sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Aλλες εντυπωσεις απο την 18 εχουμε ρε παιδια δεν λετε τπτ??? αν ειναι να περιμενουμε να βαλουμε την 19, η 20???:) Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 παιδια ακομα δεν μπορεσα να περασω φωτογραφια στην lockscreen ξερει κανενας αν ειναι Bug η δεν κανω κατι σωστα? φορουσα την 17 dinik και απο τα νευρα μου εβαλα την 18 dinik αλλα παλι τπτ!:(:mad: Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Aλλες εντυπωσεις απο την 18 εχουμε ρε παιδια δεν λετε τπτ??? Οι 18 είναι πολύ καλές και μπορείς να τις δοκιμάσεις άφοβα, απλά όπως είπα και πιο πάνω κάποιος που δεν βιάζεται, αξίζει να περιμένεις τις νέες εκδόσεις με το CHT2.0 final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Οι 18 είναι πολύ καλές και μπορείς να τις δοκιμάσεις άφοβα, απλά όπως είπα και πιο πάνω κάποιος που δεν βιάζεται, αξίζει να περιμένεις τις νέες εκδόσεις με το CHT2.0 final. Καλησπέρα σ ολους, η νέα εκδοσή Omega v19.x είναι έτοιμη, μέχρι αύριο το αργότερο θα έχω ανεβάσει changelog και θα μπορείτε να την κατεβάσετε. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να απαντήσω στα post σας αλλά θα το κάνω το συντομότερο. Καλο βράδυ :) Edited November 14, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 παιδια ακομα δεν μπορεσα να περασω φωτογραφια στην lockscreen ξερει κανενας αν ειναι Bug η δεν κανω κατι σωστα? φορουσα την 17 dinik και απο τα νευρα μου εβαλα την 18 dinik αλλα παλι τπτ!:(:mad: Κάτι δεν κάνεις καλά. Πρέπει να μας πεις από που προσπαθείς να αλλάξεις την φωτογραφία, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Κάτι δεν κάνεις καλά. Πρέπει να μας πεις από που προσπαθείς να αλλάξεις την φωτογραφία, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.. απο ρυθμισεις-προσαρμογη-ταπετσαρια οθονης κλειδωματος- και διαλεγω φωτογραφια απο την storage card! λαθος κανω? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 απο ρυθμισεις-προσαρμογη-ταπετσαρια οθονης κλειδωματος- και διαλεγω φωτογραφια απο την storage card! λαθος κανω? Από το CHTEditor δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Από το CHTEditor δοκίμασες; δεν βρισκω πουθενα οτι εχει επιλογη για να διαλεξω! forao 18ara Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 δεν βρισκω πουθενα οτι εχει επιλογη για να διαλεξω! forao 18ara Πια lockscreen έχεις επιλεγμένη, την default του ioathe ή την cht lockscreen; Επιλέγεις φωτογραφία που έχεις τραβήξει εσύ ή κάποιο wallpaper που έχεις αποθηκευμένο; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 η 18,3 που έχω ξαναβάλει μετά από hard reset και όλα τα κόλπα σε δύο συσκευές έως τώρα, είναι ότι χειρότερο έχω δει στο hd 2.και μακράν οι χειρότεροι omega.καλά τα νέα προγράμματα και οι αλλαγές αλλά να δούμε και λίγο την σταθερότητα.νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε νέα rom κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο htc message.συγνώμη για την κριτική μου, από τότε που δοκίμασα omega είμαι φαν της αλλά η18,3 θα με τρελάνει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Πια lockscreen έχεις επιλεγμένη, την default του ioathe ή την cht lockscreen; Επιλέγεις φωτογραφία που έχεις τραβήξει εσύ ή κάποιο wallpaper που έχεις αποθηκευμένο; την cht lockscreen....γιατι ηθελα να επιλεξω το lock after call! απο εκει μεσα δεν εχει επιλογη για φωτο:happy: Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 την cht lockscreen....γιατι ηθελα να επιλεξω το lock after call! απο εκει μεσα δεν εχει επιλογη για φωτο:happy: Από αρχική οθόνη: Μενού->Καθορισμός ταπετσαρίας και πατάς cht Lockscreen, στην συνέχεια επιλέγεις ταπετσαρία. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) η 18,3 που έχω ξαναβάλει μετά από hard reset και όλα τα κόλπα σε δύο συσκευές έως τώρα, είναι ότι χειρότερο έχω δει στο hd 2.και μακράν οι χειρότεροι omega.καλά τα νέα προγράμματα και οι αλλαγές αλλά να δούμε και λίγο την σταθερότητα.νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε νέα rom κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο htc message.συγνώμη για την κριτική μου, από τότε που δοκίμασα omega είμαι φαν της αλλά η18,3 θα με τρελάνει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Γιωργο η κριτικη και τα σχολια φτασανε την Omega στην κορυφη. Σ ευχαριστω για το post. Ομως η v18.3 αν δεις το changelog δεν εχει παρα μονο νεο build το 28343 το οποιο ειναι πολυ καλο και πολυ γρηγορο και ενα android loader. Εγω εχω αυτη την ρομ και δεν εχω κανενα προβλημα και ειναι για μενα απο τις σταθεροτερες και γρηγοροτερες που εχω δει το HD2 μου. Μηπως ειναι αλλου το προβλημα? Τι ακριβως σου κανει?? Εχει αλλος με v18.3 προβληματα? Edited November 14, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τα συγχαρητήριά μου στον μάγειρα και σε όλη την ομάδα. Από χθες το απόγευμα έχω περάσει την ν 18.3 με cht2 και την έχω ξεζουμίσει στις ρυθμίσεις στις προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων, skins κ.λ.π. Δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά !!! :D:D Δουλεύει απίστευτα ομαλά. Η μοναδική μου παρατήρηση είναι ότι σε κάποια free links που έχω ορίσει συντομεύσεις επαφών οι οποίες έχουν φωτογραφία, μετά από soft reset δεν επανέρχονται πάντα όλες οι φωτογραφίες στα εικονίδια. Αυτό όμως είναι πρόβλημα του CHT. Και πάλι τα συγχαρητήριά μου.:clap::up: edit: άλλαξα και το radio γιατί κάτι δεν μου πήγαινε και βλέπω διαφορά στο σήμα προς το καλύτερο. Γιωργο η κριτικη και τα σχολια φτασανε την Omega στην κορυφη. Σ ευχαριστω για το post. Ομως η v18.3 αν δεις το changelog δεν εχει παρα μονο νεο build το 28243 το οποιο ειναι πολυ καλο και πολυ γρηγορο και ενα android loader. Εγω εχω αυτη την ρομ και δεν εχω κανενα προβλημα και ειναι για μενα απο τις σταθεροτερες και γρηγοροτερες που εχω δει το HD2 μου. Μηπως ειναι αλλου το προβλημα? Τι ακριβως σου κανει?? Εχει αλλος με v18.3 προβληματα? Να προσθέσω ότι το ξεζούμισμα συνεχίστηκε και σήμερα και δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί με καμία άλλη rom. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) New version Omega v19 + v19.1 Changelog v19: Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις Νέο Build 23698 AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 4599 (Oct 24 2010 15:44:24) Co0kie.HomeTab_v2.0.0 Final CHTEditor v2.0.0.0 Final (Προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση) CHTScheduler 2.10 CHT v2.0.0 LanguagePack R2 Νεος Android - Ubuntu Multiple Build Loader Exceller (Στον φάκελο εργαλεία) Μερικές αλλαγές στην Registry v19.1: Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 και σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 χωρίς HTC Messaging ELL Νέο Build 28244 AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 5224 (Oct 24 2010 15:57:09) Available only in XT with CHT v2.0 Πληροφορίες και Download στα πρώτα post Μπορεί κάποιος να μεταφράσει το CHTEditor v2.0 στα Ελληνικά? Είναι αυτο το αρχείο. Αν κάποιος έχει την διάθεση και την ώρα ας με ενημερώσει. Edited November 15, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Κολλαει πολυ βρε Γιαννη μου...Καμια φορα δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης στο foul χωρις να τρεχει τιποτα και μου αργει,Φαντασου οτι πατησα να τρεξει android και δουλευε 5λεπτα χωρις να εχει τελειωσει η μπαρα που τρεχει οταν τρεχεουμε το harret Στο τελος εβγαλα την μπαταρια..Κανοτας διαφορες αλλαγες με το c editor παταω πισω και κολλαει παντα...+οτι αν αλλαξω κατι στο ρολοι οπως το flip η να γινει διαφανο οπως κανω παντα με τα δυο γνωστα cab...Χανετε η οθονη με το ρολοι και σερνεται..Εκανα hard εκανα task ξαναεκανα hard τα ιδια και τα ιδια..Και το κακο ειναι οτι τα ιδια κανει και σε ενος συναδερφου..Και ακουω και την γκρινια του:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Γιάννη (ioathe) καλησπέρα. Όταν βρεις χρόνο καλό θα είναι να αλλάξεις τα screensoots της omega στο πρώτο post. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Κολλαει πολυ βρε Γιαννη μου...Καμια φορα δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης στο foul χωρις να τρεχει τιποτα και μου αργει,Φαντασου οτι πατησα να τρεξει android και δουλευε 5λεπτα χωρις να εχει τελειωσει η μπαρα που τρεχει οταν τρεχεουμε το harret Στο τελος εβγαλα την μπαταρια..Κανοτας διαφορες αλλαγες με το c editor παταω πισω και κολλαει παντα...+οτι αν αλλαξω κατι στο ρολοι οπως το flip η να γινει διαφανο οπως κανω παντα με τα δυο γνωστα cab...Χανετε η οθονη με το ρολοι και σερνεται..Εκανα hard εκανα task ξαναεκανα hard τα ιδια και τα ιδια..Και το κακο ειναι οτι τα ιδια κανει και σε ενος συναδερφου..Και ακουω και την γκρινια του:lol::lol::lol: Δοκίμασε την 19.x αν θέλεις και πες μας αν τα προβλήματα συνεχίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Από αρχική οθόνη: Μενού->Καθορισμός ταπετσαρίας και πατάς cht Lockscreen, στην συνέχεια επιλέγεις ταπετσαρία. thanks το βρηκα...το ειχα δοκιμασει και πιο πριν αλλα δεν μου τις φορτωνε.... και βρηκα οτι πρεπει να εχω την φωτογραφια στο root της καρτας και οχι μεσα σε φακελο! δεν ξερω αν σας κανει και εσας αυτο το bug αλλα παλι καλα ειχα μια φωτο πεταμενη στην καρτα και λεω κατσε να την βαλω και αυτην σαν επιλογη και την φορτωσε μια χαρα ενω τις αλλες στον φακελο οχι! και ευχαριστω παλι ολα τα παιδια για την βοηθεια και τα παιδια που μαγειρεψανε αυτην την ρομ! ioathe:clap::clap: Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 thanks το βρηκα...το ειχα δοκιμασει και πιο πριν αλλα δεν μου τις φορτωνε.... και βρηκα οτι πρεπει να εχω την φωτογραφια στο root της καρτας και οχι μεσα σε φακελο! Και σε φάκελο να είναι τις φορτώνει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Και σε φάκελο να είναι τις φορτώνει. Και εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Και εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. παιδια ξανα το δοκιμασα και παλι δεν τις φορτωνει απο φακελο /strage card/διαφορες φωτογραφιες/ και μολις τις κανω move to και τις φορτωνω για lockscreen ολα μια χαρα! απλα ενημερωνω για να ληξει εκει το θεμα κουραστικα με αυτο:rolleyes::cry: καλημερα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 παιδια ξανα το δοκιμασα και παλι δεν τις φορτωνει απο φακελο /strage card/διαφορες φωτογραφιες/ και μολις τις κανω move to και τις φορτωνω για lockscreen ολα μια χαρα! απλα ενημερωνω για να ληξει εκει το θεμα κουραστικα με αυτο:rolleyes::cry: καλημερα! καλημέρα. Για κάνε μια τελευταία δοκιμή και άλλαξε την ονομασία του φακέλου σε κάτι με αγγλικούς χαρακτήρες και πες μας. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 προσπαθησα να κατεβασω τις τελευταιες που ανεβασε ο γιαννης και δεν λειτουργουν τα links. τις εχει κατεβασει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 προσπαθησα να κατεβασω τις τελευταιες που ανεβασε ο γιαννης και δεν λειτουργουν τα links. τις εχει κατεβασει κανεις? εμενα εχθες μου ξεκιναγε το download και στα 30 ή 40ΜΒ το εκοβε, μου το εκανε 7 φορες, κατεβασα ενα download manager και κατεβηκε μια χαρα..... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts