abcdefg Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 η εκφραση εδω στο nokia land ειναι cooked firmware για οσους δεν ξερουν Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μιας και το αναφέρεις, ξέρει κανείς αν θα έχουμε αναγνώριση γραφής; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, ιδίως για εφαρμογές του τύπου Nokia Handwriting Calculator: http://betalabs.nokia.com/apps/handwriting-calculator Οι εφαρμογές που λες φυσικά και θα παίζουν, δεν θα υπάρχει διαφορά στο ελληνικό N8 από το κινέζικο. Και εννοείται ότι θα υπάρχει επιλογή για αναγνώριση γραφής. Όμως αν δεν μπορείς να τη δουλέψεις με το δάχτυλο (που δεν θα μπορείς, λόγω capacitive οθόνης) θα έχεις πάντα τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα συμβατό πενάκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Οι capacitive οθόνες έχουν μεν καλύτερη απόκριση στην αφή αλλά χειρότερη ακρίβεια σε σχέση με τις resistive. Οπότε μην περιμένετε θαύματα από τα capacitive πενάκια. Σίγουρα για γραφή θα είναι σχετικά καλύτερα από το δάχτυλο, αλλά και πάλι δε θα έχουν σε καμία περίπτωση την ακρίβεια που έχει συνηθίσει κάποιος με ένα stylus σε resistive οθόνη. Οπότε αν αγοράσετε τέτοιο πενάκι να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι κατάλληλο για λεπτοδουλειές γραφής ή ζωγραφικής. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε και από το σχήμα της μύτης του SU-36. Edited October 15, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εκανα και εγω την προκρατηση μου :D η κοπελα μου ειπε οτι το περιμενουν Νοεμβρη μεχρι τα μεσα Νοεμβριου θα ερθει αντε να δουμε Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Οι capacitive οθόνες έχουν μεν καλύτερη απόκριση στην αφή αλλά χειρότερη ακρίβεια σε σχέση με τις resistive. Οπότε μην περιμένετε θαύματα από τα capacitive πενάκια. Σίγουρα για γραφή θα είναι σχετικά καλύτερα από το δάχτυλο, αλλά και πάλι δε θα έχουν σε καμία περίπτωση την ακρίβεια που έχει συνηθίσει κάποιος με ένα stylus σε resistive οθόνη. Οπότε αν αγοράσετε τέτοιο πενάκι να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι κατάλληλο για λεπτοδουλειές γραφής ή ζωγραφικής. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε και από το σχήμα της μύτης του SU-36. Σίγουρα μικρότερη ακρίβεια από το πενάκι της resistive, αλλά σαφώς μεγαλύτερη από το δάχτυλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 υπάρχει κανείς που έκανε προπαραγγελία για γαλάζιο/πορτοκαλί; ή όλοι έχετε κάνει για τα χρώματα που θα έρθουν πρώτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σίγουρα μικρότερη ακρίβεια από το πενάκι της resistive, αλλά σαφώς μεγαλύτερη από το δάχτυλο. Δε θα το έλεγα,αν ξέρεις να χειρίζεσαι μια resistive δε κάνεις ποτέ λάθος επιλογή. Προσωπικά μου τη σπάει το double tap για να πιάσει επιλογές. Αλλιώς στην ακρίβεια η resistive είναι πολύ μπροστά (για να μη μιλήσω για νύχι). Προσωπικά,έχοντας χειριστεί Ν900 και Samsung Omnia HD νομίζω πως προτιμώ resistive(μη με πάρετε με τις πέτρες) λόγω χειρισμού με πενάκι και χειρισμού με οποιοδήποτε σημείο του δαχτύλου,είτε λέγεται νύχι είτε δέρμα. Σας το λέω,θα μας λείψουν οι resistive :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σας το λέω,θα μας λείψουν οι resistive :lol: Εμένα όχι, έχω resistive στο στέρεο του αυτοκινήτου. :lol: Πάντως όπως και να 'χει, είναι άλλη αίσθηση να πατάς και να πατάς μία οθόνη, άλλη να χρειάζεται απλά ένα χάδι. Και επιπλέον αν σου πάρει άλλος το κινητό στα χέρια του, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει νύχι επάνω, γιατί πολύ απλά δεν θα λειτουργεί. Εγώ προσωπικά να πω την αμαρτία μου, το πενάκι θα το έχω για τις περιπτώσεις που θέλει κάποιος να δει και να χρησιμοποιήσει το κινητό μου. Όχι ξένα δάχτυλα επάνω! :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 υπάρχει κανείς που έκανε προπαραγγελία για γαλάζιο/πορτοκαλί; ή όλοι έχετε κάνει για τα χρώματα που θα έρθουν πρώτα; Εγω φιλε μου θελω το μαυρακι αλλα οταν ρωτησα αν μπορω να κανω προκρατηση στο μαυρο μου ειπαν οτι χρωματα ερθουν , μονο το μαυρο μ αρεσει το ασημι καθολου Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Εγω φιλε μου θελω το μαυρακι αλλα οταν ρωτησα αν μπορω να κανω προκρατηση στο μαυρο μου ειπαν οτι χρωματα ερθουν , μονο το μαυρο μ αρεσει το ασημι καθολου Βέβαια γούστα είναι αυτά,αλλά το ασημί είναι πιο κοντά σε αυτό που λέμε "αλουμίνιο". Πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος για το χρώμα. Έχοντας περάσει από αρκετά μαύρα κινητά (6288,blackberry Bold) θα ψηφίσω ασημί χαλαρά (το αλουμίνιο του Ε66 βέβαια δεν υπάρχει,είναι ό,τι καλύτερο αλλά δε βγαίνει σε τέτοιο χρώμα...). Αν και η Wind μου είπε ότι αρχικά θα έχει μόνο το μαύρο. Μακάρι να έχει και το ασημί! :p Θα προτιμήσω ασημί... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 η εκφραση εδω στο nokia land ειναι cooked firmware για οσους δεν ξερουν Δεν ηθελα να χρησιμοποιησω τη φραση cooked firmware γιατι δεν ξερω αν ειναι... Αρχικα πιστευω οτι ειναι χακαρισμα τυπου HellΟx και οχι cooked firmware οπως εχω στο samsung. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 μηπως γνωριζει καποιος φιλος τι διαφορα θα υπαρχει αναμεσα στην οθονη του 5800 και του Ν8. Στο Ν8 δεν θα μπορεις να κανεις χρηση με νυχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brisingr Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Όχι, στο Ν8, όπως και σε κάθε κινητό με capacitive οθόνη, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς νύχι ή τα παραδοσιακά stylus στην οθόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα!Έστειλα φίλο μου που μένει στην Αγγλία(για την ακρίβεια Σκωτία)να ρωτήσει για το κινητό και του είπαν ότι το περιμένουν στίς 24 Οκτωβρίου.Τα δε σχετικά καταστήματα είναι γεμάτα από μεγάλες φωτογραφίες που διαφημίζουν την συσκευή,άντε να δούμε τί θα γίνει με την δική μας αγορά.......Ελπίζω τουλάχιστον ύστερα από το ντεμπούτο στην Βρετανική αγορά να ανοίξει ο δρόμος για τον εφοδιασμό των ηλεκτρονικών καταστημάτων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 egω πηγα προχθες στην Wind για να κανω φορητοτητα τον αριθμο απο την Κοσμοτε. Θα μπορεσω να παρω το Ν8 με 60euros τελικα κ μου ειπαν οτι τελη του μηνος θα με παρουν να παω να παρω τη συσκευη.Βρε λεω δυσκολα τελη του μηνος να χει ερθει,οχι μας ειπαν οτι θα ναι δω βρε αμαν ξε αμαν,τελη του μηνος θα το χουμε μου παν ψιλοδυσκολο το κοβω:O υπομονη,απλα ενα κινητο ειναι:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 N8 Vs iphone display Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Πανέμορφο και πολύ ευέλικτο το μενού του N8, ιδίως η υποστήριξη φακέλων στο μενού. Αυτό το ξέρουμε βέβαια, αλλά οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Πού να βάλεις και το SPB Shell, το οποίο παρεμπιπτόντως υποστηρίζει και φακέλους στις homescreens (όχι η έκδοση 3.7, αλλά η αναμενόμενη 5.0). :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 οσον αφορα τα χρωματα εγω θα το παρω με το all time classic γκρι-μαυρο χρωμα και παρηγγειλα κατι θηκουλες που εφαπτονται πο πισω με διαφορα χρωματα. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) οσον αφορα τα χρωματα εγω θα το παρω με το all time classic γκρι-μαυρο χρωμα και παρηγγειλα κατι θηκουλες που εφαπτονται πο πισω με διαφορα χρωματα. Αριστοτέλη,πάλι καλά που το ανέφερες. Είδες καμία άλλη θήκη εκτός από αυτές τις "ζελατίνες"; Πχ κάτι σε λάστιχο έχεις βρει; Γι'αυτό θέλω το ασημένιο,ταιριάζει με όλα... :p Πάνο,το SPB Shell είναι πολύ ωραίο... Αλλά καθαρά φιγούρα :p Προτιμώ το πιο πρακτικό μενού της ΝΟΚΙΑ και καμιά κονσόλα :lol: Edited October 16, 2010 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) οσον αφορα τα χρωματα εγω θα το παρω με το all time classic γκρι-μαυρο χρωμα και παρηγγειλα κατι θηκουλες που εφαπτονται πο πισω με διαφορα χρωματα. Αυτή εννοείς; Την έχουν ήδη στα Nokia Care αν δεν απατώμαι, κοντά στα 10-11 Ευρώ. Αριστοτέλη,πάλι καλά που το ανέφερες. Είδες καμία άλλη θήκη εκτός από αυτές τις "ζελατίνες"; Πχ κάτι σε λάστιχο έχεις βρει; Γι'αυτό θέλω το ασημένιο,ταιριάζει με όλα... :p Πάνo,το SPB Shell είναι πολύ ωραίο... Αλλά καθαρά φιγούρα :p Προτιμώ το πιο πρακτικό μενού της ΝΟΚΙΑ και καμιά κονσόλα :lol: Είναι τρελή μαγκιά το SPB Shell, ιδίως το 5.0, αφού επιτρέπει την ύπαρξη φακέλων με favorite apps σαν widgets, να δημιουργείς widgets από εικονίδια, κλπ. Θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη, όταν έρθει (ΚΑΙ σε Meego παρεμπιπτόντως...). Όσο αυτό που λες για θήκη σε λάστιχο, το έχω ποστάρει ήδη στα Αξεσουάρ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3344438#post3344438 Σε συνδυασμό με άλλη μία σε στυλ "πουγκί" (π.χ. αυτό) θα είναι ο τέλειος συνδυασμός. ;) Edited October 16, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το ξεκλείδωμα της οθόνης, γίνεται από τον πλαινό σύρτη. Υπάρχει και άλλος τρόπος? Εργοστασιακά, χωρίς την προσθήκη εξτρά προγραμμάτων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ναι, όπως ακριβώς και με τις τωρινές Series 60 5th ediotion συσκευές. Από το λειτουργικό δεν δίνεται άλλος τρόπος. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Επειδή στο προηγούμενο ρώσικο βίντεο, [ame=http://www.youtube.com/watch?v=szdQykZUh6M]YouTube - Nokia N8 против iphone 4 и Iphone 3GS (Дисплеи)[/ame] στο 0:54 και μετά, όταν ξεκλειδώνει τα 2 iPhone και μετά πατάει το πλήκτρο του μενού στο Ν8, και κάνει ένα πάτημα στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτω από την ένδειξη της ώρας. Έπειτα εμφανίζεται το επιπλέον κλείδωμα τύπου iPhone της εφαρμογής SlideUnlock. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Όχι, υπάρχουν δύο τρόποι να ξεκλειδώσει η οθόνη. Ο πρώτος είναι να χρησιμοποιήσεις τον πλαϊνό σύρτη, ο άλλος είναι να κάνεις ένα tap στην οθόνη. Εμφανίζεται το τρέχον screensaver και ένα σημάδι με κλειδί. Το πατάς και ξεκλειδώνει. Αυτό πρακτικά χρησιμεύει πολύ, καθώς μπορείς να γλιτώσεις το σύρτη από την πολλή χρήση. Και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εφαρμογή τύπου iPhone με το SlideToUnlock. Και φυσικά το κλείδωμα γίνεται με δύο τρόπους, ο ένας με τον πλαϊνό σύρτη ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το πλήκτρο power. ;) Edited October 16, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μάλιστα... Δεν το είχα προσέξει αυτό.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts