apozafeir Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αρα το προβλημα δεν ειναι απο την ρομ αλλα απο το primo συγκεκριμένο primo :) Ευχαριστω για την βοηθεια! Καλημέρα σε όλους :) Φλάσαρα την official 3.14 να δοκιμάσω το primo και διαπιστώνω οτι παρόλο που η μνήμη είναι στο 70βαλε τις 100 το primo δεν δημιουργεί πρόβλημα με τις tts φωνές :confused: Θα την φορτώσω λίγο ακόμα να δω τα όρια της :p Το προβλημα αυτο το εχει και η μαμα ρομ της HTC με τα Ρωσικα και προς το παρον δεν εχω διαθεση να ψαξω για να το διορθώσω (ειναι πολυ δύσκολο!) Αν βοηθάει σε κάτι στην 3.14 έχει διορθωθεί :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλημέρα σε όλους :) Φλάσαρα την official 3.14 να δοκιμάσω το primo και διαπιστώνω οτι παρόλο που η μνήμη είναι στο 70βαλε τις 100 το primo δεν δημιουργεί πρόβλημα με τις tts φωνές :confused: Θα την φορτώσω λίγο ακόμα να δω τα όρια της :p Αν βοηθάει σε κάτι στην 3.14 έχει διορθωθεί :) Πολυ καλα νεα Αποστολη, δεν βοηθάει και πολύ αλλα θα κάνω μια προσπάθεια, η μαμα 3.14 εχει παλαιότερο manila απο την Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Φλάσαρα την official 3.14 να δοκιμάσω το primo και διαπιστώνω οτι παρόλο που η μνήμη είναι στο 70βαλε τις 100 το primo δεν δημιουργεί πρόβλημα με τις tts φωνές :confused: Είσαι σίγουρος ότι έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση του Primo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 @dbou Δημήτρη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate που μου έκανες!!! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση του Primo; Ναι Γιάννη, είναι με ότι τελευταίο κυκλοφορεί και δεν το πειράζω μέχρι να δω τι του φταίει. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πολυ καλα νεα Αποστολη, δεν βοηθάει και πολύ αλλα θα κάνω μια προσπάθεια, η μαμα 3.14 εχει παλαιότερο manila απο την Omega. Διορθώθηκε το λάθος, απο την επομενη εκδοση ο τίτλος θα είναι στα Ελληνικά, απο το πρωι τωρα το βρηκα :blink::blink::blink::cry: Δεν ηταν τελικα στο manila (3500 αρχεια εψαξα :wacko:) αλλα μια registry στο EXT package Settings_Improvement_1_0_20181422_0 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Διορθώθηκε το λάθος, απο την επομενη εκδοση ο τίτλος θα είναι στα Ελληνικά, απο το πρωι τωρα το βρηκα :blink::blink::blink::cry: Δεν ηταν τελικα στο manila (3500 αρχεια εψαξα :wacko:) αλλα μια registry στο EXT package Settings_Improvement_1_0_20181422_0 Τι να πω..... :X τουλάχιστον δεν ήταν χαμένος κόπος :) Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τον κόπο-χρόνο σου :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Τι διαφορά έχει το build 23152 απο το 29007 ??? Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Τι διαφορά έχει το build 23152 απο το 29007 ??? Πρακτικά καμία. Βάλε όποια θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Διορθώθηκε το λάθος, απο την επομενη εκδοση ο τίτλος θα είναι στα Ελληνικά, απο το πρωι τωρα το βρηκα :blink::blink::blink::cry: Δεν ηταν τελικα στο manila (3500 αρχεια εψαξα :wacko:) αλλα μια registry στο EXT package Settings_Improvement_1_0_20181422_0 Ti να πω !!Το μπραβο ειναι λιγο !!!Εισαι φοβερος ....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ρε παιδιά έχω την 3.14 original και θέλω να βάλω την omega 22.5 xt. To hspl3 που γράφει στο 1ο post δεν κάνει για την 3.14 που έχει spl 3.03.000. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την omega? Και πως θα χρησιμοποιήσω και το task29 χωρίς hspl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ρε παιδιά έχω την 3.14 original και θέλω να βάλω την omega 22.5 xt. To hspl3 που γράφει στο 1ο post δεν κάνει για την 3.14 που έχει spl 3.03.000. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την omega? Και πως θα χρησιμοποιήσω και το task29 χωρίς hspl? Βάλε την official 1.66 και μετά κάνεις HSPL κανονικά. Εναλλακτικά υπάρχει και το SSPL αλλά καλύτερα να κάνεις το πρώτο που λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ευχαριστώ! Οδηγίες για το SSPL που θα βρω στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ευχαριστώ! Οδηγίες για το SSPL που θα βρω στα ελληνικά? Δεν θα βρεις. Θα βρεις όμως στα αγγλικά και πολύ απλές. Υπάρχει και video εκεί προς διευκόλυνσή σου. Ένας περιορισμός του SSPL είναι ότι δεν μπορείς να flashάρεις radio με αυτό αλλά αν έχεις αυτό της 3.14 (που αυτό έχεις) δεν χρειάζεσαι άλλο. Πληροφορίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ευχαριστώ πολύ. Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πρόσεχε όμως γιατί με το SSPL είναι διαφορετικές οι διαδικασίες και δεν παίζει εκεί το task 29 ή ότι άλλο δεν αναφέρεται στις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλησπέρα, δοκίμασα την 22.5 ΧΤ με το 23152. Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε για κάποιο λόγο (χωρίς παρεξήγηση). Την καταφέρνω και φρικάρει κάποιες φορές, και σαν να μην ήταν μόνο αυτό, όλα αυτά τα themes, και τα προγράμματα και τα φρου-φρου με ταλαιπωρούν απίστευτα. Έλεγα να βάλω την Stock Similar, την Omega, αλλά είδα ότι δεν έχει την έκδοση με το 22.5. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω την 29007, μήπως και καταφέρω και την στρώσω. Σαν ανταπόκριση, το τηλέφωνο πάει ΠΟΛΥ καλά, αλλά είναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ φορτωμένη. Δεν χρειάζονται τα CHT Scheduler κτλ. το Arkswitch, τα διάφορα theme apps. Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη. Θέλω την ρομ να την στήνω εγώ, και όχι να κάθομαι πάνω στα γούστα του άλλου. Επειδή μ'αρέσει μέχρι στιγμής η ανταπόκριση, θα δοκιμάσω να βγάλω απο πάνω ότι πιστεύω ότι είναι μη-απαραίτητο, και θα ξανα αναφέρω. Επίσης... μην βάλει κανείς σας το Tunup SD.cab, γιατί δεν θα μπορείτε να δείτε την storage σας πλέον. Απο χθές έχω κάνει 4 hard reset (και ταυτόχρονα στήσιμο ρομ) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδιά εχθές εβαλα την omega xt 22.5 και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Πάρα πολύ καλη δουλειά! Μπράβο! Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής έιναι στον καιρό που δεν εντοπίζει την θέση που είμαι με αποτέλεσμα να μην μου κάνει update καιρού! Επίσης δεν βρίσκει το στίγμα μου και στο google maps αν και έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό θέσης! Καμιά ιδέα τι να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Επίσης... μην βάλει κανείς σας το Tunup SD.cab, γιατί δεν θα μπορείτε να δείτε την storage σας πλέον. Αυτά τα "παλιά" πια εργαλεία τα ξεχνάς Θοδωρή. Όσον αφορά τις Omega XT ROMs έχουν φτάσει στη μορφή που τη βλέπεις μετά από πολλές αλλαγές ούτως ώστε να είναι όσο αυτό είναι δυνατόν πιο κοντά στις απαιτήσεις των περισσότερων χρηστών που θέλουν την συσκευή μετά από hard reset έτοιμη για λειτουργία και όχι βάσει της μειοψηφίας των power user που θέλουν να tweakάρουν τη rom για να την φέρουν στα μέτρα τους. Πέρα πάντως από το θέμα της εμφάνισης το οποίο είναι εντελώς υποκειμενικό, όσον αφορά το tweaking και το boost δεν υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα να κάνεις εδώ. Ότι αξίζει να γίνει έχει ήδη γίνει και έχει τεσταριστεί ενδελεχώς. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου αν και δεν είναι κακό να δοκιμάσεις πράγματα (που έχεις στο μυαλό σου) μήπως βρεις και κάτι καινούργιο. ;) Τέλος όσον αφορά τα builds, αυτό είναι το μόνο πράγμα που αλλάζει σε αυτές τις τελευταίες εκδόσεις. Κατά τη γνώμη μου εμφανείς διαφορές σε ταχύτητα και σταθερότητα δεν υπάρχουν. Κυμαίνονται και οι δύο σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σίγουρα βέβαια θα έχει ενδιαφέρον και η δική σου η γνώμη μιας και έχεις τον τρόπο να την "κουράζεις" την όποια συσκευή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλησπέρα, δοκίμασα την 22.5 ΧΤ με το 23152. Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε για κάποιο λόγο (χωρίς παρεξήγηση). Την καταφέρνω και φρικάρει κάποιες φορές, και σαν να μην ήταν μόνο αυτό, όλα αυτά τα themes, και τα προγράμματα και τα φρου-φρου με ταλαιπωρούν απίστευτα. Έλεγα να βάλω την Stock Similar, την Omega, αλλά είδα ότι δεν έχει την έκδοση με το 22.5. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω την 29007, μήπως και καταφέρω και την στρώσω. Σαν ανταπόκριση, το τηλέφωνο πάει ΠΟΛΥ καλά, αλλά είναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ φορτωμένη. Δεν χρειάζονται τα CHT Scheduler κτλ. το Arkswitch, τα διάφορα theme apps. Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη. Θέλω την ρομ να την στήνω εγώ, και όχι να κάθομαι πάνω στα γούστα του άλλου. Επειδή μ'αρέσει μέχρι στιγμής η ανταπόκριση, θα δοκιμάσω να βγάλω απο πάνω ότι πιστεύω ότι είναι μη-απαραίτητο, και θα ξανα αναφέρω. Επίσης... μην βάλει κανείς σας το Tunup SD.cab, γιατί δεν θα μπορείτε να δείτε την storage σας πλέον. Απο χθές έχω κάνει 4 hard reset (και ταυτόχρονα στήσιμο ρομ) Να σου πω την αλήθεια και μένα στην αρχή μου φάνηκε "κάπως" και ήμουν αρνητικός με αποτέλεσμα να βάλω πάλι την μαμα ρομ. Όμως με τα προβλήματα που είχε η μαμά και τα πολλά κολλήματα γύρισα στην omega και την συνήθισα (άσχετα που δεν χρησιμοποιώ πολλά από αυτά που έχει...) Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από την μαμα σε σταθερότητα και κυρίως ταχύτητα - όχι ότι δεν κολλάει αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Και εγώ είπα ότι μερικά πράγματα πχ CHT Sheduler μπορει να μην είναι εγκατεστημένα μιας και τα βάζει εύκολα όποιος θέλει ενώ το arkswitch στην αρχή ήμουν αρνητικός αλλά τελικά είναι ευχρηστο. Τέλος μερικά μικροπροβλήματα όπως πχ που κολλάει το NDRIVE 10 με ενοχλούν αλλά πιστευω οτι ο Chef δεν σταματά να προσπαθεί το καλύτερο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Τέλος μερικά μικροπροβλήματα όπως πχ που κολλάει το NDRIVE 10 με ενοχλούν αλλά πιστευω οτι ο Chef δεν σταματά να προσπαθεί το καλύτερο...!!! Που σου κολλάει το NDrive; Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν δουλεύουν τα rasterdata αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Να σου πω την αλήθεια και μένα στην αρχή μου φάνηκε "κάπως" και ήμουν αρνητικός με αποτέλεσμα να βάλω πάλι την μαμα ρομ. Όμως με τα προβλήματα που είχε η μαμά και τα πολλά κολλήματα γύρισα στην omega και την συνήθισα (άσχετα που δεν χρησιμοποιώ πολλά από αυτά που έχει...) Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από την μαμα σε σταθερότητα και κυρίως ταχύτητα - όχι ότι δεν κολλάει αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Και εγώ είπα ότι μερικά πράγματα πχ CHT Sheduler μπορει να μην είναι εγκατεστημένα μιας και τα βάζει εύκολα όποιος θέλει ενώ το arkswitch στην αρχή ήμουν αρνητικός αλλά τελικά είναι ευχρηστο. Τέλος μερικά μικροπροβλήματα όπως πχ που κολλάει το NDRIVE 10 με ενοχλούν αλλά πιστευω οτι ο Chef δεν σταματά να προσπαθεί το καλύτερο...!!! εγώ δεν είπα να βάλω την official stock rom. Είπα να βάλω την Omega Stock. Όταν είδα την official stock rom και την δοκίμασα στα πρώτα 2 λεπτά, ήθελα να την πετάξω απο το παράθυρο. Δεν θα κοιμόμουν χθές αν δεν άλλαζα ρομ. Θα φτιάξω ένα blog στο τέλος όλων των δοκιμών που έχω κάνει, και για το πως το έκανα, ώστε να ξέρετε. Η Omega είναι πολύ καλή, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο τέλειο, απέχει. Πρέπει να κάτσω να την δοκιμάσω μερικές μέρες (ελπίζω να μην πάω σε 6ο hard reset), και να βγάλω μια δική μου πάντα άποψη (σεβαστή η όχι), για το τι αλλαγές θα ήταν καλό να γίνουν. Το ξαναλέω, δεν θέλω να προσβάλω τα παιδιά που ασχολούνται με την ρομ. Το αντίθετο, θέλω να το κάνουν ακόμα καλύτερο. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Που σου κολλάει το NDrive; Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν δουλεύουν τα rasterdata αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη rom. Και μένα εκεί κολλάει στα rasterdata αλλά διάβασα σε καποιο φορουμ και μου είπε και γνωστός μου οτι στην μαμα ρομ τρέχει... Εγώ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω στην original ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δοκίμασε το, κάπου έχω ξαναδεί παρόμοια περίπτωση. Το διορθωσα οκ. Τελικα εφταιγαν 2 video που ειχα μεσα τα οποια δεν εδειχναν καλα και μολις πηγαινε να τα διαβασει εκλεινε τα εσβησα και ειναι οκ το αλμπουμ. Το θεμα ειναι οτι τωρα μου εβγαλε αλλο κουσουρι το οποιο το ειχε ξανακανει και στην αρχη που εβαλα την ρομ. Το προβλημα ειναι με την καμερα. Μολις φλασαρω την ρομ η κανω reset ολα δουλευουν καλα μετα απο μερικες μερες λειτουργιας χωρις να εχω πειραξει κατι απο προγραμματα η να εχω βαλει κατι σταματαει να δουλευει η καμερα και μου βγαζει μηνυμα οταν παω να την ανοιξω οτι ειναι αδυνατη η μεταγωγη στην λειτουργια προεπισκοπησης απετυχε η ρυθμιση των παραμετρων της συσκευης της καμερας. Να τονισω πως οσα update rom ειχα κανει ως τωρα με τις original rom δεν ειχα ποτε προβλημα. Εχει παρουσιαστει αυτο σε κανεναν αλλον μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Το θεμα ειναι οτι τωρα μου εβγαλε αλλο κουσουρι το οποιο το ειχε ξανακανει και στην αρχη που εβαλα την ρομ. Το προβλημα ειναι με την καμερα. Μολις φλασαρω την ρομ η κανω reset ολα δουλευουν καλα μετα απο μερικες μερες λειτουργιας χωρις να εχω πειραξει κατι απο προγραμματα η να εχω βαλει κατι σταματαει να δουλευει η καμερα και μου βγαζει μηνυμα οταν παω να την ανοιξω οτι ειναι αδυνατη η μεταγωγη στην λειτουργια προεπισκοπησης απετυχε η ρυθμιση των παραμετρων της συσκευης της καμερας. Με την κάμερα δε νομίζω να έχω δεί κάτι παρόμοιο σε χρήστες με Omega rom. Θα συνιστούσα να βάλεις μία από τις τελευταίες 22.5 και μετά το flashάρισμα κάνε hard reset πριν ξεκινήσεις το στήσιμο. Και μένα εκεί κολλάει στα rasterdata αλλά διάβασα σε καποιο φορουμ και μου είπε και γνωστός μου οτι στην μαμα ρομ τρέχει... Εγώ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω στην original ρομ! Θέλει ψάξιμο τότε μια και παρόμοια περίπτωση έχουμε και με την τελευταία έκδοση του iGO Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts