ilka71 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δυστυχώς το igo δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα. Θα το ήθελα και εγώ αλλά ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση του igo να δουλέψει.. Υπάρχει και η Pro έκδοση η οποία αφαιρεί τις διαφημίσεις.. Αλλά η εφαρμογή δουλεύει πλήρης και στην εκδοσή free. Ψάχνω να βρω την εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών της συσκευής μου και δεν την βρίσκω! Έτσι είναι η φταίει το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ψάχνω να βρω την εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών της συσκευής μου και δεν την βρίσκω! Έτσι είναι η φταίει το κινητό μου; Δεν φαίνεται στις εφαρμογές στο launcher. Μόνο όταν κάνεις share από το Google maps εμφανίζεται στις επιλογές... Ίσως πρέπει να βάλω την εφαρμογη να φαίνεται γιατί πολλοί χρήστες το μπερδεύουν. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δεν φαίνεται στις εφαρμογές στο launcher. Μόνο όταν κάνεις share από το Google maps εμφανίζεται στις επιλογές... Ίσως πρέπει να βάλω την εφαρμογη να φαίνεται γιατί πολλοί χρήστες το μπερδεύουν. την pro πως την αγοραζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Την αγοράζεις από το playstore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Την αγοράζεις από το playstore Μόνο την απλή έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μόνο την απλή έχει! Πάτα περισσότερα από τον προγραμματιστή και θα την δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν τσέκαρα το HERE λίγο πιο εντατικά τώρα που είμαι εξωτερικό για μερικές βδομάδες. Δεν ξέρω αν φταίει που η χώρα είναι μικρή (Μάλτα), αλλά οι παροχές είναι άθλιες. Η συγκοινωνία δεν βγάζει δρομολόγια, πολύ γνωστές εταιρίες δεν εμφανίζονται καν στον χάρτη. Ενώ όλα αυτά με Google maps δουλεύουν τέλεια. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή πλοήγησης που να μου επιτρέπει χωρίς τη χρήση δεδομένων,(άρα και ίντερνετ) μόνο με βάση τους αποθηκευμένους offline χάρτες, να επιλέξω ένα σημείο εκκίνησης, είτε μέσω του χάρτη είτε μέσω των αγαπημένων, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να επιλέξω σημείο προορισμού με τον ίδιο τρόπο, να μου προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, και εννοείτε να κάνει φωνητική πλοήγηση? Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Android ή άδικα ψάχνω?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή πλοήγησης που να μου επιτρέπει χωρίς τη χρήση δεδομένων,(άρα και ίντερνετ) μόνο με βάση τους αποθηκευμένους offline χάρτες, να επιλέξω ένα σημείο εκκίνησης, είτε μέσω του χάρτη είτε μέσω των αγαπημένων, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να επιλέξω σημείο προορισμού με τον ίδιο τρόπο, να μου προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, και εννοείτε να κάνει φωνητική πλοήγηση? Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Android ή άδικα ψάχνω?:( διαβασες εστω λιγες σελιδες πισω?ολα τα κλασσικα προγραμματα ειναι offline και εννοειται κανουν αυτα που θες/// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 διαβασες εστω λιγες σελιδες πισω?ολα τα κλασσικα προγραμματα ειναι offline και εννοειται κανουν αυτα που θες/// όσο διαβάζω τόσο πιο πολλή μπερδεύομαι, αν δεν σου κάνει κόπο πρότεινε μου ένα, δεν ψάχνω κάτι εξειδικευμένο, τα βασικά να κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 όσο διαβάζω τόσο πιο πολλή μπερδεύομαι, αν δεν σου κάνει κόπο πρότεινε μου ένα, δεν ψάχνω κάτι εξειδικευμένο, τα βασικά να κάνει..το πιο συζητημενο αλλα και ομορφο κατ εμε ειναι το sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 το πιο συζητημενο αλλα και ομορφο κατ εμε ειναι το sygic να σε καλά, είσαι σίγουρος πως ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση ίντερνετ για να κάνει πλοήγηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 να σε καλά, είσαι σίγουρος πως ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση ίντερνετ για να κάνει πλοήγηση ? Έχεις πμ και ναι ΔΕΝ χρειάζεται δεδομένα εκτός από την πρώτη εγκατάσταση βέβαια για να κατεβάσει χάρτες, φωνές ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Λοιπόν τσέκαρα το HERE λίγο πιο εντατικά τώρα που είμαι εξωτερικό για μερικές βδομάδες. Δεν ξέρω αν φταίει που η χώρα είναι μικρή (Μάλτα), αλλά οι παροχές είναι άθλιες. Η συγκοινωνία δεν βγάζει δρομολόγια, πολύ γνωστές εταιρίες δεν εμφανίζονται καν στον χάρτη. Ενώ όλα αυτά με Google maps δουλεύουν τέλεια. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Θέλει δουλειά σίγουρα αλλά μπορείς να βασιστείς πάνω του. Στο Google maps πάλι οι δρομολογήσεις είναι ίσως οι χειρότερες που έχω δει ποτέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 [ATTACH][/] Η Google ξαναβγηκε , σήμερα στην στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Χθες είδα ένα έξω από την Θεσσαλονίκη στην εγνατία προς Αλεξανδρούπολη. Αρα κινούνται και σε άλλες περιοχές. Πιο πρόγραμμα πλοήγησης να χρησιμοποιούν άραγε, iGO; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα σε ολους! Εχω το Samsung galaxy Grand 2,και εχω περασει το Navigon και το Nlife. Χωρις να εχω αλλαξει κατι στο τηλεφωνο το τελευταιο διαστημα το Gps δεν μου βρισκει ευκολα σημα! Ξρει καποιος να με ενημερωσει εαν μπορω να κανω κατι η να βαλω καποια εφαρμογη ετσι ωστε με την χρηση της να μου βρισκει ευκολα δορυφορο/ους το GPS? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μια ερωτηση navigon και here maps χρησιμοποιουν τους ιδιους χαρτες? Οταν ανοιγω το navigon στην αρχικη εικονα κατω δεξια λεει here maps....... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το navigon σε σχέση με το sygic τι λέει αξίζει; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μια ερωτηση navigon και here maps χρησιμοποιουν τους ιδιους χαρτες? Οταν ανοιγω το navigon στην αρχικη εικονα κατω δεξια λεει here maps....... 2 μεγάλοι providers υπάρχουν και σχεδόν όλοι παίρνουν απο αυτούς. Η Tomtom (πρώην Teleatlas) και η Nokia που αγόρασε τη Navteq. Τώρα αν είναι ίδιοι οι χάρτες ανάμεσα στα προγράμματα είναι δύσκολο να το βρείς. Εξαρτάται απο τη συμφωνία που έχει κάνει η κάθε εταιρία για τις ανανεώσεις κλπ. Σίγουρα πάντως είναι αρκετά κοντά όταν έχουν τον ίδιο Provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπερα σε ολους! Εχω το Samsung galaxy Grand 2,και εχω περασει το Navigon και το Nlife. Χωρις να εχω αλλαξει κατι στο τηλεφωνο το τελευταιο διαστημα το Gps δεν μου βρισκει ευκολα σημα! Ξρει καποιος να με ενημερωσει εαν μπορω να κανω κατι η να βαλω καποια εφαρμογη ετσι ωστε με την χρηση της να μου βρισκει ευκολα δορυφορο/ους το GPS? Ξερει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το navigon σε σχέση με το sygic τι λέει αξίζει; ; Είναι καλύτερο το navigon... Κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά για μένα οι εξομολογήσεις του sygic είναι εντελώς άκυρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ξερει καποιος να με βοηθησει? Καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς στο νήμα της συσκευής σου πιστεύω μήπως υπάρχει ανάλογη αναφορά και από άλλο μέλος και βρεις κάποια λύση. Επίσης μια φορά το μήνα βοηθάει να ανοίγεις μαζί με το gps και τα δεδομένα δικτύου (data) ώστε να πάρει κάτι ελάχιστες πληροφορίες (kb) της θέσης σου που χρειάζεται για να κλειδώνει πιο γρήγορα. Έπειτα μπορείς να δοκιμάσεις και εφαρμογές όπως GPS Test και GPS Fix και άλλες παραπλήσιες. Είναι καλύτερο το navigon... Κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά για μένα οι εξομολογήσεις του sygic είναι εντελώς άκυρες. Μάλλον το ίδιο και το πληκτρολόγιο σου. :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς στο νήμα της συσκευής σου πιστεύω μήπως υπάρχει ανάλογη αναφορά και από άλλο μέλος και βρεις κάποια λύση. Επίσης μια φορά το μήνα βοηθάει να ανοίγεις μαζί με το gps και τα δεδομένα δικτύου (data) ώστε να πάρει κάτι ελάχιστες πληροφορίες (kb) της θέσης σου που χρειάζεται για να κλειδώνει πιο γρήγορα. Έπειτα μπορείς να δοκιμάσεις και εφαρμογές όπως GPS Test και GPS Fix και άλλες παραπλήσιες. Μάλλον το ίδιο και το πληκτρολόγιο σου. :-P Ευχαριστω πολυ! Με το να ανοιξω τα δεδομενα,πραγμα το οποιο κανω δεν βοηθαει και πολυ! Θα κατεβασω καποια απο τις εφαρμογες που προτεινεις!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχει εκπτώσεις το Sygic αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τις διάφορες τιμές. Στα 25€ δίνει όλη την Ευρώπη και στα 20€ Ευρώπη και Ρωσία μαζί Έχει λογική; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts