Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Navigon είναι δωρεάν στο Amazon underground με διεύθυνση Γερμανίας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να μου θυμίσεις πως το κανω; έβαλα μια γερμανική διεύθυνση στο Amazon αλλα και κάτι άλλο πρέπει να ρυθμίσω. Το είχα κάνει για το αμερικάνικο αλλά δεν θυμάμαι.

Φιλικά, Κατερίνα

Σε ευχαριστώ. Αυτό εννοώ. Η συσκευή της Navigon θέλει χρήματα συνέχεια....

Καλή πρόταση πάντως και το tomtom.

οχι. Ουτε το navigon θελει χρήματα. Στο ειπα και παραπανω. Εχει ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

οχι. Ουτε το navigon θελει χρήματα. Στο ειπα και παραπανω. Εχει ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις

Ναι το ίδιο λέμε. Η ανεξάρτητη συσκευή, τουλάχιστον αυτή που έχω, θέλει χρήματα.

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι το ίδιο λέμε. Η ανεξάρτητη συσκευή, τουλάχιστον αυτή που έχω, θέλει χρήματα.

αυτονομη συσκευη navigon δεν θα βρεις πλεον. Εχει εξαγοραστει απο τη garmin η οποια εχει δωρεαν αναβαθμισεις εφ ορου ζωης

αυτονομη συσκευη navigon δεν θα βρεις πλεον. Εχει εξαγοραστει απο τη garmin η οποια εχει δωρεαν αναβαθμισεις εφ ορου ζωης

Δεν το ήξερα. Εμένα με συνδέει με Navigon όμως και μου ζητάει χρήματα. Συγγνώμη για το off-topic. Θα το κοιτάξω αν γίνεται μέσω Garmin

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν το ήξερα. Εμένα με συνδέει με Navigon όμως και μου ζητάει χρήματα. Συγγνώμη για το off-topic. Θα το κοιτάξω αν γίνεται μέσω Garmin

Κατερινα για το κινητο σου μπορεις να αγορασεις το app για navigon, αυτονομη συσκευη δεν υπαρχει με navigon πλεον λογω της εξαγορας της απο garmin

Κατερινα για το κινητο σου μπορεις να αγορασεις το app για navigon, αυτονομη συσκευη δεν υπαρχει με navigon πλεον λογω της εξαγορας της απο garmin

Το κατάλαβα σε ευχαριστώ.

Φιλικά, Κατερίνα

Αν η συσκευή μετά απο 10 χρόνια χρήσης συνεχίζει να λειτουργεί εγώ θα προτείνω να την ξεκλειδώσεις και να περάσεις άλλο πρόγραμμα.Αφού είναι navigon λογικά θα έχει windows ce οπότε μπορείς να του βάλεις πχ igo primo και να την κρατήσεις κάποιο καιρό ακόμη..

Μπορείς να μου θυμίσεις πως το κανω; έβαλα μια γερμανική διεύθυνση στο Amazon αλλα και κάτι άλλο πρέπει να ρυθμίσω. Το είχα κάνει για το αμερικάνικο αλλά δεν θυμάμαι.

Να σου πω αναλυτικά δεν θυμάμαι. Θυμάμαι ότι έκανα την "αγορά" από το Amazon Γερμανίας στο pc και μετά το βρίσκεις στο Amazon underground στις εφαρμογές σου. Η διεύθυνση Γερμανίας πρέπει να μπει σε μια ρύθμιση που αφορά την αγορά ψηφιακού περιεχομένου.

Δεν είμαι σίγουρος αν στο τηλέφωνο χρησιμοποίησα vpn Γερμανίας.

Ψάξ το λίγο με τις ρυθμίσεις και θα το βρεις.

Μετά παίρνεις αναβαθμίσεις κανονικά ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που έχεις.

Αυτά... Ελπίζω να βοήθησα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Με αναζήτηση και λέξη κλειδί "navigon" βρήκα πολλά σχετικά posts και, μεταξύ αυτών, το συγκεκριμένο που σου δίνει το NAVIGON europe .8 .7. 1. Amazon, χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Καλές πλοηγήσεις ...

15€ το Sygic στις προσφορές του, δωρεάν το Navigon στο γερμανικό Amazon.

Ποιος πληρώνει 70€ για τέτοια προγράμματα;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με αναζήτηση και λέξη κλειδί "navigon" βρήκα πολλά σχετικά posts και, μεταξύ αυτών, το συγκεκριμένο που σου δίνει το NAVIGON europe .8 .7. 1. Amazon, χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Καλές πλοηγήσεις ...

Σε ευχαριστώ. Το κατέβασα. Μένει τώρα να δοκιμαστεί.

Φιλικά, Κατερίνα

στο sygic πρέπει αναγκαστικά να αγοράσουμε όλη την Ευρώπη ακόμα και εάν θέλουμε μόνο την Ελλάδα;

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

τώρα έχει 23,99 η Ευρώπη και 29,99 ο κόσμος.

Edited by ilka71

στο sygic πρέπει αναγκαστικά να αγοράσουμε όλη την Ευρώπη ακόμα και εάν θέλουμε μόνο την Ελλάδα;

τώρα έχει 23,99 η Ευρώπη και 29,99 ο κόσμος.

Ναι, πρεπει να αγορασεις γεωγραφικη περιοχη. Μετα καταβαζεις μονο οποια χωρα ή χωρες θελεις απο τη γεψγραφικη περιοχη που πληρωσες. Δεν ειναι αναγκη να κατεβασεις ολη την ευρωπη

Premium Lifetime License Europe 16.99

Premium + Traffic Lifetime License Europe 23.99

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εχει συγκρινει κανεις την κινηση σε sygic σε σχεση με του google maps που ειναι αρκετα ακριβης?

Sent from mTalk

Από ό,τι έχω καταλάβει, σου δείχνει μόνο κόκκινο έτσι και έχει πολύ κίνηση, ενώ τα google maps σου δείχνουν όλο το φάσμα (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, σκούρο κόκκινο, όπως και το Here).

Από ό,τι έχω καταλάβει, σου δείχνει μόνο κόκκινο έτσι και έχει πολύ κίνηση, ενώ τα google maps σου δείχνουν όλο το φάσμα (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, σκούρο κόκκινο, όπως και το Here).

είναι ακριβές τουλάχιστον; το Google maps είναι σχετικά ακριβές

Στο Google maps που βλέπουμε αυτό που λες με την κίνηση και τα χρώματα;

Edit : το βρήκα!! Δείχνει σε πραγματικό χρόνο όμως;; η απλά είναι μόνιμα κόκκινο εκεί που πιάνει συνήθως κίνηση δηλαδή;

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Στο Google maps που βλέπουμε αυτό που λες με την κίνηση και τα χρώματα;

Edit : το βρήκα!! Δείχνει σε πραγματικό χρόνο όμως;; η απλά είναι μόνιμα κόκκινο εκεί που πιάνει συνήθως κίνηση δηλαδή;

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Σε κεντρικούς δρόμους στην Ελλάδα είναι σχετικά ακριβές με τη κίνηση. Σχετικά...

Σε μικρότερους και όχι τόσο "μη κεντρικούς δρόμους", κεντρικές αρτηρίες κτλ- νομίζω ότι υπολογίζει το χρώμα(κίνηση) βάσει ώρας, αν έχει φανάρια, αν είναι γενικά κεντρικό σημείο κτλ.

Επίσης υποθέτω ότι τραβάει δεδομένα (μεταξύ άλλων) και από χρήστες που κάνουν εκείνη την ώρα πλοήγηση με το g maps.

Πάντως στο εξωτερικό που το έχω δουλέψει κάποιες φορές (Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία) στις κεντρικές αρτηρίες η προβλεπόμενη κίνηση είναι αρκετά ακριβές. Μία φορά στη διαδρομή Σόφια-Σέρρες είχε με κόκκινο έργα που γινόντουσαν λόγω κατολίσθησης χωρίς όμως να λέει τι και πως, την αιτία.

Live to ride, ride to live...

το waze έχει αρκετά καλή κίνηση και μάλιστα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να στείλει προς όλους ένα σημείο που βρήκε με έργα, κίνηση κλπ

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έφαγα 4-5 φορές μεγάλη ταλεπορεια και με απογοήτευσε πολύ το igo αφού στην αρχή νόμιζα ήταν το nextgen και έτσι δοκίμασα πάλι το primo αλλά δυστυχώς πάλι την ίδια χάλια δρομολόγηση μου έδινε. Μιλάω για δρομολόγια στην Γερμανία σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από Dusseldorf. Θα δοκιμάσω το navigon.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαξιμος παρηγορια αλλα και εμενα το google maps με βγαζει απο την εξοδο 15 της αττικης οδου με κατευθυνση πρις ελευσινα με περναει πανω απο την γεφυρα και με βαζει ξανα απο την απεναντι πλευρα για να με βγαλει στην έξοδο για ραφηνα!!!!!!

Τρατζικ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Μαξιμος παρηγορια αλλα και εμενα το google maps με βγαζει απο την εξοδο 15 της αττικης οδου με κατευθυνση πρις ελευσινα με περναει πανω απο την γεφυρα και με βαζει ξανα απο την απεναντι πλευρα για να με βγαλει στην έξοδο για ραφηνα!!!!!!

Τρατζικ.

Χρησιμοποιώ το igo εδώ και 9 χρόνια και έχω δοκιμάσει ελάχιστα το waze και λίγο παραπάνω το sygic. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά μιλάμε πρώτη φορά τέτοια χάλια. Ήθελα να πάω περιφερειακά από την Κολονία και με έβαλε μέσα από κάποιο προάστιο αντί να με βγάλει σε άλλη έξοδο στην Autobahn. Και όταν γυρνάω από Ολλανδία για την πόλη μου σε κάποια φάση με βγαζει από την Autobahn σε έναν δρόμο μέσα στο Dusseldorf και μετά με βγάζει πάλι Autobahn.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς τα κάνει αυτά το igo και μάλιστα συχνά. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ προσωπικά το έχω παρατήσει μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Πάντως ειδικά για Ευρώπη δοκιμάστε το Navigon. Πραγματικά ότι καλύτερο έχω δουλέψει.

Send from my HTC 10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση