Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα, θα σου πρότεινα να φλασάρεις την v26 από την αρχή και να δοκιμάσεις πάλι.

Καλησπέρα Αποστόλη, προς το παρόν με το backup από την v 26 δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Αν δώ ότι κάτι δεν πάει καλά θα την στείσω από την αρχή. Άλλωστε τώρα χρησιμοποιώ περισσότερο την superRam froyo.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σ' όλους,

Γύρισα χτες από τις διακοπές και μόλις βρω χρόνο θα απαντήσω στα post σας.

Η νέα έκδοση v27 με το νέο build 29020 είναι έτοιμη σε όλες τις εκδόσεις και την κάνουμε beta testing.

Αν όλα πάνε καλά θα είναι διαθέσιμη την Τετάρτη για κατέβασμα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπέρα....περιμένουμε με ανυπομονησία την καινούρια έκδοση...

θέλω να ρωτήσω κάτι όμως αν ξέρει κάποιος...

μπορώ με κάποιο τρόπο να κατεβάσω τα μηνύματά μου...απο το τηλ μου στον υπολογιστή...ώστε για να μπορώ και να τα εκτυπώσω?

• Administrators
μπορώ με κάποιο τρόπο να κατεβάσω τα μηνύματά μου...απο το τηλ μου στον υπολογιστή...ώστε για να μπορώ και να τα εκτυπώσω?

Αυτό δύσκολο εκτός και αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν αυτό... http://www.jeyo.com/companion.asp

Modpic.gif

Τον τελευταίο μήνα περίπου έχω πρόβλημα με τις κλήσεις που λαμβάνω ή κάνω. Όλοι οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν, διακόπτεται η συνομιλία ή πέφτει εντελώς η γραμμή.

Αυτό συμβαίνει είτε είμαι σε εξωτερικό χώρο, είτε σε εσωτερικό.

Το radio που έχω είναι το 2.15.50.14 από την εποχή της v23 και τότε δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Έχω εγκατεστημένη την 25 τώρα.

Τον τελευταίο μήνα περίπου έχω πρόβλημα με τις κλήσεις που λαμβάνω ή κάνω. Όλοι οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν, διακόπτεται η συνομιλία ή πέφτει εντελώς η γραμμή.

Το radio που έχω είναι το 2.15.50.14 από την εποχή της v23 και τότε δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα αυτη με την Rom και το Radio που φορας. Πέρνα την v27 που θα κυκλοφορησει αυτες τις μερες και ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware... Προσπαθησε να απενεργοποιησεις και το 3g μημπως δημιουργειται το προβλημα απο κακο σημα.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Καλησπέρα.

Τώρα που δεν έχουμε συχνά νέες εκδόσεις rom, κρατάω τη rom για καιρό μέχρι να βγει η καινούργια, ενώ πριν τα Χριστούγεννα φλάσαρα και έστεινα νέες εκδόσεις μία ή και δύο φορές την εβδομάδα, δεν προλάβαινα να στείσω την νέα έκδοση και έβγαινε η πιο νέα και φτου από την αρχή.

Ως εκ τούτου τώρα που συμβιώνω πολύ καιρό με την κάθε rom, έχω προχωρήσει και το στήσιμο πιο πολύ με πολλές ρυθμίσεις που δεν μπορώ να τις θυμάμαι όλες για να τις επαναφέρω αμέσως σε ένα νέο φλασάρισμα.

Η ερώτησή μου εν αναμονή της νέας έκδοσης που έρχεται, είναι αν έχει προχωρήσει κανείς στην επαναφορά των ρυθμίσεων με το UC_NET ή αν υπάρχει κάτι άλλο γιατί το συγκεκριμένο το βρίσκω λίγο δύσκολο.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

Στο κάνει και μετά από hard reset;

Modpic.gif

Επειδή μόλις μου ήρθε το καινούργιο μου hd2 (μετά από 2 μήνες αναμονής και ως αντικατάσταση του παλιου προβληματικού...!!!) να βάλω την 26 ή να περιμένω την 27?

Πότε υπολογίζεται να "βγει" η 27???

Επειδή μόλις μου ήρθε το καινούργιο μου hd2 (μετά από 2 μήνες αναμονής και ως αντικατάσταση του παλιου προβληματικού...!!!) να βάλω την 26 ή να περιμένω την 27?

Καλορίζικο !!!

Καινούργιο;;;;Καλά φλασαρίσματα.Να ελπίζω και γω δηλαδή ε:lol:

Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις οκ.Πάντως εγώ θα την φλάσαρα αμέσως.

Καλορίζικο !!!

Καινούργιο;;;;Καλά φλασαρίσματα.Να ελπίζω και γω δηλαδή ε:lol:

Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις οκ.Πάντως εγώ θα την φλάσαρα αμέσως.

Κανούργιο και αυτή την φορά ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!!

Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα αυτη με την Rom και το Radio που φορας. Πέρνα την v27 που θα κυκλοφορησει αυτες τις μερες και ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware... Προσπαθησε να απενεργοποιησεις και το 3g μημπως δημιουργειται το προβλημα απο κακο σημα.

Το 3G το'χω μόνιμα απενεργοποιημένο. Το ξέρω απλά δεν έχει λογική και θα περιμένω την 27.

Στο κάνει και μετά από hard reset;

Εννοείται!

Την ανέβασα στο xda

μόλις έχω χρόνο θα κάνω την μετάφραση και θα την δημοσιεύσω και εδώ.

Edit:

Ίσως κάνω αλλαγές στις Ελληνικές v27 ρομ,

σας προτείνω να κάνετε λίγο υπομονή για να βελτιώσω περισσότερο την v27 ELL.

Δοκιμάζω ένα fix για το Landscape του dialer που έχει πρόβλημα.

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Το 3G το'χω μόνιμα απενεργοποιημένο. Το ξέρω απλά δεν έχει λογική και θα περιμένω την 27.

Θα συνιστούσα να περάσεις την official πρώτα ούτως ώστε να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται.

Modpic.gif

Και το επανακιησετε μηπως μπορεις να φτιαξεις??

ειναι σιγουρο δηλαδη αρκει να βρεις χρονο να ασχοληθεις..

ioathe σε παρακολουθω τοσο καιρο και βλεπω οτι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια στα wm πως και δεν εχεις μπει και στο μαγειρεμα ρομ για android???

ειναι κατι το πολυ διαφορετικο?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Την ανέβασα στο xda

Edit:

Ίσως κάνω αλλαγές στις Ελληνικές v27 ρομ,

σας προτείνω να κάνετε λίγο υπομονή για να βελτιώσω περισσότερο την v27 ELL.

Δοκιμάζω ένα fix για το Landscape του dialer που έχει πρόβλημα.

Την κατεβασα και ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα για νεα ρομ !!!!

στο τσακ το προλαβα αλλα αφου θα γινει καλυτερη θα περιμενω ...(οχι πολυ ελπιζω)))..

Σε ποιο σημείο ακριβώς είναι αυτό;

Οταν πατησεις την επανεκκινηση της συσκευης σου βγαζει παραθυρο με ερωτηση που λεει :<< ειστε σιγουρος οτι θελετε να επανεκκιησετε την συσκευη ; >>

(Στην προσθηκη γρηγορης συνδεσης στα διαφορα εχει ενα εικονιδιο επανεκκινηση συσκευης απο εκει βγαζει το μηνυμα.. )

Ενημέρωση:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13524905&postcount=2538

Οταν πατησεις την επανεκκινηση της συσκευης σου βγαζει παραθυρο με ερωτηση που λεει :<< ειστε σιγουρος οτι θελετε να επανεκκιησετε την συσκευη ; >>

(Στην προσθηκη γρηγορης συνδεσης στα διαφορα εχει ενα εικονιδιο επανεκκινηση συσκευης απο εκει βγαζει το μηνυμα.. )

Το πρόβλημα αυτό είναι από το πρόγραμμα CHT v2.0

Έχουν κάνει λάθος την μετάφραση και εγώ δεν μπορώ να το διορθώσω.

Σου προτείνω να μην χρησιμοποιείς αυτό αλλά το πρόγραμμα Touch Off το οποίο είναι και στα Ελληνικά,

μπορείς να βγάλεις και εικονίδιο στο CHT αν θέλεις.

Την κατεβασα και ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα για νεα ρομ !!!!

στο τσακ το προλαβα αλλα αφου θα γινει καλυτερη θα περιμενω ...(οχι πολυ ελπιζω)))..

Την εχω τελειωση την ELL v27 και την ανεβαζω, συντομα θα ειναι διαθεσιμη.

ioathe σε παρακολουθω τοσο καιρο και βλεπω οτι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια στα wm πως και δεν εχεις μπει και στο μαγειρεμα ρομ για android???

ειναι κατι το πολυ διαφορετικο?

Είναι τελείως διαφορετικό,

το πρόβλημα μου είναι ο χρόνος,

ομως δεν το αποκλείω, ισως στο μελλον να ασχοληθώ και με Android αλλα και με wm7

Edited by ioathe

Νέα έκδοση Omega v27

Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις

Νέο build 29020 AKU5312 Windows CE: 5.2.29020 (29020.5.3.12)

Προστεθήκαν

Twitter hotfix (HTC LEO_S01236.exe) from htc

RSS Tab (Only to XT CHT + Dinik versions)

SenseUtil (Tools folder)

Dialer Rotation - αν χρησιμοποιείται landscape και χαθεί το πληκτρολόγιο του dialer, περιστρέψτε την συσκευή για να επανέλθει.

Αναβαθμίστηκαν

utask 1.4 (I excluded tmail.exe to fix manila e-mail tab problems)

Μικρές αλλαγές στην registry

Διορθώθηκαν

Weather tab icon fix

Maxsense shutdown icon in action screen

Two settings icons in Titanium versions

Landscape background wallpaper in BLACK GA versions

Dialer landscape

Disabled

Manila Landscape (you can enable it by installing the Enable Manila Landscape.cab in Omega files folder)

Πληροφορίες και download στα πρώτα post!

καλησπερα σε ολους.Γιαννη Καλως ορισες.οπως καταλαβαινεις σε περιμεναμε πως και πως.Θελω να σε ρωτησω να κανεις μια συγκριση της 27 alexander με την 26.Να την αλλαξω;την εχω στησει τελεια και δισταζω λιγακι. Σ`ευχαριστω
tsoby4 yiannis

Καλησπέρα.

Τώρα που δεν έχουμε συχνά νέες εκδόσεις rom, κρατάω τη rom για καιρό μέχρι να βγει η καινούργια, ενώ πριν τα Χριστούγεννα φλάσαρα και έστεινα νέες εκδόσεις μία ή και δύο φορές την εβδομάδα, δεν προλάβαινα να στείσω την νέα έκδοση και έβγαινε η πιο νέα και φτου από την αρχή.

Ως εκ τούτου τώρα που συμβιώνω πολύ καιρό με την κάθε rom, έχω προχωρήσει και το στήσιμο πιο πολύ με πολλές ρυθμίσεις που δεν μπορώ να τις θυμάμαι όλες για να τις επαναφέρω αμέσως σε ένα νέο φλασάρισμα.

Η ερώτησή μου εν αναμονή της νέας έκδοσης που έρχεται, είναι αν έχει προχωρήσει κανείς στην επαναφορά των ρυθμίσεων με το UC_NET ή αν υπάρχει κάτι άλλο γιατί το συγκεκριμένο το βρίσκω λίγο δύσκολο.

Νικο δεν υπάρχει κατι αλλο απο οσo ξερω,

εγω χρησιμοποιώ πρωτα το pimbackup για επαφες κτλ (εκτος απο τα μηνύματα)

CHTEditor για import του CHT

UC_NET για τα registry μου και τα cab

και τελος sbp backup για restore τα mail και sms-mms και τον φακελο Opera απο τα windows.

Σε το πολυ 15 λεπτά εχω τελειώσει το στήσιμο.

Το δικο σου στησιμο που αλλάζεις ολο τα theme ειναι πολυ πιο δυσκολο.

Ελπιζω να δοκιμασεις την Dinik v27 :)

καλησπερα σε ολους.Γιαννη Καλως ορισες.οπως καταλαβαινεις σε περιμεναμε πως και πως.Θελω να σε ρωτησω να κανεις μια συγκριση της 27 alexander με την 26.Να την αλλαξω;την εχω στησει τελεια και δισταζω λιγακι. Σ`ευχαριστω

Γιαννη η v27 θα επρεπε κανονικα να ηταν v30.

Εκανα ολες τις ρομ με το νεο build 29018

και μετα βγηκε το 29019 και έκανα ολες τις ρομ με το 29019

και μετα απο λιγο βγηκε το build 29020 και εκανα παλι ολες τις ρομ με το 29020.

Μετα βρηκα το fix για το landscape του dialer και εκανα και παλι ολες τις ρομ απο την αρχη.

Περιπου 100 φλασαρισματα - 5 μερες πολυωρης δουλειας για να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη η νεα εκδοση.

Πιστευω οτι η νεα v27 ειναι πολυ κοντα στην τελειότητα και μονο και μονο για το fix του dialer αξιζει να πας απο v26 σε v27.

Παρε backup την v26 και δοκίμασε την v27, δες και τo changelog της v27,

αν την δουλεψεις θα κρινεις μονος σου αν θελεις να γυρισεις στην v26 ή να στήσεις εκ νεου την v27.

Το πρόβλημα αυτό είναι από το πρόγραμμα CHT v2.0

Έχουν κάνει λάθος την μετάφραση και εγώ δεν μπορώ να το διορθώσω.

Σου προτείνω να μην χρησιμοποιείς αυτό αλλά το πρόγραμμα Touch Off το οποίο είναι και στα Ελληνικά,

μπορείς να βγάλεις και εικονίδιο στο CHT αν θέλεις.

Την εχω τελειωση την ELL v27 και την ανεβαζω, συντομα θα ειναι διαθεσιμη.

Είναι τελείως διαφορετικό,

το πρόβλημα μου είναι ο χρόνος,

ομως δεν το αποκλείω, ισως στο μελλον να ασχοληθώ και με Android αλλα και με wm7

Σε ευχαριστω τελικα εβαλα το touch off το εβγαλα και στο cht και ησυχασα !!!

Eβαλα ηδη την v27 και ειναι οπως παντα υπεροχη !!!

Μολις ασχοληθεις και με android θα παρω και εγω ενα !!!!

Edited by ioannisad

καλημερα παιδια.....Μολις περασα την omega 27....οπως και οι υπολοιπες υπεροχη και αριστη δουλεια!!!!Αντιμετωπιζω 2μικρα θεματακια....με το account του youtube και με το twitter......στο twitter οτι και να κανω μου βγαζει λαθος κωδικος.....ενω βαζω τον σωστο και με το youtube μια απο τα ιδια....αλλα αυτο δεν μου λεει οτι βαζω λάθος....απλως κανει load τον κωδικο...βγαινει εξω μετα....αλλα δεν μου το εχει κανει μετα "on" την επιλογη....καμια ιδεα?