Jump to content

Σε ποιο δίκτυο ανήκετε;

Κοινοποίηση

se poio diktyo anikete?????  

1.068 members have voted

1. 1. se poio diktyo anikete?????

• Cosmote
      328
    • Wind
      233
    • Vodafone
      445
    • Q Telecom
      62

Recommended Posts

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω το βασικο και μονιμο vodafone ,

αλλα καπου-καπου καμια wind και ποιο σπανια cosmote.

• 2 weeks later...
Απο το 1998 Telestet->Tim->Wind.Tο ιδιο νουμερο ,η ιδια εταιρια με τις οποιες αλλαγες τις.
Υπογραφή....

• 2 weeks later...
Το πρωτο μου νουμερο ηταν vodafone cu...εδω και 3 χρονια εχω WIND και δεν την αλλαζω με τιποτα..ουτε το νουμερο μου φυσικα...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Vodafone.

Γιατι βρε παιδια αυτο το θεμα βρισκεται εδω?Δεν θα επρεπε να παει στο πεδιο με την κινητη τηλεφωνια?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

• 4 weeks later...
Eγω το 1999 ξεκινησα με Cosmote,μετα πηγα σε Vodafon(τοτε Panafone) και τα 3 τελευταια χρονια WIND με την οποια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Και μονο που εχει το wind plus non-stop τα λεει ολα.Υστερει λιγο ομως απο οτι εχω καταλαβει σε σημα απο τη Vodafone.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο το 1998 Telestet->Tim->Wind.Tο ιδιο νουμερο ,η ιδια εταιρια με τις οποιες αλλαγες τις.

+1 και για μενα με τη διαφορα οτι εγω το εχω απο το 2000 αν θυμαμαι καλα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω μια κάρτα cu, μια whats up και μια F2G. Ψήφισα vodafone γιατί αυτό είναι το κύριο νούμερό μου εδώ και 7 χρόνια και με βολεύει πολύ το cualot, μιας και έχουν πολλοί φίλοι μου, γνωστοί μου κλπ.. Την F2G την έχω μόνο για το wind plus. Την whats up την χρησιμοποιούσα παλιά μόνο και μόνο για να με παίρνουν τηλ αυτοί που είχαν το call 600.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest dog1971
Vodafone κ εγώ.. Έλεγα να την αλλάξω τότε με τα σκάνδαλα, αλλά σκέφτηκα ότι αν με παρακολουθήσουν κ εμένα μπορεί να γίνω διάσημος, οπότε παρέμεινα :P

Vodafone κ εγώ.. Έλεγα να την αλλάξω τότε με τα σκάνδαλα, αλλά σκέφτηκα ότι αν με παρακολουθήσουν κ εμένα μπορεί να γίνω διάσημος, οπότε παρέμεινα :P

xaxa teleio...

:w00t:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
paidia eixa vodafone gia 8 xronia mexri pou eniwsa oti douleva gia na plirwnw tous logariasmous ths. eixa pagio 60 euro kai sthn wind me 40 lepta ligotero xrono omilias exw pagio 25 me to fpa...

se epiasan koroido profanws giati eixes palio programma kai kaneis den ekane ton kopo na se enimerosei

Symbian, Die hard

se epiasan koroido profanws giati eixes palio programma kai kaneis den ekane ton kopo na se enimerosei

Τον έπιασαν κορόιδο? Ο ίδιος δεν μπορούσε να κοιτάξει το λογαριασμό του και να δει από κάπου (site, κατάστημα, 13830) μήπως τον συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα... Έβλεπε 60 ευρώ και πήγαινε και πλήρωνε. Υποχρεωμένοι να τον ενημερώσουν είναι?:O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...