Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια περναω βιντεακια απο τον υπολογιστη στο leo και εμφανιζονται μονο με το total commander. στο αλμπουμ δεν φαινεται τιποτα. τα βιντεο παιζουν κανονικα. ειναι avi, wmv.

επισης

οταν το σγχρονιζω με τα windows μολις κανει εισαγωγη φωτογραφιων, μου τις εισαγει ολες κα δεν κανει δηλαδη ανανεωση στον υπαρχοντα φακελο στα windows .

απο το widowds mobile center δεν εχει ρυθμιση

μια βοηθεια σας παρακαλω!

Edited by makiskat

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορεις να αλλαξεις το προγραμματα που κανει rotate ο gsensor πολυ ευκολα απο το το προγραμμα BsB Tweaks που βρισκεται μεσα στον φακελο εργαλεια.

Στην νεα v28 η οποια θα αργήσει για να μπορεσω να την τελειοποιήσω,

εκτος απο το νεο build 29022, το σημαντικότερο fix ειναι αυτο με τα ξυπνητήρια του manila,

το οποιο ηταν και το μονο προβλημα που δεν μπορουσα να λυσω για πολλες εκδοσεις,

απο την νεα εκδοση θα ρυθμίζουμε τα ξυπνητήρια απο οπου θέλουμε :lol:

Ευχαριστώ βρε Γιάννη - και να σκεφτείς ότι πριν σου το αναφέρω έψαξα το BSB, για να δω αν γίνεται από κει (κάτι μου έλεγε ότι υπήρχε και εκεί η επιλογή για το gsensor) και δεν το βρήκα :mad: Τύφλα σκέτη ! :O

Όσο για το ξυνητήρι, εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ το Leo για το πρωινό μου ξύπνημα, αλλά πάντως τις λίγες φορές που έβαζα ξυπνητήρι μέσα στη μέρα, το έβαζα από το manila και δούλευε ....:confused: Νόμιζα ότι η επισήμανση που είχες στην πρώτη σελίδα είχε ξεμείνει από κάποια παλιά version :lol:

Καλή συνέχεια στα φλασαρίσματά σου λοιπόν :)

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Βάλαμε και την 27.

Φαίνετε σαν να καθάρισε κάποιος την οθόνη του κινητού. Από την πρώτη στιγμή βλέπω καλύτερη ευκρίνεια στα γραφικά. Το παρατήρησε αυτό κανείς άλλος παιδιά ή είναι η ιδέα μου.

Επίσης βλέπω ότι πάει πιο γρήγορα.

Για πρώτη φορά έκανα restore σε επαφές, sms και email με το spbBAckUp και βρήκα τη λύση στην επαναφορά των συντομεύσεων των επαφών του CTH, καθώς με αυτό το restore δεν μπερδεύτηκαν οι συντομεύσεις ούτε χάθηκαν οι φωτό των QuikLinks. :w00t:Να επισημάνω ότι κατά την επαναφορά με το Spb Backup επέλεξα επαναφορά μόνο των PIM Data, Emails και Text Messages.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Βάλαμε και την 27.

Φαίνετε σαν να καθάρισε κάποιος την οθόνη του κινητού. Από την πρώτη στιγμή βλέπω καλύτερη ευκρίνεια στα γραφικά. Το παρατήρησε αυτό κανείς άλλος παιδιά ή είναι η ιδέα μου.

Νικόλα,

Για την ευκρίνεια δεν είμαι σίγουρη ότι αντιλήφθηκα διαφορά - για την ταχύτητα και το response στο touch της οθόνης όμως είμαι απόλυτα σίγουρη! ;)

Είναι δε η πρώτη φορά που βλέπω τον Opera τόσο γρήγορο σε Omega (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη γενικότερη βελτίωση της ταχύτητας ή και με κάποια άλλη αλλαγή). Η ταχύτητα του Opera ήταν τελικά από τα λίγα πράγματα (ή μάλλον το μόνο πράγμα - αν και που να θυμάμαι τώρα τόσο καιρό που πια είμαι μόνιμα κολλημένη με την Omega :happy:) που ένοιωθα ότι κάποια Energy που είχα παλιότερα, υπερτερούσε. Τώρα πια δεν την αλλάζω με τίποτα (θα προσπαθήσω να κλείσω τα μάτια μου ακόμη και στην 28 :lol:)

Πολύ Φιλικά

Όταν απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση ανοίγεις το μενου και πατας πανω πανω την επιλογη 'ηχογραφηση κλησης'.

Δοκιμασε το και ενημερωσε με αν το 'πετυχες' :)

Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δε μου βγάζει την επιλογή της "ηχογράφησης κλήσης".Όταν πατάω μενου μου βγάζει πάνω πάνω το Filter μετά delete all kai delete selected που είναι σβησμένα κάπως και απο κάτω setting και about.Απάντησα και έκανα κλήσεις αλλά δε μου εμφάνισε ποτέ αυτή την επιλογη.

@NIKOLAOS68 έβαλα το autocallrecorder αλλά μου φαίνεται ότι μου αποσυνδέει το i-tech 802 music bluetooth handsfree που έχω.Θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια..

Xiaomi Mi Mix 3

@NIKOLAOS68 έβαλα το autocallrecorder αλλά μου φαίνεται ότι μου αποσυνδέει το i-tech 802 music bluetooth handsfree που έχω.Θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια..

Με itech μιλάω και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.

Το ρύθμισες μετά από την εγκατάσταση;

Πρώτα επιλέγεις πού θα αποθηκεύονται οι συνομιλίες (προτείνω να φτιάξεις ένα φάκελο στη κάρτα μνήμης και να αποθηκεύονται αυτόματα εκεί) και μετά πατάς EnableCallRecord.

Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δε μου βγάζει την επιλογή της "ηχογράφησης κλήσης".Όταν πατάω μενου μου βγάζει πάνω πάνω το Filter μετά delete all kai delete selected που είναι σβησμένα κάπως και απο κάτω setting και about.Απάντησα και έκανα κλήσεις αλλά δε μου εμφάνισε ποτέ αυτή την επιλογη.

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί μάλλον έχεις αγγλική ROM. Πάντως στην ελληνική, μόλις απαντήσεις, πατάς στο soft key που είναι κάτω δεξιά, δίπλα από το κόκκινο Χ, και εμφανίζει μενού που πάνω πάνω έχει Αναμονή και κάτω Ταχεία Κλήση.Κάνεις scroll το μενού προς τα πάνω, και εμφανίζεται η επιλογή Έναρξη εγγραφής. Για να είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, πρέπει να έχει απαντηθεί η κλήση.

Δεν ξέρω βέβαια αν η σειρά είναι διαφορετική στη δική σου.

Πολύ Φιλικά

Μήπως στο service σου αλλάξανε spl σε 3,14.

Αν το αλλάξανε πρέπει να βαλεις και παλι την μαμα 1,16 να γυρίσει στο παλιο spl και μετα να κανεις hspl.

πως ξαναγυρναω πισω?

αυτο που εκανα πριν το παω για service ξανακανω?

πως ξαναγυρναω πισω?

Λογικά έκανες επαναφορά στην 1.66 μέσω κάρτας, από εκεί πρέπει να αρχίσεις πάλι μετά hspl και ακολουθείς τις οδηγίες της πρώτης σελίδας.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί μάλλον έχεις αγγλική ROM. Πάντως στην ελληνική, μόλις απαντήσεις, πατάς στο soft key που είναι κάτω δεξιά, δίπλα από το κόκκινο Χ, και εμφανίζει μενού που πάνω πάνω έχει Αναμονή και κάτω Ταχεία Κλήση.Κάνεις scroll το μενού προς τα πάνω, και εμφανίζεται η επιλογή Έναρξη εγγραφής. Για να είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, πρέπει να έχει απαντηθεί η κλήση.

Ελληνικό είναι το κινητό μου απλά δε το κοίταξα έτσι όπως το λες εσύ.Εγώ όταν κάνω κλήση πάω και τρέχω το πρόγραμμα του incallrecorder και βλέπω τα εξής που ενέφερα και πιο πάνω εκτός και αν είναι μόνο για ρύθμιση εκεί.Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες και θα σε ενημερώσω σύντομα.

Με itech μιλάω και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.

Το ρύθμισες μετά από την εγκατάσταση;

Πρώτα επιλέγεις πού θα αποθηκεύονται οι συνομιλίες (προτείνω να φτιάξεις ένα φάκελο στη κάρτα μνήμης και να αποθηκεύονται αυτόματα εκεί) και μετά πατάς EnableCallRecord.

To ρύθμισα να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης και έκανα αυτό που λες αλλά μετά απο λίγη ώρα άκουγα τον συνομιλητή μου μόνο σε ανοιχτή ακρόαση απο το τηλέφωνο.Βέβαια θα το ξαναδοκιμάσω..

Xiaomi Mi Mix 3

Ελληνικό είναι το κινητό μου απλά δε το κοίταξα έτσι όπως το λες εσύ.Εγώ όταν κάνω κλήση πάω και τρέχω το πρόγραμμα του incallrecorder και βλέπω τα εξής που ενέφερα και πιο πάνω εκτός και αν είναι μόνο για ρύθμιση εκεί.Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες και θα σε ενημερώσω σύντομα.

Όπως σου την περιγράφει η Δέσποινα είναι η σωστή διαδικασία, απλά μην τα κάνεις όλα μαζί και μπερδεύεται το σύστημα :wacko:

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

πως δουλευει αυτο το rss tab που εχει η 27 ??? εχω φαει τα μανικια μου!!!!!! και δεν το εχω καταλαβει........πως του βαζουμε μεσα τα rss na τα βλεπει????????????????????? :wacko:

Καλημέρα σ' όλους,

βρε παιδια περναω βιντεακια απο τον υπολογιστη στο leo και εμφανιζονται μονο με το total commander. στο αλμπουμ δεν φαινεται τιποτα. τα βιντεο παιζουν κανονικα. ειναι avi, wmv.

Νομιζω το αλμπουμ εμφανιζει μονο video mp4 (δεν ειμαι σιγουρος ομως)

Μπορεις να δεις τα video σου με το προγραμμα TCMP που ειναι στον φακελο πολυμεσα.

Ευχαριστώ βρε Γιάννη - και να σκεφτείς ότι πριν σου το αναφέρω έψαξα το BSB, για να δω αν γίνεται από κει (κάτι μου έλεγε ότι υπήρχε και εκεί η επιλογή για το gsensor) και δεν το βρήκα :mad: Τύφλα σκέτη ! :O

Όσο για το ξυνητήρι, εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ το Leo για το πρωινό μου ξύπνημα, αλλά πάντως τις λίγες φορές που έβαζα ξυπνητήρι μέσα στη μέρα, το έβαζα από το manila και δούλευε ....:confused: Νόμιζα ότι η επισήμανση που είχες στην πρώτη σελίδα είχε ξεμείνει από κάποια παλιά version :lol:

Καλή συνέχεια στα φλασαρίσματά σου λοιπόν :)

Δεσποινα οπως εχω γραψει και στο πρωτο ποστ τα ξυπνητηρια δουλευουν κανονικα αλλα σποραδικα και σπανια και σε πολυ λιγους χρήστες δεν δουλεύουν. Χαιρομε που βρηκα το προβλημα και ισως τωρα να μην εχει κανενα bug η ρομ. Τουλαχιστον η v17 μονο αυτο εχει μεχρι τωρα.

Βάλαμε και την 27.

Για πρώτη φορά έκανα restore σε επαφές, sms και email με το spbBAckUp και βρήκα τη λύση στην επαναφορά των συντομεύσεων των επαφών του CTH, καθώς με αυτό το restore δεν μπερδεύτηκαν οι συντομεύσεις ούτε χάθηκαν οι φωτό των QuikLinks. :w00t:Να επισημάνω ότι κατά την επαναφορά με το Spb Backup επέλεξα επαναφορά μόνο των PIM Data, Emails και Text Messages.

Νικο χαίρομε που βρήκες λύση και την μοιράστηκες μαζι μας.

πως ξαναγυρναω πισω?

Τα καταφερες, το εκανες???

πως δουλευει αυτο το rss tab που εχει η 27 ??? εχω φαει τα μανικια μου!!!!!! και δεν το εχω καταλαβει........πως του βαζουμε μεσα τα rss na τα βλεπει????????????????????? :wacko:

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις τα καναλια στο rsshub και μετα στο manila rss tab απλα να πατησεις 'list'

Αν δεν σου δουλευει ζητα βοηθεια απο εδω!

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα.

Χτες το βράδυ εγκατέστησα την 27, στην πιο κοντινή προς την εργοστασιακή ROM έκδοσή της.

Τη βρίσκω πολύ καλή σε γενικές γραμμές και συγχαρητήρια στο/στους δημιουργό/δημιουργούς της.

Έχω όμως ένα πρόβλημα, το οποίο αν δεν λυθεί, θα γυρίσω στη stock και μάλιστα όχι στην τελευταία, γιατί επίσης το παρουσίαζε και η τελευταία.

Όταν εγκαθιστώ το προγραμματάκι για να γίνονται 20 οι συντομεύσεις στο home, απενεργοποιείται η δυνατότητα να κάνω tap στην ώρα και να επιλέξω τοποθεσία. Με περιορίζει μόνο στην τοποθεσία που εντοπίζει η συσκευή απ' το δίκτυο. Αυτό για εμένα είναι μη αποδεκτό και αν δεν λυθεί, δυστυχώς θα αναγκαστώ να επιστρέψω σε stock.

Επίσης, θα ήθελα να υπήρχε δυνατότητα να φτιάξω συντόμευση προς ΟΛΕΣ τις επαφές μου, όμως με την εμφάνιση του HTC "Πρόσωπα", που το έλεγε η stock ROM καθώς και να μπορώ να δω λίστα όλων των πρόσφατων κλήσεων, όχι εκείνη που εμφανίζεται όταν πατάω στο "Τηλέφωνο".

Μήπως υπάρχει κάτι για τα παραπάνω, ή ζητάω πολλά;

Ευχαριστώ!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Καλημέρα!

Αχ τι μου θυμίζεις! Μού'σπασε τα νεύρα! (έχει ολόκληρο thread στο xda, αλλά βαρέθηκα να το διαβάσω :p).

Ώσπου να σου γράψω τη λύση, με πρόλαβε ο loathe :lol:

Προσοχή όμως να ορίσεις τουλάχιστον μία κατηγορία όσο είσαι στο rss hub (πας από το Μενού κάτω δεξιά), γιατί εμένα τουλάχιστον όσο δεν είχα ορίσει, δεν δούλευε.

Καλή επιτυχία!;)

Πολύ Φιλικά

Καλημέρα.

Σχετικά με το RSS, λίγη παραπάνω βοήθεια.

Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει, ούτε στο HD2, ούτε στο PC.

Όταν λέμε κανάλια, τι ακριβώς εννοούμε;

@Γιάννη, στις τελευταίες εκδόσεις όταν το κινητό είναι σε κατάσταση κλειδώματος και έρχετε sms, κτυπάει η "τρομπέτα" αλλά ό ήχος δεν ΄παίζει όλος μέχρι το τέλος και όταν πατάω το κουμπί του ξεκλειδώματος, ακούγεται ο υπόλοιπος ήχος.

Έχεις κάνει κάτι με τα γραφικά ή είναι η ιδέα μου; :confused:

Καλημέρα.

Χτες το βράδυ εγκατέστησα την 27, στην πιο κοντινή προς την εργοστασιακή ROM έκδοσή της.

Τη βρίσκω πολύ καλή σε γενικές γραμμές και συγχαρητήρια στο/στους δημιουργό/δημιουργούς της.

Έχω όμως ένα πρόβλημα, το οποίο αν δεν λυθεί, θα γυρίσω στη stock και μάλιστα όχι στην τελευταία, γιατί επίσης το παρουσίαζε και η τελευταία.

Όταν εγκαθιστώ το προγραμματάκι για να γίνονται 20 οι συντομεύσεις στο home, απενεργοποιείται η δυνατότητα να κάνω tap στην ώρα και να επιλέξω τοποθεσία. Με περιορίζει μόνο στην τοποθεσία που εντοπίζει η συσκευή απ' το δίκτυο. Αυτό για εμένα είναι μη αποδεκτό και αν δεν λυθεί, δυστυχώς θα αναγκαστώ να επιστρέψω σε stock.

Επίσης, θα ήθελα να υπήρχε δυνατότητα να φτιάξω συντόμευση προς ΟΛΕΣ τις επαφές μου, όμως με την εμφάνιση του HTC "Πρόσωπα", που το έλεγε η stock ROM καθώς και να μπορώ να δω λίστα όλων των πρόσφατων κλήσεων, όχι εκείνη που εμφανίζεται όταν πατάω στο "Τηλέφωνο".

Μήπως υπάρχει κάτι για τα παραπάνω, ή ζητάω πολλά;

Ευχαριστώ!

Δεν γνωρίζω τι μπορείς να κάνεις στη ROM που επέλεξες. Πάντως σε αυτή με το CHT γίνονται αυτά που ζητάς (αν καταλαβαίνω καλά τι ζητάς :lol:). Νομίζω ότι πριν αποφασίσεις να γυρίσεις σε stock, θα άξιζε να δοκιμάσει και αυτή με το CHT. Γενικότερα αυτό το προγράμματάκι έχει αυξήσει εντυπωσιακά τις δυνατότητες του Leo για παραμετροποίηση.

Πολύ Φιλικά

Λες να πάω να του ρίξω μια ματιά;

Στο τέλος με τόσα φλασαρίσματα θα μου καεί το λιονταράκι μου. :P

Το θέμα είναι ότι θέλω το τηλ μου να έχει και εμφάνιση όσο πιο κοντά γίνεται στην εργοστασιακή, δεν μπορώ τα πολλά fancy. Πάω να ψάξω ποια είναι αυτή που μου λες.

Ευχαριστώ. Θα επανέλθω. :)

edit: Ωχ ωχ ωχ, πολλά χρώματα και εικονίδια έχει αυτή η XT με το CHT... :P Θα τη δοκιμάσω, αλλά πολύ φοβάμαι ότι.......... δεν είναι για 'μένα. :) Χεχε...

Edited by nasos79

Λες να πάω να του ρίξω μια ματιά;

Στο τέλος με τόσα φλασαρίσματα θα μου καεί το λιονταράκι μου. :P

Το θέμα είναι ότι θέλω το τηλ μου να έχει και εμφάνιση όσο πιο κοντά γίνεται στην εργοστασιακή, δεν μπορώ τα πολλά fancy. Πάω να ψάξω ποια είναι αυτή που μου λες.

Ευχαριστώ. Θα επανέλθω. :)

edit: Ωχ ωχ ωχ, πολλά χρώματα και εικονίδια έχει αυτή η XT με το CHT... :P Θα τη δοκιμάσω, αλλά πολύ φοβάμαι ότι.......... δεν είναι για 'μένα. :) Χεχε...

Ψυχραιμία!:lol:

Αν της δώσεις λίγο χρόνο και ασχοληθείς να καταλάβεις λίγο το CHT, μπορείς να τη φτιάξεις ΟΠΩΣ θέλεις . Και αφού σετάρεις σωστά το CHT, κρατάς τα settings του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είσαι έτοιμος όταν κάνεις upgrade την Rom σου

Πολύ Φιλικά

Το φλασάρω καθώς μιλάμε (γράφουμε). Θα δούμε, απλά δεν έχω τόσο πολύ χρόνο να του αφιερώσω, θέλω απλώς να το κάνω να δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς να με ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Το απροβλημάτιστα είναι και ο λόγος που του αλλάζω την εργοστασιακή, για να γλιτώσω κάτι ψιλοκολληματάκια. Τόσο ψιλά όμως, ώστε αν δεν με βολέψουν οι cooked, θα γυρίσω στη stock.

Άσχετο, αλλά μήπως κάποιο upgrade λύνει το θέμα με την γρήγορη σύνδεση USB, που πρέπει να απενεργοποιηθεί για να δουλέψει το active sync σε Win XP;

Καλημέρα.

Σχετικά με το RSS, λίγη παραπάνω βοήθεια.

Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει, ούτε στο HD2, ούτε στο PC.

Όταν λέμε κανάλια, τι ακριβώς εννοούμε;

Νικόλα,

Αν και δεν είμαι σε θέση να σου δώσω "επαγγελματική" εξήγηση, εμπειρικά : αν το site που θέλεις να παρακολουθείς έχει rss κανάλι, θα το βρεις να αναφέρεται στο site με το logo του rss. Πατώντας πάνω στο logo αυτό μπορείς να δεις

το αντίστοιχο url, το οποίο θα αντιγράψεις εκεί που σου ζητάει το rss hub το url του καναλιού που θέλεις. Έχει και μια επιλογή για να αναζητήσει μόνο του url που να σχετίζονται με λέξεις που βάζεις, αλλά εμένα δεν με πολυβοήθησε.

πχ αν θέλεις να παρακολουθείς τις τελευταίες ειδήσεις του in.gr το url του καναλιού είναι http://rss.in.gr/feed/news;)

Edited by depy33

Πολύ Φιλικά

Αυτά που θέλεις θα τα βρεις με κάποια έκδοση που έχει το CHT2.

Αν δεν θέλεις πολλά χρώματα βάλε την Black Alexander και αν δεν σου αρέσει το wallpaper μπορείς να το αλλάξεις.

Φλάσαρε όσες φορές θέλεις δεν παθαίνει τίποτα.

Αυτά που θέλεις θα τα βρεις με κάποια έκδοση που έχει το CHT2.

Αν δεν θέλεις πολλά χρώματα βάλε την Black Alexander και αν δεν σου αρέσει το wallpaper μπορείς να το αλλάξεις.

Φλάσαρε όσες φορές θέλεις δεν παθαίνει τίποτα.

Μα μόλις έβαλα την XT, ένα-ένα μου τα λέτεεεε;;; :lol:

Άντε, θα το ξαναφλασάρω. :P

Έχει πλάκα πάντως, sorry παιδιά, είναι η πρώτη φορά που του φλασάρω τη ROM και μετά το αρχικό άγχος μου, έχει έρθει ο ενθουσιασμός. Εξ ου και το ολίγον πρήξιμο. Ελπίζω να μη σπαμάρω το thread. :O

Φοβερή δουλειά έχει γίνει πάντως! Πολλά μπράβο!!!

Άσχετο, αλλά μήπως κάποιο upgrade λύνει το θέμα με την γρήγορη σύνδεση USB, που πρέπει να απενεργοποιηθεί για να δουλέψει το active sync σε Win XP;

Κι εγώ XP (Professional) έχω, και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "ταχύτερος συγχρονισμός δεδομένων" (αυτό δεν εννοείς?) και δεν έχω πρόβλημα με το ActiveSync:confused:

Πολύ Φιλικά

Κι εγώ XP (Professional) έχω, και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "ταχύτερος συγχρονισμός δεδομένων" (αυτό δεν εννοείς?) και δεν έχω πρόβλημα με το ActiveSync:confused:

Ναι, αυτό ακριβώς. :confused: Περίεργο, θα δοκιμάσω να το συνδέσω απ' ευθείας στο PC, γιατί τώρα είναι σε hub και ίσως να μην είναι USB 2.0, αλλά 1.1 και να φταίει αυτό.

Πάω να δω το CHT... :) :) :)

Απλά respect στη ROM με το CHT... http://i683.photobucket.com/albums/vv198/nasos79_2/smilies/vow.gif

Η HTC θα έπρεπε να την αγοράσει και να τη χρησιμοποιεί ως stock.

Edited by ioathe
Διπλο post