Guest24 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δες εάν μέσα στο φάκελο που βρίσκονται τα αρχεία, υπάρχει αρχείο ή φάκελος με το όνομα ".nomedia". Αν ναι, διέγραψέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Music Player με υποστήριξη mp4 audio υπάρχει; Είμαι σε Rom με JB και μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος αυτός. Μέχρι στιγμές μόνο ο poweramp τα αναγνώρισε αλλά μου κάνει αλλά προβλήματα Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Κωστα εγω χρησιμοποιω το mp3 search & download και οτι του εχω ζητησει μεχρι τωρα το βρισκει :) Εχω δοκιμασει και το simple mp3 αλλα μου παρουσιαζε προβληματα αφου αναβοσβηνε η οθονη συνεχεια και το σουταρα :rolleyes: Για κατέβασμα τραγουδιών το music junk από Google δεν υπάρχει στο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή DJ εφάμιλλη της https://itunes.apple.com/us/app/djay-for-iphone/id424492403?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 στο iOS? Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Είναι απορίας αξιο που δεν υπαρχει ενας video player που να είναι πλήρης σε ολους του τομείς… Εχω βγαλει και βάλει τις τελευταιες μερες δεν ξερω και εγω πόσους και ακομα δεν εχω καταλήξει.. Οι απαιτήσεις ειναι οι εξής… Δυνατοτητα streaming από το pc σε υλικό hd-mkv ( 720 για σειρες αλλα γιατι όχι και σε 1080) Δυνατοτητα αναπαραγωγής ηχου εκτος από ac3 και dts . Δυνατότητα αναπαραγωγης υποτίτλων μεσω hdmi ( ξεχασα να αναφέρω πως το κινητο είναι το S3 και συνδέεται στη tv με ανταπτορα MHL/HDMI ) Ως τωρα εχω δοκιμάσει bs ( καλος αλλα δεν περναει του υπότιτλους από την hdmi ενώ είναι δύσκολος σε υλικο 1080) Dice δεν δουλεύει τιποτα σωστα δεν κανει για streaming ΜΧ player δεν κανει για streaming πολλα κολλήματα Αυτος που μεχρι τωρα είναι πιο καλος και πιο κοντα στις προαναφερόμενες απαιτήσεις είναι o player του Qloud Server… ( και είναι εντυπωσιακό γιατι δεν είναι σκετος player) Τα streamαρει όλα ακομα και 1080, περνάει τους υπότιτλους μεσω hdmi παιζει όλα τα φορματ ηχου, αλλα εχει θεμα με το aspect ratio αφου για καποιο λογο το αλλαζει στην τηλεόραση και εκεί που στο κινητό το καδρο είναι 16:9 στην τηλεόραση εμφανίζεται σε 4:3 … Συνεπώς εχω ολιγον απηυδήσει που δεν εχω καταλήξει σε κατι ολοκληρωμένο… Οποιος εχει να προτείνει καποιον αλλον που μπορει να αντεπεξέλθει ειμαι ολος αυτια και ματια… Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Είναι απορίας αξιο που δεν υπαρχει ενας video player που να είναι πλήρης σε ολους του τομείς… Εχω βγαλει και βάλει τις τελευταιες μερες δεν ξερω και εγω πόσους και ακομα δεν εχω καταλήξει.. Οι απαιτήσεις ειναι οι εξής… Δυνατοτητα streaming από το pc σε υλικό hd-mkv ( 720 για σειρες αλλα γιατι όχι και σε 1080) Δυνατοτητα αναπαραγωγής ηχου εκτος από ac3 και dts . Δυνατότητα αναπαραγωγης υποτίτλων μεσω hdmi ( ξεχασα να αναφέρω πως το κινητο είναι το S3 και συνδέεται στη tv με ανταπτορα MHL/HDMI ) Οποιος εχει να προτείνει καποιον αλλον που μπορει να αντεπεξέλθει ειμαι ολος αυτια και ματια… Φανταζόμουν πως ο default του touchwiz θα κάνει απροβλημάτιστα αυτή την δουλειά. Όχι; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ο ενσωματωμένος ενώ γενικα είναι πολύ καλος Player σε ασύρματη συνδεση είναι δύσχρηστος γιατι φορτώνει πολύ αργα τις λιστες από το pc συν ότι σε ασύρματη συνδεση δεν προβάλει υποτιλους… Τελικα όμως βρηκα την λυση στον επικρατέστερο … Ο player του Qloud Server που ειχε θεμα με την σωστη αναπαραγωγή του καδρου ηθελε απλως να αλλαξω μια ρύθμιση ( από hardware σε software acceleration) και τωρα παιζει τελεια… Χτες το βραδυ απόλαυσα στην τηλεοραση του υπνοδωματίου mkv 720 και μαλιστα πολύ καλη εικονα ( μιλαω για tv 55 ιντσων ) Αν μαλιστα μπορούσε το s3 να δωσει εικονα σε 24p και δεν ειχα τα σκαλωματακια στη κίνηση θα ηταν υπερ τελειο… ( φαντάζομαι τα γραφικα του s3 δεν υποστηρίζουν 24p παρα μονο 25 και 30 ) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ο ενσωματωμένος ενώ γενικα είναι πολύ καλος Player σε ασύρματη συνδεση είναι δύσχρηστος γιατι φορτώνει πολύ αργα τις λιστες από το pc συν ότι σε ασύρματη συνδεση δεν προβάλει υποτιλους… Τελικα όμως βρηκα την λυση στον επικρατέστερο … Ο player του Qloud Server που ειχε θεμα με την σωστη αναπαραγωγή του καδρου ηθελε απλως να αλλαξω μια ρύθμιση ( από hardware σε software acceleration) και τωρα παιζει τελεια… Χτες το βραδυ απόλαυσα στην τηλεοραση του υπνοδωματίου mkv 720 και μαλιστα πολύ καλη εικονα ( μιλαω για tv 55 ιντσων ) Αν μαλιστα μπορούσε το s3 να δωσει εικονα σε 24p και δεν ειχα τα σκαλωματακια στη κίνηση θα ηταν υπερ τελειο… ( φαντάζομαι τα γραφικα του s3 δεν υποστηρίζουν 24p παρα μονο 25 και 30 ) δοκιμασε απο τις ρυθμισεις του κινητου, στα developer options να απενεργοποιησεις το force GPU rendering και ξαναδοκιμασε τις εφαρμογες που δεν ειχε υποτιτλους..καποια παιδια στο nexus ετσι το λυσανε, ηταν δηλαδη ξεκαθαρα αυτο το προβλημα. δες το μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Είχες δίκιο.. Μόλις απενεργοποίησα το force cpu ο μαμισιος player έδωσε υπότιτλους και ασύρματα. Δυστυχώς όμως δεν παίζει dts και δεν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των υποτίτλων Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καλησπερα! ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εναλλακτικη εφαρμογη για ραδιοφωνο γιατι αυτη που εχει η C.M 7.1 δεν μου πολυαρεσει. δοκιμασα και το spiritFM αλλα και αυτο δεν με εψησε...καμια ιδεα/προταση? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Νομίζω πως δεν θα βρεις κάτι άλλο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή DJ εφάμιλλη της https://itunes.apple.com/us/app/djay-for-iphone/id424492403?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 στο iOS? Ευχαριστώ. Πονεμένη ιστορία :cry: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωτογραφίες με widget σαν το pendant του TSF launcher; Που βάζεις μια φωτογραφία και την βγάζει στο desktop σαν να είναι μια Polaroid καρφιτσωμένη στον τοίχο και μπορείς να την κουνάς πέρα δώθε αν θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARIKA Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ΓΕΙΑ σας υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια , video , απο το youtube ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ΓΕΙΑ σας υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια , video , απο το youtube ? Ευχαριστω ! Για τρισεκατομυριοστή φορά:) tubemate αλλά όχι στο μαρκετ αλλά στο tubemate.net Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Στον bs player όταν δεν επιλέγω hw mode μου εμφανίζεται στην μέση της εικόνας μια κυματιστη πράσινη γραμμή. Πως μπορώ να την βγάλω..; Και για να σας προλαβω οταν βάζω hw mode φεύγει η γραμμή αλλά δεν έχω υπότιτλους μέσω hdmi στην tv. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARIKA Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Για τρισεκατομυριοστή φορά:) tubemate αλλά όχι στο μαρκετ αλλά στο tubemate.net Ευχαριστω το εψαχνα πολυ καιρο. δουλεψε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καμια καλη εφαρμογη για camera kai video player εχω το S advance Samsung Ευχαριστω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 DicePlayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Kana καλο spy cam υπαρχει να τραβαει βιντεο κρυφα οση ωρα θελω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Kana καλο spy cam υπαρχει να τραβαει βιντεο κρυφα οση ωρα θελω........ Νομίζω μόνο με rooted κινητό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Στους ενσωματωμένους player με σύνδεση WiFi μπορω να δωσω εικόνα σε άλλες συσκευές. Πχ με το S3 ότι βίντεο έχω στο κινητό μου μπορώ ασύρματα να το παιξω στην tv μου. Υπάρχει κάποιος άλλος player που να έχει την ίδια δυνατότητα με τον μαμισιο player; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα και απο μενα. μια ενδιαφερουσα εφαρμογη απο το market: mp3 music download και αλλη μια market : veggos[/Q φίλε μιλάμε για πολύ μούφα εφαρμογή..........ότι νάνε ακόμα δεν έχω βρει κάποια που να αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ψαχνω για μια λειτουργια που να μπορει καποια εφαρμογη φωτογραφιας να κανει, η οποια ειναι η εξης: Να παιρνουμε ενα ατομο φωτογραφιες, με σταθερη τη θεση του κινητου, αλλα να αλλαζει το ατομο διαφορες θεσεις πχ να καθεται ορθιο, στην καρεκλα, στην αλλη ακρη του δωματιου, και στο τελος να εμφανιζει το ατομο σε ολες αυτες τις θεσεις,σε μια φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ψαχνω για μια λειτουργια που να μπορει καποια εφαρμογη φωτογραφιας να κανει, η οποια ειναι η εξης: Να παιρνουμε ενα ατομο φωτογραφιες, με σταθερη τη θεση του κινητου, αλλα να αλλαζει το ατομο διαφορες θεσεις πχ να καθεται ορθιο, στην καρεκλα, στην αλλη ακρη του δωματιου, και στο τελος να εμφανιζει το ατομο σε ολες αυτες τις θεσεις,σε μια φωτο. photoshop :p ωραια θα ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts