LELELO Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) φανταζομαι.εγω πρωτη φορα ασχολουμαι με sygic αλλα δοκιμασα την τελευταια σταθερη εκδοση Να φανταστώ οτι αυτή η έκδοση έχει την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής ε? Και κάτι ακόμα..για να βάλω την τελευταία έκδοση απο αυτή που έχω τι πρέπει να κάνω? Γίνεται κάποιου είδους άναβάθμιση? Εχω οπως είπα και πιο πανω την 11.2.3. του sygic. . Edited November 16, 2013 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στο sygic, πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στο sygic, πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω? Settings> map> current street Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδιά πως μπορούμε στο Google maps να αποθηκεύσουμε offline χάρτες? Δεν βρίσκω την επιλογή όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδιά πως μπορούμε στο Google maps να αποθηκεύσουμε offline χάρτες? Δεν βρίσκω την επιλογή όπως παλιά. Δεν υπάρχει πια σαν επιλογή Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δεν υπάρχει πια σαν επιλογή Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πληκτρολογώντας κάποιους χαρακτήρες τους οποίους όμως δε θυμάμαι πια... Αν κάποιος φίλος ξέρει ας το γράψει. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πληκτρολογώντας κάποιους χαρακτήρες τους οποίους όμως δε θυμάμαι πια... Αν κάποιος φίλος ξέρει ας το γράψει. Πατάς στο πλαίσιο της αναζήτησης, σκρολαρεις στο κάτω μέρος, και εκεί βρίσκεις την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πληκτρολογώντας κάποιους χαρακτήρες τους οποίους όμως δε θυμάμαι πια... Αν κάποιος φίλος ξέρει ας το γράψει. Πληκτρολογείς Ok maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Πληκτρολογείς Ok mapsφοβερο!αποθηκευσε ολη την αθηνα!που αποθηκευονται?σε ποιον φακελο?σβηνονται μετα απο καποια ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Σύμφωνα με την Google, αυτό είναι λειτουργία για iOS. Κανονικά αναφέρει πως πρέπει να πατήσεις στο search και αφού περάσεις όλες τις επιλογές, τέρμα κάτω υπάρχει η λειτουργία make available offline. Δουλεύει όμως και με το OK maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Και τι έγινε; εμένα θέλω να μου σώζει τις διαδρομές με ΜΜΕ γιατί εκεί είναι η δύναμη του Gmaps. Αυτά σώζονται; Αλλιώς δεν έχει νόημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Nexus 10 και το 5 και θέλω να αγοράσω το Sygic. Το έχω είδη εγκαταστήσει και στα 2 με τη μόνη διαφορά ότι στο Nexus 10 έχει λήξη η Trial ενώ στο 5 έχω 4 μέρες ακόμα.Το ερώτημα μου είναι αν το πάρω θα δουλεύει και στα 2 με μια άδεια; Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Γιά δοκίμασε να φτιάξεις μιά διαδρομή . Μετά ανοίγοντας το Μενού , πήγαινε ρυθμίσεις/ιστορικό χαρτών . Εκεί θα βρείς την διαδρομή σου . Το κακό είναι πως γιά να την βρεις και να την ανοίξεις πρέπει να είσαι On Line . Που πάει να πει ότι φυλάγεται κάπου στο database της Google . Ετσι γιά ξέρουν οι άνθρωποι που πάμε και τι κάνουμε !!!!!!!!!!!!!!!! Edited November 17, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Nexus 10 και το 5 και θέλω να αγοράσω το Sygic. Το έχω είδη εγκαταστήσει και στα 2 με τη μόνη διαφορά ότι στο Nexus 10 έχει λήξη η Trial ενώ στο 5 έχω 4 μέρες ακόμα.Το ερώτημα μου είναι αν το πάρω θα δουλεύει και στα 2 με μια άδεια; Αν έχεις το ίδιο mail και στα δύο, Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Αν έχεις το ίδιο mail και στα δύο, Ναι Ναι και στα 2 το ίδιο mail είναι!!!!!!!!! Ευχαριστώ:) Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλημερα , να ρωτησω και εγω με την σειρα μου αν υπαρχη tts loquendo στα Ελληνικα για Sygic. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Να φανταστώ οτι αυτή η έκδοση έχει την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής ε? Και κάτι ακόμα..για να βάλω την τελευταία έκδοση απο αυτή που έχω τι πρέπει να κάνω? Γίνεται κάποιου είδους άναβάθμιση? Εχω οπως είπα και πιο πανω την 11.2.3. του sygic. . Με την πυξίδα ενεργοποιημένη δεν μου δουλεύει καλά στο αμάξι. Όταν σταματώ σε φανάρι ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χάνει τον προσανατολισμό του. Όταν έβγαλα την πυξίδα, έπαιξε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Με την πυξίδα ενεργοποιημένη δεν μου δουλεύει καλά στο αμάξι. Όταν σταματώ σε φανάρι ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χάνει τον προσανατολισμό του. Όταν έβγαλα την πυξίδα, έπαιξε κανονικά. Ναι ακριβώς μάλλον είναι για όταν είσαι με τα πόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 έχω navigon europe εγκατεστημένο σε galaxy S4 και θέλω μερικές διευκρινήσεις. στις ρυθμίσεις>πλοήγηση>έξοδος φωνής>φωνή έχει τις επιλογές 1 προεπιλεγμένη φωνή (TTS) 2 προεπιλεγμένη φωνή έχω επιλεγμένο το 1ο, τι διαφορές έχουν μεταξύ τους? επίσης το αμάξι μου έχει ενσωματωμένο BT με το οποίο το κινητό μου συνεργάζεται άψογα. Αντιθέτως αν και στο navigon επιλέγω έξοδο φωνής μέσω ΒΤ δεν παίζει τίποτα. Στις επιλογές ΒΤ στο navigon έχει κανάλι 1 και κανάλι 2...?? μπορεί κανείς να βοηθήσει? ευχαριστώ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imortalpc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 αν δεν κανω λαθος η πρωτη επιλογη ανακοινωνει τους δρομους ενω η δευτερη δεν ανακοινωνει τα ονοματα των δρομων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αν και έχει αναφερθεί ξανά για όσους ψάχνουν κατι οικονομικό ρίξτε και μια ματιά στο dont panic. Το έχω αγορασμένο στο nexus 4 και ειμαι απολύτως ικανοποιημενος με την ταχύτητα του αλλά και με τους χάρτες του. Μεγάλο μειον οτι μεσω play store δεν σου προσφέρει δωρεάν ανανέωση των χαρτών, για κάποιον που το θέλει επαγγελματικα πρέπει να πληρωνει κάθε 6μηνο νομίζω τα 17 ευρώ που κοστίζουν οι χάρτες για να είναι up to date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) εχω το Sygic 13.1.4 (σε Galaxy S με android 4.3) πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μιλάει ? :P ότι και να δοκίμασα δεν το έφτιαξε Edited November 24, 2013 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Λαθος. Στην περιπτωση μου με 18€ αναβαθμισα την απλη εκδοση που εδινε δωρο το πλαισιο σε εκδοση με απεριοριστες αναβαθμισεις. Στα υπολοιπα συμφωνω. Πολυ καλο προγραμμα χωρις περιττα φρουφρου αρα μικροτερη καταναλωση μπαταριας, αριστοι χαρτες, η καλυτερη μεθοδος αναζητησης οδου (δεν χρειαζεται να ξερεις το δημο που ανηκει η οδος που ψαχνεις). Το μονο σοβαρο μειον για μενα οτι δεν υποστηριζει αναζητηση διασταυρωσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 εχω το Sygic 13.1.4 (σε Galaxy S με android 4.3) πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μιλάει ? :P ότι και να δοκίμασα δεν το έφτιαξε Στις ρυθμισεις εχεις βαλει την Δεσποινα για γλωσσα ομιλιας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Λαθος. Στην περιπτωση μου με 18€ αναβαθμισα την απλη εκδοση που εδινε δωρο το πλαισιο σε εκδοση με απεριοριστες αναβαθμισεις. Στα υπολοιπα συμφωνω. Πολυ καλο προγραμμα χωρις περιττα φρουφρου αρα μικροτερη καταναλωση μπαταριας, αριστοι χαρτες, η καλυτερη μεθοδος αναζητησης οδου (δεν χρειαζεται να ξερεις το δημο που ανηκει η οδος που ψαχνεις). Το μονο σοβαρο μειον για μενα οτι δεν υποστηριζει αναζητηση διασταυρωσεων. Πάλι λάθος . Στην περίπτωσή μου το αγόρασα ηλεκτρονικά από την GeoIntelligence 39 ευρώ , με απεριόριστες αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών (με ενημερώνουν με email) , και έχεις τη δυνατότητα εγκατάστασής του μέχρι σε 10 συσκευές . Απλό , γρήγορο , ακριβές , μέ σωστές και έγκαιρες φωνητικές οδηγίες και καταπληκτικούς και ενημερωμένους χάρτες . Απορίας άξιο που δεν βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών γιά αυτές δυνατότητές του , αλλά όπως είπαμε και στο παρελθόν "περι όρεξεως , κολοκυθόπητα" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts