PAPAKITOU Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Εγω εδω και καιρο χρησιμοποιώ την camera360, σήμερα εβαλα την cameramx για δοκιμη Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπέρα παιδια, έχω τον poweramp τον οποίο γουστάρω και χρησιμοποιω όπως επίσης χρησιμοποιώ τον es explorer. Έχω λοιπόν 30 περίπου γιγα μουσικής και θελω από τον file manager να πατάω παρατεταμενα το τραγουδι και να το κάνω add σε λίστα αναπαραγωγης που ναι μεν ο es explorer το κάνει αλλά το βάζει σε δικό του player. Δεν έχω βρει πως μπορώ να ορίσω να ανοίγει ο poweramp και να μπαίνει στη λίστα του, ή δεν ξέρω αν μποΡω να το κανΩ στον es. Ξέρει λοιπόν κάποιος αν μπορω ή ξέρει κάποιον άλλο file manager που να μπορώ να το κάνω? Μόνο poweramp θέλω... Edit: διαβάζοντας προηγούμενες σελίδες βλέπω ότι υπάρχουν παιδιά που το ψάχνουν οπότε θα ρωτήσω μπας και ξέρει κανεις κάνα απ που να εκμεταλλεύεται το volume rocker για next και previous song παρατεταμένη πίεση αντίστοιχα του + και -... Εχω την εντυπωση πως στο Poweramp οταν ειναι κλειστη η οθονη κ πατησεις παρατεταμενα τα πληκτρα εντασης αλλαζεις τραγουδι χωρις αλλη εφαρμογη. Για τσεκαρε το γιατι κ εμενα με ενδιαφερει! Εκτος αν εχεις βρει εφαρμογη που το κανει χωρις να ειναι κλειστη η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 για καμερα πολυ καλο που εβαλα αυτες τις μερες φαινεται το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.camerajbplus ειναι πολυ γρηγορο και λεω να μεινω με αυτο γιατι η στοκ μεχρι να ανοιξει αλλαξε ο χρονος :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εχω την εντυπωση πως στο Poweramp οταν ειναι κλειστη η οθονη κ πατησεις παρατεταμενα τα πληκτρα εντασης αλλαζεις τραγουδι χωρις αλλη εφαρμογη. Για τσεκαρε το γιατι κ εμενα με ενδιαφερει! Εκτος αν εχεις βρει εφαρμογη που το κανει χωρις να ειναι κλειστη η οθονη Δεν το κάνει και απ'ότι έχω κοιτάξει πρόχειρα στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάποια επιλογή σχετική... Κατέβασα και κάτι υποσχόμενα apps αλλά δεν έβγαλα άκρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπω φωτογραφιες που να διατηρει τις φωτο σε φακελους οπως ειναι δηλ να μπαινεις σε καθε φακελο και να βλεπεις μονο οσες ειναι στον φακελο αυτο. οποια προγραμματα εχω βαλει δειχνουν μαζι ολους τους φακελους και τους υποφακελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Quickpic. Διαλέγεις οτι θελεις, κάνεις και hide οτι θες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καμια καλη εφαρμογη (paid or free) για να αντικαταστησω την μανησια της φωτογραφικης σε Νοτελι 2 ? Κατα προτιμηση να εχει αρκετα φιλτρα για on the fly εφαρμογη τους. thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδια να πω κι εγω την αποψη μου, για φωτογραφιες θεωρω πως οτι καλυτερο υπαρχει (κυριως γιατι ειναι πιο γρηγορο κι απο τη σκια του :P ) ειναι ο QuickPic. Και εκτος απο την τρομερη ταχυτητα του ειναι πολυ απλος, ευκολος και δινει και τη δυνατοτητα οργανωσης προβολης. Και για μουσικη με εχει βολεψει πολυ ο mortplayer. Πολυ απλος, με αρκετες επιλογες, ωραια οργανωση και πανεμορφα widgets. Πιστευω αξιζει να τον δοκιμασετε QuickPic οτι καλυτερο εχω δει πολυ γρηγορο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καμια καλη εφαρμογη (paid or free) για να αντικαταστησω την μανησια της φωτογραφικης σε Νοτελι 2 ? Κατα προτιμηση να εχει αρκετα φιλτρα για on the fly εφαρμογη τους. thanks in advance. Ίσως να σου κάνει το Powercam HD της Wondershare. Είναι πολύ καλή εφαρμογή και free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δεν το κάνει και απ'ότι έχω κοιτάξει πρόχειρα στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάποια επιλογή σχετική... Κατέβασα και κάτι υποσχόμενα apps αλλά δεν έβγαλα άκρη... επισης μπορεις να βαλεις να προχωρας τραγουδι με τα πληκτρα με την εφαρμογη eXperience pro που εχει κ αλλα χρησιμα να κανεις. για δες το. να ρωτησω, αγορασα κανονικα το poweramp αλλα στο νοτε 2 δεν δειχνει τα controls στη lockscreen. ειναι καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 να ρωτησω, αγορασα κανονικα το poweramp αλλα στο νοτε 2 δεν δειχνει τα controls στη lockscreen. ειναι καποια ρυθμιση? Πας settings, lock screen και τικαρεις το enable lock screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 TrackID ή Shazam για αναγνωριση τραγουδιων? Και στα 2 βλέπω καλες κριτικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 TrackID ή Shazam για αναγνωριση τραγουδιων? Και στα 2 βλέπω καλες κριτικες Shazam και Soundhound και δεν θα υπάρχει τραγούδι που δεν θα μπορείς να μην βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Shazam και Soundhound και δεν θα υπάρχει τραγούδι που δεν θα μπορείς να μην βρεις... Μην το λες.... Και με τα 2 μαζί και υπάρχουν πολλά τραγούδια που δεν βρίσκω! δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το είδος της μουσικής (στον Republic 100,3) ή αν είναι ρεμίξ/διασκευές (αφού δεν ξέρω τα τραγούδια δεν μπορώ να το ξέρω αυτό) και γιαυτό δεν τα βρίσκει. Το έχω πάθει βέβαια και σε χαλαρό μπαράκι με νορμάλ τραγούδια που δεν έχει πολύ φασαρία ενώ σε μέρη με χειρότερες συνθήκες το shazam έβρισκε κανονικά!! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ποιον music player θα προτεινατε που να μοιαζει με το ipod του ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Έβαλα rom που δεν έχει ραδιόφωνο. Ποιο θα προτείνατε χωρίς χρήση ίντερνετ ; Σαν το stock Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 spirit fm θα το βρεις στους xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 spirit fm θα το βρεις στους xda Μάλλον δεν είπα το πιο σημαντικό.... Εβάλα kyanogemod rom. Να υποθέσω δεν θα έχω ραδιόφωνο ; Δεν λειτουργεί το spirit.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κυκλοφορησε και η Focal της cyanogenmod ως ανεξαρτητη εφαρμογη μετα τη διαφωνια του developer με την ομαδα: https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.xplod.focal Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μάλλον δεν είπα το πιο σημαντικό.... Εβάλα kyanogemod rom. Να υποθέσω δεν θα έχω ραδιόφωνο ; Δεν λειτουργεί το spirit.... η συσκευη σου προφανως εχει ραδιοφωνο με τη μαμα ρομ, απλα με την cm δεν εχεις τωρα. ε; αν ναι, θα βαλεις αυτό: [APP] Spirit FM και κατα 99% θα λειτουργησει το ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 η συσκευη σου προφανως εχει ραδιοφωνο με τη μαμα ρομ, απλα με την cm δεν εχεις τωρα. ε; αν ναι, θα βαλεις αυτό: [APP] Spirit FM και κατα 99% θα λειτουργησει το ραδιοφωνο. Ακριβώς όπως τα λες.... Δοκίμασα το spirit αλλά δεν... Εκτός και αν δε κατέβασα το σωστό.... Έχεις το λινκ; Γίνεται χαμός εκεί στο xda. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για δοκιμασε αυτο που ειναι απ τις 18 σεπτεμβρη http://d-h.st/H4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για δοκιμασε αυτο που ειναι απ τις 18 σεπτεμβρη http://d-h.st/H4x Σε ευχαριστώ αλλά αυτό είχα βάλει και χθες αλλά δεν... Εννοώ ότι αν απλά το ανοίξω δεν παίζει. Εκτός και αν πρέπει να ρυθμίσω κάτι και δεν το ξέρω... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 αν θυμαμαι καλα πρεπει να ρυθμισεις το region. να βαλεις greece(?) ψαξε λιγο στις ρυθμισεις του επισης δοκιμασε και καποια προηγουμενη version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών και θα ήθελα τα φώτα σας. Δε με νοιάζει η μετέπειτα επεξεργασία παρά μόνο η βέλτιστη ποιότητα λήψης. Δεν ξέρω αν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά έχω το Asus Padfone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts