Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(είναι made in Finland, χωρίς να ξέρω αν έπαιζε αυτό κάποιο ρόλο)

γράφει made in Finland στην συσκευασία η το τσεκάρουμε αλλιώς?

και αν μπορεί και κάποιος να ανεβάσει μια φώτο με την σωστή ταινία ασφαλείας

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από Γερμανό πάντως που ρώτησα, μου είπαν ότι θα το έχουν σε κανένα δεκαήμερο για αγορά + demo.

Είμαι πολύ περίεργος να δω το haptic feedback της οθόνης του για το οποίο λέγονται πολλά θετικά πράματα..

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

γράφει made in Finland στην συσκευασία η το τσεκάρουμε αλλιώς?

και αν μπορεί και κάποιος να ανεβάσει μια φώτο με την σωστή ταινία ασφαλείας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3392181#post3392181

σε αυτο το ποστ εχει μια φωτο της περιφημης ταινιας

την ταινια και τα made in finland τα βλεπετε απο εξω απο το κουτι. οταν το ανοιξετε στην πισω πλευρα της συσκευης υπαρχει αυτοκολλητο που γραφει ΙΜΕΙ και peoduct code. καλη τυχη και καλη αγορα σε ολους αν και τα νεα που μου ειπαν (δεν τα υπογραφω για σιγουρα) δεν ειναι καλα για τη διαθεσιμοτητα ακομα και του μαυρου. ισως αργησει ακομα και 10 μερες απο λαλακια της νοκια ελλαδος. μακαρι να ειναι λαθος αυτο που μου ειπαν και να γεμισει το φορουμ κατοχους ν8 να ανταλλαξουμε εντυπωσεις και κολπα

Το περίεργο είναι ότι παρόλο που σαν ημέρα διάθεσης είχαν ορίσει την σημερινή (29/11), πολλοί το προμηθεύτηκαν από την Πέμπτη (25/11) και σήμερα δείχνει να μην υπάρχει πουθενά.

Τελικά όσοι δεν περιμέναμε και προμηθευτήκαμε τα γερμανικά, δεν το μετανιώσαμε.

Η μπαταρία καλά κρατεί και πάω για νέο ρεκόρ. :)

Τι θες να πεις ; μεθαυριο δεν θα κυκλοφορησει κανονικα?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το κανονικά είναι σχετικό καθώς οι απόψεις διίστανται. Περιμένουμε να δούμε αν όντως την Τετάρτη διατεθεί σε όλα τα καταστήματα.

Το περίεργο είναι ότι παρόλο που σαν ημέρα διάθεσης είχαν ορίσει την σημερινή (29/11), πολλοί το προμηθεύτηκαν από την Πέμπτη (25/11) και σήμερα δείχνει να μην υπάρχει πουθενά.

Beta testing πρίν την επίσημη κυκλοφορία; ;)

Να ρωτησω κατι τα παιδια που το εχουν ηδη... Κατω απ το φως του ηλιου η οθονη πως ειναι?

Διακρινεις τιποτα ή μπααα? Λεγανε κατι για CBD στα νεα μοντελα της νοκια. Το Ν8 ειναι μεσα σ αυτα?

Όχι, δεν έχει οθόνη CBD.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κάτω από το φως του ήλιου η οθόνη είναι απίστευτα ευδιάκριτη. Καμία σχέση με τις οθόνες των 5800 και Ν900 (λέω τα συγκεκριμένα γιατί ήταν τα προηγούμενα touch κινητά μου). Το δουλεύεις άνετα.

πολλα θα κριθουν απο την αυριανη μερα. αν δοθουν συσκευες στα nokia care τοτε ολα θα πανε οπως εχουν προγραμματιστει

Ρε μην ακούτε ό,τι λαλακία λέει ο κάθε άσχετος. Προφανώς και η τελεφωνήτρια δεν ξέρει τι της γίνεται (ποιος ξέρει άλλωστε σ' αυτή τη χώρα, γενικώς, και απορούμε μετά που χρεοκοπήσαμε).

Το κινητό δεν γίνεται να έρθει από Αμερική, γιατί τα εργοστάσια της Nokia είναι στη Φινλανδία και στην Κίνα, από εκεί έρχεται (συγκεκριμένα από Φινλανδία τα ελληνικά). Κάνε μια δοκιμή και θα βεβαιωθείς, πάρε την ίδια τηλεφωνήτρια και ρώτα την από που έρχεται το iPhone. Σου βάζω στοίχημα ό,τι θέλεις ότι πάλι από Αμερική θα σου πει. Η αλήθεια όμως είναι ότι έρχεται από την Κίνα (ναι εκεί κατασκευάζεται η «πολυτελής» ποζεροσυσκευή :lol:)...

Και από Ουγγαρία έρχονται στην Ελλάδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Την εχεις τη συσκευη? Κατω απ τον ηλιο πως ειναι η οθονη?

Όχι δεν την έχω, και δυστυχώς όταν τη είχα στα χέρια μου και την περιεργάστηκα ήταν βράδυ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και από Ουγγαρία έρχονται στην Ελλάδα.

Σωστά, υπάρχει και στην Ουγγαρία εργοστάσιο. Όμως τα Symbian κατασκευάζονται μόνο σε Φινλανδία και Κίνα.

Σωστά, υπάρχει και στην Ουγγαρία εργοστάσιο. Όμως τα Symbian κατασκευάζονται μόνο σε Φινλανδία και Κίνα.

το 5800 ηταν απο ουγγαρια αν θυμαμαι καλα.οποτε δεν πρεπει να ισχυει

Έχω την εντύπωση ότι το Ν8 και οι υπόλοιπες συσκευές της σειράς Symbian^3 θα κατασκευάζονται μόνο σε δύο εργοστάσια, ένα στην Φινλανδία και ένα στην Κίνα, ανάλογα με τις αγορές στις οποίες προορίζονται να κυκλοφορήσουν.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω την εντύπωση ότι το Ν8 και οι υπόλοιπες συσκευές της σειράς Symbian^3 θα κατασκευάζονται μόνο σε δύο εργοστάσια, ένα στην Φινλανδία και ένα στην Κίνα, ανάλογα με τις αγορές στις οποίες προορίζονται να κυκλοφορήσουν.

To επιβεβαιώνω. Αυτή την στιγμή (μέχι να εκσιχρονιστούν και άλλες γραμμές παραγωγής και επίσης να ανέβει η ζήτηση) τα Symbian^3 θα προέρχονται από αυτά τα δύο εργοστάσια.

Επίσης η wind που το έχω παραγγείλει, το σάββατο μου ειπε 1/12 η 4/12 παραλαβή και επέμενε ότι θα έχει το silver white. Είδωμεν.

Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900

we forgive you for the loudspeaker.

Την εχεις τη συσκευη? Κατω απ τον ηλιο πως ειναι η οθονη?

Θα το βάλεις για μάυρισμα ή είσαι ναυαγοσώστης?? :) Αυτό με τον ήλιο δε το καταλαβαίνω, δηλαδή πόση ώρα μπορεί να έχεις το κινητό φάτσα-κάρτα με τον ήλιο?

Μ' αρέσει που κάποιες φορές γίνονται κάποια σχόλια πετυχημένα! Λες και όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες συνήθειες, τις ίδιες συνθήκες εργασίας και περνάει τον ελεύθερό του χρόνο με τον ίδιο τρόπο... Edited by karlesg

Μ' αρέσει που κάποιες φορές γίνονται κάποια σχόλια πετυχημένα! Λες και όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες συνήθειες, τις ίδιες συνθήκες εργασίας και περνάει τον ελεύθερό του χρόνο με τον ίδιο τρόπο...

Ναι οκ, αλλά με ένα παράδειγμα μπορεί να το καταλάβαινα και φυσικά να το δεχόμουνα! Μην απαντάς με αστοχία, έστω στην αστοχία τη δική μου.. Εννοείται ότι όλοι ΔΕΝ έχουμε ίδιες ανάγκες και μόλις μου ήρθε μία περίπτωση που δεν θα σκεφτόμουνα ποτέ, πχ χρήση του κινητού ως gps πάνω σε μηχανή που χτυπάει ο ήλιος, αλλά δεν έχω μηχανή. Δεν ήταν με κακία το σχόλιό μου , απλά απόρησα.

Δεν ισχύει αυτό γιατί 3 μοντέλα 5800 που έχω δεί μέχρι σήμερα είναι κατασκευασμένα στην Ουγγαρία.

Ναι οκ, αλλά με ένα παράδειγμα μπορεί να το καταλάβαινα και φυσικά να το δεχόμουνα! Μην απαντάς με αστοχία, έστω στην αστοχία τη δική μου.. Εννοείται ότι όλοι ΔΕΝ έχουμε ίδιες ανάγκες και μόλις μου ήρθε μία περίπτωση που δεν θα σκεφτόμουνα ποτέ, πχ χρήση του κινητού ως gps πάνω σε μηχανή που χτυπάει ο ήλιος, αλλά δεν έχω μηχανή. Δεν ήταν με κακία το σχόλιό μου , απλά απόρησα.

Ακριβώς αυτό που είπες είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Επίσης μπορώ να αναφέρω άλλα όπως πάρα πολλών ειδών εργασίες σε εξωτερικούς χώρους, τρέξιμο, σκάφος/ψάρεμα, κυνήγι, τοποθέτηση του κινητού σαν gps αριστερά του τιμονιού του αυτοκινήτου κοντά στο παράθυρο, παραλίες το καλοκαίρι και διάφορα άλλα που δε μου έρχονται τώρα...

Προς Θεού, δεν ήταν ούτε το δικό μου σχόλιο κακία σε καμία περίπτωση κι ελπίζω να μην το εξέλαβες έτσι, απλά πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και γι' αυτό και δεν πρέπει να "κατηγορούμε" κάποιον που έχει μια συγκεκριμένη ανάγκη, απλά πρέπει να τη δεχόμαστε και να του πούμε αν τυχόν υπάρχει λύση για την ανάγκη του...

Φιλικά πάντα :)

Edited by karlesg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...