Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

ποιος browser θεωρειτε οτι ειναι ο πιο γρηγορος

Πολύ γρήγορος είναι και ο Firefox αλλά έχει μπόλικα προβληματάκια.

Οπότε Boat & Dolphin και απ 'εμέ :P

Boat και Dolphin όντως εξαιρετικοί. Και ο Baidu που αναφέρθηκε είναι καλός αν και δεν τον έχω δουλέψει πολύ.

Αυτόν που δοκίμασα πριν λίγη και η πρώτη εντύπωση ήταν αναπάντεχα καλή είναι ο Habit. Εγώ δεν τον ήξερα αλλά έχει απίστευτα πολλές επιλογές, συντομεύσεις που ορίζεις πως θα λειτουργούν και μόλις 4ΜΒ! Όποιος έχει όρεξη ας τον δει.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αυτόν που δοκίμασα πριν λίγη και η πρώτη εντύπωση ήταν αναπάντεχα καλή είναι ο Habbit. Εγώ δεν τον ήξερα αλλά έχει απίστευτα πολλές επιλογές, συντομεύσεις που ορίζεις πως θα λειτουργούν και μόλις 4ΜΒ! Όποιος έχει όρεξη ας τον δει.

Οντως εξαιρετικος, πανπανπαναλαφρος και εξαιρετικα ομαλη λειτουργια λογω προφανως μικρου μεγεθους αλλα και καλου γραψιματος προγραμματος. Μια διορθωση μονο, ειναι habit κι οχι habbit.

Πολυ χρησιμη προταση eltsele, οπως σχεδον ολες που εχεις κανει ως τωρα (τουλαχιστον οσες εχω δοκιμασει εγω).

Boat και Dolphin όντως εξαιρετικοί. Και ο Baidu που αναφέρθηκε είναι καλός αν και δεν τον έχω δουλέψει πολύ.

Αυτόν που δοκίμασα πριν λίγη και η πρώτη εντύπωση ήταν αναπάντεχα καλή είναι ο Habbit. Εγώ δεν τον ήξερα αλλά έχει απίστευτα πολλές επιλογές, συντομεύσεις που ορίζεις πως θα λειτουργούν και μόλις 4ΜΒ! Όποιος έχει όρεξη ας τον δει.

Text wrapping έχει ο habit?

Οντως εξαιρετικος, πανπανπαναλαφρος και εξαιρετικα ομαλη λειτουργια λογω προφανως μικρου μεγεθους αλλα και καλου γραψιματος προγραμματος. Μια διορθωση μονο, ειναι habit κι οχι habbit.

Πολυ χρησιμη προταση eltsele, οπως σχεδον ολες που εχεις κανει ως τωρα (τουλαχιστον οσες εχω δοκιμασει εγω).

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :-)

Ναι, έχεις δίκιο! Από... συνήθεια το έγραψα με δύο! Το διόρθωσα και στο ποστ.

Text wrapping έχει ο habit?

Βέβαια. Με διπλό tap. Το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :-)

Ναι, έχεις δίκιο! Από... συνήθεια το έγραψα με δύο! Το διόρθωσα και στο ποστ.

Βέβαια. Με διπλό tap. Το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις.

Πάντως ο habit έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις! Αυτό δεν ξέρω βέβαια αν είναι κακό ή κακό :-)

Δηλαδη με τα λεγόμενα της φίλης ο habit ειναι ο πιο ελαφρύς απο όλους τους άλλους; τον έβαλα και μου φαίνεται αρκετά ωραίος αλλα απο ομορφιά μέχρι ωρας με εχει κερδίσει ο next
Θοδωρής

Πάντως ο habit έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις! Αυτό δεν ξέρω βέβαια αν είναι κακό ή κακό :-)

Εξαρτάται από τον χρήστη. Για μένα είναι θετικό γιατί θέλω να ορίζω μόνη μου τι με βολεύει και τι όχι. Κάποιον που δεν θέλει να παίζει πολύ με αυτά ίσως τον ξενίσει.

Δηλαδη με τα λεγόμενα της φίλης ο habit ειναι ο πιο ελαφρύς απο όλους τους άλλους; τον έβαλα και μου φαίνεται αρκετά ωραίος αλλα απο ομορφιά μέχρι ωρας με εχει κερδίσει ο next

Από ομορφιά δεν σκίζει σίγουρα. Ο dolphin είναι πιο ωραίος. Και ο next. Αλλά τον next, για λόγους που έχω αναφέρει, τον έχω στείλει εδώ και καιρό.

Settings - Content - Auto-fit pages.

Μμμ γι'αυτό δεν το έβρισκα. Δεν είναι ακριβώς text wrapping αυτό. Ευχαριστώ πάντως.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μμμ γι'αυτό δεν το έβρισκα. Δεν είναι ακριβώς text wrapping αυτό. Ευχαριστώ πάντως.

Γενικά προτιμώ το αυτόματο text-wrapping όπως έχει ο Opera. Εδώ θέλει διπλό tap όπως και στους περισσότερους. Αλλά είναι τόσο καλός που κάνω μια παραχώρηση σε αυτό.

Αναρτήθηκε στο Google Play..Boat Browser for Tablet

Καλος φαίνεται .Θα βάλω λίγο στην άκρη τον NEXT να τον τσεκάρω...

Αναρτήθηκε στο Google Play..Boat Browser for Tablet

Εξαιρετικός όπως και ο απλός και ίσως ακόμα πιο γρήγορος.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια μια ερώτηση μπορω στον chrome να βάλω κάποια plug in όπως στον υπολογιστη? Με ενδιαφέρει ενα που μόλις επιλεξεις μια λεξη σε μια σελιδα σου βγάζει το definition αυτής χώρος να χρειαστεί να την ψαξεις αλλου... Ευχαριστω!

Settings - Content - Auto-fit pages.

Δεν μπορώ να βρω το fullscreen. Δεν θέλω να φαίνεται ούτε η status bar.

Καλησπερα παιδια.

Διαβαζα για τον dolphin οτι για ακομα καλυτερη αποδοση πρεπει να κατεβασω το jetpack. Μπηκα στο playstore το κατεβασα κ αυτο εγκατασταθηκε σαν ξεχωριστη εφαρμογη. Οκ. Και τωρα τι?

Δεν βλεπω καποια διαφορα στην ταχυτητα...Πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα?

Edited by Leon_G

Μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για το jetpack αν θυμάμαι καλά.

Και αν δεν κάνω λάθος αν είναι ανοιχτή η επιλογή δεν παίζει ρόλο από ποιο εικονίδιο τον τρέχεις.

Πάντως και εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάποια διαφορά με jetpack ή χωρίς.

Μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για το jetpack αν θυμάμαι καλά.

Και αν δεν κάνω λάθος αν είναι ανοιχτή η επιλογή δεν παίζει ρόλο από ποιο εικονίδιο τον τρέχεις.

Πάντως και εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάποια διαφορά με jetpack ή χωρίς.

Χμμμ ... Δεν την βρισκω καν αυτην την επιλογη...:confused:

Που ειναι?

Στην αρχή έκανα google image search και ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα :p https://www.google.gr/search?q=enable%20dolphin%20jetpack&um=1&hl=el&biw=1366&bih=669&dpr=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Qv48UuOwO8bA0QWdsYDIDg

Αλλά τελικά υπάρχει κάτι πιο κάτω https://lh4.ggpht.com/06ReDWyGynCkvssOBruSxA_NICqJb68Ik3ovYW5jVvvTXcObBDrGqGda8l7kvXxqNA=h900

Ενδιαφέρον πάντως αυτό στη θάλασσα :p

Έχω ένα Galaxy S3 mini (4.1.3 έκδοση του android) και προσπαθώντας μέσω WiFi να μπω στο internet παίρνω το σφάλμα 105, δλδ δεν μπορεί να αναλύσει την διεύθυνση του dns. Καμία ιδέα πως λύνεται;

Έχω ένα Galaxy S3 mini (4.1.3 έκδοση του android) και προσπαθώντας μέσω WiFi να μπω στο internet παίρνω το σφάλμα 105, δλδ δεν μπορεί να αναλύσει την διεύθυνση του dns. Καμία ιδέα πως λύνεται;

Επανεκκίνηση τον router έκανες; Αν ναι, τι διεύθυνση dns βλέπεις να παίρνει το κινητό;

Στην αρχή έκανα google image search και ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα :p https://www.google.gr/search?q=enable%20dolphin%20jetpack&um=1&hl=el&biw=1366&bih=669&dpr=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Qv48UuOwO8bA0QWdsYDIDg

Αλλά τελικά υπάρχει κάτι πιο κάτω https://lh4.ggpht.com/06ReDWyGynCkvssOBruSxA_NICqJb68Ik3ovYW5jVvvTXcObBDrGqGda8l7kvXxqNA=h900

Ενδιαφέρον πάντως αυτό στη θάλασσα :p

lol

:lol:

Ευχαριστω αλλα ειναι οπως το φανταζομουν. Δεν εχω τετοια επιλογη στις ρυθμισεις ουτε μεσα στο dolphin ουτε μεσα στο jetpack. Αnyway.. Mπορει να το αφαιρεσαν.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο