Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πλαισιο λεει μετα απο 20/12!!! WTF?!!?!?!?!?!?!?!?! Ακομα και για το dark grey!!!!! ???????????

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω θα σου ελεγα να το τσεκαρεις καλα πριν το γυρισεις γιατι μεχρι να στο αντικαταστησουν θα ξενερωσεις πολυ. δεν υπαρχουν διαθεσιμα ισως και για την επομενη βδομαδα οπως μου ειπαν και στο λεο γιατι η γυναικα μου εκει που με εβριζε που πηρα κινητο 500ε τωρα με εχει φαει να της παρω κι αυτης ενα και δεν μπορω να βρω πουθενα. θα εμφανιστουν customized την επομενη εβδομαδα απο εταιριες κινητης εμαθα επισης

Από την αρχή αυτού του thread είχα την αγωνία για τη διάρκεια της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού. Είναι το Νο1 που με απασχολεί. Και δυστυχώς, παρατηρώ ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή μου. Είναι διατεθιμένος να περιμένω όσο όσο, για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Και customized κινητό να μου έρθει μετά, δεν με πειράζει, θα κάνω ένα debrand. Απλά έχω σκάσει τώρα (λογικό νομίζω)!

ΥΓ: Να με συγχωρείται για τα πολλά μηνύματα και αν καταντώ κουραστικός, αλλά αν δεν τα μοιραστώ θα σκάσω:cry:

Τομτομ το Ν8 εχει μεσα μια τετοια

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006480

βρες ενα φιλο σου εκει στα Χανια που να εχει Ν97mini ή καποιο αλλο απο τα συμβατα μοντελα και ανταλλαξετε μπαταρια για ενα-δυο πληρεις κυκλους φορτισης.

Μπορει απλα να φταιει η μπαταρια σου και να σου την αλλαξουν (εχει μονο 6 μηνες εγγυηση).

Μου εχει τυχει σε πολλα Νοκια οι μπαταριες μεταξυ τους να εχουν διαφορα στην αυτονομια.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Από την αρχή αυτού του thread είχα την αγωνία για τη διάρκεια της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού. Είναι το Νο1 που με απασχολεί. Και δυστυχώς, παρατηρώ ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή μου. Είναι διατεθιμένος να περιμένω όσο όσο, για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Και customized κινητό να μου έρθει μετά, δεν με πειράζει, θα κάνω ένα debrand. Απλά έχω σκάσει τώρα (λογικό νομίζω)!

ΥΓ: Να με συγχωρείται για τα πολλά μηνύματα και αν καταντώ κουραστικός, αλλά αν δεν τα μοιραστώ θα σκάσω:cry:

αν εισαι αθηνα ισως η αντικατασταση που θελεις να γινει γρηγορα αν το πηρες απο καταστημα κινητης οπως κι εμεις

@tomtom

Καταρχάς απεγκατέστησε οτιδήποτε εφαρμογή battery monitoring έχεις βάλει. Αυτές οι εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία. Απεγκατέστησε όλες τις έξτρα εφαρμογές που έχεις βάλει. Κλείσε από τον task manager όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Έπειτα κάνε offline τα widgets (έχω διαβάσει πάρα πολλούς που λένε ότι όταν βάλανε offline τα widgets είδανε πολύ μεγάλη διαφορά). Αν μετά από όλα αυτά δεις μεγάλη διαφορά πάει να πει ότι κάποιο process από κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει ή κάποιο online widget σου τσακίζει την μπαταρία λόγω κακής λειτουργίας. Αν δεν δεις σημαντική διαφορά τότε κάτι άλλο τρέχει...

Για να είσαι σίγουρος ότι έχεις καθαρή συσκευή από διάφορα σκουπίδια και να την τσεκάρεις 100% θα σου έλεγα να κάνει ένα hard reset, αλλά νομίζω ότι το Ν8 έχει κάποια προβλήματα με κάποιες εφαρμογές μετά από hard reset οπότε αυτή η λύση δεν προτείνεται σαν 100% ασφαλής προς το παρόν.

Πάντως δοκίμασε για αρχή με τα παραπάνω.

-edit επίσης αν έχεις βάλει email τσέκαρε κάθε πότε συγχρονίζει.

Edited by karlesg

Τομτομ το Ν8 εχει μεσα μια τετοια

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006480

βρες ενα φιλο σου εκει στα Χανια που να εχει Ν97mini ή καποιο αλλο απο τα συμβατα μοντελα και ανταλλαξετε μπαταρια για ενα-δυο πληρεις κυκλους φορτισης.

Μπορει απλα να φταιει η μπαταρια σου και να σου την αλλαξουν (εχει μονο 6 μηνες εγγυηση).

Μου εχει τυχει σε πολλα Νοκια οι μπαταριες μεταξυ τους να εχουν διαφορα στην αυτονομια.

Αν την ανοιξει ομως μπορει να εχει θεματα με την εγγυηση...

Χρήστης:

ρε παιδια εβαλα αυτη τη βλακεια spb mobile shell και δεν μπορω να την βγαλω ξερει κανεις πως? οκ το βρηκα ακυρος συναγερμος Edited by katsaplian

@tomtom

Καταρχάς απεγκατέστησε οτιδήποτε εφαρμογή batterry monitoring έχεις βάλει. Αυτές οι εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία. Απεγκατέστησε όλες τις έξτρα εφαρμογές που έχεις βάλει. Κλείσε από τον task manager όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Έπειτα κάνε offline τα widgets (έχω διαβάσει πάρα πολλούς που λένε ότι όταν βάλανε offline τα widgets είδανε πολύ μεγάλη διαφορά). Αν μετά από όλα αυτά δεις μεγάλη διαφορά πάει να πει ότι κάποιο process από κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει ή κάποιο online widget σου τσακίζει την μπαταρία λόγω κακής λειτουργίας. Αν δεν δεις σημαντική διαφορά τότε κάτι άλλο τρέχει...

Για να είσαι σίγουρος ότι έχεις καθαρή συσκευή από διάφορα σκουπίδια και να την τσεκάρεις 100% θα σου έλεγα να κάνει ένα hard reset, αλλά νομίζω ότι το Ν8 έχει κάποια προβλήματα με κάποιες εφαρμογές μετά από hard reset οπότε αυτή η λύση δεν προτείνεται σαν 100% ασφαλής προς το παρόν.

Πάντως δοκίμασε για αρχή με τα παραπάνω.

Λοιπόν παιδιά,

Τα παραπάνω τα έχω κάνει ήδη. Έχω να σας ανακοινώσω ότι υφίσταται επίσημα πλέον το εν λόγω πρόβλημα και για του λόγου το αληθές:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/n8-battery-life/td-p/774962/highlight/false

6 σελίδες από 20 μηνύματα έκαστη από τύπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Διάβασα όλες τις συζητήσεις και έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στο τι έχεις ανοικτό ή όχι. Είναι γενικότερο το κακό.

Αυτό που ρώτησα εκεί και ρωτάω κι εδώ είναι το εξής (δύσκολο βέβαια να απαντηθεί): Είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή πρόβλημα power management του τηλεφώνου; Γιατί αν ισχύει το 1ο, μικρό το κακό, αλλά αν ισχύει το 2ο εκεί την έχω πατήσει. Πρέπει να πάω για αντικατάσταση.....

Το πλαισιο λεει μετα απο 20/12!!! WTF?!!?!?!?!?!?!?!?! Ακομα και για το dark grey!!!!! ???????????

Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια! Αντε πάλι λοιπόν! Η επίσημη διαφήμιση της ΝΟΚΙΑ για την κυκλοφορία του Ν8 που δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ τα λέει όλα! Την περασμένη Παρασκευή έλεγε σε 5 μέρες, χτες Δευτέρα έλεγε σε 2 μέρες και σήμερα Τρίτη λέει σε 1 ημέρα! Αν υπήρχε θέμα καθυστέρησης θα είχε αποσυρθεί τη διαφήμιση. Αλλά αυτη συνεχίζεται ακάθεκτη! Οπότε αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου θα λέει ούτε λίγο ούτε πολύ: Τρέξτεεεεε!

Edited by john_daskal

Δεν ξέρω αν και αυτό το έχεις δοκιμάσει, αλλά γύρνα και το δίκτυο σου μόνιμα σε GSM.

Σε περιοχές με οριακό σήμα η εναλλαγή 2G/3G είναι ό,τι χειρότερο.

δεν ξερω τι να πω παντως εμενα η μπαταρια μου φαινεται και παρα πολυ δυνατη. ελπιζω φιλε να μην εχει προβλημα το κινητο σου γιατι θα φας τρελη ταλαιπωρια.

Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια! Αντε πάλι λοιπόν! Η επίσημη διαφήμιση της ΝΟΚΙΑ για την κυκλοφορία του Ν8 που δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ τα λέει όλα! Την περασμένη Παρασκευή έλεγε σε 5 μέρες, χτες Δευτέρα έλεγε σε 2 μέρες και σήμερα Τρίτη λέει σε 1 ημέρα! Αν υπήρχε θέμα καθυστέρησης θα είχε αποσυρθεί τη διαφήμιση. Αλλά αυτη συνεχίζεται ακάθεκτη! Οπότε αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου θα λέει ούτε λίγο ούτε πολύ: Τρέξτεεεεε!

Ωραια... Αλλα πως και το eshop.gr μου ειπαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ την ιδια ημερομηνια?! (20/12)

Κατι βρωμαει εδωωωω...

Χρήστης:

φιλε δεν ειναι τιποτα σιγουρο. αν θυμασαι καλα με επισημη ανακοινωση η νοκια ελλαδος ελεγε οτι στις 29/11 τρεξτε να παρετε το ν8. η ανακοινωση καταριφθηκε απο την ιδια τη νοκια. οποτε η αξιοπιστια τους ειναι πραγαμτικα παροιμιωδης.ελπιζω απλα να ειναι ακριβεις αυτη τη φορα γιατι περιμενει πολυς κοσμος και εχει ηδη εκνευριστει

manoliss με γειες σκιστο

φιλε δεν ειναι τιποτα σιγουρο. αν θυμασαι καλα με επισημη ανακοινωση η νοκια ελλαδος ελεγε οτι στις 29/11 τρεξτε να παρετε το ν8. η ανακοινωση καταριφθηκε απο την ιδια τη νοκια. οποτε η αξιοπιστια τους ειναι πραγαμτικα παροιμιωδης.ελπιζω απλα να ειναι ακριβεις αυτη τη φορα γιατι περιμενει πολυς κοσμος και εχει ηδη εκνευριστει

manoliss με γειες σκιστο

Δεν είναι το ίδιο! Η ανακοίνωση εκείνη ήταν στο facebook. Εδώ μιλάμε για επίσημη διαφήμιση στην πρώτη σελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ελλάδας, μια διαφήμιση η οποία δημοσιεύεται από την Παρασκευή και περιέχει αντίστροφη μέτρηση. Άλλωστε τα γεγονότα μετά το προηγούμενο post μου το πιστοποιούν. Ο manoliss το παρέλαβε ήδη από το Πλαίσιο ενώ σε τηλεφώνημά μου στο e-shop μου είπαν οτι σήμερα παραλαμβάνουν κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο και από αύριο θα είναι διαθέσιμο!

Παιδιά τελικά το στέλνω πίσω στη Vodafone. Ενημερώθηκα από ένα nokia care ότι για DOA πρέπει να έχω μιλήσει κάτω από μισή ώρα (σύνολο εισερχομένων - εξερχομένων κλήσεων). Εγώ έχω μιλήσει γύρω στο 2ωρο. Γνωρίζεται πως μπορώ (και αν γίνεται) να "σβήσω" αυτό το χρόνο;;;;

Και δεν εννοώ από τους μετρητές. Αυτό το έκανα ήδη. Αυτοί μάλλον από αλλού το τσεκάρουν. Με hard format γίνεται δουλειά;

Επίσης, παλαιότερα σε αυτό το thread κάποιος είχε πει ότι δεν ισχύει το 30λεπτο. Στη nokia care ωστόσο μου είπαν άλλα. Έχει κανείς περαιτέρω πληροφόρηση;;

Ευχαριστώ

Υπάρχει κάτι. Nομίζω όμως κάτι μπορεί να γίνει σχετικά με αυτό με το NSS σε παλιότερα μοντέλα, δεν έχω ιδέα αν γίνεται και στο Ν8.

Αν το πας σε κατάστημα vodafone, πλαίσιο, multirama κλπ, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να στο πάρουν πίσω χωρίς πολλά πολλά, αρκεί να έχεις κάνει ένα hard reset και να φαίνεται το κινητό σε "φρέσκια" κατάσταση και εννοείται να έχει περάει πολύ μικρό χρονικό διάστημα(2-3 μέρες max). Εμένα μου έχει τύχει και έχω δώσει πίσω κινητό έτσι :O Η αλήθεια είναι ούτε κι εγώ το ήξερα και μετά το έμαθα εδώ από το φόρουμ και λέω πάλι καλά τυχερός είμαι που έπεσα στην περίπτωση.

Αλήθεια τι ισχύει αυτή τη στιγμή με το DOA; Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τους όρους;

Edited by karlesg

Παιδιά τελικά το στέλνω πίσω στη Vodafone. Ενημερώθηκα από ένα nokia care ότι για DOA πρέπει να έχω μιλήσει κάτω από μισή ώρα (σύνολο εισερχομένων - εξερχομένων κλήσεων). Εγώ έχω μιλήσει γύρω στο 2ωρο. Γνωρίζεται πως μπορώ (και αν γίνεται) να "σβήσω" αυτό το χρόνο;;;;

Και δεν εννοώ από τους μετρητές. Αυτό το έκανα ήδη. Αυτοί μάλλον από αλλού το τσεκάρουν. Με hard format γίνεται δουλειά;

Επίσης, παλαιότερα σε αυτό το thread κάποιος είχε πει ότι δεν ισχύει το 30λεπτο. Στη nokia care ωστόσο μου είπαν άλλα. Έχει κανείς περαιτέρω πληροφόρηση;;

Ευχαριστώ

Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο (30 λεπτα). Με ποια λογικη ισχυει αυτο για 7 μερες...

Στην τελικη απο την στιγμη που εχεις κανονικα εγγυηση το πας και στην nokia care απευθειας... ;)

Χρήστης:

...

Αλήθεια τι ισχύει αυτή τη στιγμή με το DOA; Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τους όρους;

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία: Οι επίσημοι όροι για κάλυψη DOA είναι η συσκευή και η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση, εντός 10 ημερών από την αγορά, χωρίς όριο στον χρόνο ομιλίας.

:ninja:

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία: Οι επίσημοι όροι για κάλυψη DOA είναι η συσκευή και η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση, εντός 10 ημερών από την αγορά, χωρίς όριο στον χρόνο ομιλίας.

Αν ισχύει αυτό καλύπτομαι πλήρως! Ούτε τα αυτοκόλλητα από την οθόνη δεν έχω βγάλει!!

Ταυτόχρονα ψάχνω στο νετ για την επίσημη πολιτική της nokia. Εσύ από που έχεις αυτή την πληροφόρηση;

Παιδιά, η επίσημη άφιξη του Ν8 είναι γεγονός. Το έχω στα χέρια μου εδώ και μισή ώρα περίπου.

Αγορασμένο από Nokia Care Βόλου.

Τελική τιμή 510€.

Χρώμα: Dark Grey

Product Code: 059F047

Τα έχω χάσει, είναι μαγεία! Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγη ώρα! :D :happy:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ! :lol: :w00t: :dance:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, η επίσημη άφιξη του Ν8 είναι γεγονός. Το έχω στα χέρια μου εδώ και μισή ώρα περίπου.

Τελική τιμή 510€.

Μεγεια φιλε μου θυμαμαι με ποση προσμονη το περιμενες. Εγω αν ολα πανε καλα θα το'χω απο βδομαδα. Εμ σε ασημι το θελω τι να κανουμε;). Περιμενουμε εντυπωσεις.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τελική τιμή 510€.

Με υγεια και χαρα :) και εγω αυριο μεθαυριο το περιμενω

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Αν ισχύει αυτό καλύπτομαι πλήρως! Ούτε τα αυτοκόλλητα από την οθόνη δεν έχω βγάλει!!

Ταυτόχρονα ψάχνω στο νετ για την επίσημη πολιτική της nokia. Εσύ από που έχεις αυτή την πληροφόρηση;

Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλ. εδώ να δεις τι θα σου πούνε

http://www.nokia.gr/support/contact-us

Μεγεια φιλε μου θυμαμαι με ποση προσμονη το περιμενες. Εγω αν ολα πανε καλα θα το'χω απο βδομαδα. Εμ σε ασημι το θελω τι να κανουμε;). Περιμενουμε εντυπωσεις.

Με υγεια και χαρα :) και εγω αυριο μεθαυριο το περιμενω

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και ...στα δικά σας, με το καλό. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...