Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Ρε παιδιά... έχω ένα περίεργο πρόβλημα.

Έχω ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας και επειδή το δουλεύω τεχνικά μόνος μου,. έχω κάνει κάποιες αλλαγές με πρόσφατη αναβάθμιση.

Έτσι λοιπόν, είχα βάλει ένα μπάνερ στην αρχική σελίδα το οποίο δεν μου άρεσε όπως ήταν και το άλλαξα.

Στο μεταξύ είχα μπει με το κινητό να δω πως φαίνεται πριν το αλλάξω (και γι αυτό το άλλαξα, γιατί δεν μου άρεσε όπως φαινόταν στην mobile έκδοση)

Κι εδώ είναι τώρα το κουλό της όλης φάσης. Ενώ στο πισί ότι αλλαγές έχω κάνει έχουν αλλάξει και τα βλέπω σωστά, στο κινητό ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ browser κι αν μπω, βλέπω ακόμα το παλιό μπάνερ! :wacko:

Μιλάμε μπήκα με chrome με mozilla, με dolphin, με opera, με τον μαμά browser... κι όλοι μου δείχνουν το παλιό μπάνερ!

Πώς διάολο φτιάχνει αυτό? Πως κάνω refresh/καθαρισμό cache στους browsers? Αν και δεν μου φαίνεται λογικό με κάποιους που δεν είχα μπει στο site να έχουν κρατήσει το παλιό μπάνερ. (αφού δεν είχα μπει. Κάτι άλλο παίζει) :wacko:

Oneplus5 8/128 Android 10

Το AD block του uc τελευταία σαν να μην ανεβαίνει την ανηφόρα..

Περνάνε πολλά pop ups και στο κινητό και στην έκδοση για desktop.

Κανείς άλλος? Επίσης έχετε πειράξει καθόλου τη λίστα manually, μπορούμε να προσθέσουμε site κλπ, γνωρίζει κανείς?

Sent from SM-G935F

Ποια εκδοση εχετε; Δεν μου εχει περασει ΟΥΤΕ μια στο κινητο. Μου φαινεται περιεργο γιατι το λενε και δυο ατομα

Έχω ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας και επειδή το δουλεύω τεχνικά μόνος μου,. έχω κάνει κάποιες αλλαγές με πρόσφατη αναβάθμιση.

Έτσι λοιπόν, είχα βάλει ένα μπάνερ στην αρχική σελίδα το οποίο δεν μου άρεσε όπως ήταν και το άλλαξα.

Στο μεταξύ είχα μπει με το κινητό να δω πως φαίνεται πριν το αλλάξω (και γι αυτό το άλλαξα, γιατί δεν μου άρεσε όπως φαινόταν στην mobile έκδοση)

Κι εδώ είναι τώρα το κουλό της όλης φάσης. Ενώ στο πισί ότι αλλαγές έχω κάνει έχουν αλλάξει και τα βλέπω σωστά, στο κινητό ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ browser κι αν μπω, βλέπω ακόμα το παλιό μπάνερ! :wacko:

Μιλάμε μπήκα με chrome με mozilla, με dolphin, με opera, με τον μαμά browser... κι όλοι μου δείχνουν το παλιό μπάνερ!

Πώς διάολο φτιάχνει αυτό? Πως κάνω refresh/καθαρισμό cache στους browsers? Αν και δεν μου φαίνεται λογικό με κάποιους που δεν είχα μπει στο site να έχουν κρατήσει το παλιό μπάνερ. (αφού δεν είχα μπει. Κάτι άλλο παίζει) :wacko:

Πας ρυθμίσεις τηλεφώνου - εφαρμογές - κ εκεί βρίσκεις τον browser που θες, πατάς επάνω και κάνεις τις διαγραφες

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Στη stock εφαρμογή της Samsung για internet τον τελευταίο καιρό σε 2 συσκευές που έχω πετάει μια "διαφήμιση" ότι το κινητό έχει προσβληθεί απο ιούς. Χωρίς root γίνεται να το μπλοκάρω;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Στη stock εφαρμογή της Samsung για internet τον τελευταίο καιρό σε 2 συσκευές που έχω πετάει μια "διαφήμιση" ότι το κινητό έχει προσβληθεί απο ιούς. Χωρίς root γίνεται να το μπλοκάρω;

Δοκίμασε adguard φιλε όχι απο play store όμως

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Μήπως δεν έχεις πατήσει να δημοσιοποιηθουν οι αλλαγές που έκανες στο site σου;

Φιλικά, Κατερίνα

Δοκίμασε adguard φιλε όχι απο play store όμως

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ θα το ψάξω.

Παιδιά είχα συνδεμενο στον stok browser samsung τον λογαριασμό μου από τον Firefox! Άλλαξα κωδικό βγήκε και όταν πάω στις ρυθμίσεις>>λογαριασμοί>> Firefox και πάω να συνδεθώ δεν με συνδέεται με τπτ.... τ βάζω όλα σωστά και το email και τον κωδικό αλλά τπτ.... Η σύνδεση απέτυχε!καμιά ιδέα; έκανα και εκκαθάριση μνήμης από τον browser αλλά δεν άλλαξε τπτ

Υπάρχει δωρεάν αξιόπιστο vpn η μόνο επι πληρωμή? Η vpn browser?

Ρίξε μια ματιά https://play.google.com/store/apps/details?id=org.torproject.android

Δεν είναι ακριβώς vpn αλλά ίσως κάνεις δουλειά, ανάλογα τι ψάχνεις.

me > you

Υπάρχει δωρεάν αξιόπιστο vpn η μόνο επι πληρωμή? Η vpn browser?

Hola Δωρεάν VPN

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Εγω το εχω στο laptop και δουλευει μια χαρα. Αν το δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις και πως δουλευει.

Καλησπέρα!

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μερικές φορές οταν ανοίγω σελίδες μου πετάει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα στον browser.

http://i65.tinypic.com/ixa9ew.png

Προσπάθησα να κάνω clean την cache, διαγραφή δεδομένων ακόμα και επαναφορά στις εργοστασιακές. Συνεχίζει όμως ακάθεκτο, και στο παλιό μου note 2 αλλά και στο ολοκαίνουριο s7. Για κάποιες μέρες είχα απενεργοποιημένο το javascript και δεν εμφανίστηκε, όμως οι σελίδες δεν φορτωναν κανονικά.

Εάν κάποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας μου δείξει τα φώτα του!

Παιδες ο UC γιατι ειναι τοσο χαμηλα στη ψηφοφορια? Εχω δυο μερες που τον εβαλα για δοκιμη, μ αρεσε παρα πολυ. Γρηγορος, βολικος και δε ξερω αν τις μπλοκαρει αλλα ακομα διαφημιση δεν εχω δει

Καλησπέρα!

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μερικές φορές οταν ανοίγω σελίδες μου πετάει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα στον browser.

Αυτος ο chrome τι μουφα ειναι...

έχω πάντως παίδες έχω βάλει το Lightning Web Browser + έχει ενσωματωμένο και adblocker απλά πρέπει να το ενεργοποίησης από τις ρυθμίσεις και έχω ξενιάσει
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παλι επεστρεψα στον καλο και χρυσο chrome!!!

εχω και yandex + τον μανισιο της miui

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αυτος ο chrome τι μουφα ειναι...

Αυτό! Είναι δυνατόν να μην κάνει αναδίπλωση κειμένου, το '16;

Huawei Nova 5T

εισαι ρουτ?

αν ναι, ενα ad block θα βοηθήσει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Οχι δεν ειμαι ρουτ. Μαλλον δεν υπαρχει σωτηρια:X

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο