polius Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 polli prosfata piga stin tim ( akoma perimeno tin sim dld ) o logos itan to wind+ kai oti h q den sinergazotan me arketa dixtia tou eksoterikou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanosd Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 vodafone, απλα γιατι ειμαι απο παλια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord_Raiden Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγω Vodafonikos ειμαι παιδια :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 και εγω το βασικο και μονιμο vodafone , αλλα καπου-καπου καμια wind και ποιο σπανια cosmote. :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis123 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 cosmote sindesi & whats up apla to kalitero diktio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Απο το 1998 Telestet->Tim->Wind.Tο ιδιο νουμερο ,η ιδια εταιρια με τις οποιες αλλαγες τις. Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το πρωτο μου νουμερο ηταν vodafone cu...εδω και 3 χρονια εχω WIND και δεν την αλλαζω με τιποτα..ουτε το νουμερο μου φυσικα... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Vodafone. Γιατι βρε παιδια αυτο το θεμα βρισκεται εδω?Δεν θα επρεπε να παει στο πεδιο με την κινητη τηλεφωνια? http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 apa to 2002 exw Q eimoun polu euxaristimenos alla tora ekana metafora se frog!!!!:lol::):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Eγω το 1999 ξεκινησα με Cosmote,μετα πηγα σε Vodafon(τοτε Panafone) και τα 3 τελευταια χρονια WIND με την οποια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Και μονο που εχει το wind plus non-stop τα λεει ολα.Υστερει λιγο ομως απο οτι εχω καταλαβει σε σημα απο τη Vodafone. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Απο το 1998 Telestet->Tim->Wind.Tο ιδιο νουμερο ,η ιδια εταιρια με τις οποιες αλλαγες τις. +1 και για μενα με τη διαφορα οτι εγω το εχω απο το 2000 αν θυμαμαι καλα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Vodafone αλλα μολις αλλαξα σε Cosmote κρατωντας το νουμερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Arxika whats up alla meta cu..apla teleia!!eidika me tis kalokairines prosfores..ola ta lefta :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εγώ έχω μια κάρτα cu, μια whats up και μια F2G. Ψήφισα vodafone γιατί αυτό είναι το κύριο νούμερό μου εδώ και 7 χρόνια και με βολεύει πολύ το cualot, μιας και έχουν πολλοί φίλοι μου, γνωστοί μου κλπ.. Την F2G την έχω μόνο για το wind plus. Την whats up την χρησιμοποιούσα παλιά μόνο και μόνο για να με παίρνουν τηλ αυτοί που είχαν το call 600. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Εδώ και 3 χρόνια έχω Wind και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένοs! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι ένας ευτυχής συνδρομητής της Vodafone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntram69 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Τα τελευταία 4 χρόνια Wind από τα οποία τα 2 flexy100.Κανένα παράπονο ευτυχώς. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhsxania Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Vodafone απο to 1998 και δεν την αλλάζω γιατί είναι λίγο καλύτερη.¨Εχει και την εσωτερική περιαγωγή με την wind οπότε δύο σε ένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 απο wind λεω να παω σε cosmote....ποτε ομως πισω στην vodafone που πιστευω οτι ειναι η χειροτερη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest dog1971 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Vodafone κ εγώ.. Έλεγα να την αλλάξω τότε με τα σκάνδαλα, αλλά σκέφτηκα ότι αν με παρακολουθήσουν κ εμένα μπορεί να γίνω διάσημος, οπότε παρέμεινα :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Vodafone κ εγώ.. Έλεγα να την αλλάξω τότε με τα σκάνδαλα, αλλά σκέφτηκα ότι αν με παρακολουθήσουν κ εμένα μπορεί να γίνω διάσημος, οπότε παρέμεινα :P xaxa teleio... :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Backozi Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 paidia eixa vodafone gia 8 xronia mexri pou eniwsa oti douleva gia na plirwnw tous logariasmous ths. eixa pagio 60 euro kai sthn wind me 40 lepta ligotero xrono omilias exw pagio 25 me to fpa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paidia eixa vodafone gia 8 xronia mexri pou eniwsa oti douleva gia na plirwnw tous logariasmous ths. eixa pagio 60 euro kai sthn wind me 40 lepta ligotero xrono omilias exw pagio 25 me to fpa... se epiasan koroido profanws giati eixes palio programma kai kaneis den ekane ton kopo na se enimerosei Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 se epiasan koroido profanws giati eixes palio programma kai kaneis den ekane ton kopo na se enimerosei Τον έπιασαν κορόιδο? Ο ίδιος δεν μπορούσε να κοιτάξει το λογαριασμό του και να δει από κάπου (site, κατάστημα, 13830) μήπως τον συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα... Έβλεπε 60 ευρώ και πήγαινε και πλήρωνε. Υποχρεωμένοι να τον ενημερώσουν είναι?:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mopali Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Στην αρχή cosmote, τώρα wind. Αν χρειαστεί να αλλάξω εταιρία, θα γυρνούσα πάλι στην cosmote. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts