Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2004 Πρόβλημα με την isdn γραμμή Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν είμαι στο ιντερνετ χρησιμοποιώντας μόνο την μια γραμμή και αν πάρει κάποιος τηλέφωνο με πετάει από το ιντερνετ Στην αρχή πίστεψα ότι είναι θέμα μοντεμ ή οδηγών του μοντεμ αλλά παρατήρησα ότι το ίδιο συμβαίνει και με το φορητό του πατέρα μου Τι μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 den ksero an to exeis tsekari alla katebase toys teleytaioys drivers gia to modem exei tixei se gnosto giayto sto leo :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Δε νομίζω ότι είναι θέμα drivers. Μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το netmod. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenobius Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Μπροστά στο netmod έχει ένα καπάκι, που βγαίνει σαν συρόμενο... Μέσα σε αυτό υπάρχι ένα στρογγυλό κουμπάκι, τo reset. Πάτα το και ξαναδοκίμασε. Επίσης έλεγξε αν παίρνει σωστά το ρεύμα. Εκεί που υπάρχει το reset θα δεις και κάποια άλλα διακοπτάκια. Άνοιξε το manual του netmod και βρες τι κάνει το καθένα. Νομίζω ότι κάποιο από αυτά έχει αυτή τη λειτουργία. Πάντως αυτό για τα drivers, μπες στην ιντρακομ και κατέβασέ το. Μπορώ να βρω κάπου το e-mail σου να στο στείλω αν το έχω; Παράθεση Xenobius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Απλά έχεις προφανώς ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης. Πάντα σε πετάει όταν παίρνει κάποιος τηλεφωνο. Δώσε #43# και ξαναδοκίμασε. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xenobius ( 1 Μάρ. 2004 , 11:17) Μπροστά στο netmod έχει ένα καπάκι, που βγαίνει σαν συρόμενο... Μέσα σε αυτό υπάρχι ένα στρογγυλό κουμπάκι, τo reset. Πάτα το και ξαναδοκίμασε. Επίσης έλεγξε αν παίρνει σωστά το ρεύμα. Εκεί που υπάρχει το reset θα δεις και κάποια άλλα διακοπτάκια. Άνοιξε το manual του netmod και βρες τι κάνει το καθένα. Νομίζω ότι κάποιο από αυτά έχει αυτή τη λειτουργία. Πάντως αυτό για τα drivers, μπες στην ιντρακομ και κατέβασέ το. Μπορώ να βρω κάπου το e-mail σου να στο στείλω αν το έχω; Έτσι όπως τα λεει όπως τα έχει το manual δεν κατάλαβα και πολλά Βασικά δεν έχω χρόνο να κάτσω να ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David ( 1 Μάρ. 2004 , 12:09) Απλά έχεις προφανώς ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης. Πάντα σε πετάει όταν παίρνει κάποιος τηλεφωνο. Δώσε #43# και ξαναδοκίμασε. Δεν γίνετε τίποτα όταν δίνω εντολή #43# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 To pithanotero einai anamonh klhshs...Koitakse sto manual tou netmod, leei pws apenergopoieitai!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 ...μιας που μιλαμε για isdn εχω και εγω ενα διαφορετικο προβλημα αλλα δεν αξιζει να ανοιγω καινουργιο θεμα. Λοιπον εκει που ειμαι συνδεδεμενος με win xp pro ξαφνικα αποσυνδεεται η συνδεση μεσω netmod στην otenet. Ουτε μυνημα ουτε ερωτηση ουτε τπτ. Δεν εχω αυτοματη αποσυνδεση, ουτε αποσυνδεση οταν δεν χρησιμοποιειται, ουτε αναμονη κλησης ουτε spyware ουτε ιους. Το κανει τις τλευταιες 3 μερες αυτο και μου εχει σπασει ειλικρινα τα νευρα. Thx προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Σαν αναμονη κλησης φαινεται...αλλα παλι δεν επρεπε να το κανει αυτο αφου υπαρχει και η δευτερη γραμμη! Oταν εισαι στο internet δεσμευεις την μια γραμμη!Αν χτυπησει το τηλ θα πρεπει να μην σε ριξει διοτι υπαρχει και η αλλη...isdn γαρ! Αν ανοιξεις το netmod τα κουμπακια πρεπει συμφωνα με το manual να ειναι και τα 2 στο οn! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpou ( 1 Μάρ. 2004 , 12:48) To pithanotero einai anamonh klhshs...Koitakse sto manual tou netmod, leei pws apenergopoieitai!!!! #43#...(Shkoneis to til, pairneis auton ton ari8mo kai sou leei ena mhn epivevaiiosis) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Μάρ. 2004 , 17:37) Σαν αναμονη κλησης φαινεται...αλλα παλι δεν επρεπε να το κανει αυτο αφου υπαρχει και η δευτερη γραμμη! Oταν εισαι στο internet δεσμευεις την μια γραμμη!Αν χτυπησει το τηλ θα πρεπει να μην σε ριξει διοτι υπαρχει και η αλλη...isdn γαρ! Αν ανοιξεις το netmod τα κουμπακια πρεπει συμφωνα με το manual να ειναι και τα 2 στο οn! Ξεχνάς όμως ότι στην άλλη γραμμή ακούγεται το μπίπ της αναμονής ;) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenobius Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Ρε παιδιά, ρε παιδιά!!! Δεν παίζει η αναμονή ρόλο σ' αυτό!!! Όποιοι έχετε ISDN με τη μια γραμμή μπείτε στο internet με την άλλη πάρτε ένα τηλέφωνο, έτσι ώστε να καλυφθούν και δυό γραμμές. Ε, πάρτε τηλέφωνο σπίτι σας μετά... Αποτέλεσμα : Το internet θα συνεχίσει να υπάρχει, και στην άλλη γραμμή θα ακούτε αυτό τον ενοχλητικό μεν - χρήσιμο ήχο της αναμονής κλήσης... Φίλε μου Exposed_Bone κάνε ένα πιο καλό... Πάρε το 8001126000 ή το 121 ή το 134 που είναι οι βλάβες για ISDN και ρώτα τους... Έρχονται σπίτι σου με δικά τους έξοδα όλα και στο φτιάχνουν... Παράθεση Xenobius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 mipws xrisimopoieis ena apo ta analogika ports tou netmod kai mpaineis oxi mesw netmod alla mesw kapoiou klassikou 56k modem sto internet? An nai tote reply edw pls. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths ( 2 Μάρ. 2004 , 03:23) mipws xrisimopoieis ena apo ta analogika ports tou netmod kai mpaineis oxi mesw netmod alla mesw kapoiou klassikou 56k modem sto internet? An nai tote reply edw pls. με 56κ μοντεμ μπενω οχι με το netmod :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω, φταίει η αναμονή κλήσης (αφού τελικά χρησιμοποιείς αναλογική θύρα για σύνδεση με το internet). Πρέπει να απενεργοποιήσεις την αναμονή στη θύρα στην οποία συνδέεις το modem του Η/Υ σου. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 ( 2 Μάρ. 2004 , 12:41) Όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω, φταίει η αναμονή κλήσης (αφού τελικά χρησιμοποιείς αναλογική θύρα για σύνδεση με το internet). Πρέπει να απενεργοποιήσεις την αναμονή στη θύρα στην οποία συνδέεις το modem του Η/Υ σου. και πως θα το κανω αυτο? μπορω να το κανω και στις δυο θύρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenobius Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Πάντως σκέψου το να χρησιμοποιήσεις το netmod για modem. Πιάνεις 64Κ και δεν νομίζω να σε χαλάει... Άσε που θα σταματήσει το πρόβλημα με τις κλήσεις... Παράθεση Xenobius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Den pianeis 64K alla den peirazei sigoura 8a pianeis megalyteres taxythtes kai fysika den 8a exeis tetoiou eidous problhmata!!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 2 Μάρ. 2004 , 13:34) και πως θα το κανω αυτο? μπορω να το κανω και στις δυο θύρες Θα σηκώσεις στην κάθε θύρα μια αναλογική συσκευή και μόλις ακούσεις σήμα κλήσεις θα πληκτρολογήσεις από την συσκευή #43# Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 2 Μάρ. 2004 , 13:34) και πως θα το κανω αυτο? μπορω να το κανω και στις δυο θύρες Για να απενεργοποιήσεις την αναμονή σε κάποια θύρα, πληκτρολογείς #43# από τη συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στην εν λόγω θύρα. Εσύ συγκεκριμένα δεν είναι ανάγκη να απενεργοποιήσεις την αναμονή και στις δύο θύρες. Αρκεί να το κάνεις μόνο στη θύρα στην οποία συνδέεις το καλώδιο από το modem 56Κ του Η/Υ σου. Πάντως εάν θέλεις να απενεργοποιήσεις την αναμονή και στις δύο θύρες, απλά πληκτρολογείς #43# σε κάθε μία από τις 2 συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο netmod. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer ( 2 Μάρ. 2004 , 23:18) Den pianeis 64K alla den peirazei sigoura 8a pianeis megalyteres taxythtes kai fysika den 8a exeis tetoiou eidous problhmata!!!! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xenobius ( 2 Μάρ. 2004 , 22:27) Πάντως σκέψου το να χρησιμοποιήσεις το netmod για modem. Πιάνεις 64Κ και δεν νομίζω να σε χαλάει... Άσε που θα σταματήσει το πρόβλημα με τις κλήσεις... Για να χρησιμοποιεί Modem 56K σημαίνει ότι έχει συνδρομή PSTN και συνεπώς ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει το netmod σαν modem. Το ίδιο έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 ( 2 Μάρ. 2004 , 23:38) Για να απενεργοποιήσεις την αναμονή σε κάποια θύρα, πληκτρολογείς #43# από τη συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στην εν λόγω θύρα. Εσύ συγκεκριμένα δεν είναι ανάγκη να απενεργοποιήσεις την αναμονή και στις δύο θύρες. Αρκεί να το κάνεις μόνο στη θύρα στην οποία συνδέεις το καλώδιο από το modem 56Κ του Η/Υ σου. Πάντως εάν θέλεις να απενεργοποιήσεις την αναμονή και στις δύο θύρες, απλά πληκτρολογείς #43# σε κάθε μία από τις 2 συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο netmod. Για να χρησιμοποιεί Modem 56K σημαίνει ότι έχει συνδρομή PSTN και συνεπώς ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει το netmod σαν modem. Το ίδιο έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα. οταν παταω #43# μετα ακουω ενα συνεχομενο ηχο ειναι οκ? ακριβως εχω pstn OXI isdn συνδεση η γραμμγ μου ειναι μονο isdn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 kanonika prepei na doulevei etsi opos sou perigrapsa parapano...Gia dokimase to.. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 3 Μάρ. 2004 , 00:10) οταν παταω #43# μετα ακουω ενα συνεχομενο ηχο ειναι οκ? Ναι, ο συνεχόμενος ήχος σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκε η αναμονή. ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 ( 3 Μάρ. 2004 , 02:47) Ναι, ο συνεχόμενος ήχος σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκε η αναμονή. ;) ευχαρηστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts