ioathe Δημ. May 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Γιάννη, Ελπίζω να βρέθηκε κάποιος να βοηθήσει σε αυτό που χρειάζεσαι (η νέα Rom, ε?)! Σήμερα και αύριο είναι αδύνατο να βοηθήσω. Αν μέχρι την Τετάρτη δεν έχει βρεθεί πιο "γρήγορος" εθελοντής, ευχαρίστως να το κάνω εγώ την Τετάρτη. Απλά επιβεβαίωσε μου Τετάρτη πρωί αν ακόμα τα χρειάζεσαι. Δεσποινα δεν βρέθηκε αλλος να βοηθήσει. Σ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) προσπαθώ να κάνω HSPL3 σε ενα HD2 ενός φίλου . συνδέεται κανονικά στο activesync πατάω NEXT και το κινητό μπαίνει σε bootloader και προσπαθεί να συνδεθεί και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει μύνημα CRITICAL ERROR Flow : 00000001 Error code : 00000002 Description : USB Connect failed έχει συνδεθεί κανονικά στο activesync και μου βγάζει το παραπάνω μύνημα . τι μπορεί να φταίει ? θέλω να του περάσω την omega έχει την εργοστασιακή 1.66 εντέλει το έκανα HSPL3 μου έγραψε στο τέλος done .αλλά όταν βάζω το κινητό σε bootloader γράφει spl 1.42.0000 άρα δεν έχει γίνει HSPL 3 ? τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνω HSPL 2 αντί για HSPL 3 πειράζει ? Edited May 17, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δεσποινα δεν βρέθηκε αλλος να βοηθήσει. Σ ευχαριστώ πολύ. Ok Γιάννη! Σήμερα αργά το μεσημέρι θα σου ανεβάσω την ελληνική μετάφραση (είναι σχεδόν έτοιμη;),απλά μπαίνω τώρα σε συνάντηση και δεν θα βγω πριν τις 1400:(). Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σενάρια Περιστροφής Έχω επιλέξει τρία διαφορετικά σενάρια περιστροφής για εσάς. Το πρώτο (Πλήρης Περιστροφή - δεν περιλαμβάνει το HTC Sense (manila)) χρησιμοποιείται ήδη στη ROM από προεπιλογή. Παρακαλώ δοκιμάστε τα όλα και επιλέξτε αυτό που θεωρείτε ότι σας βολεύει (ταιριάζει) περισσότερο. Σε αυτό το txt αρχείο θα περιγράφω όλες τις καταχωρήσεις μητρώου (registry) που χρειάζεστε για να κάνετε αλλαγές ή δικά σας σενάρια περιστροφής.. =================================== Λεπτομέρειες σεναρίου: 1. Πλήρης Περιστροφή - εκτός του HTC Sense (manila) Η πλήρης περιστροφή λειτουργεί σχεδόν σε όλα τα προγράμματα της ROM. Ο Gsensor περιστρέφει σχεδόν όλα τα προγράμματα, εκτός απ' τον manila. Είναι ενεργή η επιλογή Manila Landscape και μπορείτε να περιστρέψετε τον manila με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού πλήκτρο της συσκευής (δεν ξέρω πώς αποδίδεται αλλιώς το "hard button"). Οι καρτέλες μουσικής και φωτογραφιών του Manila χρησιμοποιούν την αρχική περιστροφή μέσω του GSensor σε κατακόρυφο προσανατολισμό, αλλά σε οριζόντιο προσανατολισμό, οι ίδιες καρτέλες δεν λειτουργούν σωστά. Επίσης μερικές καρτέλες του manila δεν υποστηρίζουν τον οριζόντιο προσανατολισμό. Αυτό το σενάριο είναι ενεργοποιημένο ως προεπιλογή από το Full Rotation-manila excluded.cab 2. Πλήρης Περιστροφή - περιλαμβάνει το HTC Sense (manila) Η πλήρης περιστροφή λειτουργεί σχεδόν σε όλα τα προγράμματα της ROM. Ο Gsensor περιστρέφει σχεδόν όλα τα προγράμματα, καθώς και τον manila. Στις καρτέλες Μουσικής και Φωτογραφιών, υποστηρίζεται ο οριζόντιος προσανατολισμός, αλλά με διαφορετική εμφάνιση. Επίσης μερικές καρτέλες του manila δεν υποστηρίζουν τον οριζόντιο προσανατολισμό. Αυτό το σενάριο μπορεί να ενεργοποιηθεί με το Full Rotation-manila included.cab 3. Αρχική Περιστροφή (όπως λειτουργεί στη γνήσια ROM HTC HD2 3.14) Η περιστροφή δεν είναι διαθέσιμη (ενεργοποιημένη). Τα προγράμματα που διαθέτουν δυνατότητα περιστροφής από τη γνήσια ROM HTC HD2 3.14 εξακολουθούν να περιστρέφονται με τον Gsensor. Αυτό το σενάριο ενεργοποιείται με το Restore to Original Rotation.cab =================================== Πώς να αλλάξετε Σενάριο Περιστροφής: Πηγαίνετε στην καρτέλα Ρυθμίσεων του manila > Εφαρμογή (διαχείριση εφαρμογών) > Κατάργηση προγραμμάτων > και ελέγξτε εάν κάποιο απ' τα παρακάτω cab είναι εγκατεστημένο: Full Rotation-manila excluded.cab Full Rotation-manila included.cab Restore to Original Rotation.cab Απεγκαταστήστε το cab που θα βρείτε και κάντε soft reset (ή επανεκκίνηση) της συσκευής σας. Στη συνέχεια με κάποιον file manager πηγαίνετε στο φάκελο Omega Files > Rotation > και εγκαταστήστε το cab που επιθυμείτε. Κάντε πάλι soft reset (ή επανεκκίνηση) της συσκευής σας. =================================== Αφαιρέστε εφαρμογές από τον Gsensor Πηγαίνετε στον φάκελο Εργαλεία και ανοίξτε το BsB Tweaks 1.6 Πατήστε στο Menu > Rotation επιλέξτε τα κουτάκια των εφαρμογών που επιθυμείτε να αφαιρέσετε. Στη συνέχεια πατήστε στο Options και Remove Selected Apps (τις επιλογές των menu τις αντέγραψα απ' το δικό μου, εάν έχουν τροποποιηθεί σε κάποια επόμενη έκδοση, αλλάξτε τις) ----------------------------------------- Προσθήκη εφαρμογών στον Gsensor Πηγαίνετε στο φάκελο Εργαλεία και ανοίξτε το BsB Tweaks 1.6 Πατήστε στο Menu > Rotation και επιλέξτε Add Application Ακολουθήστε τις οδηγίες επί της οθόνης. Κλείστε το πρόγραμμα και κάντε soft reset. =================================== Καταχωρήσεις μητρώου για προχωρημένους χρήστες Απενεργοποίηση του οριζόντιου προσανατολισμού του manila: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="false" Ενεργοποίηση του οριζόντιου προσανατολισμού του manila: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="true" ----------------------------------------- Περιστροφή γνήσιων καρτελών Μουσικής και Φωτογραφιών - Σε οριζόντιο προσανατολισμό και οι 2 καρτέλες δεν λειτουργούν σωστά. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000000 Περιστροφή των καρτελών Μουσικής και Φωτογραφιών με υποστήριξη οριζόντιου προσανατολισμού - με διαφορετική εμφάνιση από τη γνήσια [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000001 ----------------------------------------- Προσθήκη του manila στον gsensor [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] "SENSE"="Manila" [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] "SENSE"="\\Windows\\manila.exe" ----------------------------------------- Αφαίρεση εφαρμογών από τον Gsensor Ελέγξτε τις παρακάτω καταχωρήσεις και διαγράψτε εκείνες που δεν χρειάζεστε. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] ----------------------------------------- Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, γράψτε τις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692763 Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την βελτίωση του κινητού μου με τη ROM σου Γιάννη. Φεύγω λίγο βιαστικά, αν χρειαστείς κάτι άλλο, θα το δω όταν γυρίσω. edit: Ωχ, τώρα είδα πως η Δέσποινα την έχει σχεδόν έτοιμη... Ε, δεν πειράζει, δύο προσεγγίσεις είναι καλύτερες από μία. :P Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 προσπαθώ να κάνω HSPL3 σε ενα HD2 ενός φίλου . συνδέεται κανονικά στο activesync πατάω NEXT και το κινητό μπαίνει σε bootloader και προσπαθεί να συνδεθεί και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει μύνημα CRITICAL ERROR Flow : 00000001 Error code : 00000002 Description : USB Connect failed έχει συνδεθεί κανονικά στο activesync και μου βγάζει το παραπάνω μύνημα . τι μπορεί να φταίει ? θέλω να του περάσω την omega έχει την εργοστασιακή 1.66 εντέλει το έκανα HSPL3 μου έγραψε στο τέλος done .αλλά όταν βάζω το κινητό σε bootloader γράφει spl 1.42.0000 άρα δεν έχει γίνει HSPL 3 ? τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνω HSPL 2 αντί για HSPL 3 πειράζει ? Βασίλη δοκίμασε σ άλλη θύρα usb και αν δεν σου δουλέψει δοκίμασε σε άλλο pc. Ok Γιάννη! Σήμερα αργά το μεσημέρι θα σου ανεβάσω την ελληνική μετάφραση (είναι σχεδόν έτοιμη;),απλά μπαίνω τώρα σε συνάντηση και δεν θα βγω πριν τις 1400:(). Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την βελτίωση του κινητού μου με τη ROM σου Γιάννη. Φεύγω λίγο βιαστικά, αν χρειαστείς κάτι άλλο, θα το δω όταν γυρίσω. edit: Ωχ, τώρα είδα πως η Δέσποινα την έχει σχεδόν έτοιμη... Ε, δεν πειράζει, δύο προσεγγίσεις είναι καλύτερες από μία. :P Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και τους 2, ο οδηγός θα γίνει super :):lol: Αυτός που έκανα στα Αγγλικά σίγουρα θέλει διόρθωση, αν κάποιος μπορεί και ξέρει να με βοηθήσει και σε αυτό θα το εκτιμούσα αφάνταστα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Γιάννη, τι διορθώσεις θέλεις στα αγγλικά; Αν εννοείς νοηματικά-συντακτικά, δεν έχει πρόβλημα, από μια γρήγορη ματιά που έριξα κατά τη μετάφραση. Αν θέλεις να "ραφινάρεις" το λόγο σου, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις, αλλά τίποτα σημαντικό, δεδομένου ότι είναι άλλωστε τεχνικό "εγχειρίδιο", οπότε δεν έχεις δα και τις μέγιστες λογοτεχνικές απαιτήσεις. :) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Γιάννη, τι διορθώσεις θέλεις στα αγγλικά; Αν εννοείς νοηματικά-συντακτικά, δεν έχει πρόβλημα, από μια γρήγορη ματιά που έριξα κατά τη μετάφραση. Αν θέλεις να "ραφινάρεις" το λόγο σου, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις, αλλά τίποτα σημαντικό, δεδομένου ότι είναι άλλωστε τεχνικό "εγχειρίδιο", οπότε δεν έχεις δα και τις μέγιστες λογοτεχνικές απαιτήσεις. :) Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, απλά οι αγγλομαθείς χρήστες να τον καταλαβαίνουν :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) edit: Ωχ, τώρα είδα πως η Δέσποινα την έχει σχεδόν έτοιμη... Ε, δεν πειράζει, δύο προσεγγίσεις είναι καλύτερες από μία. :P :lol::lol: A ρε Νάσο! Σε βάλαμε για καλά στο club της Omega, και κάνεις και εθελοντισμό :p! ...Κι εγώ που νόμιζα ότι το έκανες στα πλαίσια του έρωτα (sorry sorry αγάπης) που συζητάγαμε ...!:lol::lol: @ioathe, Μια και στο υποσχέθηκα, και πλέον είναι έτοιμη, ποστάρω κι εγώ την μετάφρασή μου (που ως γυναίκα ... είναι λίγο πιο μπλαμπλαδίστικη :lol:) αν και νομίζω ότι είναι καλύτερα - μια και αφορά σε "τεχνικό θέμα" - να μείνεις στην πιο λιτή (και πιο σωστή μάλλον) του Νάσου :). Σενάρια Περιστροφής Έχω επιλέξει για εσάς τρία διαφορετικά Σενάρια Περιστροφής. Το πρώτο (Πλήρης Περιστροφή – εκτός HTC Sense (manila)) υπάρχει ως προεπιλογή στη Rom. Παρακαλώ δοκιμάστε τα όλα και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Σε αυτό το txt αρχείο, αναφέρω επίσης όλες τις καταχωρίσεις της Registry στις οποίες μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να δημιουργήσετε τα δικά σας σενάρια. ================================== Λεπτομέρειες Σεναρίων: 1. Πλήρης Περιστροφή – εκτός HTC Sense (manila) Σχεδόν σε όλα τα προγράμματα της Rom εφαρμόζεται Πλήρης Περιστροφή. O αισθητήρας Gsensor περιστρέφει σχεδόν όλα τα προγράμματα εκτός του manila. Παρόλα αυτά, υποστηρίζεται και περιστροφή του manila από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape support) με παρατεταμένο πάτημα του Αριστερού πλήκτρου κλήσης (Hard Button). Οι Καρτέλες "Μουσική" και "Φωτογραφίες και Βίντεο" έχουν την αρχική GSensor Περιστροφή από Κατακόρυφο Προσανατολισμό (Portrait) αλλά η Περιστροφή από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape) δεν δουλεύει ικανοποιητικά στις συγκεκριμένες Καρτέλες. Επίσης μερικές Καρτέλες του manila δεν υποστηρίζουν περιστροφή από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape). Αυτό το σενάριο είναι προεπιλεγμένο (δηλ. το Full Rotation-manila excluded.cab είναι προεγκατεστημένο) 2. Πλήρης Περιστροφή – συμπεριλαμβανομένου του HTC Sense (manila) Σχεδόν σε όλα τα προγράμματα της Rom εφαρμόζεται Πλήρης Περιστροφή. O αισθητήρας Gsensor περιστρέφει σχεδόν όλα τα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου και του manila. Η Περιστροφή από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape) στις Καρτέλες "Μουσική" και "Φωτογραφίες και Βίντεο" υποστηρίζεται, αλλά με διαφορετικό interface. Επίσης μερικές Καρτέλες του manila δεν υποστηρίζουν περιστροφή από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape). Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το σενάριο με το Full Rotation-manila included.cab 3. Αρχική Περιστροφή (Όπως είναι στην επίσημη HTC HD2 3.14 Rom) Η περιστροφή είναι απενεργοποιημένη. Περιστρέφονται μόνο τα λίγα προγράμματα, στα οποία η HTC έχει ενεργοποιήσει την περιστροφή με τον αισθητήρα Gsensor στην επίσημη HTC HD2 3.14 rom Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το σενάριο με το Restore to Original Rotation.cab =================================== Πώς να αλλάξετε το Σενάριο Περιστροφής: Πηγαίνετε στην Καρτέλα Ρυθμίσεις >Εφαρμογή > Κατάργηση Προγραμμάτων> και ελέγξτε αν κάποιο από τα παρακάτω cabs είναι εγκατεστημένο: Full Rotation-manila excluded.cab Full Rotation-manila included.cab Restore to Original Rotation.cab Απεγκαταστήστε (καταργήστε) όποιο από τα προαναφερόμενα cabs βρήκατε εδώ και μετά κάντε Επανεκκίνηση Μετά πηγαίνετε στο φάκελο που βρίσκεται στη μνήμη της συσκευής Omega Files > Rotation > και εγκαταστήστε το cab που αντιστοιχεί στο σενάριο που επιθυμείτε, και στη συνέχεια κάνετε εκ νέου επανεκκίνηση στη συσκευή. =================================== Κατάργηση εφαρμογών που περιστρέφονται με τον αισθητήρα Gsensor Πηγαίνετε στο φάκελο Εργαλεία και τρέξτε το BsB Tweaks 1.6 Πηγαίνετε στο Menu > Rotation και επιλέξτε τα κουτάκια από τις εφαρμογές που θέλετε να πάψουν να περιστρέφονται με τον αισθητήρα GSensor. Μετά πατήστε στο Options και επιλέξτε Remove selected Apps ----------------------------------------- Προσθήκη εφαρμογών για περιστροφή με τον αισθητήρα Gsensor Πηγαίνετε στο φάκελο Εργαλεία και τρέξτε το BsB Tweaks 1.6 Πηγαίνετε στο Menu > Rotation, πατήστε στο Options και επιλέξτε Add Application. Ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη (Ανοίξτε το πρόγραμμα στο οποίο θέλετε να προσθέσετε "Υποστήριξη Περιστροφής" και κουνήστε το κινητό σας) Βγείτε από το πρόγραμμα και κάντε επανεκκίνηση της συσκευής =================================== Τιμές Registry για έμπειρους χρήστες Απενεργοποίηση περιστροφής manila από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape) [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="false" Ενεργοποίηση περιστροφής manila από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape) [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="true" ----------------------------------------- Περιστροφή για τις Καρτέλες "Μουσική" και "Φωτογραφίες και Βίντεο" όπως στην επίσημη HTC HD2 3.14 Rom – Η περιστροφή από Οριζόντιο Προσανατολισμό (Landscape) και για τις δύο Καρτέλλες δεν λειτουργεί σωστά [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000000 Περιστροφή για τις Καρτέλες "Μουσική" και "Φωτογραφίες και Βίντεο" με υποστήριξη και σε Οριζόντιο Προσανατολισμό – διαφορετικό interface από την επίσημη HTC HD2 3.14 Rom [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000001 ----------------------------------------- Προσθήκη του manila για περιστροφή με τον αισθητήρα GSensor [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] "SENSE"="Manila" [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] "SENSE"="\\Windows\\manila.exe" ----------------------------------------- Αφαίρεση εφαρμογών από αυτές που περιστρέφονται με τον αισθητήρα Gsensor Ελέγξτε τις τιμές στα παρακάτω regs and διαγράψτε αυτές που δεν θέλετε. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] ----------------------------------------- Αν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, παρακαλώ αναφέρετέ τις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692763 Γιάννη, τι διορθώσεις θέλεις στα αγγλικά; Αν εννοείς νοηματικά-συντακτικά, δεν έχει πρόβλημα, από μια γρήγορη ματιά που έριξα κατά τη μετάφραση. Αν θέλεις να "ραφινάρεις" το λόγο σου, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις, αλλά τίποτα σημαντικό, δεδομένου ότι είναι άλλωστε τεχνικό "εγχειρίδιο", οπότε δεν έχεις δα και τις μέγιστες λογοτεχνικές απαιτήσεις. :) Συμφωνώ απόλυτα με το Νάσο, είναι μια χαρά θεωρώ. Μόνο νομίζω μία μικρή παράλειψη έχει στο πώς επιλέγεις στο BSB Tweaks το Add programmes (δηλ. αφού πατήσεις στο Options) - το οποίο το είδα και το διόρθωσα κατευθείαν στην μετάφρασή μου (αν δεν κάνω λάθος εγώ δηλαδή). Αλλά βέβαια θα είναι μάλλον απίθανο κάποιος να φτάσει εκεί και να μην το βρει...! Όσο για αυτό, Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και τους 2, ...με καλύπτει απόλυτα η απάντηση του Νάσου : Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την βελτίωση του κινητού μου με τη ROM σου Γιάννη. Γι'αυτό εξάλλου, αν και πνίγομαι στη δουλειά αυτή τη βδομάδα, θεώρησα υποχρέωσή μου κάτι ελάχιστο να κάνω κι εγώ για την Omega! Καλή επιτυχία Γιάννη! Ένα πολύ γρήγορο "χτένισμα" του Αγγλικού με minor αλλαγές το οποίο αν κάποιος έχει χρόνο να ασχοληθεί, σίγουρα μπορεί να βελτιώσει κι άλλο Rotation Scenarios I have chosen three different Rotation Scenarios for you. The first one (Full Rotation - HTC Sense (manila) excluded) is already applied to rom by default. Please try them all and choose the one that fits your needs. I will also write in this txt file all the registry entries you need to change to create your own scenarios. =================================== Scenarios Details: 1. Full Rotation - HTC Sense (manila) excluded Full Rotation is applied to almost all programs in rom. Gsensor rotates almost all programs except manila. Manila Landscape is enabled and you can rotate manila by long pressing the Left Hard Button. Manila Music + Photos Tab have the original GSensor Rotation in Portrait but rotation in Landscape for both Music + Photos Tab does not work properly. Also a few manila tabs do not have Landscape support. This scenario is enabled by default with Full Rotation-manila excluded.cab 2. Full Rotation - HTC Sense (manila) included Full Rotation is applied to almost all programs in rom. Gsensor rotates almost all programs and manila. Landscape rotation for Manila Music + Photos Tabs is supported but with with a different interface. Also a few manila tabs do not have Landscape support. You can enable this scenario with Full Rotation-manila included.cab 3.Original Rotation (As it is in the Original HTC HD2 3.14 rom) Rotation is disabled. A few programs still rotate with Gsensor, the ones HTC has enabled in the Original HTC HD2 3.14 rom You can enable this scenario with Restore to Original Rotation.cab =================================== How to change Rotation Scenario: Go to Manila Settings Tab > Applications > Remove Programs > and check if one of the following cabs is installed: Full Rotation-manila excluded.cab Full Rotation-manila included.cab Restore to Original Rotation.cab Uninstall the cab you will find there and then soft reset (reboot the device) Then go to Omega Files > Rotation > install the scenario you want and then soft reset. =================================== Remove applications from Gsensror Go to Tools Folder and open BsB Tweaks 1.6 Go to Menu > Rotation and check the boxed of the applications you want to remove. Then go to Options and select Removed selected Apps ----------------------------------------- Add applications in Gsensor Go to Tools Folder and open BsB Tweaks 1.6 Go to Menu > Rotation, press Options and select Add Application Follow the instruction on screen. Exit program and soft reset. =================================== Registry Entries for experienced users Disable manila landscape: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="false" Enable manila landscape [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="true" ----------------------------------------- Original Music Tab and Photos Tab rotation - Changing to Landscape for both tabs does not work ok [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000000 Music Tab and Photos Tab rotation, with a different to the Original rom interface for Landscape support [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000001 ----------------------------------------- Add manila in gsensor [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] "SENSE"="Manila" [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] "SENSE"="\\Windows\\manila.exe" ----------------------------------------- Remove application from Gsensor Check the entries in the following regs and delete the ones you do not want. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] ----------------------------------------- If you have questions or suggestions please post them here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692763 Edited May 18, 2011 by depy33 Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και τους δυο. @Δέσποινα ελπίζω τώρα που βοηθήσεις να δοκιμάσεις την νέα v28 οταν με το καλο βγει :lol: Ίσως να είναι και η τελευταία (τα λίγα donate σταματήσανε στην v26 και η ρομ έχει φτάσει στο σημείο που ήθελα) ή να δουλέψω μόνο της Ελληνικές και αυτές όχι όλες. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Edited English version. Οι αλλαγές σημειώνονται με κόκκινο, για να μπορείς πιο εύκολα να τις εντοπίσεις. Καθαρά πρότασή μου το παρακάτω, δεν σημαίνει πως είναι η μοναδική, ούτε η καλύτερη. Rotation Scenarios I choose three different Rotation Scenarios for you. The first one (Full Rotation - HTC Sense (manila) excluded) is already applied to rom by default. Please try them all and choose the one that [color="Red"]suits[/color] (fits) your needs. (I will also write) [color="red"]In[/color] this txt file [color="red"]you can also find[/color] all the registry entries you need to make changes and [color="red"]create[/color] your own scenarios. =================================== Scenarios Details: 1. Full Rotation - HTC Sense (manila) excluded Full Rotation is applied to almost (all) [color="red"]every[/color] program in rom. Gsensor rotates (almost) [color="red"]every[/color] program except manila. Manila Landscape is enabled and you can rotate manila with long pressing [color="red"]of[/color] the Left Hard Button. Manila Music + Photos Tab[color="red"]s[/color] have the original GSensor Rotation in Portrait [color="red"]mode[/color] but in Landscape [color="red"]mode[/color], Music + Photos Tab[color="red"]s[/color] do not (work) [color="red"]function[/color] properly. (Also a few) [color="red"]Some of the[/color] manila tabs do not (have) [color="red"]support [/color]Landscape [color="red"]mode [/color] (support). This scenario is enabled by default (with) [color="red"]when the [/color]Full Rotation-manila excluded.cab [color="red"]is installed[/color]. 2. Full Rotation - HTC Sense (manila) included Full Rotation is applied to almost (all) [color="red"]every[/color] program in rom. Gsensor rotates (almost) [color="red"]every[/color] program (and) [color="red"]including[/color] manila. Landscape [color="red"]mode is also supported[/color] in Manila Music + Photos Tab[color="red"]s[/color] (is supported), (but with a different interface) [color="red"]although the interface is different[/color]. (Also a few) [color="red"]Some of the[/color] manila tabs do not (have) [color="red"]support [/color]Landscape [color="red"]mode [/color] (support). (You can enable) This scenario [color="red"]can be enabled by installing the[/color] (with) Full Rotation-manila included.cab 3. Original Rotation ((As it is in the) [color="red"]Same functions as the[/color] Original HTC HD2 3.14 rom) Rotation is disabled. [color="red"]Programs that are enabled for rotation by default in the Original HTC HD2 3.14 rom still rotate.[/color] (A few programs still rotate with Gsensor. the ones HTC has enabled in the Original HTC HD2 3.14 rom) (You can enable this scenario with) [color="red"]This scenario can be enabled by installing[/color] the Restore to Original Rotation.cab =================================== How to change Rotation Scenario: Go to Manila Settings Tab > Applications > Remove Programs > and check if one of following cabs is installed: Full Rotation-manila excluded.cab Full Rotation-manila included.cab Restore to Original Rotation.cab Uninstall the cab you will find there and then soft reset (reboot) the device. Then go to Omega Files > Rotation > install the scenario you want and then soft reset. =================================== Remove applications from Gsensor Go to Tools Folder and (open) [color="red"]run[/color] BsB Tweaks 1.6 Go to Menu > Rotation and check the boxes of the applications you want to remove. Then go to Options and select Remove selected Apps ----------------------------------------- Add applications in Gsensor Go to Tools Folder and (open) [color="red"]run[/color] BsB Tweaks 1.6 Go to Menu > Rotation and select Add Application Follow the [color="red"]on-screen[/color] instructions. Exit program and soft reset. =================================== Registry Entries for experienced users Disable manila landscape: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="false" Enable manila landscape [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableLandscape"="true" ----------------------------------------- Original Music Tab and Photos Tab rotation - [color="red"]When[/color] changing to Landscape [color="red"]none of the tabs works properly[/color]. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000000 Music Tab and Photos Tab rotation with Landscape support - interface is different (with) [color="red"]than[/color] the original [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "EnableFullScreen"=dword:00000001 ----------------------------------------- Add manila in gsensor [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] "SENSE"="Manila" [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] "SENSE"="\\Windows\\manila.exe" ----------------------------------------- Remove applications from Gsensor Check the (entries in the) following (regs) [color="red"]entries[/color] and delete the ones you do not want. [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList] [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName] ----------------------------------------- If you have questions or suggestions please post them here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692763 Όποιος φίλος/φίλη έχει άλλες προτάσεις, να τις κάνει παρακαλώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και τους δυο. @Δέσποινα ελπίζω τώρα που βοηθήσεις να δοκιμάσεις την νέα v28 οταν με το καλο βγει :lol: Ίσως να είναι και η τελευταία (τα λίγα donate σταματήσανε στην v26 και η ρομ έχει φτάσει στο σημείο που ήθελα) ή να δουλέψω μόνο της Ελληνικές και αυτές όχι όλες. Η αλήθεια είναι ότι θα με βάλεις σε μεγάλο δίλημμα (παρότι προσπάθησα να δεσμευτώ "ηθικά" πρώιμα, για να μην μπορώ εύκολα να αλλάξω γνώμη...). Για το νέο build που χρησιμοποιείς, έχεις ακούσεις θετικότερα σχόλια από αυτό της 27? Λυπάμαι - αν και το περίμενα - που σκέφτεσαι να σταματήσεις την υποστήριξή της, αν και είναι αλήθεια ότι πέρα από το να υιοθετείς τα νέα builds (αν βγουν) δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις ...:( Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την υποστήριξη κάποιας άλλης συσκευής, ή να περάσεις ίσως στις Android του HD2? Για να ξέρουμε προς τα που να κατευθυνόμαστε ...:lol: Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 :lol::lol: A ρε Νάσο! Σε βάλαμε για καλά στο club της Omega, και κάνεις και εθελοντισμό :p! ...Κι εγώ που νόμιζα ότι το έκανες στα πλαίσια του έρωτα (sorry sorry αγάπης) που συζητάγαμε ...!:lol::lol: @ioathe, Μια και στο υποσχέθηκα, και πλέον είναι έτοιμη, ποστάρω κι εγώ την μετάφρασή μου (που ως γυναίκα ... είναι λίγο πιο μπλαμπλαδίστικη :lol:) αν και νομίζω ότι είναι καλύτερα - μια και αφορά σε "τεχνικό θέμα" - να μείνεις στην πιο λιτή (και πιο σωστή μάλλον) του Νάσου :). Εγώ πάντως τώρα που τις κοιτάω, προτιμώ της Δέσποινας. :lol: Αρκετά με τον εθελοντισμό λοιπόν, μιας που μεσημέριασε και δικαιούμαι να τη σκαπουλάρω απ' το γραφείο, πάω να επιδοθώ στο έτερο χόμπι μου. :P Δέσποινα, πάντα ο έρωτας (χμμμ, η αγάπη λέμε, όλο μπερδεύομαι) κινεί τα νήματα, απλά μερικές φορές πρέπει να καλύπτουμε τα κίνητρά μας πίσω από politicaly correct ενέργειες (βλ. εθελοντισμός που είναι και της μόδας). Μεταξύ μας τώρα, ξέρεις, μην μας πάρουν χαμπάρι ο καλός σου και η καλή μου. Μεταξύ μας, ε; Δεν μας διαβάζει και κανείς. :P Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) προσπαθώ να αλλάξω rom και radio και δε με αφήνει, κολλάει εκεί που ξεκινάει η εγκατάσταση στο 0% και μετά μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει με την συσκευή μου. Φοράω SPL 2.08.HSPL και bootάρω κανονικά στην οθόνη με τα 3 χρώματα (αλήθεια γιατί 3? 4 δεν είναι?). Μήπως ξεχνάω να κάνω κάτι? να αναφέρω ότι φοράω android στη nand Edited May 19, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 προσπαθώ να αλλάξω rom και radio και δε με αφήνει, κολλάει εκεί που ξεκινάει η εγκατάσταση στο 0% και μετά μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει με την συσκευή μου. Φοράω SPL 2.08.HSPL και bootάρω κανονικά στην οθόνη με τα 3 χρώματα (αλήθεια γιατί 3? 4 δεν είναι?). Μήπως ξεχνάω να κάνω κάτι? να αναφέρω ότι φοράω android στη nand Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλη usb θύρα ή σε άλλο pc?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλη usb θύρα ή σε άλλο pc?? δοκιμασα σε αλλη θύρα με αλλο usb καλώδιο αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα. σε άλλο pc δε μπορώ να δοκιμάσω, συγκεκριμένα δουλεύω με mac και τα windows τα τρέχω μέσα από macintosh. δε νομίζω αυτό να επιρρεάζει όμως γιατί έχω αλλάξει και άλλες φορές windows rom και σε hd και σε hd2 με τον τρόπο αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. έτσι πέρασα και την android rom στη nand. φοβάμαι μήπως ξεχνάω κάτι από τα βήματα... -κλείνω το κινητό και κρατώντας το volume down μπαίνω σε boot mode με τα 3 χρώματα. -κατέβασα την omega v27.29020 WWE. το αποσυμπιέζω και τρέχω το leocustomruu.exe -περνάω τα βήματα ένα ένα και περιμένω να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση... κάπου εδώ μένει στο 0%. είναι σωστά τα βήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apipis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Χθες στις 3.00 τα μεσάνυκτα ενώ κοιμόμουνα, πετάκτηκα τρομαγμένος από ένα σπαστικό θόρυβο σειρήνας !!!! Είναι ο εκνευριστικός θόρυβος που βγάζει το κινητό όταν πέσει η μπαταρία κάτω από 10%. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τον απενεργοποιήσω ή έστω να τον αλλάξω ; Έψαξα στα bsb tweeks αλλά φαντάζομαι θα είναι κάποιο registry setting. Παράθεση --- HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series: Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 δοκιμασα σε αλλη θύρα με αλλο usb καλώδιο αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα. σε άλλο pc δε μπορώ να δοκιμάσω, συγκεκριμένα δουλεύω με mac και τα windows τα τρέχω μέσα από macintosh. δε νομίζω αυτό να επιρρεάζει όμως γιατί έχω αλλάξει και άλλες φορές windows rom και σε hd και σε hd2 με τον τρόπο αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. έτσι πέρασα και την android rom στη nand. φοβάμαι μήπως ξεχνάω κάτι από τα βήματα... -κλείνω το κινητό και κρατώντας το volume down μπαίνω σε boot mode με τα 3 χρώματα. -κατέβασα την omega v27.29020 WWE. το αποσυμπιέζω και τρέχω το leocustomruu.exe -περνάω τα βήματα ένα ένα και περιμένω να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση... κάπου εδώ μένει στο 0%. είναι σωστά τα βήματα? Ολα τα κανεις σωστά, δοκίμασε και την γνήσια ρομ και βλέπουμε, μπορείς να την βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 Χθες στις 3.00 τα μεσάνυκτα ενώ κοιμόμουνα, πετάκτηκα τρομαγμένος από ένα σπαστικό θόρυβο σειρήνας !!!! Είναι ο εκνευριστικός θόρυβος που βγάζει το κινητό όταν πέσει η μπαταρία κάτω από 10%. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τον απενεργοποιήσω ή έστω να τον αλλάξω ; Έψαξα στα bsb tweeks αλλά φαντάζομαι θα είναι κάποιο registry setting. Είναι πολύ πιο απλό, πήγαινε Πίνακας Έλεγχου > Ήχοι και Ειδοποιήσεις > καρτέλα Ειδοποιήσεις > Επέλεξε μπαταριά χαμηλή και βάλε τις ρυθμίσεις που θέλεις Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apipis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Είναι πολύ πιο απλό, πήγαινε Πίνακας Έλεγχου > Ήχοι και Ειδοποιήσεις > καρτέλα Ειδοποιήσεις > Επέλεξε μπαταριά χαμηλή και βάλε τις ρυθμίσεις που θέλεις Ευχαριστώ, πολύ εύκολο όντως ! Παράθεση --- HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series: Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) τα ίδια μου κάνει και με την official. αύριο θα δοκιμάσω από το pc της δουλειάς (windows xp) μήπως και γίνει τίποτα. μα ρωτήσω κάτι, αφού περάσω την official rom πρέπει να επαναφέρω και το stoch spl ή αυτό είναι καθαρά για την εγγύηση? ο λόγος που επαναφέρω windows στη συσκευή είναι γιατί με το android μου δημιουργήθηκε πρόβλημα* και θέλω να δω αν εξακολουθεί να υπάρχει και με windows. οπότε είναι απαραίτητο να επαναφέρω και το stock spl ή όχι? ευχαριστώ *μια μέρα της βδομάδας με αφήνει χωρίς τηλ. στην αρχή ακούω παραμορφωμένα από το ακουστικό του κινητού και στην συνέχεια κόβεται εντελώς ο ήχος (και σταματάνε να με ακούνε και οι άλλοι), καθώς και οι ήχοι συσκευής (μήνυμα, κλήση, ειδοποίηση). Μετά από μια μέρα επανέρχεται μόνο του!! Συνήθως μου το κάνει αν μείνει από μπαταρία αλλά πολλές φορές το κάνει επειδή έτσι θέλει :/ Edited May 19, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 μα ρωτήσω κάτι, αφού περάσω την official rom πρέπει να επαναφέρω και το stoch spl ή αυτό είναι καθαρά για την εγγύηση? ο λόγος που επαναφέρω windows στη συσκευή είναι γιατί με το android μου δημιουργήθηκε πρόβλημα* και θέλω να δω αν εξακολουθεί να υπάρχει και με windows. οπότε είναι απαραίτητο να επαναφέρω και το stock spl ή όχι? ευχαριστώ *μια μέρα της βδομάδας με αφήνει χωρίς τηλ. στην αρχή ακούω παραμορφωμένα από το ακουστικό του κινητού και στην συνέχεια κόβεται εντελώς ο ήχος (και σταματάνε να με ακούνε και οι άλλοι), καθώς και οι ήχοι συσκευής (μήνυμα, κλήση, ειδοποίηση). Μετά από μια μέρα επανέρχεται μόνο του!! Συνήθως μου το κάνει αν μείνει από μπαταρία αλλά πολλές φορές το κάνει επειδή έτσι θέλει :/ Δεν χρειάζεται είναι μόνο για την εγγύηση. Τι τα θέλετε αυτά τα android; :X Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 μετα μια βδομάδα στην 27 πολλα ευχαριστημένος ολα δουλεύουν καλα αλλα οταν το ειχα στήσει ειχα φάει 62% μνήμης τωρα εχει φτασει στο 75% εχω ενεργοποίηση το clear temp να σκηνη το κατς του άλμπουμ και το χιστορυ του οπερα αλλα τιποτα τι αλλο μπορει να μου τρώει την μνημη;; Sent using RapidRead! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Να κάνω μια παρατηρησούλα; Είναι ιδέα μου ή η omega σε σχέση πάντα με τη stock είναι λίιιιιιιιγο πιο ενεργοβόρα; Κάθε μέρα θέλει φόρτισμα το τηλ ενώ παλιότερα το φόρτιζα κάθε 2 μέρες συνήθως, εκτός αν για κάποιο λόγο το είχα πολυδουλέψει... Πόσο σας κρατάει εσάς με μέση χρήση; Πολύ φοβάμαι ότι η μπαταρίες αυτών των συσκευών δεν είναι και πολύ δυνατές... Εκτός αν η δική μου παραδίδει πνεύμα. :cry: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Γεια σας και απο μένα μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του HTC HD2 μετά απο πολύ διάβασμα ώστε να περάσω αυτην την φοβερή Ρουμ επιτελούς τα κατάφερα και την φλασαρα απο της πάρα πολύ καλές οδηγίες σας. Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ πέρασα αυτήν την Ρουμ Omega_v27.29020_ELL_XT_with_CHT_v2.0 και κάτι που παρατήρησα είναι οτι πατώντας το αριστερό κουμπάκι για να γυριση οριζόντια η οθόνη μεν μου την γύριζε αλλά δεν φαινόταν τίποτε (μόνο η μπάρα με τα τηλέφωνο και μενού απο κάτω και το πάνω μαύρη οθόνη) από την αρχική οθόνη μήπως το έκανε και σε κανέναν αλλο αυτο?Μήπως υπάρχει κάποια λύση? Να πω ακόμα οτι την έβγαλα και πέρασα τώρα την Omega_v25.29009_ELL_XT_with_CHT_v2.0 και δεν μου το παρουσιαζη αυτο και φαίνονται ολα κανονικά Και κάτι αλλο δεν πρόσεξα αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να μπορέσω να βάλω και να δοκιμάσω και την Android Rom και να μπορώ να εχω επιλογη με ποια θα ξεκιναω . Και πάλι ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΩ για την εξερετικη σας δουλειά που μας προσφέρετε Edited May 19, 2011 by tselias69 Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Να κάνω μια παρατηρησούλα; Είναι ιδέα μου ή η omega σε σχέση πάντα με τη stock είναι λίιιιιιιιγο πιο ενεργοβόρα; Κάθε μέρα θέλει φόρτισμα το τηλ ενώ παλιότερα το φόρτιζα κάθε 2 μέρες συνήθως, εκτός αν για κάποιο λόγο το είχα πολυδουλέψει... Πόσο σας κρατάει εσάς με μέση χρήση; Πολύ φοβάμαι ότι η μπαταρίες αυτών των συσκευών δεν είναι και πολύ δυνατές... Εκτός αν η δική μου παραδίδει πνεύμα. :cry: Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα που έχεις περάσει την Ω η συσκευή σου έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να την "σκαλίζεις" πιο συχνά. Η Ωμέγα έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ενέργεια αλλά λόγω της περισσότερης χρήσης της συσκευής, τελειώνει η μπαταρία γρηγορότερα. Το αδύνατο σημείο της συσκευής μας είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας. Η κατανάλωση που αναφέρεις είναι απολύτως λογική. Τόσο κρατάει και σε μένα. Για να σου τρώει λιγότερη μπαταρία δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το 3G, να ορίσεις τις αυτόματες ενημερώσεις των λογαριασμών email και του καιρού σε πιο αραιά διαστήματα και την διάρκεια φωτισμού της οθόνης με τη χρήση μπαταρίας στο ελάχιστο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Thank you Νικόλα! Θα το ρυθμίσω. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ρυθμίσεις τις είχα με τη stock, αλλά είπα να μην τις κάνω ακόμα για να δω συμπεριφορά. Ε και μετά ξεχάστηκα. :P Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts