Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γινεται και κατευθειαν απο το κινητο.

Δοκιμαστε αυτο:

ID3Fixer

Εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει αυτό το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος...

Γινεται και κατευθειαν απο το κινητο.

Δοκιμαστε αυτο:

ID3Fixer

Ωραίος.

Ευχαριστώ.

Εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει αυτό το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος...

Διάλεξα UTF8 και δούλεψε.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Κατεβάζει τραγούδια αυτό???

Τo Tubemate τα κατεβαζει σα βιντεο και απλα αλλαζει αυτοματα την καταληξη σε .mp3 για να τα βλεπει το κινητο σαν τραγουδια.

Δοκιμασε καποιο απο αυτα:

1. OG YouTube Downloader

2. FREEdi YouTube Downloader

3. YouTube Downloader

•••

Tubemate

έχει κατέβει από το play store φυσικά

Τo Tubemate τα κατεβαζει σα βιντεο και απλα αλλαζει αυτοματα την καταληξη σε .mp3 για να τα βλεπει το κινητο σαν τραγουδια.

Δοκιμασε καποιο απο αυτα:

1. OG YouTube Downloader

2. FREEdi YouTube Downloader

3. YouTube Downloader

Τα περισσότερα YouTube downloaders δεν κατεβάζουν σε mp3, απλά κάνουν rename το αρχείο βίντεο με κατάληξη mp3.

Το μόνο που κάνει πραγματικά mp3 είναι το 3. το οποίο κατεβάζει σε video και μετά κάνει extract το mp3, οπότε είναι και η καλύτερη λύση για όποιον θέλει mp3.

dentex YouTube downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ενσωματωμένο στην εφαρμογή του YouTube, και mp3 κανονικού μεγέθους όχι 20mb κλπ

Τα περισσότερα YouTube downloaders δεν κατεβάζουν σε mp3, απλά κάνουν rename το αρχείο βίντεο με κατάληξη mp3.

Το μόνο που κάνει πραγματικά mp3 είναι το 3. το οποίο κατεβάζει σε video και μετά κάνει extract το mp3, οπότε είναι και η καλύτερη λύση για όποιον θέλει mp3.

Ειμαι 99,9% σιγουρος οτι και τα πρωτα δυο κατεβαζουν κανονικα mp3.

•••

Το og YouTube σίγουρα πάντως.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το og YouTube σίγουρα πάντως.

Ετσι θυμομουν κι εγω και μολις τα ξανατσεκαρα και τα δυο. Κατεβαζουν κανονικα mp3.

Σαν δεινόσαυρος είχα κολλήσει στο TubeMate και δεν είχα μπει καν στην διαδικασία να δω πόσο προσχωρήσαν οι άλλες εφαρμογές.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Αγαπητή παρέα, θα ήθελα ένα καλό equalizer, αλλά όχι player, γιατί το μαμίσιο μου αρέσει πολύ.

Θα ήθελα δηλαδή ένα πρόγραμμα που όταν ξεκινάω τη μουσική να μπορέσω να ρυθμίσω τις συχνότητες αν κάτι δε μου αρέσει.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως τα χαρακτηριστικά του είναι υπέρ-αρκετά.

Δυστυχώς όμως ζητάει δικαιώματα root πρόσβασης, που εγώ δεν έχω, ούτε θα αποκτήσω σύντομα.

Ξέρουμε καμιά εφαρμογή με παρόμοια χαρακτηριστικά;

Χωρίς να έχεις δικαιώματα διαχειριστή πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάτι εκτός από player με ενσωματωμένο equaliser. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις το συντομότερο την διαδικασία του root στο τηλέφωνο σου.

Χωρίς να έχεις δικαιώματα διαχειριστή πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάτι εκτός από player με ενσωματωμένο equaliser. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις το συντομότερο την διαδικασία του root στο τηλέφωνο σου.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει το service της HTC από το Φεβρουάριο 2 φορές, και μία ακόμη από βδομάδα,

λόγω προβλημάτων hardware για τη συσκευή που έχω, δε θα το ρισκάρω.

Δε θα ήθελα να μου βγάλει πρόβλημα ξανά η συσκευή, και να μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση λόγω unlocked bootloader.

Παίδες όποιος θέλει ας δοκιμάσει την εφαρμογή a better camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam... Πολύ καλή εφαρμογή και free...

Παίδες όποιος θέλει ας δοκιμάσει την εφαρμογή a better camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam... Πολύ καλή εφαρμογή και free...

Όντως ενδιαφέρουσα φαίνεται.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

καλησπερα. υπαρχει μηπως καποιος video player με δυνατοτητα επανασυγχρονισμου των υποτιτλων? Αντιστοιχος του smplayer (linux/windows) που με 2 πληκτρα (Y/G) μπορεις να επανασυγχρονισεις τους υποτιτλους ενω παιζει το βιντεο. O smplayer δεν υπαρχει δυστυχως για android.

δοκιμασα mxplayer/bsplayer αλλα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

καλησπερα. υπαρχει μηπως καποιος video player με δυνατοτητα επανασυγχρονισμου των υποτιτλων? Αντιστοιχος του smplayer (linux/windows) που με 2 πληκτρα (Y/G) μπορεις να επανασυγχρονισεις τους υποτιτλους ενω παιζει το βιντεο. O smplayer δεν υπαρχει δυστυχως για android.

δοκιμασα mxplayer/bsplayer αλλα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

ευχαριστω.

Ο MXPLayer την έχει αυτή την δυνατότητα. Menu (3 τελίτσες) > Subtitle > Panel

Ο MXPLayer την έχει αυτή την δυνατότητα. Menu (3 τελίτσες) > Subtitle > Panel

Σ'ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό όσο ο smplayer που απλά πατάς το πλήκτρο την ώρα που μιλάει ο χαρακτήρας και αυτόματα συγχρονίζει όλους τους επόμενους υπότιτλους. Εδώ πρέπει να βάλεις συγκεκριμένο χρόνο καθυστέρησης. Αλλά από το τίποτα είναι καλύτερο.

Υποθέτω δε γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο του smplayer (ίσως δεν υπάρχει κιόλας...)

Σ'ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό όσο ο smplayer που απλά πατάς το πλήκτρο την ώρα που μιλάει ο χαρακτήρας και αυτόματα συγχρονίζει όλους τους επόμενους υπότιτλους. Εδώ πρέπει να βάλεις συγκεκριμένο χρόνο καθυστέρησης. Αλλά από το τίποτα είναι καλύτερο.

Υποθέτω δε γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο του smplayer (ίσως δεν υπάρχει κιόλας...)

αυτο το κανει και στο desktop o smplayer?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

αυτο το κανει και στο desktop o smplayer?

Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του.

Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα.

Μακαρι να υπηρχε κ για android...

λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update