Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Από εχθές μου έρχονται Facebook Notifications στον Chrome. Δε πείραξα τίποτα αφού δεν ήξερα ότι έχει τέτοια δυνατότητα, υποθέτω ότι θα προστέθηκε μετά από κάποιο πρόσφατο update.

Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες πλεον μεσω chrome σε ομαδες του facebook. Φταιει καποια ρυθμιση μετα το update ή ηρθε η ωρα να φύγει; Edited by Sofos_5
Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι. Δεν βρίσκεσαι σε καφενείο.

• 2 weeks later...
Εχει λίγες μέρες που χρησιμοποιώ τον στοκ browser του g2 μου και ομολογώ πως μου αρέσει...

Εχει λίγες μέρες που χρησιμοποιώ τον στοκ browser του g2 μου και ομολογώ πως μου αρέσει...

Εμένα το μονο που μου αρέσει στον browser του g2 είναι η επιλογή λογισμικο capture plus!!!!!!!!

Δεν έχω δει να έχουν άλλοι browsers κάτι παρόμοιο!!

• 2 weeks later...
Παιδιά από περιηγητές ποιος είναι τώρα γρήγορος που να ανοίγει όλες τις σελίδες;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδιά από περιηγητές ποιος είναι τώρα γρήγορος που να ανοίγει όλες τις σελίδες;

Εγώ μόνο Opera.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Adblock browser για μένα βασισμένος στον mozilla αλλά πολύ πιο ελαφρύς κ μπλοκάρει σχεδόν τα πάντα
:rolleyes:

Adblock browser για μένα βασισμένος στον mozilla αλλά πολύ πιο ελαφρύς κ μπλοκάρει σχεδόν τα πάντα

Τον δοκίμασα για 2-3 μέρες. Αλλά επειδή προσπαθεί να μπλοκάρει τις διαφημίσεις είναι σχετικά αργός σε σχέση με τον chrome η τον opera.

Βέβαια είναι σχετικά καινούριος και παίζει να βελτιωθεί με τον καιρό.

Τελευταία όταν πάω να κάνω search με τον opera, μου βγάζει μύνημα της google (το οποίο μπλοκάρει οποιοσδήποτε άλλη ενέργεια) για αποδοχή όλων των ...χμμμ, "παρακολουθήσεων" που θέλει κάνει μέσω του browser. Σας έχει τύχει?

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον Dolphin. Δεν μου αποθηκεύει τους κωδικούς σε διάφορα φόρουμ και αναγκάζομαι να τα γράφω κάθε φορά από την αρχή. Νόμιζα ότι είχα πειράξει κάποια ρύθμιση αλλά τον έσβησα και τον ξανακατέβασα και πάλι τα ίδια.

Τελευταία όταν πάω να κάνω search με τον opera, μου βγάζει μύνημα της google (το οποίο μπλοκάρει οποιοσδήποτε άλλη ενέργεια) για αποδοχή όλων των ...χμμμ, "παρακολουθήσεων" που θέλει κάνει μέσω του browser. Σας έχει τύχει?

Για το location λες;

Παιδιά καλύτερο browser για saving mobile data αλλα να είναι και ανθρώπινος όχι να έχει τραγικό interface ktlp

Για ποιο λες;

Για ποιο λες;

Δεν λέω για κάποιο απλά ψάχνω για την καλύτερη εξοικονόμηση! Τώρα έχω chrome με ανοιχτή την εξοικονόμηση δεδομένων αλλά ρουφάει αρκετά μ φαίνεται!

Opera mini; Έχει πολύ καλό interface και μπορείς να επιλέξεις ποιο από τα 3 θα βάλεις από αυτά που σου δίνει.

Opera mini; Έχει πολύ καλό interface και μπορείς να επιλέξεις ποιο από τα 3 θα βάλεις από αυτά που σου δίνει.

Το δοκιμασα και δεν με βολεψε επειδή το θέλω και για facebook είναι χαλιά λες και έχω μπει από 0.facebook!

Το δοκιμασα και δεν με βολεψε επειδή το θέλω και για facebook είναι χαλιά λες και έχω μπει από 0.facebook!

Άποψη μου είναι ότι δεν θα βρεις καλύτερο mini browser. Για Facebook βάλε το Lite.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Άποψη μου είναι ότι δεν θα βρεις καλύτερο mini browser. Για Facebook βάλε το Lite.

Ακριβώς. Εγώ δεν έχω θεμα με τα data και δεν μου αρέσει το text wrap που κάνει στις σελίδες με άρθρα. Βασικά, μου αρέσει πιο πολύ αυτό του chrome. Αλλιώς θα είχα βάλει opera. Είναι εξαιρετικός. Και για μένα έχει το καλύτερο UI.

Ακριβώς. Εγώ δεν έχω θεμα με τα data και δεν μου αρέσει το text wrap που κάνει στις σελίδες με άρθρα. Βασικά, μου αρέσει πιο πολύ αυτό του chrome. Αλλιώς θα είχα βάλει opera. Είναι εξαιρετικός. Και για μένα έχει το καλύτερο UI.

Το facebook lite είναι τραγικό! Κολλάει και έχει απαίσιο scroll! Εκτός από opera mini έχετε να προτεινεται κάποιον αλλο?

Τι συσκευή έχεις ? Γιατί εγώ με note2 και δεν έχω παράπονο...μιλαω για το app έτσι ?

Xperia z2 :rolleyes: ! Δηλαδή σε σένα το fb lite κάνει scroll όπως το κανονικο?χωρίς λαγκαρισματα

Το facebook lite είναι τραγικό! Κολλάει και έχει απαίσιο scroll! Εκτός από opera mini έχετε να προτεινεται κάποιον αλλο?

Opera mobile, UC browser, και το Onavo, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν σε https συνδέσεις όπως το φβ

Xperia z2 :rolleyes: ! Δηλαδή σε σένα το fb lite κάνει scroll όπως το κανονικο?χωρίς λαγκαρισματα

Μα φίλος αν θες να κάνεις εξοικονόμηση data μην περιμένεις να ρολάρει η εφαρμογή άψογα. Οποιαδήποτε εφαρμογή. Δίνεις προτεραιότητα στο να χρησιμοποιείς όσο λιγότερα δεδομένα μέσω του 2g/3g/4g.

Είτε θα κάνεις εξοικονόμηση ή η εφαρμογή θα ρολάρει απίστευτα καλά. Και τα δύο λίγο δύσκολο...

Edited by rtifosi

Μα φίλος αν θες να κάνεις εξοικονόμηση data μην περιμένεις να ρολάρει η εφαρμογή άψογα. Οποιαδήποτε εφαρμογή. Δίνεις προτεραιότητα στο να χρησιμοποιείς όσο λιγότερα δεδομένα μέσω του 2g/3g/4g.

Είτε θα κάνεις εξοικονόμηση ή η εφαρμογή θα ρολάρει απίστευτα καλά. Και τα δύο λίγο δύσκολο...

Σωστά οντως!

Opera mobile, UC browser, και το Onavo, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν σε https συνδέσεις όπως το φβ

Οκ δοκιμασα ευχαριστώ!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο