Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή δεν υπαρχουν τα links για τις Omega εκδοσεις???? Ψαχνω να βρω την Omega v9.00 την απλη και δεν την βρισκω πουθενα....

Υπάρχουν, κάτω απο το εικονίδιο Download έχει δυο επιλογές ELL-WWE

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστούμε για τις roms. Πολύ σταθερές και γρήγορες. Για την έκδοση 10!! θα ήθελα να επισυμάνω τα παρακάτω:

1.Όταν μένει ανοιχτός ο opera 10 δεν δουλευεί η κάμερα και τα album. Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα το είχαν και άλλες rom αλλά στις τελευταίες του topix είχε λυθεί. Δες αν μπορείς να κάνεις κατί..

2. Δεν λειτουργέι το "άνοιγμα ηλεκτρονικού άλμπουμ Facebook" Πατώντας την επιλογή απο τις λεπτομέριες της επαφής πάει κατι να ανοίξει (εμφανίζετε το album πάνω αριστερά) και δεν γίνετε τίποτα.

Αυτά μέχρι στιγμής ευχαριστούμε ΠΟΛΥ καλη δουλειά.

To 2o το εχω φτιαξει θα ειναι οκ στην v10

To 1o ειναι απο τον Opera 10, δεν ξερω αν μπορω να το φτιαξω γιατι δεν ειναι απο την ρομ. Οι topix ρομ ειναι σε WM 6.5 οι Omega σε WM 6.5.x

Σε ευχαριστω για την ενημερωση :)

Ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή δεν υπαρχουν τα links για τις Omega εκδοσεις???? Ψαχνω να βρω την Omega v9.00 την απλη και δεν την βρισκω πουθενα....

Στο πρώτο ποστ θα δεις την πιο κατω εικονα

http://img842.imageshack.us/img842/1861/omegadownload.jpg

Απο κατω ειναι τα λινκ για ELL (Ελληνικες) - WWE (Αγγλικες)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

πολύ καλή η V.9 που πέρασα αν και εδώ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με την 8 που είχα περάσει...

δεν μπορώ να αλλάξω το background στην αρχική οθόνη αλλα και την οθόνη στα tabs..βγάζει συνέχεια πρόβλημα ο cht edidor και δεν μποορώ να βάλω μια εικόνα του γούστου μου,...

• Administrators
Οτι δειτε με ενημερωνετε :)

Εγώ περιμένω το 23134 build! :rolleyes:

Ρε παιδια το λινκ για την v 9.0 ELL XT με Co0kie's Home Tab

http://hotfile.com/list/773199/afffc4b

Modpic.gif

πολύ καλή η V.9 που πέρασα αν και εδώ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με την 8 που είχα περάσει...

δεν μπορώ να αλλάξω το background στην αρχική οθόνη αλλα και την οθόνη στα tabs..βγάζει συνέχεια πρόβλημα ο cht edidor και δεν μποορώ να βάλω μια εικόνα του γούστου μου,...

Εγώ δουλεύω την 8, και τα backround δουλεύουν κανονικά, τα έχω αλλα΄ξει μες το Σαββατοκύριακο πολλές φορές μέχρι να βρω τα κατάλληλα.

Την 8 την βρίσκω εξαιρετική, χωρίς να έχω δοκιμάσει την 9, γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Δημητρη ευχαριστω πολυ για το feedback, πολυ πολυ καλο και αναλυτικό.

Χαίρομαι που σου αρεσε η δουλεια μου.

Μια ερωτηση, ειδες το swype στην ρομ, γιατι νομιζω οτι ποτε δεν το βαζω, λες να μπερδεύτηκα και να το εβαλα στην Αγγλική :blink:

Η συνταγή τις v9.0 είναι πολύ καλή αλλά κάνω προσπάθεια η v10 να ειναι ρομ σταθμός για την Omega.

Γιαννη εχεις δικιο,δεν υπαρχει το Swype στην ρομ τελικα...ειδα αυτο που φαινεται στο screenshot και απλα το θεωρησα δεεδομενο οτι ηταν μεσα :) ενω απλα ειναι καποια καταλοιπα απο το πληκτρολογιο αυτο που ειδα,σορυ :)

θα επρεπε να αναγραφει ο καθενας,σε πια ρομ αναφερεται γιατι ετσι δεν βγαινει αμεσα ακρη :)

στην V 9.0 CHT wwe,η αλλαγη background δουλευει αψογα σε ολα τα tabs του CHT:)

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ευχαριστούμε για τις roms. Πολύ σταθερές και γρήγορες. Για την έκδοση 10!! θα ήθελα να επισυμάνω τα παρακάτω:

1.Όταν μένει ανοιχτός ο opera 10 δεν δουλευεί η κάμερα και τα album. Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα το είχαν και άλλες rom αλλά στις τελευταίες του topix είχε λυθεί. Δες αν μπορείς να κάνεις κατί..

2. Δεν λειτουργέι το "άνοιγμα ηλεκτρονικού άλμπουμ Facebook" Πατώντας την επιλογή απο τις λεπτομέριες της επαφής πάει κατι να ανοίξει (εμφανίζετε το album πάνω αριστερά) και δεν γίνετε τίποτα.

Αυτά μέχρι στιγμής ευχαριστούμε ΠΟΛΥ καλη δουλειά.

το δευτερο το εχουμε δει φιλε μου και το εχει ηδη λυσει ο μαγειρας μας οπως σου ειπε.

για το πρωτο τωρα, ο opera 10 χρησιμοποιει πολυ μνημη και δεν υπαρχει διαθεσιμη ελευθερη για να ανοιξει η καμερα και το αλμπουμ.

για δοκιμασε να κλεισεις τον opera 10 και να ανοιξεις τον internet explorer να μας πεις αν μετα ανοιξει και το αλμπουμ η η καμερα που λες.

δοκιμασε και με τον uzard browser, με τον opera 9 και με τον opera mini και πες μας πως πηγε.

edit:

σε μενα που εχω την v8 xt, με ανοιχτο τον opera 10 και το msn και το email, ανοιγει κανονικα η καμερα.

δεν ανοιγει ομως το αλμπουμ και μου πεταει μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ελευθερη μνημη.

δοκιμαστε και οι αλλοι στην v9 να μας πειτε τι κανει.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ομοίως και στην v9.0 CHT ELL.

και εγώ την Ελληνική έχω και δεν αλλάζει με τίποτα...παρα μόνο βγάζει ένα μήνυμα ότι παρουσιάστικε σφάλμα κατα την εκτέλεση του editor...μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν βρίσκω άκρη ..μέχρι και hard reset έκανα...

κάνω κάτι λάθως εγώ??μια απλή εικόνα ήθελα να αλλάξω στο home και δεν μπαίνει με τίποτα...ούτε στην 8 που είχα αλλα και τώρα στην 9 το ίδιο..

καρτέλα Home

και πάω να αλλάξω το Prtait η το wide portait...αλλα τίποτα..

θα πρέπει μήπως και η εικόνα μου να είναι του μεγέθους που αναφέρει?

και εγώ την Ελληνική έχω και δεν αλλάζει με τίποτα...παρα μόνο βγάζει ένα μήνυμα ότι παρουσιάστικε σφάλμα κατα την εκτέλεση του editor...μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν βρίσκω άκρη ..μέχρι και hard reset έκανα...

κάνω κάτι λάθως εγώ??μια απλή εικόνα ήθελα να αλλάξω στο home και δεν μπαίνει με τίποτα...ούτε στην 8 που είχα αλλα και τώρα στην 9 το ίδιο..

καρτέλα Home

Στις γενικές ρυθμίσεις του cht/wallpaper mode πρέπει να είναι είναι επιλεγμένη ήτε η επιλογή Regular είτε η HQ Wallpaper.

• Administrators

καρτέλα Home

Δοκίμασες να αλλάξεις μόνο το "Όλες τις καρτέλες";

Modpic.gif

Προς μάγειρα:

Μήπως στην ν10 μπορείς να λύσεις το πρόβλημα των φωνητικών κλήσεων από bt; Δηλαδή όταν πατάμε το κουμπάκι του bt ακουστικού για να κάνουμε φωνητική κλήση να μην πρέπει να έχουμε το κινητό κοντά στο στόμα για να λάβει την εντολή από το buildin μικρόφωνό του.

Καλησπέρα σ όλους,

Αν κάποιος θέλει να κάνει beta testing στην νέα Omega v.10 ας μου στείλει pm!

Έχω διορθώσει ολα τα bug και η πρώτη beta είναι έτοιμη :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Αν κάποιος θέλει να κάνει beta testing στην νέα Omega v.10 ας μου στείλει pm!

Έχω διορθώσει ολα τα bug και η πρώτη beta είναι έτοιμη :)

Γιάννη το build είναι το ίδιο;

Modpic.gif

Γιάννη το build είναι το ίδιο;

Αντιγράφω από το Forum τις Omega,

βέβαια η τελική Omega v10 μπορεί να έχει και άλλες αλλαγές.

Από τις δοκιμές μου όλα τα bug έχουν διορθωθεί.

New version for testing is out:

Beta Testing Omega XT v10 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE

Change-log

Built 23680

23680 - AKU5308 Windows CE: 5.2 Build 4589 (July 29, 2010 16:45:36)

This build leaked today, check it out :)

But there is a possibility we change build to 23134 when it becomes available!

Fixed the following Bugs:

In mail now you can add cc and bbc mails

Facebook tab Settings problem fixed

Changed EXTs

Album_3_2_20142730_01 (Fixes on line (facebook) albums - x button etc.)

Audio_Manager_Engine_2_0_20133922_h (Fixes album art download)

TomAutoInstall wont start after flash from now on.

The user can start the program from the Autoinstall icon in the Tools folder.

• Administrators
Μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, θα μου επιτρέψεις να επιμένω για το τελευταίο manila build από την 1.03 debug rom του OBOE. :rolleyes:

Modpic.gif

Δοκίμασες να αλλάξεις μόνο το "Όλες τις καρτέλες";

Σε κάποιες παλιότερες εκδόσεις το είχα πάθει και εγώ... wallpaper της επιλογής μου δεν μπορούσα να δω...:wacko:....

Δοκίμαζα και πείραζα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις και soft reset ασύστολα και κάποια στιγμή ως εκ θαύματος τα κατάφερνα... :happy:

Επειδή δεν ξέρω όμως τι ήταν αυτό που έκανα για να το πετύχω δε μπορώ να βοηθήσω και πολύ :lol::lol:.

Μηπως υπάρχει προιστορία για το παρακάτω πρόβλημα που συνάντησα?

Χρησιμοποιώντας την πρώτη μου (σίγουρα και τελευταία μου φορά) το pimbackup που είχε η έκδοση 8.0 και κάνοντας

συγχρονισμό με το outlook κλωνοποιήθηκαν όλες οι επαφές και ολα τα ραντεβού και υπενθυμίσεις και γεννέθλια κλπ...και στο κινητό και στο outlook.....

Aντε να σβήσεις από το outlook (τις) 860 (διπλές) επαφές και ραντεβού και υπενθυμίσεις και γεννέθλια κλπ τώρα....:mad:

....γμτκρτμου :X%$&*^*(%&$%*&^#%^#$@5#^&(^*&^Q^()*&^Q$%#$RTT#@!@$@!

Με την ευκαιρία φλάσαρα και την 9 :rolleyes: και κακώς γιατί βλέπω ροδοκοκκινίζει και η 10 :blink:.

• Administrators
καλημέρα :)

Γιάννη μπορείς να το τσεκάρεις, σε έμενα αυτήν την αλλαγή έκανε, εγκατέστησα και το αντίστοιχο του ρολογιού και έμεινε μόνο το ημερολόγιο με σκούρο φόντο :wacko:

Έχεις δίκιο. Έδωσα λάθος .cab

Ορίστε το σωστό... TX 50 percent opaque calendar tab background.cab

@ioathe:

Γιάννη δες το και αν συμφωνείς, καλό θα ήταν να το συμπεριλάβεις στην επερχόμενη rom. Θα έλεγα ότι συνάδει με την λογική των Omega XT roms σου.

Σχετικά με το 23680 build, σίγουρα θα έχεις κάνει τις δοκιμές σου αν και έχω τις αμφιβολίες μου μιας και (αν δεν κάνουν λάθος οι πηγές μας) προέρχεται από branch της LG. Ίδωμεν.

Modpic.gif

Σε κάποιες παλιότερες εκδόσεις το είχα πάθει και εγώ... wallpaper της επιλογής μου δεν μπορούσα να δω...:wacko:....

Δοκίμαζα και πείραζα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις και soft reset ασύστολα και κάποια στιγμή ως εκ θαύματος τα κατάφερνα... :happy:

Επειδή δεν ξέρω όμως τι ήταν αυτό που έκανα για να το πετύχω δε μπορώ να βοηθήσω και πολύ :lol::lol:.

Μηπως υπάρχει προιστορία για το παρακάτω πρόβλημα που συνάντησα?

Χρησιμοποιώντας την πρώτη μου (σίγουρα και τελευταία μου φορά) το pimbackup που είχε η έκδοση 8.0 και κάνοντας

συγχρονισμό με το outlook κλωνοποιήθηκαν όλες οι επαφές και ολα τα ραντεβού και υπενθυμίσεις και γεννέθλια κλπ...και στο κινητό και στο outlook.....

Aντε να σβήσεις από το outlook (τις) 860 (διπλές) επαφές και ραντεβού και υπενθυμίσεις και γεννέθλια κλπ τώρα....:mad:

....γμτκρτμου :X%$&*^*(%&$%*&^#%^#$@5#^&(^*&^Q^()*&^Q$%#$RTT#@!@$@!

Με την ευκαιρία φλάσαρα και την 9 :rolleyes: και κακώς γιατί βλέπω ροδοκοκκινίζει και η 10 :blink:.

Διέγραψε όλες τις επαφές σου στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή και κάνε πάλι backup μόνο τις επαφές με το pimbackup. Στις ρυθμίσεις συνεργασίας στο pc επέλεξε "σε περίπτψση διένεξης αντικατάσταση των στοιχείων στον υπολογιστή" και κάνε συγχρονισμό.

Edited by NIKOLAOS68

• Administrators
Διέγραψε όλες τις επαφές σου στο τηλέφωνο και κάνε πάλι backup μόνο τις επαφές με το pimbackup.

Μάλλον θα εννοείς να κάνει restore από το υπάρχον αρχείο. Γιατί αν κάνει backup... δεν θα υπάρχει τίποτα για να κάνει. :rolleyes:

Modpic.gif

Μάλλον θα εννοείς να κάνει restore από το υπάρχον αρχείο. Γιατί αν κάνει backup... δεν θα υπάρχει τίποτα για να κάνει. :rolleyes:

Ναι ναι ΠΡΟΣΟΧΗ RESTORE ΟΧΙ BACKUP.

Καλημερα σ ολους,

Βγηκε το νεο built 23133 - AKU 5308 Windows CE: 5.2 Build 4164 (July 28, 19:19:40)

Η Omega v10 ειναι ετοιμη με το νεο 23133 σε beta και σύντομα σε final.

Καλημερα σ ολους,

Βγηκε το νεο built 23133 - AKU 5308 Windows CE: 5.2 Build 4164 (July 28, 19:19:40)

Η Omega v10 ειναι ετοιμη με το νεο 23133 σε beta και σύντομα σε final.

Αντε να το δουμε και αυτο!

Απο νουμερο παντως σκιζει 23133 .......πολλα τριαρια!!!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Προς μάγειρα:

Μήπως στην ν10 μπορείς να λύσεις το πρόβλημα των φωνητικών κλήσεων από bt; Δηλαδή όταν πατάμε το κουμπάκι του bt ακουστικού για να κάνουμε φωνητική κλήση να μην πρέπει να έχουμε το κινητό κοντά στο στόμα για να λάβει την εντολή από το buildin μικρόφωνό του.

Δεν εχω bt και δεν μπορω ουτε ελεγχο να κανω,

εχει αλλος το ιδιο προβλημα??

Μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, θα μου επιτρέψεις να επιμένω για το τελευταίο manila build από την 1.03 debug rom του OBOE. :rolleyes:

Έχεις δίκιο. Έδωσα λάθος .cab

Ορίστε το σωστό... TX 50 percent opaque calendar tab background.cab

@ioathe:

Γιάννη δες το και αν συμφωνείς, καλό θα ήταν να το συμπεριλάβεις στην επερχόμενη rom. Θα έλεγα ότι συνάδει με την λογική των Omega XT roms σου.

Σχετικά με το 23680 build, σίγουρα θα έχεις κάνει τις δοκιμές σου αν και έχω τις αμφιβολίες μου μιας και (αν δεν κάνουν λάθος οι πηγές μας) προέρχεται από branch της LG. Ίδωμεν.

Δεν αλλαζει κατι το manila απο το την 1.03 debug rom του OBOE Γιαννη,

θα το εβαζα αλλα δεν μπορω να το βρω cfc compressed.

Ο χρονος μου ειναι παντα πολυ λιγος και εχω παντα πολλα να κανω.

Καθε νεα εκδοση ειναι 13 ρομ. Μονο για τον τελικο ελεγχο θελω 13 τελικα μαγειρεματα και 13 φλασσαρισματα για τελικο ελεγχο και 13 ρομ να ανεβασω.

Ασε τα φιχ και τα νεα built κτλ... πολυ δουλεια :cry:

Αν το πετυχεις πουθενα ενημερωσε με.

Τα built 231xx ειναι απο την ομαδα της microsoft του COM3

και τα built 236xx ειναι απο την ομαδα LG της microsoft

αυτους τους 2 ακολουθούμε με την Omega.

Και τελευταία ειναι και οι 2 ομαδες πολυ δραστήριες!

Το cab που εδωσες για το caledar tab ειναι πολυ καλο και το ενσωμάτωσα στην v10