MAIDEN_80 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 cosmote, alla mou fainete h vodaphone einai kalyterh smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 cote logo simatos Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 εδω κ 8 χρονια στην Κοσμοτε!τωρα πηρα κ δευτερο νουμερο, καρτα 2in1, δεν βλεπω να την αλλαζω την κοτε συντομα!με καλυπτει απο σημα κ λειτουργιες οποτε μια χαρα! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Cosmote μέχρι τώρα, Vodafone εταιρικό πλέον. Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk_digital-games Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 EGW EXW COSMOTE (PIANI PANTOY!) GIA NA MILAW POIO FTINA (SINDESI APO DOYLIA)... KAI VODAFONE GIA SMS/MMS (ME KARTA BEBEA!)!!! http://www.digital-games.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 vodafone αν και δεν είμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις επιδοτήσεις και τις χρεώσεις, δεν αποφασιζω να αλλαξω επειδη δεν θελω να αλλαξω νουμερο. Ξερω οτι υπάρχει φορητότητα αλλα παλι δεν το αποφασιζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Meta από 5 χρόνια COTE ξαναγύρισα στην ΤΙΜ με φορητότητα για το πιο οικονομικό δίδυμο της αγοράς. Συμβόλαιο προπληρωμένου χρόνου και καρτοκινητό F2G με μια κάρτα 2in1. :w00t: Για την κάλυψη αστεία πράγματα στις μέρες μας(όλες πάνω κάτω την ίδια έχουν) :rolleyes: :D :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Φυσικά στην ΤΙΜ,που την θεωρώ καλύτερη εταιρία στις υπηρεσίες...απλά το μειονέκτημα της εταιρίας είναι το σήμα σε επαρχιακές πόλεις αλλά και αυτό σιγά-σιγά από τι βλέπω,λύνεται ... :) To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Ego exo mia cu carta kai stelno minimata pou kai pou mms.a sms inai apta pio fthina.Vodafone 4 EVER ;),Exei pantou sima.Simvato vodafone live me polla kinita. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Vodafone εδώ και 5 χρόνια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Tim edw kai 5 xronia http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Vodafone edw kai 6 xronia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ειμαι σε voda αλλα περιμενω να κλεισει ο χρονος για να παω cote με το ιδιο αριθμο Στη Σαλαμινα που παω συχνα δεν εχω καθολου σημα με voda φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Vodafone και εδω ... Τα τελευταια 3 χρονια . Νωριτερα cosmote ...Τim ποτε . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Vodafone edw kai 8 xronakia eimai paidia! Kai sth Italia eimai me Vodafone. ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 vodafone twra sto melon poios xerei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Προς το παρόν vodafone απο 13 Σεπτέμβρη ΤΙΜ και του χρόνου Vodafone NL...(kαμία σχέση με την ελληνική vodafone). ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Vodafone Gr και Οrange UK. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Cu για sms και cosmote για κλήσεις. :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 αν υπήρχε 3ΙΝ1 σίγουρα θα το επέλεγα.έχω και τις τρεις εταιρίες αλλά η ΤΙΜ είναι η μόνη που πιάνει στο σπίτι μου(ισόγειο) και με UMTS.άρα τη χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο.ΤΙΜ λοιπόν με κάλυψη από το 1994-πάτρα :) UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Vodafone 4 EVER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Είχα Q για ένα πολύ μεγάλο διάστημα αλλά μου έδωσαν ένα πακέτο ala carte (το οποίο κράτησα και σύντομα θα το κάνω cu για μηνύματα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 παραμενω απο το 1998 πιστος την vodafone. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Έχω συμβόλαιο με την Cosmote από το 99 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Έχω συμβόλαιο με την Cosmote από το 99 Από 10 χρονών συμβόλαιο? :worry: Εγώ έχω Telestet/ΤΙΜ από το 2002. Είχα χρησιμοποιήσει και την Vodafone κανένα δίμηνο (πριν 1,5-2 χρόνια) αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts