Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Δυστυχως ουτε ο HD μου τις ανοιγει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δυστυχως ουτε ο HD μου τις ανοιγει

Στειλε μου μια σελιδα να τσεκαρω

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

ρε παιδια ο chorme πολλες σελιδες δεν μου τις ανοιγει σωστα με αποτελεσμα να μην μπορω να διαβασω σωστα το κειμενο ...

συμβαινει και σε εσας αυτο η μονο σε μενα?

ρε παιδια ο chorme πολλες σελιδες δεν μου τις ανοιγει σωστα με αποτελεσμα να μην μπορω να διαβασω σωστα το κειμενο ...

συμβαινει και σε εσας αυτο η μονο σε μενα?

Δώσε μια σελίδα Φρέντυ, να την τσεκάρουμε

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δώσε μια σελίδα Φρέντυ, να την τσεκάρουμε

http://www.a-guru.gr/?p=142614&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Μια χαρά παίζει σε μένα. Νοτε 8

Μια χαρά παίζει σε μένα. Νοτε 8

Έμενα γιατί στο note3 μου την ανοίγει έτσι δεν μπορώ να καταλάβω.

[ATTACH]48096[/ATTACH]

Ωχ έχεις δίκιο, έτσι μου την ανοίγει και εμένα. Το κοίταζα στο landscape που την ανοίγει σωστά.

Υπόψιν υπάρχουν και "κακογραμμένες" σελίδες όπου ασχέτως browser και λειτουργίας desktop/κινητού θα συνεχίσουν να φαίνονται λάθος..

αυτό συμβαίνει γιατί η ιστοσελίδα είναι γραμμένη έτσι ώστε να αλλάζει δομή αναλόγως του μεγέθους της οθόνης του αναγνώστη (και φυσικά αναλόγως portrait/landscape) αγνοώντας το αν εσείς επιλέγετε desktop mode.

Οπότε αναγκαστικά φαίνεται όπως έχει ρυθμίσει ο δημιουργός της να φαίνεται υπό αυτές τις διαστάσεις, δηλαδή στην εν λόγω περίπτωση.. λάθος.

Αν και είναι λίγο ανάποδη πρακτική, η χρήση του Tube mate ΚΑΙ για το YouTube αλλά ΚΑΙ ως browser είναι μια χαρά. Και εξοικονομούμε πολλά ΜΒ για αντίστοιχα προγράμματα.

Υπόψιν υπάρχουν και "κακογραμμένες" σελίδες όπου ασχέτως browser και λειτουργίας desktop/κινητού θα συνεχίσουν να φαίνονται λάθος..

αυτό συμβαίνει γιατί η ιστοσελίδα είναι γραμμένη έτσι ώστε να αλλάζει δομή αναλόγως του μεγέθους της οθόνης του αναγνώστη (και φυσικά αναλόγως portrait/landscape) αγνοώντας το αν εσείς επιλέγετε desktop mode.

Οπότε αναγκαστικά φαίνεται όπως έχει ρυθμίσει ο δημιουργός της να φαίνεται υπό αυτές τις διαστάσεις, δηλαδή στην εν λόγω περίπτωση.. λάθος.

Να για αυτο χρειαζεται ο dolphin/jetpack....

εκει ανοιγει μια χαρα η σελιδα ..:):)

Ωχ έχεις δίκιο, έτσι μου την ανοίγει και εμένα. Το κοίταζα στο landscape που την ανοίγει σωστά.

ανα μπραβο γιατι κοντεψα να τρελαθω ..

οπως ειπα μονο με dolphin/jet τελικα ανοιγουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ σωστα...

Καλημέρα

Μπορείτε να μου λινκαρετε να αγοράσω βάση αυτοκινητου για το android phone μου σχετικά οικονομικη?

Το τηλέφωνο είναι το Star S5 και είναι στις πέντε ίντσες...

Καλημέρα

Μπορείτε να μου λινκαρετε να αγοράσω βάση αυτοκινητου για το android phone μου σχετικά οικονομικη?

Το τηλέφωνο είναι το Star S5 και είναι στις πέντε ίντσες...

Το συγκεκριμένο θέμα όπως λέει και ο τίτλος έχει να κάνει με Προτάσεις για εφαρμογές διαδικτύου, δηλαδή κατά κύριο λόγο Browsers.

Για αξεσουάρ γενικότερα μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. :-)

Στον Dolphin κανει zoom στην οθονη και την προσαρμοζει στην οθονη του ταμπλετ, μπορεις να ζουμαρεις παραπανω, αλλα δε μπορεις να τη μικρυνεις περα απο την αρχικη, δλδ zoom out. Ποια ρυθμιση ειναι, δεν το βρισκω..

Μια πλήρης φόρτιση.

Στον Dolphin κανει zoom στην οθονη και την προσαρμοζει στην οθονη του ταμπλετ, μπορεις να ζουμαρεις παραπανω, αλλα δε μπορεις να τη μικρυνεις περα απο την αρχικη, δλδ zoom out. Ποια ρυθμιση ειναι, δεν το βρισκω..

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά το ερώτημα σου αλλά για αυτόματο ζουμ σελίδων σε Dolphin browser (να τα δείχνει πάντα ζουμαρισμένα), απενεργοποίησε την επιλογή "Open pages in overview" (Settings - Web content).

Καλησπέρα,έχω εδώ και κάποιες μέρες 1 κινητό μάρκας Lenovo A560 το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα κατά την περιήγηση στο ιντερνετ με πετάει ξαφνικά έξω και κλείνει ο περιηγητής (όποιον και αν δοκίμασα),θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κατι προκειμένου να διορθωθεί αυτό .Ευχαριστώ! Edited by dayout

Ναι εν ολίγοις ανοίγει τις σελιδες ζουμαρισμενες. Ξετικαρα αυτη την επιλογη και την αυτοματη προσαρμογή σελιδων, καθως και το προεπιλεγμένο ζουμ στο 50% (μικρα) και τπτ δεν αλλαξε.. :confused:

Μια πλήρης φόρτιση.

Ναι εν ολίγοις ανοίγει τις σελιδες ζουμαρισμενες. Ξετικαρα αυτη την επιλογη και την αυτοματη προσαρμογή σελιδων, καθως και το προεπιλεγμένο ζουμ στο 50% (μικρα) και τπτ δεν αλλαξε.. :confused:

για δοκιμασε τον μαζι με τον jetpack και πες μας αν λυθηκε το θεμα σου ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine&hl=el

Ειναι ηδη ενεργοποιημενος ο jetpack..

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα,έχω εδώ και κάποιες μέρες 1 κινητό μάρκας Lenovo A560 το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα κατά την περιήγηση στο ιντερνετ με πετάει ξαφνικά έξω και κλείνει ο περιηγητής (όποιον και αν δοκίμασα),θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κατι προκειμένου να διορθωθεί αυτό .Ευχαριστώ!

Με 512 MB RAM Δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο... Δοκίμασε Opera Mini

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα,έχω εδώ και κάποιες μέρες 1 κινητό μάρκας Lenovo A560 το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα κατά την περιήγηση στο ιντερνετ με πετάει ξαφνικά έξω και κλείνει ο περιηγητής (όποιον και αν δοκίμασα),θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κατι προκειμένου να διορθωθεί αυτό .Ευχαριστώ!

Μήπως έχεις flash ενεργοποιημένο ;

Οπως αναφερει κι ο φιλος παρπανω κατα πασα πιθανοτητα αυτο οφειλεται σε ελλειψη επαρκους RAM. Δοκιμασε τον Naked Browser.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Κατεβασα τον next browser

Δειχνει οκ

Εβαλα και την επεκταση στο χρωμα στο ντεσκτοπ μου

Αλλα δε μου διαβαζει τους σελιδοδεικτες. Παταω ενα κουμπι και μου ζηταει να. Κανω την ενεργεια με drive kai loipa

Τι κανουμε;

κουκουρουκου

Εκανα εγκατασταση σε να γνωστο τον dolphin και επελεξα αποδοχη στο ''να στελνω στοιχεια για βελτειωση'' πως μπορω να απενεργοποιησω την αποστολη στοιχειων τωρα;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο