Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αυτονομία του είναι κορυφαία. Με βαριά χρήση ακόμα, μου δίνει την εντύπωση ότι κάθε μέρα που περνάει η μπαταρία γίνεται ακόμα καλύτερη. Σ'αυτό τον τομέα η συσκευή διαπρέπει.

Δηλαδη κλασεις ανωτερο σε αυτον τον τομεα απο το Ν900

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια-δυο ερωτήσεις στους ήδη κατόχους:

Στα Προφίλ, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εκφώνηση ονόματος του καλούντος;

Έως τώρα, ΟΛΕΣ οι συσκευές ΝΟΚΙΑ που είχα, ήταν απόλυτα συμβατές με την κάρτα Cosmote 2in1 που έχω. Ελπίζω στο Symbian^3 να μην αλλάζει αυτό, είναι κανείς κάτοχος με τέτοια κάρτα;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Η αυτονομία του είναι κορυφαία. Με βαριά χρήση ακόμα, μου δίνει την εντύπωση ότι κάθε μέρα που περνάει η μπαταρία γίνεται ακόμα καλύτερη. Σ'αυτό τον τομέα η συσκευή διαπρέπει.

Ωραια χερομαι. Τωρα το μονο που χρεαζομαι ειναι ρευστο. :p

Sent from my iPhone 4S

Το έκλεισα και όταν το ξανάνοιξα λειτουργούσε κανονικά. Δεν ξέρω τι βλακείες κάνει η cosmote. Ήρθε το μήνυμα και με το που το άνοιξα ζητούσε κωδικό, τον οποίο δεν ήξερα.

Τελοσπάντων, όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από το accuweather που σταμάτησε να αποκρίνεται και έμεινε μόνιμα κολλημένο στο loading. O καιρός του ovi maps εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά.

O κωδικός είναι το 1. Ωστόσο φαίνεται ότι το κατάφερες και το έβαλες. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το handyweather που το έχει και καλά προσφορά λόγω γενεθλίων 5 ετών, στα 10 δολάρια (από 25 ή κάτι τέτοιο). Κατέβασα trial version και είναι εντυπωσιακό (ως συνήθως). Ωστόσο, όταν κάνω restart το ανάλογο widget χάνεται από την αρχική οθόνη το οποίο αν συνεχίσει να γίνεται και με την αγορασμένη έκδοση δεν αξίζει να δίνει και χρήματα από πάνω! Τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση για το εν λόγω bug.

Ας πούμε την τωρινή μου φωτογραφική (Olympus 6MP, 3x Optical Zoom, 4x Digital Zoom) θα της ρίχνει άμα στην ψηφιακή μπει φουλ το ψηφιακό και αρχίσει ο θόρυβος;

Παιδιά το ξαναλέω. Η φωτογραφική του μηχανή είναι πολύ καλή ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ. Ωστόσο δεν συγκρίνεται με την ποιότητα που έχουν οι κανονικές φωτογραφικές μηχανές, τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους και βραδυνές λήψεις με ή χωρίς φλας.

Στο τέλος θα σου ζητήσω να ανταλλάξουμε συσκευές μπας και η δικιά σου ξεφεύγει του μέσου όρου στο θέμα μπαταρία!!!!!

Μετά από 4 μέρες, το κινητό με σχετικά βαριά χρήση (ασχολία αρκετές ώρες σε ovi, internet, ρυθμίσεις, μουσική, ωστόσο όχι ομιλία) το βραδάκι πεθαίνει πριν φτάσει η ώρα του ύπνου! Ακόμα έχω κάποιες μικρές ελπίδες βάσει όσων λες να στρώσει λίγο ακόμα η αυτονομία με τις μέρες, γεγονός που θα με χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Δεν μουρμουρίζω (καθώς παλαιότερα ήμουν κάτοχος Ε66 και όσοι το είχαν ξέρουν), και είμαι ευχαριστημένος από την αυτονομία του για τέτοια συσκευή, ωστόσο προέρχομαι από Ε52 όπου το έλιωνα με τον ίδιο τρόπο όταν το πρωτοπήρα αλλά αυτό εκεί: κρατούσε τουλάχιστον 2,5 μέρες με τέτοια χρήση!!!

Προς freddaras: Το ραδιόφωνο μου κόλλησε κι εμένα δύο φορές και αναγκάστηκα να κάνω restart οπότε κάποιο κόλλημα πρέπει να τρώει η εν λόγω εφαρμογή!

Edited by tomtom44

Επισης παιδια, εχει περασει κανεις pdf αρχεια στο τηλεφωνο? Τα παιζει κανονικα? Οπως οι συσκευες android ας πουμε? (με ενδιαφερει αρκετα αυτη η λειτουργια)

ειναι οσο αργο ειναι και το σατιο στα pdf στο λεω γιατι και εγω τα δουλευω πολυ.... καμια επαφη με τα android...... αν δεν βγει καποιο καλος viewer δεν δουλευεις pdf με τποτα... το ιδιο ισχυει και για τα βαρια αρχεια office..... :mad:

λοιπον οπως σας εχω πει πηρα το ν8 την παρακευη απο το καταστημα vodafone του νεου κοσμου 499 Ε made in finland & pr. code 59f047 cv greece dark grey με πληρες πακετα απο παρελκομενα και ελληνικα φυλαδια οδηγιων και ovistore. αμεσως μετα περασα γυριζοντας για το σπιτι μου περασα απο το νοκια στην κατεχακη οπου ακυρωσα την κρατηση και αγορασα θηκη και stylus (μην το παρετε μεγαλη μαπα). παρεπιπτωντος περαστε απο το νοκια στην κατεχακη εχει πολυ ωραια αξεσουαρ για το νεο σας ν8 κι εκει μου ειπαν οτι ισως δεν παρουν οσα κομματια ειχαν ζητησει. γενικα παντου παιζει το μαυρο το οποιο μην βασιζεστε στις εικονες που βλεπετε στον υπολογιστη δειτε το απο κοντα ειναι παρα πολυ ωραιο. εγω πορτοκαλι ηθελα αλλα δεν το βλεπω να ερχετε πριν τελειωσει το μνημονιο:lol:

ας κανω ενα review:

εξωτερικα βλεπεις μια πολυ ωραια συσκευη πολυ στιβαρη μεταλλικη και οχι πλαστικουρα γενικα με ακριβο φινιρισμα και αρκετα βαρια διοτι ειναι απο αλουμινιο. καθετε καλα στο χερι αν και ειναι αρκετα μεγαλη.

οταν το ανοιξα με εντυπωσιασε η οθονη με τα φοβερα χρωματα της αλλα και η αποκριση της η οποια ειναι ταχυτατη και ακριβης σε ολο της το φασμα.

το κινητο εχει παρα πολλες δυνατοτητες και θα το καταλαβετε μολις μπειτε στα διαφορα μενου και στις παραμετροποιημενες αρχικεςε οθονες. με μια βολτιτσα στο ηλεκτρονικο ovistore και βαζοντας μονο τις ελευθερες εφαρμογες μπορεις πραγματικα να κανεις πολλα κολπα.

η καμερα ειναι απλα εκπληκτικη αρκει να τη ρυθμισεις καλα. βγαζει πολυ ακριβεις και καθαρες φωτο τις οποιες μπορεις να "πειραξεις" με παρα πολλους τροπους. το βιντεο στην hd ειναι απλα τελειο,

ραδιοφωνο καταπληκτικο και μουσικη επισης με δυνατο καθαρο ηχειο.

οι χαρτες gps λοκαρουν σε χρονο μηδεν και μεσα σε σπιτι και η αποκριση τους στη διαδρομη ειναι απιστευτα γρηγορη.

σημαντικες ειναι οι δυνατοτηtες σε email sms mms. η εκθεση υλικου πολυ ωραια φτιαγμενη με εντυπωσιακο pinch to zoom πολυ αμεσης αποκρισης

wlan απλα ασυγκριτο συνδεετε αμεσως κι οταν λεμα αμεσως δεν το φανταζεστε.

το μονο ουσιαστικο προβλημα ειναι το σερφαρισμα με τον browser ο οποιος ειναι πολυ λιγος για τη συγκεκριμενη συσκευη

η μπατα ρια δειχνει που δυνατη αλλα ακομα το εχω φορτισει μολις 1 φορα οποτε δεν εχω καλη εικονα

επισης οπως ειπα δοκιμαστε συνδεση με hdmi σε τhλεοραση και παιξτε need for speed free hd. θεικο

ειμαι στη διαθεση σας για οποια απορια!!

παντως θα σας ξαναπω ψαξτε το θα το βρειτε χωρις live kai myview και αλλες τετοιες μπουρδες γιατι οι εταιριες δεν εχουν ριξει ακομα στην αγορα τις δικες τους συσκευες οι οποιες θα βγουν απο βδομαδα μαλλον. το κινητο αξιζει τα λεφτα του απολυτα

Παίδες καλημέραααααα!!!!

Μια ερώτηση !

Το πήρε κανείς σε μπλε ή πορτοκαλί απο κάποιο καταστημα απο ιντερνετ ???

Λογικά εννοειται πως δεν ειναι ελληνικό εφόσον προοριζόταν για άλλη αγορά...

Παρολ'αυτά γνωρίζει κανείς αν είναι made in finland ή made in china ?

Τους έστειλα μήνυμα κι ακόμα περιμένω . . .

Μόλις μου είπαν από το ΝΟΚΙΑ care της Αργυρούπολης πως τους ειδοποίησαν οτι η dark grey συσκευή θα τους έρθει στις 6 Δεκεμβρίου(!) και η ασημί στα τέλη Δεκεμβρίου(!):mad:. Ευτυχώς που υπάρχει και η διαφήμιση της ΝΟΚΙΑ στα σημερινά ΝΕΑ που λέει οτι το κινητό( προφανώς μόνο το dark grey) θα κυκλοφορήσει σε 2 ημέρες, δηλαδή μεθαύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου:D. Το οποίο σημαίνει οτι πρώτα θα κυκλοφορήσει στα μεγάλα μαγαζιά και μετά στα ΝΟΚΙΑ care.... Edited by john_daskal

με την ελληνικη νοκια δεν βγαζεις ακρη, εχουν εναν τυπο που τους ποσταρει στο facebook ο οποιος λεει οτι σημερα κυκλοφορει στα μαγαζια νοκια και η διαφημιση λεει τη τεταρτη. αντε γεια!! ψαξτε αλλου

Δηλαδη κλασεις ανωτερο σε αυτον τον τομεα απο το Ν900

Η διαχείριση ενέργειας δεν είναι απλά κλάσεις ανώτερη από του Ν900 αλλά έτη φωτός μπροστά. Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα αλλά μετά από έναν περίπου χρόνο χρήσης του Ν900, έχω δει τεράστια διαφορά με το Ν900. Το χρησιμοποιώ και οι μπάρες δεν πέφτουν. Έτσι απλά.

Μια-δυο ερωτήσεις στους ήδη κατόχους:

Στα Προφίλ, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την εκφώνηση ονόματος του καλούντος;

Έως τώρα, ΟΛΕΣ οι συσκευές ΝΟΚΙΑ που είχα, ήταν απόλυτα συμβατές με την κάρτα Cosmote 2in1 που έχω. Ελπίζω στο Symbian^3 να μην αλλάζει αυτό, είναι κανείς κάτοχος με τέτοια κάρτα;

Φυσικά και έχει εκφώνηση ονόματος καλούντος. Και ένα άλλο πλεονέκτημα του νέου λειτουργικού είναι ότι από την οθόνη αναμονή, κάνοντας κλικ στο όνομα του προφίλ, βγαίνει η μπάρα με τα διαθέσιμα προφίλ μεν αλλά και μία έξτρα επιλογή για επεξεργασία του τρέχοντος προφίλ. Άψογο. Πλέον με δύο κλικ επεξεργάζεσαι το προφίλ σου.

Μπορεί να δει κάρτες 2σε1 κανονικά.

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το handyweather που το έχει και καλά προσφορά λόγω γενεθλίων 5 ετών, στα 10 δολάρια (από 25 ή κάτι τέτοιο). Κατέβασα trial version και είναι εντυπωσιακό (ως συνήθως). Ωστόσο, όταν κάνω restart το ανάλογο widget χάνεται από την αρχική οθόνη το οποίο αν συνεχίσει να γίνεται και με την αγορασμένη έκδοση δεν αξίζει να δίνει και χρήματα από πάνω! Τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση για το εν λόγω bug.

Ενημέρωσέ μας τι σου απάντησαν γιατί και μένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Στο τέλος θα σου ζητήσω να ανταλλάξουμε συσκευές μπας και η δικιά σου ξεφεύγει του μέσου όρου στο θέμα μπαταρία!!!!!

Μετά από 4 μέρες, το κινητό με σχετικά βαριά χρήση (ασχολία αρκετές ώρες σε ovi, internet, ρυθμίσεις, μουσική, ωστόσο όχι ομιλία) το βραδάκι πεθαίνει πριν φτάσει η ώρα του ύπνου! Ακόμα έχω κάποιες μικρές ελπίδες βάσει όσων λες να στρώσει λίγο ακόμα η αυτονομία με τις μέρες, γεγονός που θα με χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Δεν μουρμουρίζω (καθώς παλαιότερα ήμουν κάτοχος Ε66 και όσοι το είχαν ξέρουν), και είμαι ευχαριστημένος από την αυτονομία του για τέτοια συσκευή, ωστόσο προέρχομαι από Ε52 όπου το έλιωνα με τον ίδιο τρόπο όταν το πρωτοπήρα αλλά αυτό εκεί: κρατούσε τουλάχιστον 2,5 μέρες με τέτοια χρήση!

Το φόρτισα Σάββατο βράδυ, χθες τράβηξα 30 φωτογραφίες και βίντεο με την συσκευή να γυρίζει χέρια και να αναπαράγει συνέχεια τα βίντεο για μισή ώρα, πλοήγηση μέσω wi-fi, αρκετές κλήσεις και 3-4 μηνύματα, και αρκετό πείραγμα με εφαρμογές, αποστολή και λήψη αρχείων κτλ. Και μέχρι στιγμής μου έχει πέσει 1 μπάρα. Αυτό δεν μου έχει τύχει σε καμία συσκευή μου. Μόνο το Ε90 θυμάμαι μου κρατούσε πολύ αλλά όταν το πίεζα, στην μέρα ήθελε φόρτιση. Το Ν8 είναι αποκάλυψη για μένα.

παιδια ψαχτητε σε καταστηματα κινητης,αυτοι τη βδομαδα οι πιο πολλοι θα παραλαβουν,μην περιμενετε στα nokia care γιατι μαλλον θα τους τα καθυστερησουν. Τσεκαρετε σε αλλα καταστηματα,εαν βρητε ,τσεκαρετε τα περι ελληνικοτητας της συσκευης , και τσιμπηστε το.

Ο ενσωματωμένος browser υποστηρίζει flash περιεχόμενο και γενικά λειτουργεί καλά αλλά στις μεγάλες ακι βαριές σελίδες κάνει πολύ ώρα να την ανοίξει και μέχρι να τις ανοίξει, δεν μπορείς να πλοηγείσαι.

Ο browser ανοιγει σελιδες τυπου live24.gr (που εχουν streaming dhladh) και τις παιζει κανονικα?

O opera ειναι λυση για γρηγορη πλοηγηση αφου δεν εχει flash και ο ενσωματωμένος browser δυσκολευεται στις βαριες σελιδες.

Δηλαδη κανουμε οτι και με τον skyfire που τον ειχαμε μονο για flash σελιδες.:D

Το πηρα και εγω σημερα στο κλασσικο χρωματακι απο την Vodofane στην παιανια.. Μια χαρα ειναι! Πολυ ομορφο θα ελεγα.. Η κατασκευη ειναι απλα τελεια.. θα επανελθω συντομα με περισσοτερες γαργαλιστικες λεπτομεριες :p

Η διαχείριση ενέργειας δεν είναι απλά κλάσεις ανώτερη από του Ν900 αλλά έτη φωτός μπροστά. Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα αλλά μετά από έναν περίπου χρόνο χρήσης του Ν900, έχω δει τεράστια διαφορά με το Ν900.

Θα ηταν ωραιο παντως καποια στιγμη να μας κανεις μια μικρη συγκριση των δυο σε βασικους τομεις (οθονη, ταχυτητα, ποιοτητα κλπ)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

λοιπον οπως σας εχω πει πηρα το ν8 την παρακευη απο το καταστημα vodafone του νεου κοσμου 499 Ε made in finland & pr. code 59f047 cv greece dark grey με πληρες πακετα απο παρελκομενα και ελληνικα φυλαδια οδηγιων και ovistore. αμεσως μετα περασα γυριζοντας για το σπιτι μου περασα απο το νοκια στην κατεχακη οπου ακυρωσα την κρατηση και αγορασα θηκη και stylus (μην το παρετε μεγαλη μαπα). παρεπιπτωντος περαστε απο το νοκια στην κατεχακη εχει πολυ ωραια αξεσουαρ για το νεο σας ν8 κι εκει μου ειπαν οτι ισως δεν παρουν οσα κομματια ειχαν ζητησει. γενικα παντου παιζει το μαυρο το οποιο μην βασιζεστε στις εικονες που βλεπετε στον υπολογιστη δειτε το απο κοντα ειναι παρα πολυ ωραιο. εγω πορτοκαλι ηθελα αλλα δεν το βλεπω να ερχετε πριν τελειωσει το μνημονιο:lol:

ας κανω ενα review:

εξωτερικα βλεπεις μια πολυ ωραια συσκευη πολυ στιβαρη μεταλλικη και οχι πλαστικουρα γενικα με ακριβο φινιρισμα και αρκετα βαρια διοτι ειναι απο αλουμινιο. καθετε καλα στο χερι αν και ειναι αρκετα μεγαλη.

οταν το ανοιξα με εντυπωσιασε η οθονη με τα φοβερα χρωματα της αλλα και η αποκριση της η οποια ειναι ταχυτατη και ακριβης σε ολο της το φασμα.

το κινητο εχει παρα πολλες δυνατοτητες και θα το καταλαβετε μολις μπειτε στα διαφορα μενου και στις παραμετροποιημενες αρχικεςε οθονες. με μια βολτιτσα στο ηλεκτρονικο ovistore και βαζοντας μονο τις ελευθερες εφαρμογες μπορεις πραγματικα να κανεις πολλα κολπα.

η καμερα ειναι απλα εκπληκτικη αρκει να τη ρυθμισεις καλα. βγαζει πολυ ακριβεις και καθαρες φωτο τις οποιες μπορεις να "πειραξεις" με παρα πολλους τροπους. το βιντεο στην hd ειναι απλα τελειο,

ραδιοφωνο καταπληκτικο και μουσικη επισης με δυνατο καθαρο ηχειο.

οι χαρτες gps λοκαρουν σε χρονο μηδεν και μεσα σε σπιτι και η αποκριση τους στη διαδρομη ειναι απιστευτα γρηγορη.

σημαντικες ειναι οι δυνατοτηtες σε email sms mms. η εκθεση υλικου πολυ ωραια φτιαγμενη με εντυπωσιακο pinch to zoom πολυ αμεσης αποκρισης

wlan απλα ασυγκριτο συνδεετε αμεσως κι οταν λεμα αμεσως δεν το φανταζεστε.

το μονο ουσιαστικο προβλημα ειναι το σερφαρισμα με τον browser ο οποιος ειναι πολυ λιγος για τη συγκεκριμενη συσκευη

η μπατα ρια δειχνει που δυνατη αλλα ακομα το εχω φορτισει μολις 1 φορα οποτε δεν εχω καλη εικονα

επισης οπως ειπα δοκιμαστε συνδεση με hdmi σε τhλεοραση και παιξτε need for speed free hd. θεικο

ειμαι στη διαθεση σας για οποια απορια!!

παντως θα σας ξαναπω ψαξτε το θα το βρειτε χωρις live kai myview και αλλες τετοιες μπουρδες γιατι οι εταιριες δεν εχουν ριξει ακομα στην αγορα τις δικες τους συσκευες οι οποιες θα βγουν απο βδομαδα μαλλον. το κινητο αξιζει τα λεφτα του απολυτα

δοκιμασε και το fm transmitter να δεις αν λειτουργει....

Παντως σε συριαλ εχει εξεληχθει αυτη η ιστορια με την διαθεσιμοτητα του ν8, τα χρωματα που θα ερθουν πρωτα, παραεισαγωγες κλπ. Κακο παρα καλο κανει ολο αυτο στην προωθηση της συσκευης και ειναι πολυ κριμα να πληττεται ετσι η εικονα της σε ατομα που σκεφτονται να την αγορασουν. Πραγματικα απορω με την ανοργανωσια της nokia η οποια φανταζομαι θα ισχυει μονο στην Ελλαδα. Προσωπικα εχω παραγειλει ηλεκτρονικα ο ασημι (ωραιο το μαυρο δε λεω αλλα ηθελα μια αλλαγη) και το το περιμενω λογικα απο βδομαδα. Αλλα με αυτα που ακουω δεν ειμαι και σιγουρος... Αντε να δουμε:wacko:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το φόρτισα Σάββατο βράδυ, χθες τράβηξα 30 φωτογραφίες και βίντεο με την συσκευή να γυρίζει χέρια και να αναπαράγει συνέχεια τα βίντεο για μισή ώρα, πλοήγηση μέσω wi-fi, αρκετές κλήσεις και 3-4 μηνύματα, και αρκετό πείραγμα με εφαρμογές, αποστολή και λήψη αρχείων κτλ. Και μέχρι στιγμής μου έχει πέσει 1 μπάρα. Αυτό δεν μου έχει τύχει σε καμία συσκευή μου. Μόνο το Ε90 θυμάμαι μου κρατούσε πολύ αλλά όταν το πίεζα, στην μέρα ήθελε φόρτιση. Το Ν8 είναι αποκάλυψη για μένα.

Βέβαια οι μπάρες που σου δείχνει το κινητό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλύτερο είναι να τσεκάρεις το υπόλοιπο της αυτονομίας μέσω της εφαρμογής που έχει στο ovi store, battery monitor, η οποία σου δείχνει ακριβές ποσοστό μπαταρίας και υπολοιπόμενους χρόνους ανάλογα τί χρήση του κάνεις (και ανταποκρίνεται αρκετά στην πραγματικότητα). Κι εξηγούμε: Μπορεί να λιώνω το κινητό αρκετές ώρες μέχρι να κατέβει μια μπάρα, ωστόσο, μετά, μέσα σε μια ώρα έχουν πέσει άλλες 2-3 μπαρες και μένω με 2. Αντίστοιχα στην εφαρμογή αυτή, ενώ έχει πέσει η μπαταρία κατά μία μόνο μπάρα, το πραγματικό ποσοστό μπορεί να έχει πέσει και στο 55%!!!

Για παράδειγμα σήμερα, το κινητό το είχα στη φόρτιση όλο το βράδυ και από το πρωί μέχρι τώρα, έχω κάνει χρήση 10 λεπτά youtube, 20 λεπτά ραδιόφωνο και τίποτα άλλο, με ενεργοποιημένη μόνιμα την εξοικονόμηση ενέργειας και το ποσοστό έχει φτάσει ήδη στο 81%!!!

Θα κάνω μετρήσεις για ακόμα 2 μέρες (που λήγει το DOA) γιατί αρχίζω να σκέφτομαι ότι μπορεί κάτι να μην πηγαίνει απολύτως καλά με τη μπαταρία μου...

Και κάτι άσχετο αλλά ευχάριστο: Επιτέλους στο μητρώο κλήσεων σου δείχνει αν σε κάλεσαν από κινητό, σταθερό κλπ!!!!! Τους πήρε 8 χρόνια αλλά το έφτιαξαν!

Edited by tomtom44

δοκιμασε και το fm transmitter να δεις αν λειτουργει....

μια χαρα δουλευει ο FM transmitter. το εχω δοκιμασει και στα 2 αυτοκινητα που εχω και παιζει πολυ καλα. απλα μην πας να τον βαλεις πανω σε σταθμο αλλα 0,10 παραδιπλα και θα παιξει τελεια

το product code του ειναι αυτο 059F047

οσοι πηραμε αυτες τις μερες εχουμε ολοι τον ιδιο product code

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by Itchrist86

Το Ν8 διατίθεται πλέον επίσημα από σήμερα 29/11...

Σύντομα η ελληνική αγορά θα είναι σε πλήρη διαθεσιμότητα με Ν8:

http://www.nokia.gr/NOKIA_GREECE_49/Campaigns/nokiacaresN8/index.html

http://www.nokia.gr/find-a-store

Ακολουθεί μια λίστα καταστημάτων κοντά σας.

Περιοχή αναζήτησης: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

--------------------------------------------------------------------------------

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 78

Πόλη: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ταχυδρομικός κώδικας: 56123

Τηλέφωνο : +302310729180

Φαξ: +302310729181

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacareampelokipoi-thes@ovi.com

--------------------------------------------------------------------------------

ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Διεύθυνση: ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 36

Πόλη: ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Ταχυδρομικός κώδικας: 54631

Τηλέφωνο : +302310251313

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacaredragoumi@ovi.com

ΕΥΟΣΜΟΣ

Διεύθυνση: ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 182

Πόλη: ΕΥΟΣΜΟΣ

Ταχυδρομικός κώδικας: 56224

Τηλέφωνο : +302310587806

Φαξ: +302310587806

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacareevosmos@ovi.com

ΝΕΑΠΟΛΗ

Διεύθυνση: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 58

Πόλη: ΝΕΑΠΟΛΗ

Ταχυδρομικός κώδικας: 56728

Τηλέφωνο : +302310672672

Φαξ: +302310672672

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacareneapoli@ovi.com

ΤΟΥΜΠΑ

Διεύθυνση: ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 133

Πόλη: ΤΟΥΜΠΑ

Ταχυδρομικός κώδικας: 54351

Τηλέφωνο : +302310950595

+302313036984

Φαξ: +302310950595

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacaretouba@ovi.com

ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Διεύθυνση: ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 5

Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ταχυδρομικός κώδικας: 54625

Τηλέφωνο : +302310557061

Φαξ: +302310555143

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nokiacarethes-salaminos@ovi.com

Edited by alcateluser

Το Ν8 διατίθεται πλέον επίσημα από σήμερα 29/11...

Σύντομα η ελληνική αγορά θα είναι σε πλήρη διαθεσιμότητα με Ν8:

http://www.nokia.gr/NOKIA_GREECE_49/Campaigns/nokiacaresN8/index.html

αυτο ειναι για τη διαφημιση ρε φιλε. απο τεταρτη θα υπαρχουν αν δεν αληθευουν οι φημες για νεα αργοπορια προς το τελος του μηνα

Επιτέλους στο μητρώο κλήσεων σου δείχνει αν σε κάλεσαν από κινητό, σταθερό κλπ!!!!! Τους πήρε 8 χρόνια αλλά το έφτιαξαν!

επιτέλους όπως το λες!

επιτέλους όπως το λες!

Σοβαρα?? Καλα αυτο το χα ξεχασει τελειως γιατι το ειχα συνηθησει τοσα χρονια! Πραγματι πολυ καλο ακομα θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει οταν το 6230i (s40) που ειχα παλια ειχε αυτη την δυνατοτητα ενω τα επομενα s60v3 δε την ειχανε. Ποσες φορες αντι για κινητο μπερδευομουνα και επερνα σταθερο...Αντε πανηγυριζουμε και για τα αυτονοητα πλεον:p

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...