arish Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γινεται και κατευθειαν απο το κινητο. Δοκιμαστε αυτο: ID3Fixer Εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει αυτό το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γινεται και κατευθειαν απο το κινητο. Δοκιμαστε αυτο: ID3Fixer Ωραίος. Ευχαριστώ. Εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει αυτό το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος... Διάλεξα UTF8 και δούλεψε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή εφάμιλλη με το Split 2 pro για iOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά πείτε καμία καλή εφαρμογή που να κατεβάζει mp3 από βίντεο YouTube??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Tubemate έχει κατέβει από το play store φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Tubemate έχει κατέβει από το play store φυσικά Κατεβάζει τραγούδια αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κατεβάζει τραγούδια αυτό??? Τo Tubemate τα κατεβαζει σα βιντεο και απλα αλλαζει αυτοματα την καταληξη σε .mp3 για να τα βλεπει το κινητο σαν τραγουδια. Δοκιμασε καποιο απο αυτα: 1. OG YouTube Downloader 2. FREEdi YouTube Downloader 3. YouTube Downloader Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Tubemate έχει κατέβει από το play store φυσικά Τo Tubemate τα κατεβαζει σα βιντεο και απλα αλλαζει αυτοματα την καταληξη σε .mp3 για να τα βλεπει το κινητο σαν τραγουδια. Δοκιμασε καποιο απο αυτα: 1. OG YouTube Downloader 2. FREEdi YouTube Downloader 3. YouTube Downloader Τα περισσότερα YouTube downloaders δεν κατεβάζουν σε mp3, απλά κάνουν rename το αρχείο βίντεο με κατάληξη mp3. Το μόνο που κάνει πραγματικά mp3 είναι το 3. το οποίο κατεβάζει σε video και μετά κάνει extract το mp3, οπότε είναι και η καλύτερη λύση για όποιον θέλει mp3. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 dentex YouTube downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ενσωματωμένο στην εφαρμογή του YouTube, και mp3 κανονικού μεγέθους όχι 20mb κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τα περισσότερα YouTube downloaders δεν κατεβάζουν σε mp3, απλά κάνουν rename το αρχείο βίντεο με κατάληξη mp3. Το μόνο που κάνει πραγματικά mp3 είναι το 3. το οποίο κατεβάζει σε video και μετά κάνει extract το mp3, οπότε είναι και η καλύτερη λύση για όποιον θέλει mp3. Ειμαι 99,9% σιγουρος οτι και τα πρωτα δυο κατεβαζουν κανονικα mp3. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ειμαι 99,9% σιγουρος οτι και τα πρωτα δυο κατεβαζουν κανονικα mp3. Το og YouTube σίγουρα πάντως. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Το og YouTube σίγουρα πάντως. Ετσι θυμομουν κι εγω και μολις τα ξανατσεκαρα και τα δυο. Κατεβαζουν κανονικα mp3. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ειμαι 99,9% σιγουρος οτι και τα πρωτα δυο κατεβαζουν κανονικα mp3. Το og YouTube σίγουρα πάντως. Ετσι θυμομουν κι εγω και μολις τα ξανατσεκαρα και τα δυο. Κατεβαζουν κανονικα mp3. Σαν δεινόσαυρος είχα κολλήσει στο TubeMate και δεν είχα μπει καν στην διαδικασία να δω πόσο προσχωρήσαν οι άλλες εφαρμογές.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αγαπητή παρέα, θα ήθελα ένα καλό equalizer, αλλά όχι player, γιατί το μαμίσιο μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα δηλαδή ένα πρόγραμμα που όταν ξεκινάω τη μουσική να μπορέσω να ρυθμίσω τις συχνότητες αν κάτι δε μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ρίξε μια ματιά σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ρίξε μια ματιά σε αυτό Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως τα χαρακτηριστικά του είναι υπέρ-αρκετά. Δυστυχώς όμως ζητάει δικαιώματα root πρόσβασης, που εγώ δεν έχω, ούτε θα αποκτήσω σύντομα. Ξέρουμε καμιά εφαρμογή με παρόμοια χαρακτηριστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Χωρίς να έχεις δικαιώματα διαχειριστή πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάτι εκτός από player με ενσωματωμένο equaliser. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις το συντομότερο την διαδικασία του root στο τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Χωρίς να έχεις δικαιώματα διαχειριστή πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάτι εκτός από player με ενσωματωμένο equaliser. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις το συντομότερο την διαδικασία του root στο τηλέφωνο σου. Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει το service της HTC από το Φεβρουάριο 2 φορές, και μία ακόμη από βδομάδα, λόγω προβλημάτων hardware για τη συσκευή που έχω, δε θα το ρισκάρω. Δε θα ήθελα να μου βγάλει πρόβλημα ξανά η συσκευή, και να μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση λόγω unlocked bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παίδες όποιος θέλει ας δοκιμάσει την εφαρμογή a better camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam... Πολύ καλή εφαρμογή και free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παίδες όποιος θέλει ας δοκιμάσει την εφαρμογή a better camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam... Πολύ καλή εφαρμογή και free... Όντως ενδιαφέρουσα φαίνεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 καλησπερα. υπαρχει μηπως καποιος video player με δυνατοτητα επανασυγχρονισμου των υποτιτλων? Αντιστοιχος του smplayer (linux/windows) που με 2 πληκτρα (Y/G) μπορεις να επανασυγχρονισεις τους υποτιτλους ενω παιζει το βιντεο. O smplayer δεν υπαρχει δυστυχως για android. δοκιμασα mxplayer/bsplayer αλλα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα. ευχαριστω. Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 καλησπερα. υπαρχει μηπως καποιος video player με δυνατοτητα επανασυγχρονισμου των υποτιτλων? Αντιστοιχος του smplayer (linux/windows) που με 2 πληκτρα (Y/G) μπορεις να επανασυγχρονισεις τους υποτιτλους ενω παιζει το βιντεο. O smplayer δεν υπαρχει δυστυχως για android. δοκιμασα mxplayer/bsplayer αλλα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα. ευχαριστω. Ο MXPLayer την έχει αυτή την δυνατότητα. Menu (3 τελίτσες) > Subtitle > Panel Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ο MXPLayer την έχει αυτή την δυνατότητα. Menu (3 τελίτσες) > Subtitle > Panel Σ'ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό όσο ο smplayer που απλά πατάς το πλήκτρο την ώρα που μιλάει ο χαρακτήρας και αυτόματα συγχρονίζει όλους τους επόμενους υπότιτλους. Εδώ πρέπει να βάλεις συγκεκριμένο χρόνο καθυστέρησης. Αλλά από το τίποτα είναι καλύτερο. Υποθέτω δε γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο του smplayer (ίσως δεν υπάρχει κιόλας...) Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σ'ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό όσο ο smplayer που απλά πατάς το πλήκτρο την ώρα που μιλάει ο χαρακτήρας και αυτόματα συγχρονίζει όλους τους επόμενους υπότιτλους. Εδώ πρέπει να βάλεις συγκεκριμένο χρόνο καθυστέρησης. Αλλά από το τίποτα είναι καλύτερο. Υποθέτω δε γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο του smplayer (ίσως δεν υπάρχει κιόλας...) αυτο το κανει και στο desktop o smplayer? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 αυτο το κανει και στο desktop o smplayer? Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του. Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα. Μακαρι να υπηρχε κ για android... λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/ Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts