zirico3 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Egw pantws apo TIM exw meinei poly ikanopoihmenos,otan eidhka sou exei 200eyro epidothsh se ananewsh symboleou Pro 05!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 den exo sumbolaio....b-free http://www.langkawi.dk/n101.gif :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Μετά από 1 χρόνο TIM B-BEST με τα κορυφαία της τρίλεπτα το γύρισα σε Cosmote 90... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Πριν 4 χρόνια κοσμοτέ μετά από 3 και κάτι q ύστερα για 3-4 μήνες vodafone cu και τώρα TIM FREE2GO PREMIUM :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker2004 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εγώ τώρα (τον τελευταίο χρόνο) έχω Cosmote αλλά πριν είχα Vodafone. Πιστεύω ότι η Cosmote είναι λίγο πιο φιλική στο χρήστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 και εγώ με βλέπω να εγκαταλείπω σιγα σιγα την vf για cosmote (σύνδεση ή κάρτα θα δείξει...) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εγώ οπως φαίνεται θα εγκαταλείψω την vodafone και θα πάω cosmote γιατί η vodafone έχει πολύ τσουχτερές τιμές...!! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Stefa μην κάνεις το λάθος να πας σε cosmote γιατί επιθυμείς καλύτερες τιμές...άλλο το θέμα της κάλυψης που θα συμφωνήσω πως η cosmote είναι καλύτερη από voda!!! Θα σου πάρω παράδειγμα το voda/cote 120 και το ΤΙΜ130. ΤΙΜ 130: 20,5euro πάγιο COSMOTE 120: 21euro πάγιο(με 10 λεπτά λιγότερα από ΤΙΜ) VODA 120: Νομίζω γύρω στα 20 με 19euros πάγιο,δηλαδή φθηνότερα από cote.... Για εμένα αξίζει το ΤΙΜ130 καλύτερα. Οι τιμές των sms/mms είναι σε όλες το ίδιο,φωνής ΣΤΗΝ cosmote είναι ακριβότερα από όλες!!! Δεν θα σου πρότεινα να κάνεις αυτήν την αλλαγή λόγω κόστους,ωστόσο αν δεν έχεις καλή κάλυψη...κάντο!!! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Sygnnwmh file mou alla sta tilefwnimata einai h FTHINOTERI!!!!Pigaine des tis times kai sygkrine tes!Min leme oti theloume!To pagio mporei na einai ligo pio akribo ALLA stin TIM kai stin VODA plirwneis telika perissotero giati plirwneis kai kati alles blakeies extra se sxesi me tin Cosmote!Ara bgainei idio to pagio h' kai akribotero stis alles 2!Oson afora ta tilefwnimata na sou thimisw oti h Cosmote exei pio fthines kliseis se OLA TA KINHTA COSMOTE KAI SE OLA TA STATHERA!!Ara mono kai mono apo ekei ypologise diafora!Sta alla einai idies!!!! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 A kai kati akoma....sta MMS einai fthinoteri h Cosmote!H diafora den einai terastia!0.02EURO einai!An thelei na xrisimopoihsei kai alles ypiresies opws gprs gia paradeigma na ksereis oti einai to kalytero se poiotita kai taxytita!An parei kai to fthino NEC tote bazei kai imode kai tote apo ypiresies einai YPERPLHREIS!! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 δεν υπάρχουν άλλα έξτρα, απλά η cosmote χρεώνει φθηνότερα τις κλήσεις προς σταθερά και κινητα cosmote και ακριβότερα τις κλήσεις προς άλλα δίκτυα. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 H cosmote είναι πανάκριβη,έχει ο αδελφός μου cosmote 120 και εγώ πλέον το 130 και εγώ μιλάω γύρω στα 140 λεπτά,ο αδελφός μου 130 και πληρώνωωω 5euro λιγότερο!!! Με τις τιμές που έχουν τα mms εσύ ρωτώ: ΣΤΕΛΝΕΙΣ;;; Πρέπει να είσαι πολύ κορόϊδο φίλε μου... Το gprs της ΤΙΜ μετά την λήξη της προσφοράς την έχεις δοκιμάσει;;; Πάει ΣΦΑΙΡΑ. Δοκίμασα ένα μικρό download(600kb) και μου το κατέβαζε με 6,8kbyte/sec,αυτό σου λέει τίποτα;;; Η μήπως δεν υπολογίζεις τα προβληματικά ΜΜSc της cosmote που τα "μεγάλα" MMS χάνονται στον δρόμο;;; Ας μην μιλήσουμε για ποιότητα υπηρεσιών(ταχύτητα smsc,mmsc και EFR ας πούμε...) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Cosmote καθαρά λόγω ιδεολογίας. Και η ακριβότερη εταιρεία να γίνει εγώ δεν αλλάζω. Τα λεφτά μου τα δίνω όπου θέλω εγώ και φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να πλουτίσω κι άλλο τον Κόκκαλη ή να τα δώσω στους Ιταλούς. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πλέον σχέση ο κόκκαλης με την vodafone. (και όταν είχε, είχε μικρό ποσοστό) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri (30 Ιούν. 2004 , 13:43) H cosmote είναι πανάκριβη,έχει ο αδελφός μου cosmote 120 και εγώ πλέον το 130 και εγώ μιλάω γύρω στα 140 λεπτά,ο αδελφός μου 130 και πληρώνωωω 5euro λιγότερο!!! Με τις τιμές που έχουν τα mms εσύ ρωτώ: ΣΤΕΛΝΕΙΣ;;; Πρέπει να είσαι πολύ κορόϊδο φίλε μου... Το gprs της ΤΙΜ μετά την λήξη της προσφοράς την έχεις δοκιμάσει;;; Πάει ΣΦΑΙΡΑ. Δοκίμασα ένα μικρό download(600kb) και μου το κατέβαζε με 6,8kbyte/sec,αυτό σου λέει τίποτα;;; Η μήπως δεν υπολογίζεις τα προβληματικά ΜΜSc της cosmote που τα "μεγάλα" MMS χάνονται στον δρόμο;;; Ας μην μιλήσουμε για ποιότητα υπηρεσιών(ταχύτητα smsc,mmsc και EFR ας πούμε...) Panakribh h Cosmote???Skeftikes kala to paradeigma pou eipes???Den exei sxesi mono h omilia file mou!!!Paizoun rolo ta mhnymata kai OLES OI ALLES YPIRESIES!Alla kai oi ypiresies ektos Cosmote!!!Egw oute kan stelnw MMS!!!Alla APLWS SOU LEW OTI EINAI PIO FTHINA APO TIM KAI VODA!!!Diabase prwta ti grafw prin peis kapoion koroido kyrie "eksypne"! Me to na mou les oti to GPRS tis TIM einai kalytero apo thema taxythtas kai poiotitas apo tin Cosmote....EDW GELAEI KAI TO PARDALO KATSIKI!Giati min ksexnas oti stin taxythta kai stis aposyndeseis kai se ola paizei rolo kai to poso kala pianei to kinhto sou!Ara exeis allo ena megalo meionektima(logw xeiroteris kalypsis tis TIM)!!! Gia to EFR to exoume sizitisei para polles fores!Bariemai na lew diafora!Tha sou pw mono ayto......kai EFR na exeis an den exeis kalo sima tote h poiotita einai toso xalia pou thes na spaseis to kinito sou!Kai sinithws h Cosmote sto thema ayto den exei problima(toulaxiston oxi toso oso h TIM)!Gia ta smsc....ti problima yparxei diladi?????Plaka mas kaneis?Gia ta mmsc den ekferw gnwmh giati den ta xrisimopoiw ta MMS alla kai oxi mono egw alla kai alloi! Gia poiotita ypiresiwn kai alla ena mono sou lew..........IMODE!!!Oti kalytero ayth thn stigmi kai mexri twra tzampa!!! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 1)smsc:sms χάνονται πολλά... 2)mmsc:mms πάνω από 35kbyte δεν φεύγουν ούτε έρχονται ΑΡΑ ΚΑΙ 2cents που τα έχει φθηνότερα ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ,εγώ τα φουλάρω τα MMS 50kbyte και πάνε γρήγορα,γιατί αυτό δεν γίνεται και στην cosmote;;;;; 3)για εσένα η κάλυψη ίσως είναι καλύτερη από cosmote αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Θεσσαλία που εγώ μένω...BYE!!! 4)Το gprs χρησιμοποίησε το ΤΩΡΑ και σύγκρινε 5)το imode είναι καλύτερο από το 3g; To i-mode φίλε μου είναι για τους αρχάριους,θύματα μεγάλων χρεώσεων της ευαισθητοποιημένης εταιρίας cosmote...O html browser σε ένα UMTS phone είναι πολύ ανώτερος,πιο γρήγορος και κανονική πρόσβαση σε ΟΛΑ ΤΑ SITE,όχι μόνο της ρατσιστικής πολιτικής της cosmote... Πιστεύω να σε κάλυψα.. Α,και κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ(πχ ΜΜS) καλύτερα να μην το σχολιάζεις(όπως πιστεύω ότι δεν χρησιμοποιείς και το i-mode,για αυτό το θεωρείς τέλειο...) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Vodafone από το 1997 (τότε Πάναφον)...αλλά έχω αλλάξει 3 αριθμούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 3 Ιούλ. 2004 , 15:51) αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πλέον σχέση ο κόκκαλης με την vodafone. (και όταν είχε, είχε μικρό ποσοστό) Δεν κάνεις λάθος! Είχε το 10% αλλά τώρα πια δεν έχει τίποτα, το πούλησε στην Vodafone, και έτσι απέκτησε το 55% (η μαμά Voda) και γιαυτό μετονομάστηκε από Πάναφον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuzcar Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Έχω cosmote στο Βασ. πρόγραμμα 1 εδώ και 2.5 χρόνια. Η κάλυψη δεν είναι και τόσο καλή αλλά ίσως να φταίει και το κινητό μου, π.χ. όταν ταξιδεύω Κρήτη άλλοι με cosmote έχουν λήψη κανονική. Πήγα και ρώτησα αν επιδοτούν συσκευή για το πρόγραμμα δωρεάν 60 και μου είπαν όχι. Πρέπει να κάνω καινούργια σύνδεση για να γίνει αυτό! Τώρα με τη φορητότητα σκέφτομαι να μεταφέρω τον αριθμό μου σε άλλη εταιρεία και να έχω το κέρδος της συσκεύης. (Καλά, δεν σκέφτονται ότι αν δεν διευρύνουν τις επιδοτήσεις συσκευών θα χάσουν κόσμο; ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri ( 5 Ιούλ. 2004 , 15:22) 1)smsc:sms χάνονται πολλά... 2)mmsc:mms πάνω από 35kbyte δεν φεύγουν ούτε έρχονται ΑΡΑ ΚΑΙ 2cents που τα έχει φθηνότερα ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ,εγώ τα φουλάρω τα MMS 50kbyte και πάνε γρήγορα,γιατί αυτό δεν γίνεται και στην cosmote;;;;; 3)για εσένα η κάλυψη ίσως είναι καλύτερη από cosmote αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Θεσσαλία που εγώ μένω...BYE!!! 4)Το gprs χρησιμοποίησε το ΤΩΡΑ και σύγκρινε 5)το imode είναι καλύτερο από το 3g; To i-mode φίλε μου είναι για τους αρχάριους,θύματα μεγάλων χρεώσεων της ευαισθητοποιημένης εταιρίας cosmote...O html browser σε ένα UMTS phone είναι πολύ ανώτερος,πιο γρήγορος και κανονική πρόσβαση σε ΟΛΑ ΤΑ SITE,όχι μόνο της ρατσιστικής πολιτικής της cosmote... Πιστεύω να σε κάλυψα.. Α,και κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ(πχ ΜΜS) καλύτερα να μην το σχολιάζεις(όπως πιστεύω ότι δεν χρησιμοποιείς και το i-mode,για αυτό το θεωρείς τέλειο...) 1.Polla xanontai???Egw giati den exw xasei oute 1?????Kai oxi mono egw alla polloi alloi?Edw pera akoma kai tin periodo tis Prwtoxronias mou irthan estw kai kathysterimena kapoia alla OLA MOU IRTHAN!!!Min leme oti theloume! 2.Gia ta MMS.....afou den einai kai toso diadedomena kai den ta xrisimopoieis toso ti se noiazei???Steile mexri 35kb!!!Den eipa oti einai thetiko,isa isa arnitiko eiani alla den eiani toso sobaro! 3.Me to na mou les "bye" kai tetoies xazomares gine pio antikeimenikos!!!Epeidi se ena meros tis Thessalias pou meneis esy den pianei kala den simainei oti einai kalyteri se kalipsi!Ase pou paizei rolo kai h syskeyh sou!Sthn kalypsi h TIM einai gia gelia mprosta stin Cosmote(an kai beltiwnetai twra teleytaia alla exei poly dromo akoma)! 4.To exw xrisimopoihsei gia ayto to lew!Ase....min to psaxneis!Akoma min ksexnas oti h taxythta tou GPRS eksartatai poly kai apo to sima ara....bgale monos sou symperasma!Sthn Cosmote akoma kai se kinisi einai mia xara alla me TIM...! 5.Eipa oti einai kalytero apo to 3g???Eisai sobaros???Pote to eipa ayto?Mathe na diabazeis!Prwta apo ola 3G exei kai h Cosmote an kai mexri twra einai teleiws axristo!Pio meta pou tha bgoun kai pio polles syskeyes kai tha yparxei kai megalyteri kalipsi tote tha prepei na mou peis gia 3G!To imode kyrie eksypne to exw doulepsei!Parto esy kai doulepse to kai des ti ypiresies exei kai meta ela pes mou!Ayth thn stigmi einai plires apo tis basikes kai oxi mono ypiresies!Kai oso pane emploutizontai synexws syn oti einai poly grigoro! Gia ayto...kalytera na masas para na milas! :) Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri ( 5 Ιούλ. 2004 , 15:22) 1)smsc:sms χάνονται πολλά... 2)mmsc:mms πάνω από 35kbyte δεν φεύγουν ούτε έρχονται ΑΡΑ ΚΑΙ 2cents που τα έχει φθηνότερα ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ,εγώ τα φουλάρω τα MMS 50kbyte και πάνε γρήγορα,γιατί αυτό δεν γίνεται και στην cosmote;;;;; 3)για εσένα η κάλυψη ίσως είναι καλύτερη από cosmote αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Θεσσαλία που εγώ μένω...BYE!!! 4)Το gprs χρησιμοποίησε το ΤΩΡΑ και σύγκρινε 5)το imode είναι καλύτερο από το 3g; To i-mode φίλε μου είναι για τους αρχάριους,θύματα μεγάλων χρεώσεων της ευαισθητοποιημένης εταιρίας cosmote...O html browser σε ένα UMTS phone είναι πολύ ανώτερος,πιο γρήγορος και κανονική πρόσβαση σε ΟΛΑ ΤΑ SITE,όχι μόνο της ρατσιστικής πολιτικής της cosmote... Πιστεύω να σε κάλυψα.. Α,και κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ(πχ ΜΜS) καλύτερα να μην το σχολιάζεις(όπως πιστεύω ότι δεν χρησιμοποιείς και το i-mode,για αυτό το θεωρείς τέλειο...) Τη βραδιά του τελικού έστειλα mms 67 kb σε αριθμό CosmOte & εκτός ότι πήγε , παραδόθηκε κ αμέσως Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 το όριο για τα mms 100kb δεν είναι για όλα τα δίκτυα (θεωρητικά τουλάχιστον) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fanis75 ( 5 Ιούλ. 2004 , 17:26) Δεν κάνεις λάθος! Είχε το 10% αλλά τώρα πια δεν έχει τίποτα, το πούλησε στην Vodafone, και έτσι απέκτησε το 55% (η μαμά Voda) και γιαυτό μετονομάστηκε από Πάναφον. To 99,9% ths Vodafone-panafon anhkei ston omilo Vodafone pleon,o kokkalis eixe to 13% me thn intracom kai to poulhse ston omilo vodafone ;) Ara h vodafone sta xartia toylaxiston den einai gayrikh :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Παιδία δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα Θα ήθελα να ρωτήσω Σε άτομο που μιλάει το πολύ 30λεπτα το μήνα και στέλνει πολλά sms τι σύνδεση συμφέρει να βάλει? Εγώ σκέφτομαι για q εσείς τι λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (15 Ιούλ. 2004 , 00:18) Παιδία δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα Θα ήθελα να ρωτήσω Σε άτομο που μιλάει το πολύ 30λεπτα το μήνα και στέλνει πολλά sms τι σύνδεση συμφέρει να βάλει? Εγώ σκέφτομαι για q εσείς τι λετε? Egw sou synistw Make your plan me vodafone,prosferei kai syndesh sto internet kai mporeis na ftiakseis to diko sou programma me dwrean sms/MMS ka8e mhna,toylaxiston an h8ela egw syndesh 8a epelega vodafone Make your plan! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts