iRi Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Μα πότε θα ανακαλύψουν τη χρονομηχανή??!!! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 λίγο από όλα μου φαίνεται δεν θα ήταν άσχημα ;) ειδικά στην βικτωριανή εποχή με τα ωραία φορέματα κτλ :cool: πάντως δεν θα άλλαζα το "σήμερα " και το "αύριο" που μπορεί να ζήσω :) και νομίζω πως μια χαρά είμαστε ανεξαιρέτως το τι γίνεται γύρω μας!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Xm egw 8a h8ela sthn epoxh ar8ourou kapou ekei peripou me magous kai ta resta auta m aresoun :p epieseis san 2 epilogh 8a balw 100-150 xronia sto mellon mono kai mono gia na dw pou 8a exei ftasei i texnologia se 8emata pou me endiaferoun ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Ego kai tora pou zo mia xara eimai! :) :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Έχοντας "στοιχειώδη" (...τουλάχιστον...) εγκυκλοπαιδική μόρφωση και γνώση ιστορίας (Ελληνική & Παγκόσμια) και αντιλαμβανόμενος (είτε από τις ειδήσεις, είτε εμπειρικά) τις "τραγικές συνθήκες" γέννησης / ανάπτυξης / ζωής και κατάληξης εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, εν έτη 2004, οποιοσδήποτε Έλληνας θα έπρεπε να αιθάνεται τυχερός και ευτυχής για το γεγονός ότι γεννήθηκε και ζεί στη χώρα μας, με όσα μικρά και μεγάλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει (εννοώ κάθε πρόβλημα, με εξαίρεση τα προβλήματα υγείας..."εκεί", ο Γολγοθάς καθενός είναι μοναδικός και ενίοτε τραγικός). Έτσι, αισθάνομαι και γώ. Αν, όμως, κάποιος, μού πρότεινε, να χρησιμοποιήσω μια "μηχανή του χρόνου"...μεταξύ άλλων, θα επέλεγα την "μικρής διάρκειας μεταφορά" του παρόντος, στην εποχή των σπηλαίων, ώστε με ένα εκπληκτικής αποτελεσματικότητας ρόπαλο, να ανοίξω τα κεφάλια ορισμένων "ανεπίδεκτων συμμορφώσεως"...ορισμένων υπαίτιων ταλαιπωρίας εμού και των οικείων μου...ορισμένων εκμεταλλευτών όλων μας...ορισμένων κακοποιών και εγκληματιών κατά της Κοινής Ψυχής και της Κοινής Λογικής... :devil: :o :happy: Αυτάαα.... Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 εγω θα ηθελα να ζουσα σε μια εποχη που ο ποτε θα εδινε adsl σε μια εβδομαδα :mad: :mad: χωρις reconnect :mad: :mad: :mad: με μεγαλο ευρος bandwidth και να ειναι φτηνα (αλλα πολλα λεω... οταν θα γινει αυτο ο υπολοιπος κοσμος θα εχει συνδεση με τον αρη μεσω interstellar οπτικων ινων με ποταπα downloading της ταξεως τον 500mb/ms ασε που μπορει να εχει και λαγ απο τους εξωγηινους που θα μας κλεβουν το bandwidth για να κανουν hack σε αλλους πλανητες :p :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 1. Την προϊστορική εποχή (.... την εποχή της δημιουργίας; ;) ). 2. Την εποχή της ακμής των πολιτισμών της Αμερικής (Μάγια, Ίνκας, ...) πριν την ανακαλύψουν οι Ευρωπαίοι. 3. Την ελληνιστική εποχή, λίγο πριν ή λίγο μετά το θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου. 4. Την μεσαιωνική εποχή. 5. Την πρώιμη βυζαντινή εποχή (την εποχή των Πατέρων της Εκκλησίας). 6. Την εποχή των επιτυχιών του Βενιζέλου. Αυτά τα ολίγα.............. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_e34 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 hmmm....Freak den tha itheles na zouses tin epoxi tou Vasileiou tou Voulgaroktonou ;) plaka kano...me travane ta 70 padeloni kabana,poukamisaki anoixto mexri ton afalo,na paizei o stavros stis trixares tou stithous,malaki afana kai ah!ah!ah!stayin' alive,stayin'aliveeeeeeeee...a..kai BMW 328 Alpina E21 :rolleyes: :up: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Βασικα, εγω θα ηθελα να ζουσα τοτε που υπήρχαν οι νεραιδες,τα ξωτικα(αν υπηρξε ποτε τετοια εποχη) ή στο πολύ μακρινο future για να διαπυστωσω την υπαρξη των εξωγηινων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 εγώ θα ήθελα να ζω στον Μεσσαίωνα.... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia ( 8 Αύγ. 2004 , 12:45) εγώ θα ήθελα να ζω στον Μεσσαίωνα.... γιατί??? για να φοράς ζώνη αγνότητας μέχρι να παντρευτείς κάποιον που δε γουστάρεις, ο οποίος θα σκοτωθεί στη μάχη πάνω που άρχιζες να τον συνηθίζεις και την εποχή μάλιστα που θα περιμένεις το πρώτο σας παιδί??? (τι έγραψα ο άνθρωπος, Σαίξπηρ ΤΡΕΜΕ!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Ice age :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 εγω θα ηθελα να ζω στην αρχαια ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris K. Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 ego pantos tha goustara na zo to 1453 stin protevousa me parea kati poli orea paixnidia :whistle: :up: Παράθεση http://www.sysprofile.de/images/userbar.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Μόνο το τελευταίο νομίζω θα ταν υπεραρκετό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Chris K. (11 Αύγ. 2004 , 02:46) ego pantos tha goustara na zo to 1453 stin protevousa me parea kati poli orea paixnidia :whistle: :up: Πολύ σωστό σε βρήσκω. Πάντως που ξέρεις, ποτέ δεν ειναι αργά. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Στο μικρό Γαλατικό χωριό που εξαιτίας μου οι συγχωριανοί είναι τόσο δυνατοί που δεν πατάει Ρωμαίος το πόδι του!!!!!!:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Σε κάποια εποχή στο μέλλον για να δω πως θα έχουν γίνει τα πράγματα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 1. Στο 0. Ειμαι περιεργος να δω αν οοοοοοοοοοοοοολα περι θρησκευτικου περιεχομένου που λενε ειναι αληθεια. 2. 100 με 500 χρονια μπροστα, μπορει και παραπανω, για να δω που βαδιζουμε και που θα φτασει η τεχνολογια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Θα ήθελα να ζούσα στην εποχή, που όλα ΘΑ είναι ειρηνικά μεταξυ τους.... δεν θα ήθελα να ζούσα σε άλλη εποχή, γιατί πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 μια εποχη ξωτικων μαγων πολεμιστων δρακων νανων και τα λοιπα δεν θα με χαλαγε καθολου .φυσικα θα ηθελα να ημουν μαγος η ξωτικο :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 εγω στο μελλον... μμμ... το 2100 ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 μια εποχη ξωτικων μαγων πολεμιστων δρακων νανων και τα λοιπα δεν θα με χαλαγε καθολου .φυσικα θα ηθελα να ημουν μαγος η ξωτικο :) Κάνει μπαμ από το nick σου εξ άλλου!!:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Tha ithela na zo ston messeona. Den xero giati alla mou exei kolisei sto mialo :p sorry gia ta greeklish Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λίγα χρόνια πριν... Δεκαετίες του 60-70.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts