kampinas Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και από εμένα! ομοίως εχω πρόβλημα με WiFi με cm7.1.0.1 .δεν μπορoυσε να συνδεθεί,επανέφερα σε οfficial και οκ. υπάρχει κάποια λύση η κάποια έκδοση cm χωρίς να περάσω radio?αν όχι πρέπει να γίνει downgrade το cw σε 2.5.x?κάπου είδα ότι οι νεότερες δεν κάνουν radio flash.και έστω ότι γίνεται το flash. μετά αν κάνω recovery θα δουλεύει στο official?thanx! ps ωραίο το cm! δεν χρειάζεται να κάνεις downgrade, ούτε να πας στην official. Να ξαναφλασάρεις την cm από την αρχή και θα σου δουλέψει μια χαρά. Ένα titanium backup κάνε (και ένα nand backup σε περίπτωση στραβής) και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ'όλα :) για radio είναι λίγο υπερβολικό καθώς μου εμφανίζει το wifi του σπιτιού μου και μπαίνει. Αλλιώς αν μου έβγαζε error γενικά τότε ναι θα ξαναφλάσαρα το radio. Για rom το έχω σαν έσχατη λύση αν δεν πάρω καμιά απάντηση όπως πχ μπες στον τάδε τον φάκελο και σβήσε αυτό το αρχείο να ξανα ανανεωθεί για να σου στρώσει (έτσι λειτούργησε δλδ ένα σφάλμα σάρωσης για wifi σε galaxy 3 και το αναφέρω) thx anyway Δυστυχώς δεν έχει πάρει το αυτί (ή το μάτι) μου κάτι τέτοιο, για το τι πρέπει να σβήσουμε. Σήμερα είναι η αλήθεια μου το έκανε κι εμένα (είμαι για λίγες μέρες με sense rom γιατί δοκίμαζα κάτι) αλλά περιμένοντας σ'εκείνη την οθόνη, μου εμφάνισε τελικά τα δίκτυα... Διαφορετικά με nandroid+titanium backup δε θα σου πάρει και πολλή ώρα ;) Όταν το είχα δοκιμάσει (με CM7) , έπρεπε να έχεις το περιβάλλον στα Ελληνικά, διαφορετικά ήταν default στα αγγλικά και χωρίς κουμπάκι εναλλαγής γλώσσας... Χρόνια πολλά στους Βασίληδες! Να στε γεροί παίδες να μας δίνετε τα φώτα σας! Ευχαριστούμε ευχαριστούμε! :happy: Καλή χρονιά με υγεία ρε Δημήτρη :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros83 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δεν χρειάζεται να κάνεις downgrade, ούτε να πας στην official. Να ξαναφλασάρεις την cm από την αρχή και θα σου δουλέψει μια χαρά. Ένα titanium backup κάνε (και ένα nand backup σε περίπτωση στραβής) και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την διαδικασία. kampinas παρομοιο προβλημα εχουμε τελικα..εχω τρια accsess points (channel 1,6,13) στο ιδιο δικτυο. ενω τα δυο τα εβλεπε και εκανε συνδεση , στο τριτο τιποτα . Αλλαξα channel απο 13 σε 11 και τελικα οκ. παντως δεν ειναι λογικο αυτο....δεν το γλυτωνει το radio reflash... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αποφάσισα να βγάλω το θρυλικό μου wildfire από το συρτάρι για να το δώσω στον μικρο μου αδερφό και ψάχνοντας σε ebay βρισκω θήκες μόνο γιά το wildfire s. Παίρνουν την ίδια θήκη ή εγω κανω κατι λάθος ρε παιδιά; --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.985714,22.436811 Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αποφάσισα να βγάλω το θρυλικό μου wildfire από το συρτάρι για να το δώσω στον μικρο μου αδερφό και ψάχνοντας σε ebay βρισκω θήκες μόνο γιά το wildfire s. Παίρνουν την ίδια θήκη ή εγω κανω κατι λάθος ρε παιδιά; --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.985714,22.436811 Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι : Wildfire vs Wildfire S 106.8 x 60.4 x 12 mm - 101.3 x 59.4 x 12.4 mm Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Σε ευχαριστώ φιλε μου. Έψαξα και εγώ για τις διαστάσεις αλλά βλέποντας πως το μόνο αποτέλεσμα απο search στο ebay ήταν για το s δεν ήξερα τι να υποθέσω. Αν κάποιος γνωρίζει κατι παραπανω ας με βοηθήσει. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Δεν παίρνουν τις ίδιες θήκες σε καμία περίπτωση, αλλά στο ebay βρίσκω και θήκες για το "απλό" wildfire. Κάνε search για htc wildfire g8 cases ή κάτι παρόμοιο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Δεν παίρνουν τις ίδιες θήκες σε καμία περίπτωση, αλλά στο ebay βρίσκω και θήκες για το "απλό" wildfire. Κάνε search για htc wildfire g8 cases ή κάτι παρόμοιο ;) Έκανα search με g8 και έβγαλε ένα σωρό. Βασίλη, ευχαριστώ πολύ! Edited January 3, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Κάτι κόκκινες και μαύρες τελίτσες που δημιουργήθηκαν στην οθόνη ύστερα από μια μικρή πτώση από μια αυτοσχέδια βάση για το wildfire :P πόσο μπορεί να κοστίσουν ;; Να φανταστώ δεν παίζει να καλύπτονται από εγγύηση για κάποιο λόγο ... Δεν δημιουργούν πρόβλημα στην οθόνη αλλά όσο να ναι μου θυμίζουν την πτώση... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Κάτι κόκκινες και μαύρες τελίτσες που δημιουργήθηκαν στην οθόνη ύστερα από μια μικρή πτώση από μια αυτοσχέδια βάση για το wildfire :P πόσο μπορεί να κοστίσουν ;; Να φανταστώ δεν παίζει να καλύπτονται από εγγύηση για κάποιο λόγο ... Δεν δημιουργούν πρόβλημα στην οθόνη αλλά όσο να ναι μου θυμίζουν την πτώση... Αν η συσκευή δεν έχει σημάδια φθοράς από πτώση που μπορούν να δικαιολογήσουν τα σημάδια αυτά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το πας στο service και να το αξιολογήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 ρε παιδες εχω φλασαρει 2-3 AOSP gingerbread roms σε ενα wildfire και δεν βλεπει ουτε ενα δορυφορο το GPS. Επειδη δεν προσεξα με την 2.2 τι γινοταν, μπορει να μου πει καποιος αν λειτουργει το GPS με CM7 nightly π.χ. ή με την splashMOD ή εχω εγω το προβλημα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 ρε παιδες εχω φλασαρει 2-3 AOSP gingerbread roms σε ενα wildfire και δεν βλεπει ουτε ενα δορυφορο το GPS. Επειδη δεν προσεξα με την 2.2 τι γινοταν, μπορει να μου πει καποιος αν λειτουργει το GPS με CM7 nightly π.χ. ή με την splashMOD ή εχω εγω το προβλημα? Ευχαριστω Πρέπει να φλασάρεις radio τσέκαρε το 1ο πόστ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Πρέπει να φλασάρεις radio τσέκαρε το 1ο πόστ το radio (μαλλον) σωστο ειναι. Το 13.55.55.24H_3.35.20.10 εχω βαλει. αυτο δεν παει? EDIT: οκ το εκανα αλλα μεγαλη ταλαιπωρια βρε παιδι μου...Τι τραβαμε για ενα wildfire...:p Edited January 5, 2012 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αν η συσκευή δεν έχει σημάδια φθοράς από πτώση που μπορούν να δικαιολογήσουν τα σημάδια αυτά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το πας στο service και να το αξιολογήσουν. Δεν έχει κανένα σημάδι φθοράς η συσκευή . Είχα και μεμβράνη πάνω στην οθόνη οπότε αν την βγάλω θα είναι άθικτη η οθόνη λογικά. Θα πρέπει βέβαια να περάσω ξανά την official rom . Ρώτησα μήπως είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και είχε μάθει κόστος . Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 το radio (μαλλον) σωστο ειναι. Το 13.55.55.24H_3.35.20.10 εχω βαλει. αυτο δεν παει? EDIT: οκ το εκανα αλλα μεγαλη ταλαιπωρια βρε παιδι μου...Τι τραβαμε για ενα wildfire...:p Δεν είχε σημασία που είχες το τελευταίο radio. Απ'ότι έχω διαβάσει, γίνεται corrupt κάτι με το πέρασμα της rom και γι'αυτό υπάρχει πρόβλημα μετά! Αφού το έκανες, όλα ok :happy: Δεν έχει κανένα σημάδι φθοράς η συσκευή . Είχα και μεμβράνη πάνω στην οθόνη οπότε αν την βγάλω θα είναι άθικτη η οθόνη λογικά. Θα πρέπει βέβαια να περάσω ξανά την official rom . Ρώτησα μήπως είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και είχε μάθει κόστος . Αν δεν έχει πρόβλημα εμφανισιακά η συσκευή μπορεί και να στο βάλουν στην εγγύηση. Αλλιώς φοβάμαι ότι αν έχει πρόβλημα η οθόνη θα είναι αρκετά ακριβό! Δε λέω τιμή μην πω και καμιά βλακεία, αλλά... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αν δεν έχει πρόβλημα εμφανισιακά η συσκευή μπορεί και να στο βάλουν στην εγγύηση. Αλλιώς φοβάμαι ότι αν έχει πρόβλημα η οθόνη θα είναι αρκετά ακριβό! Δε λέω τιμή μην πω και καμιά βλακεία, αλλά... Η συσκευή εμφανισιακά δεν έχει τίποτα απολύτως ούτε γρατζουνιά γιατί το είχα σε ολόσωμη θήκη που άνοιξε και το χρησιμοποιούσα χωρίς να το βγάλω από την θήκη του . Ελπίζω να το περάσουν στην εγγύηση γιατί σίγουρα δεν θα συμφέρει να φτιάξω την οθόνη .. Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas1986 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Γεια σας και από μένα. Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα Wildfire. Είναι η πρώτη μου φορά με android αλλά νομίζω, βασικά δεν νομίζω είμαι σίγουρος, ότι θέλω να το root-άρω. Έχω έκδοση android 2.2.1, μπορείτε να μου πείτε τί ακριβώς πρέπει να κατεβάσω και ποια διαδικασία να ακολουθήσω για να το κάνω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3682566#post3682566 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Γεια σας και από μένα. Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα Wildfire. Είναι η πρώτη μου φορά με android αλλά νομίζω, βασικά δεν νομίζω είμαι σίγουρος, ότι θέλω να το root-άρω. Έχω έκδοση android 2.2.1, μπορείτε να μου πείτε τί ακριβώς πρέπει να κατεβάσω και ποια διαδικασία να ακολουθήσω για να το κάνω σωστά; Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτήν που σου έδωσε στο link ο viper, με τη διαφορά ότι το πρόγραμμα που θα χρειαστείς λέγεται revolutionary! ;) Η συσκευή εμφανισιακά δεν έχει τίποτα απολύτως ούτε γρατζουνιά γιατί το είχα σε ολόσωμη θήκη που άνοιξε και το χρησιμοποιούσα χωρίς να το βγάλω από την θήκη του . Ελπίζω να το περάσουν στην εγγύηση γιατί σίγουρα δεν θα συμφέρει να φτιάξω την οθόνη .. Τί να πω... Μακάρι να πάν όλα καλά :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas1986 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Όταν έκανα τη διαδικασία για S-OFF στο PC έγραψε κάτι αν θέλω να κατεβάσω το clockwork κάτι, και πάτησα n (no). Έκανα βλακεία;; Μπορώ να συνεχίσω στο rooting;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ρε παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα ακόμα. Περνώντας το custom hboot περάσε μαζί και το δικό του recovery, το revolutionary cwm 4. Μετά έβαλα εγώ μέσω rom manager το clockworkmod 5 αλλά δεν σβήστηκε το άλλο, μέ αποτελέσμα μέσω fastboot να με πετάει εκεί και όχι στο cwm 5, στο οποίο μπαίνω μόνο αν κάνω reboot μέσω της εφαρμογής. Καμία ιδέα πως βγαίνει το revolutionary CWM 4 υπαρχει; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Όταν έκανα τη διαδικασία για S-OFF στο PC έγραψε κάτι αν θέλω να κατεβάσω το clockwork κάτι, και πάτησα n (no). Έκανα βλακεία;; Μπορώ να συνεχίσω στο rooting;; Kαλύτερα θα ήταν να το βάλεις! Μπορείς να είσαι rooted χωρίς recovery, αλλά για να περνάς roms χρειάζεσαι την custom recovery (clockworkmod) ;) Ρε παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα ακόμα. Περνώντας το custom hboot περάσε μαζί και το δικό του recovery, το revolutionary cwm 4. Μετά έβαλα εγώ μέσω rom manager το clockworkmod 5 αλλά δεν σβήστηκε το άλλο, μέ αποτελέσμα μέσω fastboot να με πετάει εκεί και όχι στο cwm 5, στο οποίο μπαίνω μόνο αν κάνω reboot μέσω της εφαρμογής. Καμία ιδέα πως βγαίνει το revolutionary CWM 4 υπαρχει; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Άλλο το recovery του rom manager και άλλο το "γενικό". Του rom manager μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο από το rom manager. Αν και δε βλέπω το λόγο να αλλάξεις την 4 με την 5, η διαδικασία για να αλλάξεις recovery είναι η εξής: Χρειάζεσαι να φτιάξεις ένα αρχείο pc49img.zip αρχείο και να το φλασάρεις από το hboot. Πάρε ένα έτοιμο αρχείο με τη recovery Και καν'το unzip. Έχει μέσα 2 αρχεία - ενα android-info.txt κι ένα άλλο *.img. Εσύ κράτα το txt αρχείο και κάνε unzip την έκδοση της recovery που κατέβασες και πάρε το .img αρχείο. Τέλος, κάνε ένα zip αρχείο, το οποίο περιέχει το .txt και το .img και του δίνεις απλά το όνομα pc49img.zip. Αυτό ήταν όλο! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Άλλο το recovery του rom manager και άλλο το "γενικό". Του rom manager μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο από το rom manager. Αν και δε βλέπω το λόγο να αλλάξεις την 4 με την 5, η διαδικασία για να αλλάξεις recovery είναι η εξής: Χρειάζεσαι να φτιάξεις ένα αρχείο pc49img.zip αρχείο και να το φλασάρεις από το hboot. Πάρε ένα έτοιμο αρχείο με τη recovery Και καν'το unzip. Έχει μέσα 2 αρχεία - ενα android-info.txt κι ένα άλλο *.img. Εσύ κράτα το txt αρχείο και κάνε unzip την έκδοση της recovery που κατέβασες και πάρε το .img αρχείο. Τέλος, κάνε ένα zip αρχείο, το οποίο περιέχει το .txt και το .img και του δίνεις απλά το όνομα pc49img.zip. Αυτό ήταν όλο! Ευχαριστώ για την απάντηση ήταν κατατοπιστικοτατη. Βασικά αντιμετώπισα πρόβλημα με το backup με το 4 γι αυτό το είπα (κολλήσε). Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Υπάρχουν εφαρμογές (όχι βασικές) οι οποίες δε μπορούν να μεταφερθούν στην SD. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μεταφερθούν, ή υπάρχει κάποια εφαρμογή που το επιτρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Υπάρχουν εφαρμογές (όχι βασικές) οι οποίες δε μπορούν να μεταφερθούν στην SD. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μεταφερθούν, ή υπάρχει κάποια εφαρμογή που το επιτρέπει; Δοκίμασε με το link2sd. Θα το βρεις στο market και είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts