Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Ioathe

Γιαννη, σ'εμενα στον opera 9, στο youtube.com που ανεφερα και χθες, οχι μονο δεν ανοιγει το βιντεο με τον youtube player, αλλα δεν ανοιγει γενικα κανενα βιντεο. φορτωνει αλλα δεν κανει τιποτα.

για ριξε μια ματια να μου πεις :). ακομα με την v6 ειμαι γιατι δεν ειμαι σε υπολογιστη.

δοκιμασε στην v7 να μου πεις.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δουλεύει πολύ καλά η 7. Ξανά μπράβο.

Όμως ακόμη δεν μπορώ να αλλάξω το left soft key με το BSB. Όταν το κουνάω για να αποθηκεύση την αλλαγή κολάνε τα πάντα. Συγκεκριμένα θέλω να βάλω τις επαφές. ¨οταν κάνω softreset υπάρχει το εικονίδιο που έχω επιλέξει, όμως πατόντας το δεν ανοίγει τίποτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3095356#post3095356

Modpic.gif

καλησπέρα σε όλους - να προσφέρω και εγώ την γνώμη μου για την 7.0

Για μερικές ημέρες (2-3) είχα περάσει την τελευταία (13 Αυγ) energy που είναι ευθέως ανταγωνιστική με την 7.0. Η άποψη μου σε δύο γραμμές είναι ότι η energy υπερτερεί σε αισθητική (μικρότερη γραμματοσειρά, καλύτερα χρώματα στα εικονίδια, καλύτερη επιλογή εικονιδίων κλπ.) αλλά του Γιάννη υπερτερεί στην ουσία - καλύτερη αίσθηση στο τηλέφωνο και τις λειτουργίες του, όλα που δοκίμασα λειτουργούν όπως πρέπει κλπ. (βέβαια έφαγα ένα δύο παγώματα αλλά τα θεωρώ τυχαία διότι δεν μπόρεσα να τα αναπαράγω). Η πρότασή μου είναι μιας και υπάρχει μία πολύ καλή βάση (7.0) να δωθεί λίγο προσοχή και στο αισθητικό κομμάτι που ούτως ή άλλως είναι σημαντικό για να έχουμε την αδιαμφισβήτητα νούμερο 1 ρομ.

Επίσης Γιάννη, στην energy είχε την δυνατότητα στο outlook να έχεις preview των μηνυμάτων ενώ είσαι στο inbox - πολύ χρήσιμο - ίσως θα μπορούσες να το δεις και εσύ.

κατά τα άλλα... μένω με Ομέγα - εξαιρετική!

Σωτήρης

• Administrators
Η πρότασή μου είναι μιας και υπάρχει μία πολύ καλή βάση (7.0) να δωθεί λίγο προσοχή και στο αισθητικό κομμάτι που ούτως ή άλλως είναι σημαντικό για να έχουμε την αδιαμφισβήτητα νούμερο 1 ρομ.

To θέμα της αισθητικής είναι άκρως υποκειμενικό και κατά συνέπεια είναι δύσκολο να βρεις ένα στήσιμο που να αρέσει σε όλους το ίδιο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη περιέχει περισσότερες εφαρμογές από ότι θα ήθελα αλλά και αυτό έχει να κάνει με προσωπική άποψη.

Modpic.gif

Γιάννη πρόσεξα ότι παρά την νέα εφαρμογή του sms (??? σωστά ???) το πρόβλημα με τα ελληνικά και το κόψιμο των λέξεων παραμένει... άκρως ενοχλητικό!

Σχετικά με το αισθητικό κομμάτι, απλά έδωσα την άποψή μου - είμαι σίγουρος ότι πολλοί άλλοι έχουν την ακριβώς αντίθετη γνώμη.

Σωτήρης

• Administrators
Γιάννη πρόσεξα ότι παρά την νέα εφαρμογή του sms (??? σωστά ???) το πρόβλημα με τα ελληνικά και το κόψιμο των λέξεων παραμένει... άκρως ενοχλητικό!

Δυστυχώς αυτό υπάρχει ακόμα, όχι μόνο εδώ αλλά σε όλες προφανώς τις cooked rom. Μία λύση που έχω προτείνει στο παρελθόν είναι να πατάς το enter και να αλλάζεις γραμμή όταν μια λέξη δεν χωράει στην πρώτη. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις για τις δύο πρώτες γραμμές. Τουλάχιστον δεν θα ψάχνεις να βρεις τα γραφόμενα σου.

Modpic.gif

Δυστυχώς αυτό υπάρχει ακόμα, όχι μόνο εδώ αλλά σε όλες προφανώς τις cooked rom. Μία λύση που έχω προτείνει στο παρελθόν είναι να πατάς το enter και να αλλάζεις γραμμή όταν μια λέξη δεν χωράει στην πρώτη. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις για τις δύο πρώτες γραμμές. Τουλάχιστον δεν θα ψάχνεις να βρεις τα γραφόμενα σου.

...στην energy που προανεφερα, δεν εχει το προβλημα. βεβαια εχει διαφορετικο sms προγραμμα, με bubble threading και αλλα καλουδια, αλλα το σημαντικο ειναι οτι δεν εχει το προβλημα. οσο για την "λυση" την γνωριζω - ευχαριστω παντως.

Σωτήρης

Σχετικά με το αισθητικό κομμάτι, απλά έδωσα την άποψή μου - είμαι σίγουρος ότι πολλοί άλλοι έχουν την ακριβώς αντίθετη γνώμη.

ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ TRADITIONAL MODE ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Γιαννης. Μ.

• Administrators
ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ TRADITIONAL MODE ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία. Το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum.

Modpic.gif

• Administrators

Χρησιμοποιείς κάποιο από τα πληκτρολόγια του πρώτου post του HD2 για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms;

Modpic.gif

Χρησιμοποιείς κάποιο από τα πληκτρολόγια του πρώτου post του HD2 για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms;

Οχι. Απλα την ελληνικη Omega 7 XT. Δεν εχω πειραξει τιποτα οπως ηταν απο μετα απο το φλασαρισμα.

Γιαννης. Μ.

• Administrators
Οχι. Απλα την ελληνικη Omega 7 XT. Δεν εχω πειραξει τιποτα οπως ηταν απο μετα απο το φλασαρισμα.

Με αυτή γράφεις sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms;

Modpic.gif

Ας περιμένουμε τον Γιάννη (ioathe) να μας το διευκρινίσει.

Το εχουμε αναφερει εδω και παλαιοτερα.

Η Ελληνικες εκδοσεις Omega δεν εχουνε κανενα προβλημα με τα sms,

δουλευουν ρολοι οπως στην μαμα ρομ.

Στις Αγγλικες εκδοσεις Omega υπαρχει προβλημα λογω του νεου smsclient με το secure box. Εκει στα sms οταν πληκτρολογεις στα Ελληνικα εχει το προβλημα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Επικυρώνω κι'εγώ ότι σε όλες τις ελληνικές omega στέλνει κανονικά sms με 160. στέλνω πολύ συχνά sms και το εχω ελέγξει.

ευχαριστούμε πολύ τον μάγειρα μας γι'αυτό. είναι φοβερό να δουλεύουν τα sms σαν την μαμά ρομ, χωρίς να χρειάζεται κάποιο έξτρα πληκτρολόγιο !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Αυτό το θέμα με τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε μαγειρεμένες αγγλικές rom μας κατατρέχει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) από τότε που υπάρχουν τα windows mobile. :p

Modpic.gif

ioathe εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι δεν χτυπαει καθολου ουτε με μαμα ηχους ουτε με δικους μου ηχους μηπως ξερεις γιατι????

Πολυ καλη η 7 αν και μου εφαγε δυο κολληματα.μαλλον νεκρωσε το τηλεφωνο..Εβαλα και εγω το galarm και σημερα πηγα μιση ωρα αργοτερα στην δουλεια..Το δοκιμασα και παλι δεν χτυπαει οποτε εφαγε σουτ...Θα τρεχω Android το βραδυ για να εχω ξυπνητηρι...Το αλλο ειναι οτι δοκιμασα το Autoinstall εβαλα 10 περασε τα 6 αλλα τα περασε στην κυρια μνημη...Και τα ξυλωσα και τα ξαναεβαλλα..Μιλαω για spb backup,zhazam κτλ

Φιλικά Γιώργος

σήμερα πέρασα την 7 xt cookies...κτλ...και συνεχίζω να την δοκιμάζω

πρώτη παρατήρηση είναι ότι στην καρτέλα με την φωτογραφίες...σε προηγούμενες εκδόσεις όταν πατούσες το κουμπί "αλμπουμ" εμφανιζόταν και μια καρτέλα για την φωτογραφίες απο το facebook των φίλων σου...κάτι που τώρα λείπει!

επίσης...μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το BsB??πόσο καλό είναι και ποιά είναι τα Hot κουμπιά που προτείνεται να ενεργοποιήσουμε??έχει πολύ πράγμα,μπερδεύτικα...και έχω και αμφιβολίες ως προς την ορθότητα των όσων λέει..πχ. πράγματι δίνει καλύτερη ποιότητα στο video και στην φωτογραφία??

• Administrators
μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το BsB??πόσο καλό είναι και ποιά είναι τα Hot κουμπιά που προτείνεται να ενεργοποιήσουμε??έχει πολύ πράγμα,μπερδεύτικα...και έχω και αμφιβολίες ως προς την ορθότητα των όσων λέει..πχ. πράγματι δίνει καλύτερη ποιότητα στο video και στην φωτογραφία??

Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όλα άφοβα εκτός από το "Screen Sensitivity" και "Tap Time".

Modpic.gif

Καλημέρα σ όλους

σήμερα πέρασα την 7 xt cookies...κτλ...και συνεχίζω να την δοκιμάζω

πρώτη παρατήρηση είναι ότι στην καρτέλα με την φωτογραφίες...σε προηγούμενες εκδόσεις όταν πατούσες το κουμπί "αλμπουμ" εμφανιζόταν και μια καρτέλα για την φωτογραφίες απο το facebook των φίλων σου...κάτι που τώρα λείπει!

επίσης...μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το BsB??πόσο καλό είναι και ποιά είναι τα Hot κουμπιά που προτείνεται να ενεργοποιήσουμε??έχει πολύ πράγμα,μπερδεύτικα...και έχω και αμφιβολίες ως προς την ορθότητα των όσων λέει..πχ. πράγματι δίνει καλύτερη ποιότητα στο video και στην φωτογραφία??

Εγω προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ το BsB.

Για το αλμπουμ δεν μπορω να καταλαβω που ηταν το κουμπί "αλμπουμ" που εμφανιζε μια καρτέλα για φωτογραφίες απο το facebook.

Στα manila tab εννοεις?

Αν μπορει καποιος ας με βοηθήσει.

ioathe εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι δεν χτυπαει καθολου ουτε με μαμα ηχους ουτε με δικους μου ηχους μηπως ξερεις γιατι????

Πολυ καλη η 7 αν και μου εφαγε δυο κολληματα.μαλλον νεκρωσε το τηλεφωνο..Εβαλα και εγω το galarm και σημερα πηγα μιση ωρα αργοτερα στην δουλεια..Το δοκιμασα και παλι δεν χτυπαει οποτε εφαγε σουτ...Θα τρεχω Android το βραδυ για να εχω ξυπνητηρι...Το αλλο ειναι οτι δοκιμασα το Autoinstall εβαλα 10 περασε τα 6 αλλα τα περασε στην κυρια μνημη...Και τα ξυλωσα και τα ξαναεβαλλα..Μιλαω για spb backup,zhazam κτλ

@dimgeo + sakoulakis

Μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση εχετε βαλει και σε ποια γλωσσα.

Θα με βοηθουσε να ηξερα και τι προγραμματα εχετε βαλει για να μπορεσω να το κοιταξω.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιαννη αυτη εχω βαλει εγω στα ελληνικα

Omega XT v7.0 Με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab 1.8.5

δες και λιγο οταν παω να βγαλω φωτο και θελω να αναψω το φλας δεν αναβει.

Γιαννη αυτη εχω βαλει εγω στα ελληνικα

Omega XT v7.0 Με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab 1.8.5

δες και λιγο οταν παω να βγαλω φωτο και θελω να αναψω το φλας δεν αναβει.

εχω την ίδια ρομ και δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που αναφέρεις. Λόγω διακοπών δεν χρειάστηκα το galarm, αλλά για να το δοκιμάσω, μόλις έβαλα και έπεξε κανονικά ένα quick alarm. Επίσης σχετικά με το flash και αυτό παίζει

Μήπως τρέχει κάτι αλλο με την εγκατάστασή σου?

edit: με συγχωρείς... μόλις πρόσεξα ότι έβαλες την ελληνική έκδοση - εγώ έχω την WWE.

Edited by stsalkit
διόρθωση
Σωτήρης

• Administrators
οταν παω να βγαλω φωτο και θελω να αναψω το φλας δεν αναβει.

Μήπως έχεις πολύ χαμηλή μπαταρία; Σε αυτή την περίπτωση δεν ανάβει το flash.

Modpic.gif