Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Ωχ, αυτό δεν το ήξερα. Εγώ συνεχίζω να ανοίγω τον dolphin

Το jetpack να ανοιγεις :p

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Ναι,το κατάλαβα χθες...όταν κατέβασα και τα δύο και άνοιξα κατά λάθος το jetpack που μέχρι να κατεβάσω το dolphin,δεν άνοιγε :)

Την τελευταία εβδομάδα πειραματίστηκα αρκετά με διάφορους browser. Τους δοκίμασα σε αρκετά βαριές σελίδες με flash κλπ. Οι πιο γρήγοροι μου φάνηκαν οι Opera Mobile και Οpera Mini. Ειδικά ο Mini έχει απίστευτα smooth σκρολάρισμα, αλλά αργεί πολύ να φορτώσει την σελίδα, μάλλον γιατί την περνάει πρώτα από servers για συμπίεση, κάτι που συμφέρει πολύ όταν σερφάρεις μέσω 3G (εξοικονομεί 80 με 90% σε δεδομένα). Όμως δεν είναι πλήρης browser καθώς δεν έχει flash και γενικά έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορεί να μπαίνει σε διάφορες σελίδες (κυρίως σε φόρουμ). Επίσης ξεχώρισα τον Dolphin γιατί ήταν από τους πιο πλήρεις browser από άποψη ρυθμίσεων. Ο Maxthon δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όπως επισης και ο Firefox. Δυστυχώς δεν δοκίμασα τον Chrome γιατί δεν υποστηρίζει την gingerbread.

Από περιέργεια έτρεξα ένα benchmark για browsers, το peacekeeper, γιατί οι αριθμοί λένε περισσότερα από την διαίσθηση. Τα σκορ είναι τα εξής (μεγαλύτερο=καλύτερο):

dolphin jetpack 247

stock browser 229

maxthon 187

opera mobile 185

firefox 165

dolphin σκέτος: δεν ολοκλήρωσε το τεστ

opera mini: δεν ολοκλήρωσε το τεστ

Δεν ξέρω κατά πόσον τα αποτελέσματα έχουν βάση, αλλά τελικά εγώ κατέληξα στον ...stock και τον Opera Mini, λόγω έλλειψης χώρου (άλλο ένα καλό του Mini είναι ότι πιάνει μόνο 2ΜΒ!). Κανένας browser δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από τον stock, ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος και δεν είχε κανένα πρόβλημα συμβατότητας με ιστοσελίδες, εκτός ίσως από περισσότερες ρυθμίσεις. Ο Opera Mini από την άλλη είναι απαραίτητος για όσους έχουν πακέτα ίντερνετ-ανέκδοτο της τάξης των 60MB όπως ο υποφαινόμενος. :lol:

Edited by johnnytifosi
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Την τελευταία εβδομάδα πειραματίστηκα αρκετά με διάφορους browser. Τους δοκίμασα σε αρκετά βαριές σελίδες με flash κλπ....

Ωραίος! Μετά από πολύ καιρό με τον stock κι αφού διάβασα το τεστ σου αλλά και μερικά απ'τα τελευταία σχόλια για τον Dolphin Jetpack, είπα να τον εγκαταστήσω για μια δοκιμή. Να πω την αλήθεια μου φάνηκε αρκετά γρήγορος χωρίς όμως να μπορώ να πω με σιγουριά αν όντως είναι ταχύτερος απ'τον stock -μιλώντας πάντα για το Galaxy S2-, είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα και θα του αφιερώσω χρόνο πριν βγάλω το δικό μου τελικό συμπέρασμα.. παρ'όλα αυτά τον έστησα όπως ήθελα (bookmarks/διάφορες ρυθμίσεις κλπ) και από σήμερα το απόγευμα θα σερφάρω αποκλειστικά από αυτόν, βλέπουμε λοιπόν..

:)

Δοκιμασα opera mini και μου φανηκε οτι εχει βελτιωθει, ειχα να τον δουλεψω εναν χρονο.

Πως μπορω να εισαγω τα bookmarks απο το dolphin στον opera mini ?

Ο βασικος μου ειναι ο dolphin !

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

στον στοκ μπορουμε να εισαγουμε bookmarks απο πχ οπερα μινι η mobile?

Πως μπορω να εισαγω τα bookmarks απο το dolphin στον opera mini ?

Ο βασικος μου ειναι ο dolphin !

Προσωπικά τα εισάγω χειροκίνητα, βάζω δηλαδή το link και ένα όνομα για το κάθε bookmark ξεχωριστά. Δεν έχω και πολλά bookmarks βέβαια, 5 είναι στο σύνολο.. δεν έχω ψάξει αν μπορεί να γίνει αυτό από τον έναν browser στον άλλο, με κάποιον file explorer και με το γνωστό copy-paste ίσως..:worry:

Ω Παναγία μου..!:X:X:X
καλα μην νομιζεις τα εχω στον firefox στο κομπιουτερ και απο εκει πανε στο κινητο opera mini mobile κλπ!οχι οτι τα ανοιγω ολα στο κινητο!

Παιδιά καλημέρα

Δοκιμάστε αν θέλετε και τον xscope browser.

Είναι πολύ κοντά στην φιλοσοφία του στοκ με πάρα πολλές επιλογές.

Εμένα πάει να γίνει ο βασικός μου πλέον.

Sent from my note

Την τελευταία εβδομάδα πειραματίστηκα αρκετά με διάφορους browser. Τους δοκίμασα σε αρκετά βαριές σελίδες με flash κλπ. Οι πιο γρήγοροι μου φάνηκαν οι Opera Mobile και Οpera Mini. Ειδικά ο Mini έχει απίστευτα smooth σκρολάρισμα, αλλά αργεί πολύ να φορτώσει την σελίδα, μάλλον γιατί την περνάει πρώτα από servers για συμπίεση, κάτι που συμφέρει πολύ όταν σερφάρεις μέσω 3G (εξοικονομεί 80 με 90% σε δεδομένα). Όμως δεν είναι πλήρης browser καθώς δεν έχει flash και γενικά έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορεί να μπαίνει σε διάφορες σελίδες (κυρίως σε φόρουμ). Επίσης ξεχώρισα τον Dolphin γιατί ήταν από τους πιο πλήρεις browser από άποψη ρυθμίσεων. Ο Maxthon δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όπως επισης και ο Firefox. Δυστυχώς δεν δοκίμασα τον Chrome γιατί δεν υποστηρίζει την gingerbread.

Από περιέργεια έτρεξα ένα benchmark για browsers, το peacekeeper, γιατί οι αριθμοί λένε περισσότερα από την διαίσθηση. Τα σκορ είναι τα εξής (μεγαλύτερο=καλύτερο):

dolphin jetpack 247

stock browser 229

maxthon 187

opera mobile 185

firefox 165

dolphin σκέτος: δεν ολοκλήρωσε το τεστ

opera mini: δεν ολοκλήρωσε το τεστ

Δεν ξέρω κατά πόσον τα αποτελέσματα έχουν βάση, αλλά τελικά εγώ κατέληξα στον ...stock και τον Opera Mini, λόγω έλλειψης χώρου (άλλο ένα καλό του Mini είναι ότι πιάνει μόνο 2ΜΒ!). Κανένας browser δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από τον stock, ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος και δεν είχε κανένα πρόβλημα συμβατότητας με ιστοσελίδες, εκτός ίσως από περισσότερες ρυθμίσεις. Ο Opera Mini από την άλλη είναι απαραίτητος για όσους έχουν πακέτα ίντερνετ-ανέκδοτο της τάξης των 60MB όπως ο υποφαινόμενος. :lol:

Δεν μας είπες το βασικό, σε ποια συσκευή έγιναν όλα αυτά???

sent from my Nexus 4

παιδια καλημερα,επειδη κατανταει σπαστικο να κανω διπλο κλικ σην οθονη του dolphine καθε φορα που αλλαζω σελιδα,υπαρχει browser που να τα δειχνει παντα ζουμαρισμενα η εστω καπως να το ρυθμιζεις?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Και εγώ έχω πρόβλημα με τον stock της Samsung..... και νομιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου.
Φιλικά, Κατερίνα

Και εγώ έχω πρόβλημα με τον stock της Samsung..... και νομιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου.

Εννοεις το ξαφνικο κλεισιμο; Τον τελευταιο καιρο δεν μου το παρουσιασε παντως, κι εχω σερφαρει αρκετα..:)

Εννοεις το ξαφνικο κλεισιμο; Τον τελευταιο καιρο δεν μου το παρουσιασε παντως, κι εχω σερφαρει αρκετα..:)

Εμένα ένα συγκεκριμένο διάστημα το έκανε και πιο συγκεκριμένα μόνο κατα τη δειάρκεια ενός σ/κ :worry:

O stock της Samsung δεν μπορώ να πω οτι με βόλεψε, η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολήθηκα πολύ με αυτόν. Κατέβασα τον boat που φαίνεται πιο οικείος και κάνω εύκολα την δουλεία μου. To μόνο κακό που δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω με το multitasking γιατί θέλει root.

παιδια καλημερα,επειδη κατανταει σπαστικο να κανω διπλο κλικ σην οθονη του dolphine καθε φορα που αλλαζω σελιδα,υπαρχει browser που να τα δειχνει παντα ζουμαρισμενα η εστω καπως να το ρυθμιζεις?

πολύ απλά αλλάζεις τη μεγέθυνση στις ρυθμίσεις

το ειχα ρωτησει παραπανω αλλα απαντηση δεν πηρα,υπαρχει browser που να μην χρειαζετε να κανεις διπλο κλικ για να ζουμαρει αλλα να ζουμαρει απευθειας μονο του? ισως με καποια ρυθμιση.

το ειχα ρωτησει παραπανω αλλα απαντηση δεν πηρα,υπαρχει browser που να μην χρειαζετε να κανεις διπλο κλικ για να ζουμαρει αλλα να ζουμαρει απευθειας μονο του? ισως με καποια ρυθμιση.

σου απάντησα ακριβώς από πάνω. δες καλύτερα

σου απάντησα ακριβώς από πάνω. δες καλύτερα

συγνωμη δεν το ειχα προσεξει :)

συγνωμη δεν το ειχα προσεξει :)

τη βρήκες την επιλογή?

Edited by gerstavros2

τη βρήκες την επιλογή?

την επιλογη την βρηκα ομως δεν μου τα ζουμαρει αυτοματα ολα τα σιτες.χρησιμοποιω τον dolphin.επισης παρατηρησα οτι μεχρι 10 σελιδες αποθηκευει στην αρχικη οθονη,εχουμε μηπως καποιον που να μπορω να βαλω απειρες σελιδες στην αρχικη οθονη? o maxthon αξιζει ή ο οπερα?

την επιλογη την βρηκα ομως δεν μου τα ζουμαρει αυτοματα ολα τα σιτες.χρησιμοποιω τον dolphin.επισης παρατηρησα οτι μεχρι 10 σελιδες αποθηκευει στην αρχικη οθονη,εχουμε μηπως καποιον που να μπορω να βαλω απειρες σελιδες στην αρχικη οθονη? o maxthon αξιζει ή ο οπερα?

Δεν έχει νόημα στην αρχική οθόνη να βάζεις τόσα πολλά link, καθώς εκεί βάζεις τα πιο βασικά.

Αν θες για πολλά τα περνάς στην κατηγορία bookmarks που παίρνει όσα θες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο