kostakiss Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 3es τι..από τότε που τα έφτιαξα με κορίτσι(τα έχουμε 2,5μήνες) και τα έξοδα είναι πιο πολλά(βγαίνουμε κάθε σάββατο), τι να κάνουμε..μου φτάνουν τα λεφτά δεν λέω..αλλα καμια φορα χρειάζομαι 5-10 ευρώ extra!!(τον μηνα)..για τρίτη γυμνασίου τι χαρτζιλίκι θα προτείνατε/έχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 3es τι..από τότε που τα έφτιαξα με κορίτσι(τα έχουμε 2,5μήνες) και τα έξοδα είναι πιο πολλά(βγαίνουμε κάθε σάββατο), τι να κάνουμε..μου φτάνουν τα λεφτά δεν λέω..αλλα καμια φορα χρειάζομαι 5-10 ευρώ extra!!(τον μηνα)..για τρίτη γυμνασίου τι χαρτζιλίκι θα προτείνατε/έχετε?? Δεν παίρνω χαρτζιλίκη, βοηθάω τους γονείς μου σε καμιά δουλειά και μου δίνουν όποτε τους ζητήσω, πάντως για σαββατόβραδο θέλω 40ευρώ το λιγότεροι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 συνήθως που βγαίνεις και χρειάζεσαι τόσα χρήματα??(αν πας σε club είσαι ok ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Σιγά ρε συ c_arroyo!Πού τα ξοδεύεις αυτά σε αυτή την ηλικία;Κάντε λίγο κράτει ρε παιδιά!Τα λεφτά δεν ξεφυτρώνουν έτσι εύκολα!Δεν έχετε δουλέψει να δείτε πόσο δύσκολα βγαίνουν μου φαίνεται για αυτό το κάνετε αυτό!Βέβαια αν είσαι κανένας ματσο....τότε αλλάζει το πράγμα!Αλλιώς δεν σε δικαιολογώ φίλε μου! Γιατί αν κάτσεις να υπολογίσεις....40€ το Σάββατο και κάτι ψιλά στην ξεφτίλα κάθε μέρα.......δηλαδή σύνολο πάνω από 60€ την εβδομάδα θες εσύ;Αν από τώρα θες τόσα δηλαδή όταν μεγαλώσεις τι θα κάνεις και θα βγαίνεις πιο συχνά; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Δεν έχετε δουλέψει να δείτε πόσο δύσκολα βγαίνουν μου φαίνεται για αυτό το κάνετε αυτό όλοι αυτό μου λένε αλλα δεν μπορώ να το καταλάβω :confused: !!καλά εάν βγάζεις 1500(1 άτομο) ευρώ,τα 60 μπροστά σε τέτοιο ποσο δεν είναι λίγα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 1500€;;;Πόσοι υπάλληλοι βγάζουν τόσα ρε συ;Ειδικά ιδιωτικοί;;;;Πολλοί λίγοι σε πληροφορώ!Και αν γίνεται αυτό πρέπει να δουλεύουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! Αν λες ότι 1500€ βγάζει ο πατέρας σου για παράδειγμα τότε να σου δώσω κι εγώ ένα τυπικό παράδειγμα! -60€ την εβδομάδα τουλάχιστον για εξόδους κ.α.,άρα 240€ -180€ για φροντιστήρια -80€ για τηλέφωνο -80€ για ΔΕΗ -30€ για νερό -Βάλε 2 κινητά σε κάθε οικογένεια τουλάχιστον άλλα 60€ στην ξεφτίλα -Για τρόφιμα και τέτοια δεν θελει η οικογένεια τουλάχιστον 80€ την εβδομάδα;Άρα 320€ -Ένα αυτοκίνητο έχει τουλάχιστον η οικογένεια.......δεν θέλει άλλη μια 100€ μόνο για βενζίνη τον μήνα; -Βάλε ψώνια,δώρα άλλα έξτρα έξοδα που βγαίνουν συνεχώς,μέχρι και έξοδα για μεταφορά γιατί δεν έχουν όλοι αμάξι...τουλάχιστον όλα αυτά μια 300€-400€! Με αυτά τα πού τυπικά που και για κάποιες οικογένειες είναι πολύ λίγα έξοδα αυτά,ΕΦΥΓΕ όλος ο μισθός απευθείας!!!Και αυτά σε normal πλαίσια! Τώρα......κάτσε εσύ δούλεψε ένα 8ωρο,να έχεις ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου να σε πρήζει,αναλόγως και την δουλειά μπορεί να έχεις πρόβλημα με τον καιρό,με φορτία κ.α.,και μετά έλα πες μου αν είναι κρίμα να δουλεύει ο πατέρας σου και ο κάθε πατέρας σαν σκυλί για να περνάει ο γιόκας του όσο καλύτερα θέλει χωρίς να υπολογίζει αυτά τα πράγματα! Είναι κρίμα ρε παιδιά! Κάτι τελευταίο....τα λέω φιλικά αυτά!Μην τα παρεξηγήσετε! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 όλοι αυτό μου λένε αλλα δεν μπορώ να το καταλάβω :confused: !!καλά εάν βγάζεις 1500(1 άτομο) ευρώ,τα 60 μπροστά σε τέτοιο ποσο δεν είναι λίγα??? Ναι, ε? Δοκίμασε με αυτά τα 1500 να πληρώνεις: νοίκι, κοινόχρηστα, λογαριασμούς, super market, τσιγάρα, βενζίνες και λοιπά έξοδα. Δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο νομίζεις. Ένα πράγμα που με δίδαξε η φοιτητική ζωή (μακριά από το πατρικό μου) είναι η σωστή διαχείριση των χρημάτων μου, προκειμένου να με φτάνουν (πρόσεξε: ΟΧΙ να μου ΜΕΝΟΥΝ, να μου ΦΤΑΝΟΥΝ). ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Όντως...........κάτι πολύ σημαντικό............το νοίκι!Σκέψου να έχεις και το νοίκι και τα κοινόχρηστα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 1500€;;;Πόσοι υπάλληλοι βγάζουν τόσα ρε συ;Ειδικά ιδιωτικοί;;;;Πολλοί λίγοι σε πληροφορώ!Και αν γίνεται αυτό πρέπει να δουλεύουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! Αν λες ότι 1500€ βγάζει ο πατέρας σου για παράδειγμα τότε να σου δώσω κι εγώ ένα τυπικό παράδειγμα! -60€ την εβδομάδα τουλάχιστον για εξόδους κ.α.,άρα 240€ -180€ για φροντιστήρια -80€ για τηλέφωνο -80€ για ΔΕΗ -30€ για νερό -Βάλε 2 κινητά σε κάθε οικογένεια τουλάχιστον άλλα 60€ στην ξεφτίλα -Για τρόφιμα και τέτοια δεν θελει η οικογένεια τουλάχιστον 80€ την εβδομάδα;Άρα 320€ -Ένα αυτοκίνητο έχει τουλάχιστον η οικογένεια.......δεν θέλει άλλη μια 100€ μόνο για βενζίνη τον μήνα; -Βάλε ψώνια,δώρα άλλα έξτρα έξοδα που βγαίνουν συνεχώς,μέχρι και έξοδα για μεταφορά γιατί δεν έχουν όλοι αμάξι...τουλάχιστον όλα αυτά μια 300€-400€! Με αυτά τα πού τυπικά που και για κάποιες οικογένειες είναι πολύ λίγα έξοδα αυτά,ΕΦΥΓΕ όλος ο μισθός απευθείας!!!Και αυτά σε normal πλαίσια! Τώρα......κάτσε εσύ δούλεψε ένα 8ωρο,να έχεις ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου να σε πρήζει,αναλόγως και την δουλειά μπορεί να έχεις πρόβλημα με τον καιρό,με φορτία κ.α.,και μετά έλα πες μου αν είναι κρίμα να δουλεύει ο πατέρας σου και ο κάθε πατέρας σαν σκυλί για να περνάει ο γιόκας του όσο καλύτερα θέλει χωρίς να υπολογίζει αυτά τα πράγματα! Είναι κρίμα ρε παιδιά! Κάτι τελευταίο....τα λέω φιλικά αυτά!Μην τα παρεξηγήσετε! simfono 200% mazi sou. Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ναι, ε? Δοκίμασε με αυτά τα 1500 να πληρώνεις: νοίκι, κοινόχρηστα, λογαριασμούς, super market, τσιγάρα, βενζίνες και λοιπά έξοδα. Δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο νομίζεις. Ένα πράγμα που με δίδαξε η φοιτητική ζωή (μακριά από το πατρικό μου) είναι η σωστή διαχείριση των χρημάτων μου, προκειμένου να με φτάνουν (πρόσεξε: ΟΧΙ να μου ΜΕΝΟΥΝ, να μου ΦΤΑΝΟΥΝ). ;) simfono 1000% mazi sou. ton proto xrono prin na sinithiso i teleutaia ebdomada tou mina panta ebgaine me makaronia mono kai neraki tis brisis. :cry: diskola xronia ax ti mou thimises tora :( Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 3es τι..από τότε που τα έφτιαξα με κορίτσι(τα έχουμε 2,5μήνες) και τα έξοδα είναι πιο πολλά(βγαίνουμε κάθε σάββατο), τι να κάνουμε..μου φτάνουν τα λεφτά δεν λέω..αλλα καμια φορα χρειάζομαι 5-10 ευρώ extra!!(τον μηνα)..για τρίτη γυμνασίου τι χαρτζιλίκι θα προτείνατε/έχετε?? ka8e fora pou bgaineis me to koritsi sou omos de nomizo na plhroneis panta esu..de leo,na keraseis mia fora sto toso alla oxi kai ka8e fora..opote de blepo kapoio idiaitero logo.. an ekshghseis pantos sthn mhtera sou pos 8eleis mia mikrh aykshsh ton 10 eyro to mhna de nomizo oute na to kanei 8ema,oute na to arnh8ei ,an ekshghseis fysika gia poio logo ta 8eleis h giati de sou ftanoun ayta pou sou dinei... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια μου και το εισόδημα της!!απλά έδωσα ένα παράδειγμα!! @FREAK_OF_NATURE καλή ιδέα,θα το κάνω το βραδυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ρε παιδιά για να μου δίνουν τα λευτά σημένει οτι προφανός το έχουν σκευτεί και πρώτα, σωστά;; Ξέρουν πολύ καλήτερα την οικονομική τους κατάσταση από τον καθένα. Και στο κάτω, κάτω είναι πολλά τα παιδιά που κάνουν οικονομία ; :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 οικονομία ??χάχα!!οικονομία συνήθως(εγώ) κάνω όταν θέλω να μαζέψω κάποιο σχετικά μεγάλο ποσο για να αγοράσω κάτι ακριβό!!εκτος αν εννοείς οικονομία για όταν μεγαλώσουμε δηλαδή να βάζουμε λεφτά στην τράπεζα!! 2x :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Δεν σημαίνει ότι επειδή σου δίνουν τα λεφτά όποτε τους τα ζητάς,ότι είναι και καλό για αυτούς!Εντάξει...μπορεί οι γονείς σου να έχουν πολυ καλή οικονομική κατάσταση και να μην έχουν τόσο πρόβλημα αλλά υπάρχουν και γονείς που για να ικανοποιήσουν τα "παιδάκια" τους έρχονται τσίμα τσίμα! Εκτός από αυτό καλό είναι να τα σκέφτεστε αυτά!Γιατί δηλαδή να μην κάνετε οικονομία;Δεν είπα τσιγγουνιές αλλά σωστή και όχι αλόγιστη διαχείριση χρημάτων!Εγώ δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ τον εαυτό μου να ζητάει εύκολα λεφτά!Όποτε ήταν να βγω μου έδινε ο πατέρας μου κάποια χρήματα(και παραπάνω από αυτά που χρειαζόμουν) αλλά προσπαθούσα να ξοδεύω αυτά που χρειαζόμουν και όχι για βλακείες!Ακόμα πάντα προσπαθούσα να βρίσκω τρόπους να βγάζω χρήματα έστω και για χαρτζηλίκι για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου και ας μην ήταν τόσο μεγάλη επιβάρυνση!Δεν ήθελα να πληρώνουν εκείνοι τις "σπατάλες" μου! Και να μην ξεχνάμε την ηλικία σας!!!!Τρίτη Γυμνασίου και Α' Λυκείου!!!ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά!Δηλαδή όταν πάτε 18 τι θα ζητάτε;;100€ την εβδομάδα τουλάχιστον;Η΄αν περάσετε έξω μαζί με τα 100€ θα θέλετε και νοίκια και λογαριασμούς και διάφορα άλλα; Σημασία δεν έχει αν τα έχουν οι γονείς(αν βέβαια είναι κανένας εφοπλιστής....αυτό είναι άλλο θέμα!),σημασία έχει πώς σκέφτεσαι γιατί αυτό θα σε βοηθήσει στο μέλλον!Οι γονείς δεν θα είναι για πάντα μαζί σου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 στην ηλικία που είμαστε (που περνάμε την εφηβεία) είμαστε πάνω στην τρελα μας k δεν τα υπολογίζουμε τίποτα..αυτό πιστεύω είναι μια δικαιολογία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 δεν υπαρχουν δικαιολογιες, ο ξαδερφος μου εμενα οταν ηταν 12 χρονων αρχισε να μαζευει στην ακρη χρηματα και τωρα που εκλεισε τα 14 ξερετε ποσα εχει? γυρω στα 4.000 ευρω..! δεν ειναι και λιγα για αυτη την ηλικια.. ασχετα οτι το παιδι τα μαζευε για καποιον ειδικο λογο που σιγουρα δεν το χει περασει κανενας σας απο δω μεσα αλλα παιζει πολυ σημαντικο ρολο το μυαλο, αλλος θα το καταλαβει νωριτερα αλλος αργοτερα. εγω στα 14 δεν μαζευα ουτε δραχμη, οτι επιανα στα χερια μου εφευγε σε κλασματα δευτερολεπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Paidi dn prepei na eimaste oute ipervolikoi alla oute k ipervolika askeftoi oson afora ta xrimata.Pan metron ariston Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 καλά..δεν είπα ότι δεν έχω tpt στην τράπεζα..έβαλα κάτι ψιλά από τα κάλαντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 όλοι αυτό μου λένε αλλα δεν μπορώ να το καταλάβω :confused: !!καλά εάν βγάζεις 1500(1 άτομο) ευρώ,τα 60 μπροστά σε τέτοιο ποσο δεν είναι λίγα??? 1500??? Εγώ δουλεύω 10 χρόνια και παίρνω 549 ευρώ και πες μου εσύ πως να τα βγάλω πέρα :X Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 εε, μα δουλείες είναι αυτές που πάτε και βρίσκετε??:confused: δουλέυεις 10 χρόνια και πληρώνεσε μόνο 549 ευρώ?? δεν πας να σπουδάσεις μαγειρική (οπως και εγώ... ;) ) να δείς πως θα πληρώνεσε σε 4-7 χρονια... αυτές είναι δουλειές με προοπτική. :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 1500??? Εγώ δουλεύω 10 χρόνια και παίρνω 549 ευρώ και πες μου εσύ πως να τα βγάλω πέρα :X Προφανως 10 χρονια οχι στην ιδια δουλεια, ετσι? δεν πας να σπουδάσεις μαγειρική (οπως και εγώ... ) να δείς πως θα πληρώνεσε σε 4-7 χρονια... Ολες οι δουλειες εχουν προοπτικη και χρηματα, αρκει να εισαι φιλοδοξος και οχι τυχοδιωκτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ρε παιδιά,παράδειγμα έδωσα!!ηρεμήστε!!πάντως από ότι ξέρω ο μέσος μισθός είναι 900-1200 ευρώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 εε, μα δουλείες είναι αυτές που πάτε και βρίσκετε??:confused: δουλέυεις 10 χρόνια και πληρώνεσε μόνο 549 ευρώ?? δεν πας να σπουδάσεις μαγειρική (οπως και εγώ... ;) ) να δείς πως θα πληρώνεσε σε 4-7 χρονια... αυτές είναι δουλειές με προοπτική. :) Για πόσο το υπολογίζεις killing?Έτσι απο περιέργεια να δω πως το σκέφτεσαι και τι απαιτήσεις έχεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ρε παιδιά,παράδειγμα έδωσα!!ηρεμήστε!!πάντως από ότι ξέρω ο μέσος μισθός είναι 900-1200 ευρώ !! στο ονειρο σου? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts