nikkosnet Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Διαβαστε (οσοι ειστε λογικοι το ξερετε, για τους υπολοιπους το λεω) οσα εγραψε με Bold ο Nikos_S3 να ξεμπερδευουμε. Και για να επανελθουμε στο θεμα μας, Ούτε εγω το βρήκα οταν το νοίκιασα...τι στο καλό κρυμμένο είναι!;;!:ninja: Εγραφε πουθενα Prequel της 6 και δεν το είδα;;:cry: Το Dvd Box το εχω αγορασει και στο 7ο δισκακι (Special Features) γραφει ως 1η επιλογη στο Main Menu: Season 6 Prequel. Πατωντας το βλεπετε το γνωστο 10λεπτο κλιπακι. Επαναλαμβανω σε αγορασμενο dvd box! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το Dvd Box το εχω αγορασει και στο 7ο δισκακι (Special Features) γραφει ως 1η επιλογη στο Main Menu: Season 6 Prequel. Πατωντας το βλεπετε το γνωστο 10λεπτο κλιπακι. Επαναλαμβανω σε αγορασμενο dvd box! Αμ δε... Κι εγώ έχω αγοράσει το box set κι όμως season 6 prequel δεν υπάρχει πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Για την 6η ώρα της 6ης season: Λίγο ενδιαφέρον. Έχει μια ανατροπή στο τέλος που αξίζει και κάποιες εξελίξεις ενδιάμεσα που είναι εύκολα ανατρέψιμες ωστόσο. πχ η αποχώρηση της Karren(; ) από το επιτελείο του προέδρου ήταν λίγο βλακεία -σιγά τον εκβιασμό πια. Και επιπλέον διορθώνεται εύκολα ανα πάσα στιγμή -εκτός και αν την ξεπαστρέψουν τώρα. Η δουλειά το πάει προς πραξικόπημα και δικτατορία ή μου φαίνεται εμένα έτσι; Επίσης, κρίμα που ξεφούσκωσε έτσι άδοξα το side-story με τον άλλο τον "βαλτό" στη φυλακή. Τέλος, ο πατέρας του Tζακ δεν είναι ο Donald Sutherland (φτου γμτ, πλάκα θα 'χε), αλλά ο James Cromwell (Green Mile, Six feet Under) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ούτε εγω το βρήκα οταν το νοίκιασα...τι στο καλό κρυμμένο είναι!;;!:ninja: Εγραφε πουθενα Prequel της 6 και δεν το είδα;;:cry: Αμ δε... Κι εγώ έχω αγοράσει το box set κι όμως season 6 prequel δεν υπάρχει πουθενά! ΕΔΩ θα βρειτε το prequel. Ουσιαστικα το μισο ειναι το τελος του 24ου επεισοδιου της 5ης season με την απαγωγη του Jack και τα βασανιστηρια που του κανουν οι Κινεζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 βγήκαν τα subs!!! Ορμάτε! :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Με προλαβες! :) Ορμησαμε ηδη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 τι λές τώρα! ο Τζάκ πάλι δεμένος! μεγάλο ****** ο αδερφός του! και ακόμα μεγαλύτερο ο Λένοξ! πωπώ! ποιός περιμένει μέχρι την Τρίτη! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Τέλος, ο πατέρας του Tζακ δεν είναι ο Donald Sutherland (φτου γμτ, πλάκα θα 'χε), αλλά ο James Cromwell (Green Mile, Six feet Under) Aχ όντως, θα ήταν πολύ πετυχημένο! Θα ήθελα πολύ! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω την 6η σαιζόν(με PM φυσικά:) ), μόλις είδα την 5η σε DVD και μπορώ να πω πως ψιλο-πορώθηκα ξανά με το 24!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολύ καλό το 7ο επεισόδιο! Καλά και ο πατέρας του καλό κουμάσι! Εγώ υποψιάστικα ότι θα τον σκοτώσει αλλά από θυμό, όχι για να μην καρφώσει αυτόν και την εταιρία. :ninja: Ωραία οικογένεια! ΥΓ. Πως και δεν έχουμε δει την πρώην του Τζακ ακόμα? Μήπως παίξει κάτι με το μελαχρινό μωρό? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 χχμμμ...καλό το 7ο...αναμένεται ζόρικη συνέχεια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 re guys....kathe pote bgainoun telika ta episodeia? einai apo tv rip or sunexizoun kai ta "kleboun"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Τρίτη ξημερώματα. Rips Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Τρίτη ξημερώματα. Rips kai malista diplo epeisodio :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 ποιό είναι διπλό..?? :worry: η Τρίτη που πέρασε ή αυτή που έρχεται..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 ποιό είναι διπλό..?? :worry: η Τρίτη που πέρασε ή αυτή που έρχεται..?? :worry: Aυτή που έρχεται. Κι εγώ το άκουσα ότι θα είναι διπλό το επεισόδιο. :D (δεν θα έχει όμως Prison break εκείνη τη μέρα νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Aκριβως οπως τα λες! 2 επεισοδια στις 12/2 και χωρις Prison Break! Το γραφει και στο επισημο schedule της Fox! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εχω ξεκινησει 5η σεζον Καλε τι **λακας αυτος ο προεδρος... τι ζωον. Ελεος ρε σεις. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Στο τέλος θα μείνεις εσύ **λάκας με αυτά που θα δεις να γίνονται :lol: Εγω πάντως έτσι έβλεπα τα τελευταία επεισόδια της 5ης σαιζον--> :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Στο τέλος θα μείνεις εσύ **λάκας με αυτά που θα δεις να γίνονται :lol: Εγω πάντως έτσι έβλεπα τα τελευταία επεισόδια της 5ης σαιζον--> :blink: ειμαι ετοιμασμενος για τα παντα. Παντα ετσι κανει. Στο 3ο δισκακι η πλοκη αλλαζει τελειως, στο 4ο με 5ο δισκακι κανει μια τεραστια κοιλια για να τελειωσει θεαματικα. ανυπομονω να τελειωσει ο κυκλος! Με εβαλες στη πριζα τωρα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πολύ καλοφτιαγμένο και πιστό στο πρωτότυπο. 'Εχει και cougar!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πολύ καλοφτιαγμένο και πιστό στο πρωτότυπο. 'Εχει και cougar!!! :lol: :lol: :lol: Χαχαχαχα. Κορυφαίο. :lol: Από τα ξημερώματα ήδη έχουν κυκλοφορήσει και τα δύο νέα επεισόδια 8 και 9. :shifty: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ήδη κυκλοφόρησαν οι υπότιτλοι για το 8ο επεισόδιο και αναμένονται και του 9ου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 χχμμ..μόνο σε εμένα ''έρχονται'' εκνευριστικά αργά..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 χχμμ..μόνο σε εμένα ''έρχονται'' εκνευριστικά αργά..?? :worry: Προτίμησε «πριβέ» καταστάσεις και όχι public. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts