Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Με τη συγκεκριμένη rom δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε τις λύσεις που προτείνω στο link που δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Με τη συγκεκριμένη rom δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε τις λύσεις που προτείνω στο link που δίνω. δηλαδη δεν πρεπει να ειναι συνεχεια συνδεμενο το gprs ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Με συνδεδεμένο το mobile data, 1) Αν έχεις ρυθμίσει κάποια προγράμματα για αυτόματη ανανέωση, τότε συνεπάγεται και χρέωση (αν δεν έχεις κάποιο mobile internet πρόγραμμα) 2) Καταναλώνει περισσότερη μπαταρία Δύο είναι οι λόγοι που είναι συνδεδεμένο το GPRS σου όλη την ώρα. 1) Φταίξιμο της ROM (νομίζω είχε αναφερθεί για μια έκδοση αυτό) 2) Κάπου έχεις αυτόματη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 δηλαδη δεν πρεπει να ειναι συνεχεια συνδεμενο το gprs ετσι?? Αυθαίρετα και χωρίς λόγο... φυσικά όχι. 1) Φταίξιμο της ROM (νομίζω είχε αναφερθεί για μια έκδοση αυτό) 2) Κάπου έχεις αυτόματη ανανέωση 3) ActiveSync. Πιο πάνω δίνω ένα link για το πως να αποφευχθεί. Αν δεν δουλέψει σίγουρα είναι ένα από τα δύο πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Στην Omega XT v15 Με Co0kie's Home Tab v1.8.5 εάν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού HTC ενημερώνει κανονικά τον καιρό. Εάν πας στην συνέχεια και απενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού τότε δεν σου εμφανίζει τον καιρό στο today (η θέση μου)... Επίσης όταν έχεις μια αναπάντητη κλήση στην οθόνη του κλειδώματος κάτω απο το συρόμενο bullet δεν εμφανίζεται όλη η φράση "πάτημα ή ολίσθηση" ... Thanks Edited October 14, 2010 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Με συνδεδεμένο το mobile data, 1) Αν έχεις ρυθμίσει κάποια προγράμματα για αυτόματη ανανέωση, τότε συνεπάγεται και χρέωση (αν δεν έχεις κάποιο mobile internet πρόγραμμα) 2) Καταναλώνει περισσότερη μπαταρία Δύο είναι οι λόγοι που είναι συνδεδεμένο το GPRS σου όλη την ώρα. 1) Φταίξιμο της ROM (νομίζω είχε αναφερθεί για μια έκδοση αυτό) 2) Κάπου έχεις αυτόματη ανανέωση Eχω πολλα προγραματα για αυτοματη ανανεωση αυτο φταιει???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 E ναι... αλλά κοίτα να δεις τι μπορείς να κάνεις άλλο εφόσον θέλεις να έχεις αυτόματες ανανεώσεις. Θα πας στις Ρυθμίσεις-->Εργαλεία--> DialUP Enable/Disable . Μετά Menu--> Connection Timeouts και εκεί μπορείς να διαλέξεις μετά από πόσα λεπτά να κλείνει το Mobile Data όταν αυτό δεν κάνει κάποια ανανέωση ή δεν βρίσκεται σε κάποια λειτουργία. Αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι. Προσωπικά έχω 3Gb Mobile Internet από την Vodafone και την 2300 mAH μπαταρία. Σκέψου ότι το δεν έχω το mobile data συνέχεια ενεργό ούτε αυτόματες ανανεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 E ναι... αλλά κοίτα να δεις τι μπορείς να κάνεις άλλο εφόσον θέλεις να έχεις αυτόματες ανανεώσεις. Θα πας στις Ρυθμίσεις-->Εργαλεία--> DialUP Enable/Disable . Μετά Menu--> Connection Timeouts και εκεί μπορείς να διαλέξεις μετά από πόσα λεπτά να κλείνει το Mobile Data όταν αυτό δεν κάνει κάποια ανανέωση ή δεν βρίσκεται σε κάποια λειτουργία. Αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι. Προσωπικά έχω 3Gb Mobile Internet από την Vodafone και την 2300 mAH μπαταρία. Σκέψου ότι το δεν έχω το mobile data συνέχεια ενεργό ούτε αυτόματες ανανεώσεις OYTE καν τον καιρο δεν εχεις να ανανεωνεται αυτοματα??????????? ε τον καιρο τον θελω τα αλλα δε με νιαζει δοκιμαζο αυτο με το DialUP Enable/Disable :) ευχαριστω πολλυ δεν ηξερα οτι γινετε το ηθελα πολλυ αυτο το κολπο ρυθμιση!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Για πες μας εάν δουλεύει κιόλας. Γιατί θεωρητικά όλα δουλέυουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Και για να επανέλθουμε σε κάτι ..:lol: Εκανα hard reset (2ice που λέμε) αλλάά , mail απο το yahoo και gmail δεν παίρνω με την καμμία.. Θα φλασάρω τώρα μια ν15 και ας ελπίσουμε να λυθεί.. Ασχετη ερώτηση: Αν κάνω τα exe απο τα προγράμματα που έχω στην κάρτα, επικόλληση συντόμευσης στο Windows>start menu δεν γλιτώνω το να τα επανεγκαταστήσω απο την αρχή? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Πρέπει όλα να τα κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Πρέπει όλα να τα κάνεις εγκατάσταση. Όχι, τα περισσότερα θα δουλεύουν ήδη χωρίς επανεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Για πες μας εάν δουλεύει κιόλας. Γιατί θεωρητικά όλα δουλέυουν. Δουλευει αψογα!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) ΟΚ...αντε ξεκινάω! Λοιπόν φλάσαρα την 15 Εβαλα το ονομα κατόχου μόνο στο "Προσωπικά" Συνδέθηκα στο Wifi Πήγα στην αλληλογραφια του Μανίλα και πάτησα για δημιουργια λογαριασμου Επέλεξα Yahoo και εβαλα το ονομα μου @yahoo.com και κωδικό μου > επόμενο, δεν πείραξα κάτι > οχι αυτόματη λήψη > τέλος ΑΛΛΑ και πάλι πατάω αποστολή παραλαβή και μετά απο λίγο μου ζητάει κωδικό Αν πατήσω άκυρο μου λέει ότι ¨Η σύνδεση με τον διακομιστή εισερχόμενης κλπ είναι αδύνατη..." Παραδίνομαι Edited October 14, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Δοκίμασε και με @yahoo.gr Aν δεν σε κάνει κόπο Αν πας χειροκίνητη ρύθμιση Διακομιστής εισερχομένης --> imap.mail.yahoo.com Όνομα Χρήστη ---> μόνο το username πριν το @ Διακομιστής εξερχομένης smtp.mobile.mail.yahoo.com Mετά έχω tick και στα 2 Edited October 14, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Τίποτα και με το .gr όπως ήταν αναμενόμενο αφού το mail μου είναι σε .com Όλες οι ρυθμίσεις είναι όπως ακριβώς τις λές Ξενέρωμα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Στις σύνθετες ρυθμίσεις διακομιστή τι έχεις τικαρισμένο ? . Και σύνδεση δικτύου τι γράφει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) τίποτα συνδεση "Το ιντερνετ" και να τα τικάρω το ιδιο γίνεται, δηλαδή σύνδεση αδύνατη.. Οποιος εχει κάποια άλλη ιδέα.. Edited October 14, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Tι να πω.. δεν ξέρω τι άλλο... αν κανείς άλλος ξέρει ας βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ευτυχώς βοήθησε ο Θεός:lol: και σε μια αναλαμπή άλλαξα τον κωδικό μου σε έναν νέο χωρίς κενα.. Και όλα πλέον μια χαρά:lol::wacko: Μπαινει κανονικά yahoo, gmail , windowslive!! Τι ήττα έφαγα:lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Όλε Όλε !! Ε..μα . Κάτι συνέβαινε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αυτή με το extra καπάκι; Έχεις δει αξιόλογη διαφορά στην αυτονομία; φιλε athanaso77 τελικα τωρα που τη χρησιμοποιω ειναι δυο μερες ηδη η μεγαλη μπαταρια και εχει 68% ακομα, με φουλ χρηση. εχει στρωσει τελευταια μετα απο μερικες φορτισεις εκφορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ευτυχώς βοήθησε ο Θεός:lol: και σε μια αναλαμπή άλλαξα τον κωδικό μου σε έναν νέο χωρίς κενα.. Κωδικό με κενά; Ποτέ και πουθενά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 φιλε athanaso77 τελικα τωρα που τη χρησιμοποιω ειναι δυο μερες ηδη η μεγαλη μπαταρια και εχει 68% ακομα, με φουλ χρηση. εχει στρωσει τελευταια μετα απο μερικες φορτισεις εκφορτισεις Μην την εκφορτίζεις συνέχεια. Στο 20%-30% να την φορτίζεις. Έχω την extended battery μήνες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος και ας είναι το καπάκι μεγαλύτερο. Μου κρατάει 4 ημέρες σίγουρα με κανονική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ένας γενικός κανόνας που ακολουθούμε είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts