giorgos1966 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Καλημερα nectaria,τα εικονιδια των εφαρμογων πως τα εβαλες σε ενα κεντρικο;Φαινονται τα τεσσερα σε ενα μεγαλο.Προσπαθησα με το folder icon αλλα δεν γινετε..:http://imageshack.us/photo/my-images/853/57741687.jpg/ Edited February 22, 2013 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλημερα nectaria,τα εικονιδια των εφαρμογων πως τα εβαλες σε ενα κεντρικο;Φαινονται τα τεσσερα σε ενα μεγαλο.Προσπαθησα με το folder icon αλλα δεν γινετε..:http://imageshack.us/photo/my-images/853/57741687.jpg/ Είναι το thumbnailfolders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Είναι το thumbnailfolders Μετα απο ψαξιμο καταφερα και εβαλα τα extra εικονιδια μεσα στην εφαρμογη.Για οποιο παιδι θελει ετσι τα εβαλα:Πάρτε το αρχείο zip(εικονιδια) στον κατάλογο όπου έχετε εγκαταστήσει τη μνήμη.Η διαδρομη ειναι: ;-private-2005fff0-αντικατασταση ως εχουν!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Βρήκα ένα θεματάκι πολύ ωραίο που έχει αλλαγμένα χρωματιστά δηλαδή εικονίδια στην κάτω μπάρα στις homescreen και γενικά μου αρέσουν τα χρώματα και εικονίδια που έχει, αλλά έχει μερικά ελαττώματα και ήθελα να ρωτήσω αν φτιάχνονται καθότι δε βλέπω διάθεση από τον δημιουργό. Εδώ είναι το θέμα που λέω, συγκεκριμένα αυτό της πρότελευταίας εικόνας. Και εδώ του δείχνω τα "ελαττώματα" του.. Βρήκα ένα πρόγραμμα που λέει ότι αλλάζει τα εικονίδια και ότι άλλο επιλέξεις από γραφικά με κάποιο άλλο θέμα που επιλέγεις, αλλά δε μου δούλεψε όσες φορές και να το προσπάθησα. Έχει καμιά ιδέα κανείς? Νεκταρία.....?:O Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Βρήκα ένα θεματάκι πολύ ωραίο που έχει αλλαγμένα χρωματιστά δηλαδή εικονίδια στην κάτω μπάρα στις homescreen και γενικά μου αρέσουν τα χρώματα και εικονίδια που έχει, αλλά έχει μερικά ελαττώματα και ήθελα να ρωτήσω αν φτιάχνονται καθότι δε βλέπω διάθεση από τον δημιουργό. Εδώ είναι το θέμα που λέω, συγκεκριμένα αυτό της πρότελευταίας εικόνας. Και εδώ του δείχνω τα "ελαττώματα" του.. Βρήκα ένα πρόγραμμα που λέει ότι αλλάζει τα εικονίδια και ότι άλλο επιλέξεις από γραφικά με κάποιο άλλο θέμα που επιλέγεις, αλλά δε μου δούλεψε όσες φορές και να το προσπάθησα. Έχει καμιά ιδέα κανείς? Νεκταρία.....?:O ποιό από τα 3 θέματα θέλεις? alientech,meego ή sunset? πες μου και θα δοκιμάσω να αλλάξω αυτά που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ακόμα παραμένει όμορφο και λειτουργικό: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts