Romanos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 JetAudio από μένα, με την πλάτη της Cowon. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νομιζω οτι ο poweramp είναι ο κορυφαίος σε ήχο και με διαφορά απο τον δεύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Kαλημερα,και γω μετα απο δοκιμες κατεληξα στον Jet...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γνωριζει καποιος φιλος εφαρμογη επεξεργασιας φωτο, που να εχει την δυνατοτητα αφαιρεσης ενος αντικειμενου απο μια φωτο? Ειχα την εντυπωση οτι το handy photo την εκανε αλλα δεν μπορω να το βρω! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γνωριζει καποιος φιλος εφαρμογη επεξεργασιας φωτο, που να εχει την δυνατοτητα αφαιρεσης ενος αντικειμενου απο μια φωτο? Ειχα την εντυπωση οτι το handy photo την εκανε αλλα δεν μπορω να το βρω! Αν εννοείς σαν εφαρμογή δεν μπορείς να την βρεις είναι εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.handyphoto Αν εννοείς σαν δυνατότητα αφαίρεσης αντικειμένου δεν μπορείς να το βρεις, δες στο video που έχει στην εφαρμογή (advanced image retouching). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αν εννοείς σαν εφαρμογή δεν μπορείς να την βρεις είναι εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.handyphoto Αν εννοείς σαν δυνατότητα αφαίρεσης αντικειμένου δεν μπορείς να το βρεις, δες στο video που έχει στην εφαρμογή (advanced image retouching). Ησουν πληρης και σε ευχαριστω! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλημέρα, ψάχνω κάποιον media pleyer που να κάνει ταυτόχρονα δύο πράγματα: 1 Να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους όπως πχ mx player και 2 Να υποστηρίζει μεταφορά εικόνας σε εξωτερική συσκευή μέσω προτύπου dlna όπως πχ ο player της samsung. Έχει κάποιος κάτι υπόψη του? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tipas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το MIUI Music μου λέει απλά ότι δεν έγινε εγκατάσταση της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ποιος νομίζεται οτι είναι ο καλύτερος player μουσικής στο android και γιατί; (Poweramp,Rocket,Neutron) k.a JetAudio από μένα, με την πλάτη της Cowon. Νομιζω οτι ο poweramp είναι ο κορυφαίος σε ήχο και με διαφορά απο τον δεύτερο. Kαλημερα,και γω μετα απο δοκιμες κατεληξα στον Jet...:) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Επανέρχομαι στο θέμα. Μετά από αρκετές δοκιμές σε πολλά είδη μουσικής, μακράν JetAudio για μένα. Απίστευτη παραμετροποίηση με πολλές επιλογές, φέρνεις τον ήχο ακριβώς εκεί που θες. Και ο Player Pro πολύ κοντά ηχητικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά! Κατεβασα το apk της Htc που αφορα το αλμπουμ των φωτογραφιων.Πως μπορω να εχω αυτο εξ'ορισμου αντι της εργοστασιακης εφαρμογης ''αλμπουμ'';Γίνεται;Γιατι οσο και να προσπαθησα -μεχρι και διακοπη στην εφαρμογη εκανα-οταν τραβαω φωτο και θελω να την δω μεσα απο την εφαρμογη της καμερας,με παει κατευθειαν στην εργοστασιακη....Εχω lg g2.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά! Κατεβασα το apk της Htc που αφορα το αλμπουμ των φωτογραφιων.Πως μπορω να εχω αυτο εξ'ορισμου αντι της εργοστασιακης εφαρμογης ''αλμπουμ'';Γίνεται;Γιατι οσο και να προσπαθησα -μεχρι και διακοπη στην εφαρμογη εκανα-οταν τραβαω φωτο και θελω να την δω μεσα απο την εφαρμογη της καμερας,με παει κατευθειαν στην εργοστασιακη....Εχω lg g2.. Ευχαριστω Καλημέρα, δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί απαιτεί τροποποίηση της εφαρμογής της κάμερας ώστε να σε παραπέμπει σε αυτή που θέλεις εσύ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία Θέλω μια βοήθεια για να επιλέξω ένα εκ των 2 εφαρμογών... Το Photo Editor by Aviary ή το Photo Editor Pro ??? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 το καλύτερο player για αναπαραγωγή ταινιών? ψάχνω όσο το δυνατόν ποιο καλογραμμένο player χωρίς προβλήματα όσο γίνεται. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 το καλύτερο player για αναπαραγωγή ταινιών? ψάχνω όσο το δυνατόν ποιο καλογραμμένο player χωρίς προβλήματα όσο γίνεται. Για μένα μακράν καλύτερος ο MX Player Pro: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.pro&hl=el Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 το καλύτερο player για αναπαραγωγή ταινιών? ψάχνω όσο το δυνατόν ποιο καλογραμμένο player χωρίς προβλήματα όσο γίνεται. Mx player PRO και VLC Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Για μένα μακράν καλύτερος ο MX Player Pro: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.pro&hl=el Εγώ χρησιμοποιώ τον απλό mx player. Τι παραπάνω δίνει ο pro; Δεν βρήκα κάτι στην περιγραφή στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ τον απλό mx player. Τι παραπάνω δίνει ο pro; Δεν βρήκα κάτι στην περιγραφή στο play store. Δεν έχει διαφημίσεις (AD-FREE), όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια. Υ.Γ. Να βάλετε και τον Extra αποκωδικοποιητή για να έχετε ξανά dts και ac3 ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ τον απλό mx player. Τι παραπάνω δίνει ο pro; Δεν βρήκα κάτι στην περιγραφή στο play store. Το αναφέρει στην περιγραφή: "Περιγραφή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ MX PLAYER ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ." Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δεν έχει διαφημίσεις (AD-FREE), όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια. Υ.Γ. Να βάλετε και τον Extra αποκωδικοποιητή για να έχετε ξανά dts και ac3 ήχο. Έχω adaway και δεν βλέπω τις διαφημίσεις ούτως ή άλλως, αλλά και πάλι θεωρώ τα 4,60€ πολλά για να είναι μόνο ad free. Υπάρχει στο play store αυτός ο αποκωδικοποιητής; Εγώ έβαλα έναν από το XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μπορείτε να δώσετε link για τον Extra αποκωδικοποιητή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Έχω adaway και δεν βλέπω τις διαφημίσεις ούτως ή άλλως, αλλά και πάλι θεωρώ τα 4,60€ πολλά για να είναι μόνο ad free. Υπάρχει στο play store αυτός ο αποκωδικοποιητής; Εγώ έβαλα έναν από το XDA. Δεν θα το βρεις στο playstore.... ( λογο πνευματικών δικαιωμάτων ...για αυτό και τα αφαίρεσαν από το πρόγραμμα!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μπορείτε να δώσετε link για τον Extra αποκωδικοποιητή; http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημερα Εκανα εγκατασταση το Photo editor by aviary και εχω μεχρι τις 2/2 ολα τα extras δωρεαν... Τα κατεβαζω και μου γραφει installing και μετα restore.... Δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω.... Στα αρχεια των downloads τα βρισκω ως συμπιεσμενα... Καποια λυση σας παρακαλω;;;; Lenovo A806 εχω... (Χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια σε εσας και την οικογενεια σας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Kαλύτερες εφαρμογές για φωτογραφική και επεξεργασίας φωτογραφιών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Kαλύτερες εφαρμογές για φωτογραφική και επεξεργασίας φωτογραφιών? Από εμένα αυτές... Camera FV-5 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro Cinema FV-5 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro Handy Photo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.handyphoto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts