Pharmex Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Εγώ που το θέλω σε πορτοκαλί (για αλλαγή από τα συνηθισμένα) να το περιμένω ή όχι; [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Εγώ που το θέλω σε πορτοκαλί (για αλλαγή από τα συνηθισμένα) να το περιμένω ή όχι; Next year;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Εγώ που το θέλω σε πορτοκαλί (για αλλαγή από τα συνηθισμένα) να το περιμένω ή όχι; δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ερθει τοπορτοκαλι στην ελλαδα. κι εγω μ αυτο τρελαθηκα στην αρχη. το μαυρο που πηρα παντως ειναι τελειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 τον browser kai to qwerty να μην ξεχασουν να μας δωσουν και οσο πιο συντομα γινεται... επισης τι ρυθμισεις πρεπει να επιλεξουμε για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα συνδεθει ποτε με το δικτυο? εγω δεν θελω δικτυο αλλα μονο με wifi οποτε ειναι σωστες αυτες? αλλα γη σε wlan :μονο γνωστα wlan χρ. δεδ. σε οικειο δικτυο: μονο wlan χρηση δεδ σε περιαγωγη :μονο wlan υπαρχει περιπτωση με αυτες να μου συνδεθει ποτε στης vodafone to νετ? Θα συνδεθεί αλλά για δευτερεύουσες λήψεις δεδομένων όπως ενημέρωση καιρού, εντοπισμού θέσης κτλ. Όλα αυτά κατεβάζουν ελάχιστα δεδομένα και δεν πρόκειται να χρεωθείς εκεί που δεν το περιμένεις. Να προσέχεις όμως γιατί σε μερικές εφαρμογές που εγκαθιστάς σου ζητάει πρόσβαση και εννοεί vodafone. Από κεκτημένη ταχύτητα πατάς ναι και κατεβάζει. Με λίγα λόγια, αν είσαι προσεκτικός, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Να κάνω μια ερωτησούλα στους κατόχους του N8; Μια και μιλάμε για, πρώτα από όλα, κινητό τηλέφωνο, η λήψη του τι λέει; Η ποιότητα κλήσης κτλ; Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Είναι ΑΨΟΓΟ τόσο στην λήψη όσο και στην ποιότητα συνομιλίας. Το νέο πρωτοποριακό τσιπάκι που φοράει φαίνεται πως αποδίδει τέλεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα συνδεθεί αλλά για δευτερεύουσες λήψεις δεδομένων όπως ενημέρωση καιρού, εντοπισμού θέσης κτλ. Όλα αυτά κατεβάζουν ελάχιστα δεδομένα και δεν πρόκειται να χρεωθείς εκεί που δεν το περιμένεις. Να προσέχεις όμως γιατί σε μερικές εφαρμογές που εγκαθιστάς σου ζητάει πρόσβαση και εννοεί vodafone. Από κεκτημένη ταχύτητα πατάς ναι και κατεβάζει. Με λίγα λόγια, αν είσαι προσεκτικός, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. γτ δλδ τα προγραμματα καιρου δεν μπορεις να τα εχεις με wifi? δλδ ο μονος τροπος να μην μπαινει καθολου ποιος ειναι?να φτιαξω ενα σημειο προσβασης με ψευτικα στοιχεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Για να μην μπαίνει καθόλου, ναι, παραποίησε το σημείο πρόσβασης. Αλλά όπως σου είπα, χρεώνεται ελάχιστα. Δες τις χρεώσεις της vodafone και υπολόγισε 1 περίπου MB πόσο θα σου κοστίσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Για να μην μπαίνει καθόλου, ναι, παραποίησε το σημείο πρόσβασης. Αλλά όπως σου είπα, χρεώνεται ελάχιστα. Δες τις χρεώσεις της vodafone και υπολόγισε 1 περίπου MB πόσο θα σου κοστίσει. ρε παιδια επειδη δεν παρακολουθησα σε τι μπορει να μπει με το οικειο δικτυο? εχω cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ευχαριστώ για την τάχιστη απόκριση, mirrorofsorrow. Με προβληματίζει λίγο το θέμα με τις ανακοινώσεις της Nokia περί symbian και το μέλλον αυτού, άλλα τελικά εντός των επόμενων 2 εβδομάδων θα το τσεπώσω. Ελπίζω να μου βγει το ίδιο, αν όχι καλύτερο, με τις προηγούμενες απροβλημάτιστες συσκευές. Είναι καιρός να επιστρέψω, σε μια εταιρεία που ανέκαθεν συμπαθούσα. Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ρε παιδια επειδη δεν παρακολουθησα σε τι μπορει να μπει με το οικειο δικτυο? εχω cosmote Δες το ποστ 3154. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Εγώ που το θέλω σε πορτοκαλί (για αλλαγή από τα συνηθισμένα) να το περιμένω ή όχι; Γεια το πορτοκαλι οπως ειπε και ο φιλος ο spyros ποιο πανω γεια Next year το βλεπω γεια αρχη και βλεπουμε..!!Ριξε και μια ματια στο http://www.skroutz.gr/s/273168/Nokia-N8.html εκει καποια μαγαζια δειχνουν να το εχουν η θα το φερουν μαζι και το μπλε δεν ξερω αν θα ειναι ελληνικο η οχι αλλα και δεν ρωτας δεν χανεις και τιποτα!!!;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ευχαριστώ για την τάχιστη απόκριση, mirrorofsorrow. Με προβληματίζει λίγο το θέμα με τις ανακοινώσεις της Nokia περί symbian και το μέλλον αυτού, άλλα τελικά εντός των επόμενων 2 εβδομάδων θα το τσεπώσω. Ελπίζω να μου βγει το ίδιο, αν όχι καλύτερο, με τις προηγούμενες απροβλημάτιστες συσκευές. Είναι καιρός να επιστρέψω, σε μια εταιρεία που ανέκαθεν συμπαθούσα. Το Symbian συνεχίζει να αναπτύσσεται κανονικά. Απλά την ανάπτυξή του την ανέλαβε πλέον εξολοκλήρου η Nokia, μετά και την αποχώρηση της Samsung και της SE. Οπότε το Symbian Foundation (ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συντόνιζε το project) δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης. Γεια το πορτοκαλι οπως ειπε και ο φιλος ο spyros ποιο πανω γεια Next year το βλεπω γεια αρχη και βλεπουμε..!!Ριξε και μια ματια στο http://www.skroutz.gr/s/273168/Nokia-N8.html εκει καποια μαγαζια δειχνουν να το εχουν η θα το φερουν μαζι και το μπλε δεν ξερω αν θα ειναι ελληνικο η οχι αλλα και δεν ρωτας δεν χανεις και τιποτα!!!;) Δεν είναι. Με απόλυτη σιγουριά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Γεια το πορτοκαλι οπως ειπε και ο φιλος ο spyros ποιο πανω γεια Next year το βλεπω γεια αρχη και βλεπουμε..!!Ριξε και μια ματια στο http://www.skroutz.gr/s/273168/Nokia-N8.html εκει καποια μαγαζια δειχνουν να το εχουν η θα το φερουν μαζι και το μπλε δεν ξερω αν θα ειναι ελληνικο η οχι αλλα και δεν ρωτας δεν χανεις και τιποτα!!!;) Δεν με ενδιαφέρει να είναι Ελληνικό και δε με νοιάζει να περιμένω. Βρήκα επίσης το μαύρο στο Expansys. Είναι το ίδιο με το Dark Grey που κυκλοφορεί εδώ, ή κανονικό μαύρο (το προτιμώ από το Dark Grey); [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δεν με ενδιαφέρει να είναι Ελληνικό και δε με νοιάζει να περιμένω. Βρήκα επίσης το μαύρο στο Expansys. Είναι το ίδιο με το Dark Grey που κυκλοφορεί εδώ, ή κανονικό μαύρο (το προτιμώ από το Dark Grey); δεν υπαρχει μαυρο.μην μπερδευεσαι.μονo dark grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δεν με ενδιαφέρει να είναι Ελληνικό και δε με νοιάζει να περιμένω. Βρήκα επίσης το μαύρο στο Expansys. Είναι το ίδιο με το Dark Grey που κυκλοφορεί εδώ, ή κανονικό μαύρο (το προτιμώ από το Dark Grey); Αν δεν σε νοιαζει να ειναι ελληνικο προχωρα τοτε μπορεις να το βρεις πιστευω προβλημα δεν θα εχεις!!!Απο το Expansys εγω δεν θα επαιρνα, το dark grey ενα ειναι το (μαυρο).Αντε με το καλο να μπεις και εσυ στο club του n8!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Αν δεν σε νοιαζει να ειναι ελληνικο προχωρα τοτε μπορεις να το βρεις πιστευω προβλημα δεν θα εχεις!!!Απο το Expansys εγω δεν θα επαιρνα, το dark grey ενα ειναι το (μαυρο).Αντε με το καλο να μπεις και εσυ στο club του n8!!!;);) Από Expansys έχω αγοράσει τουλάχιστον 50 φορές και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Εσύ γιατί το απορρίπτεις; [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Απο Πλαίσιο το έχει αγοράσει κάποιος παίδες;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Από Expansys έχω αγοράσει τουλάχιστον 50 φορές και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Εσύ γιατί το απορρίπτεις; Την τιμή την είδες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisxal Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδες, καλοριζικο στους νεους κατοχους, δυο ερωτησουλες ... 1) πως βλεπεται τη συσκευη στο σερφαρισμα γενικα? 2) ειχατε καποια δυσκολια σε συχρονισμο επαφων με outlook μεσω υπολογιστη? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.:) Καποιος να απαντησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Επισης παιδια, εχει περασει κανεις pdf αρχεια στο τηλεφωνο? Τα παιζει κανονικα? Οπως οι συσκευες android ας πουμε? (με ενδιαφερει αρκετα αυτη η λειτουργια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Επισης παιδια, εχει περασει κανεις pdf αρχεια στο τηλεφωνο? Τα παιζει κανονικα? Οπως οι συσκευες android ας πουμε? (με ενδιαφερει αρκετα αυτη η λειτουργια) Ναι ανοίγει κανονικά pdf αρχεία με την ενσωματωμένη εφαρμογή. Παιδες, καλοριζικο στους νεους κατοχους, δυο ερωτησουλες ... 1) πως βλεπεται τη συσκευη στο σερφαρισμα γενικα? 2) ειχατε καποια δυσκολια σε συχρονισμο επαφων με outlook μεσω υπολογιστη? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.:) Καταρχήν έχει τρομερό δέκτη gsm/3g και επίσης καταπληκτικό δέκτη wlan. Ο ενσωματωμένος browser υποστηρίζει flash περιεχόμενο και γενικά λειτουργεί καλά αλλά στις μεγάλες ακι βαριές σελίδες κάνει πολύ ώρα να την ανοίξει και μέχρι να τις ανοίξει, δεν μπορείς να πλοηγείσαι. Με τους δύο opera (mini & mobile) τα πράγματα είναι απείρως καλύτερα με την ταχύτητα να είναι απίστευτη (χωρίς flash περιεχόμενο βέβαια), την υποστήριξη πολλαπλών καρτελών και το kinetic scrolling να πηγαίνει σφαίρα. Το μόνο που θέλω είναι η δυνατότητα pinch to zoom. Δεν χρησιμοποιώ outlook και δεν μπορώ να σου απαντήσω στο δεύτερο ερώτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Απο θεμα μπαταριας πως παει ? Με βαρια χρηση. Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η αυτονομία του είναι κορυφαία. Με βαριά χρήση ακόμα, μου δίνει την εντύπωση ότι κάθε μέρα που περνάει η μπαταρία γίνεται ακόμα καλύτερη. Σ'αυτό τον τομέα η συσκευή διαπρέπει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Από Expansys έχω αγοράσει τουλάχιστον 50 φορές και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Εσύ γιατί το απορρίπτεις; Το έχε 594€ αλλά - Εγχειρίδιο (όχι στα ελληνικά) * Το καλώδιο HDMI δε συµπεριλαµβάνεται. άρα είναι παραεισαγωγής με άγνωστο το από που. Εγώ θα προτιμούσα το Ελληνικής εισαγωγής. Φάγαμε ποια τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts