμία απολύτως ευθύνη ;) Edited January 6, 2012 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπερα παιδια , απο χθες εχω το wildfire μου σε κομμα , εκει που εγραφα ενα μυνημα και χωρις να το τρανταξω ή οτιδηποτε αλλο εσβησε η οθονη και εκ τουτου δεν εχω δει ξανα να αναβει... Φυσικα και εβγαλα μπαταριες κτλ , touch keys κατω φωτιζονται και λειτουργουν κανονικα ... Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αφαίρεσε την μπαταρία, τοποθέτησέ την ξανά και μετά θέσε το κινητό σε λειτουργία. Μετά από 2-3 λεπτά δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου, από άλλο τηλέφωνο. Αν καλεί κανονικά, τότε μάλλον έχει καεί η οθόνη σου. Αν πάλι δεν καλεί, η βλάβη βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αφαίρεσε την μπαταρία, τοποθέτησέ την ξανά και μετά θέσε το κινητό σε λειτουργία. Μετά από 2-3 λεπτά δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου, από άλλο τηλέφωνο. Αν καλεί κανονικά, τότε μάλλον έχει καεί η οθόνη σου. Αν πάλι δεν καλεί, η βλάβη βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί service. xexe πως να το καλεσω αφου δεν μπορω να βαλω το pin. Αλλα οταν εσβησε μου ερχονταν notifications απο το face και τα ακουγα και αναβε κανονικα το led. Πλεον ειναι εκτος εγγυησης τι προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 xexe πως να το καλεσω αφου δεν μπορω να βαλω το pin. Αλλα οταν εσβησε μου ερχονταν notifications απο το face και τα ακουγα και αναβε κανονικα το led. Πλεον ειναι εκτος εγγυησης τι προτινετε? 2 χρόνια κρατάει η εγγύηση πότε το πήρες και είναι εκτός εγγύησης ; Εκτός και αν έχεις περάσει καμία άλλη ROM . Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 εχει ληξει ανετα η εγγυηση ... αλλα και να μην ειχε ... εχω περασει αλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας!!! Θέλω να βάλω μία custom rom στο htc μου γιατί έχω βαρεθεί το 2.2.1. Εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα και το φοβάμαι λιγάκι. Είδα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002 αυτόν τον οδηγό αλλά δεν ξέρω ποια custom rom να του βάλω (Cyanogen θα ήθελα), έχω βρει πολλά Links στο ίντερνετ και δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Όποιος μπορεί ας μου δώσει ένα λινκ με την πιο stable έκδοση του Cyanogen για το κινητό μου γιατί έχω μπερδευτεί και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα δω καμία διαφορά στο κινητό μετά από όλο αυτό ή όχι (για επιδόσεις μιλάω και όχι για γραφικά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 εχει ληξει ανετα η εγγυηση ... αλλα και να μην ειχε ... εχω περασει αλλη rom. Xρονικά δεν έληξε η εγγύηση. Το κινητό ήρθε κάπου τέλη άνοιξης-αρχή καλοκαιριού του 2010, οπότε αν υπολογίσουμε 2 χρόνια, έχεις ακόμα. Η λύση νομίζω είναι να το πας στο service και να ρωτήσεις πόσο θα στοιχίσει και μετά να πράξεις αναλόγως! Παιδιά καλησπέρα σας!!! Θέλω να βάλω μία custom rom στο htc μου γιατί έχω βαρεθεί το 2.2.1. Εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα και το φοβάμαι λιγάκι. Είδα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002 αυτόν τον οδηγό αλλά δεν ξέρω ποια custom rom να του βάλω (Cyanogen θα ήθελα), έχω βρει πολλά Links στο ίντερνετ και δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Όποιος μπορεί ας μου δώσει ένα λινκ με την πιο stable έκδοση του Cyanogen για το κινητό μου γιατί έχω μπερδευτεί και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα δω καμία διαφορά στο κινητό μετά από όλο αυτό ή όχι (για επιδόσεις μιλάω και όχι για γραφικά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Για επιδόσεις σίγουρα θα δεις διαφορές! Είναι πολύ ταχύτερη η cm7 από τη rom του wildfire. Ωστόσο, προσωπικά θα περίμενα λίγο να βγεί η επόμενη stable έκδοση της cm7, μιας και δε νομίζω να αργήσει πολύ! Οδηγοί υπάρχουν πάντως και στο πρώτο post :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Για επιδόσεις σίγουρα θα δεις διαφορές! Είναι πολύ ταχύτερη η cm7 από τη rom του wildfire. Ωστόσο, προσωπικά θα περίμενα λίγο να βγεί η επόμενη stable έκδοση της cm7, μιας και δε νομίζω να αργήσει πολύ! Οδηγοί υπάρχουν πάντως και στο πρώτο post :) Ok θα το βάλω τότε.Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και ένα λινκ με την πιο stable έκδοση CM7 που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το wildfire προκειμένου να την κατεβάσω και να την βάλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ok θα το βάλω τότε.Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και ένα λινκ με την πιο stable έκδοση CM7 που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το wildfire προκειμένου να την κατεβάσω και να την βάλω??? http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=buzz Κατέβασε την update-cm-7.1.0.1-buzz-signed.zip Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δηλαδή κάνω τη διαδικασία του root όπως περιγράφει ο φίλος στη σελίδα 300 και μετά ακολουθώ τον οδηγό που αναφέρω στο πρώτο μου ποστ (που βρίσκεται και στην ενότητα οδηγοί και λέει πως περνάμε custom Rom σε wildfire) και του περνάω την παραπάνω και είμαι κομπλέ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δηλαδή κάνω τη διαδικασία του root όπως περιγράφει ο φίλος στη σελίδα 300 και μετά ακολουθώ τον οδηγό που αναφέρω στο πρώτο μου ποστ (που βρίσκεται και στην ενότητα οδηγοί και λέει πως περνάμε custom Rom σε wildfire) και του περνάω την παραπάνω και είμαι κομπλέ;;; oh yes :) 10 χαρακτήρες Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 oh yes :) 10 χαρακτήρες Ωραία!!! Σήμερα το πολύ αύριο θα του το εχω περάσει πιστεύω και θα σας πω αποτελέσματα... :) Υ.Γ. Τι είναι οι 10 χαρακτήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ωραία!!! Σήμερα το πολύ αύριο θα του το εχω περάσει πιστεύω και θα σας πω αποτελέσματα... :) Υ.Γ. Τι είναι οι 10 χαρακτήρες;;; :lol::lol: Αν και είμαστε offtopic, απλά ο Δημήτρης έγραψε κάτι μιας και δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσει κάποιος μήνυμα με λιγότερους από 10 χαρακτήρες! Οτιδήποτε χρειαστείς με το κινητό, εδώ είμαστε! Στην αρχή η rom μπορεί να σε ξενίσει, αλλά νομίζω ότι μετά δε θα θες να αλλάξεις ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Για να δουν το κινητό στο service υπάρχει κάποια ελάχιστη χρέωση ; Επίσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς ή μπορούν από το imei να δουν αν είναι ακόμη στην εγγύηση το κινητό ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 γύρω στα 15-20 είναι ο έλεγχος του κινητού, αλλά αν είναι στην εγγύηση τελικά δεν σου το χρεώνουν... εμένα νομίζω δεν μου είχαν ζητήσει απόδειξη, αλλά μπορείς πάντα να πάρεις τηλέφωνο στην htc και να τους ρωτήσεις! http://www.htc.com/gr/CA_Hotline.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Παιδιά έχω κάνει s-off το κινητό μου και μετά του περνάω το αρχείο PC49IMG.zip όπως το κατεβάζω.Μετά κάνω επανεκκίνηση, μπαίνω στο μενού που λέει fastboot κτλ αλλά δεν μου βγάζει πουθενά να πατήσω volume up για να κάνω update. Τι μπορεί να φταίει??? Υ.Γ. Η λύση βρέθηκε. Έπρεπε να αλλάξω το format της κάρτας SD από FAT σε FAT32. Edited January 10, 2012 by Zizu10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδιά έχω κάνει s-off το κινητό μου και μετά του περνάω το αρχείο PC49IMG.zip όπως το κατεβάζω.Μετά κάνω επανεκκίνηση, μπαίνω στο μενού που λέει fastboot κτλ αλλά δεν μου βγάζει πουθενά να πατήσω volume up για να κάνω update. Τι μπορεί να φταίει??? Υ.Γ. Η λύση βρέθηκε. Έπρεπε να αλλάξω το format της κάρτας SD από FAT σε FAT32. Αρα να υποθέσω ότι είσαι root αυτή τη στιγμή :) Δεν πιστεύω στις 2:05 να φλάσαρες rom :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οταν στελνω sms εχει 70 χαρακτηρες maximum με αποτελεσμα να μου χρεωνει 2 καθε φορες.Κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Αρα να υποθέσω ότι είσαι root αυτή τη στιγμή :) Δεν πιστεύω στις 2:05 να φλάσαρες rom :lol: Όχι δεν έχουμε καεί τόσο πολύ ακόμα.Σήμερα το πρωί του πέρασα την rom και πλέον έχω 2.3.7 :D Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, λίγο που το δοκίμασα πιστεύω πως γ..... και δέρνει σε σχέση με το official 2.2.1 που είχα πριν. Μία ερώτηση ακόμα, το Market και κάποιες άλλες εφαρμογές της Google πρέπει να κατεβάσω κανένα αρχείο Google Apps και να το περάσω ή θα μου τα επαναφέρει το Titanium backup από τα αντίγραφα ασφαλείας που είχα κρατήσει πριν το flashάρισμα??? Οταν στελνω sms εχει 70 χαρακτηρες maximum με αποτελεσμα να μου χρεωνει 2 καθε φορες.Κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερα.:( Μπορεί να φταίνε οι τόνοι.... Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για μηνύματα??? Εμένα μου το έκανε αυτό το Sms Pro (κάπως έτσι λεγόταν) αλλά δεν έψαξα και πολύ, έβαλα το handcent sms και καθάρισα (Τα έγραφα με τόνους αλλά τα έστελνε χωρίς και τα μετέτρεπε σε κεφαλαία και έτσι είχα όριο 160)... Υ.Γ. Σε ένα Sony Ericsson Txt που έχω έπρεπε να απενεργοποιήσω την επιλογή "Εθνικοί Χαρακτήρες" στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και λύθηκε... Edited January 10, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί τροποποίηση εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Όχι δεν έχουμε καεί τόσο πολύ ακόμα.Σήμερα το πρωί του πέρασα την rom και πλέον έχω 2.3.7 :D Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, λίγο που το δοκίμασα πιστεύω πως γ..... και δέρνει σε σχέση με το official 2.2.1 που είχα πριν. Μία ερώτηση ακόμα, το Market και κάποιες άλλες εφαρμογές της Google πρέπει να κατεβάσω κανένα αρχείο Google Apps και να το περάσω ή θα μου τα επαναφέρει το Titanium backup από τα αντίγραφα ασφαλείας που είχα κρατήσει πριν το flashάρισμα??? Καλύτερα κατεβασε το google apps που δίνουν μαζί με την ROM Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Καλύτερα κατεβασε το google apps που δίνουν μαζί με την ROM Έχω κατεβάσει αυτήν "update-cm-7.1.0.1-buzz-signed.zip " από το λινκ που μου έδωσες. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις ένα λίνκ με τα αντίστοιχα Google Apps γιατί δεν ξέρω που θα τα βρω??? Βασικά είδα εδώ http://goo-inside.me/gapps/ ότι έχει τις εκδόσεις του Google Apps.Να πατήσω στο πινακάκι στη γραμμή CyanogenMod 7 και στη στήλη MDPI το λινκ που έχει και να περάσω στο κινητό μου το αρχείο που θα κατέβει από εκει??? Edited January 10, 2012 by Zizu10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhsdiam Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. εχω δυο ερωτισουλες να κανω... 1. εχω περασει την update-cm-7.1.0.1-buzz-signed.zip. ενω ποιο μπροστα ειχα πλοιγο το sygic και δουλευε μια χαρα τωρα που το κατεβαζω απο το μαρκετ και το κανω εγκαταστασει δεν μπορει να μου το τρεξει. και μου βγαζει το εξησ μηνυμα: (ολοκληρωση ενεργειας με τη χρηση. δεν υπαρχουν εφαρμογες οι οποιεςμπορουν να εκτελεσουν αυτην την ενεργεια. χρηση απο προεπιλογη γιαυτην την ενεγρεια. (και εχει ενα κουτακι που αν το τσεκαρεισ λεει) εκκαθαριση προεπιλεγμενων σε ρυθμισεισ αρχικησ σελιδασ - εφαρμογεσ - διαχειριση εφαρμογων) γιατι? γνωριζει κανεις κατι? 2. θελω να ρωτισω αν το κινητο αυτο (htc wildfire) μπορει να παρει καρτα μνημης 16bg. ενδιαφερομαι και θελω να βαλω μια για το κινητο μου Edited January 10, 2012 by lakhsdiam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts