Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φανταζομαι.εγω πρωτη φορα ασχολουμαι με sygic αλλα δοκιμασα την τελευταια σταθερη εκδοση

Να φανταστώ οτι αυτή η έκδοση έχει την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής ε?

Και κάτι ακόμα..για να βάλω την τελευταία έκδοση απο αυτή που έχω τι πρέπει να κάνω? Γίνεται κάποιου είδους άναβάθμιση? Εχω οπως είπα και πιο πανω την 11.2.3. του sygic. .

Edited by LELELO

Στο sygic, πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω?

Settings> map> current street

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά πως μπορούμε στο Google maps να αποθηκεύσουμε offline χάρτες?

Δεν βρίσκω την επιλογή όπως παλιά.

Παιδιά πως μπορούμε στο Google maps να αποθηκεύσουμε offline χάρτες?

Δεν βρίσκω την επιλογή όπως παλιά.

Δεν υπάρχει πια σαν επιλογή

Amazon Fire stick 4k max

Δεν υπάρχει πια σαν επιλογή

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πληκτρολογώντας κάποιους χαρακτήρες τους οποίους όμως δε θυμάμαι πια... Αν κάποιος φίλος ξέρει ας το γράψει.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πληκτρολογώντας κάποιους χαρακτήρες τους οποίους όμως δε θυμάμαι πια... Αν κάποιος φίλος ξέρει ας το γράψει.

Πατάς στο πλαίσιο της αναζήτησης, σκρολαρεις στο κάτω μέρος, και εκεί βρίσκεις την επιλογή.

Πληκτρολογείς Ok maps

Πληκτρολογείς Ok maps
φοβερο!αποθηκευσε ολη την αθηνα!που αποθηκευονται?σε ποιον φακελο?σβηνονται μετα απο καποια ωρα?

Σύμφωνα με την Google, αυτό είναι λειτουργία για iOS. Κανονικά αναφέρει πως πρέπει να πατήσεις στο search και αφού περάσεις όλες τις επιλογές, τέρμα κάτω υπάρχει η λειτουργία make available offline. Δουλεύει όμως και με το OK maps.

Και τι έγινε; εμένα θέλω να μου σώζει τις διαδρομές με ΜΜΕ γιατί εκεί είναι η δύναμη του Gmaps. Αυτά σώζονται;

Αλλιώς δεν έχει νόημα.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω το Nexus 10 και το 5 και θέλω να αγοράσω το Sygic. Το έχω είδη εγκαταστήσει και στα 2 με τη μόνη διαφορά ότι στο Nexus 10 έχει λήξη η Trial ενώ στο 5 έχω 4 μέρες ακόμα.Το ερώτημα μου είναι αν το πάρω θα δουλεύει και στα 2 με μια άδεια;

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Γιά δοκίμασε να φτιάξεις μιά διαδρομή . Μετά ανοίγοντας το Μενού , πήγαινε ρυθμίσεις/ιστορικό χαρτών .

Εκεί θα βρείς την διαδρομή σου .

Το κακό είναι πως γιά να την βρεις και να την ανοίξεις πρέπει να είσαι On Line . Που πάει να πει ότι φυλάγεται

κάπου στο database της Google . Ετσι γιά ξέρουν οι άνθρωποι που πάμε και τι κάνουμε !!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by geobas

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω το Nexus 10 και το 5 και θέλω να αγοράσω το Sygic. Το έχω είδη εγκαταστήσει και στα 2 με τη μόνη διαφορά ότι στο Nexus 10 έχει λήξη η Trial ενώ στο 5 έχω 4 μέρες ακόμα.Το ερώτημα μου είναι αν το πάρω θα δουλεύει και στα 2 με μια άδεια;

Αν έχεις το ίδιο mail και στα δύο, Ναι

Αν έχεις το ίδιο mail και στα δύο, Ναι

Ναι και στα 2 το ίδιο mail είναι!!!!!!!!!

Ευχαριστώ:)

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Να φανταστώ οτι αυτή η έκδοση έχει την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής ε?

Και κάτι ακόμα..για να βάλω την τελευταία έκδοση απο αυτή που έχω τι πρέπει να κάνω? Γίνεται κάποιου είδους άναβάθμιση? Εχω οπως είπα και πιο πανω την 11.2.3. του sygic. .

Με την πυξίδα ενεργοποιημένη δεν μου δουλεύει καλά στο αμάξι. Όταν σταματώ σε φανάρι ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χάνει τον προσανατολισμό του. Όταν έβγαλα την πυξίδα, έπαιξε κανονικά.

Με την πυξίδα ενεργοποιημένη δεν μου δουλεύει καλά στο αμάξι. Όταν σταματώ σε φανάρι ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χάνει τον προσανατολισμό του. Όταν έβγαλα την πυξίδα, έπαιξε κανονικά.

Ναι ακριβώς μάλλον είναι για όταν είσαι με τα πόδια.

έχω navigon europe εγκατεστημένο σε galaxy S4 και θέλω μερικές διευκρινήσεις.

στις ρυθμίσεις>πλοήγηση>έξοδος φωνής>φωνή έχει τις επιλογές

1 προεπιλεγμένη φωνή (TTS)

2 προεπιλεγμένη φωνή

έχω επιλεγμένο το 1ο, τι διαφορές έχουν μεταξύ τους?

επίσης το αμάξι μου έχει ενσωματωμένο BT με το οποίο το κινητό μου συνεργάζεται άψογα. Αντιθέτως αν και στο navigon επιλέγω έξοδο φωνής μέσω ΒΤ δεν παίζει τίποτα. Στις επιλογές ΒΤ στο navigon έχει κανάλι 1 και κανάλι 2...??

μπορεί κανείς να βοηθήσει?

ευχαριστώ

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Αν και έχει αναφερθεί ξανά για όσους ψάχνουν κατι οικονομικό ρίξτε και μια ματιά στο dont panic.

Το έχω αγορασμένο στο nexus 4 και ειμαι απολύτως ικανοποιημενος με την ταχύτητα του αλλά και με τους χάρτες του.

Μεγάλο μειον οτι μεσω play store δεν σου προσφέρει δωρεάν ανανέωση των χαρτών, για κάποιον που το θέλει επαγγελματικα πρέπει να πληρωνει κάθε 6μηνο νομίζω τα 17 ευρώ που κοστίζουν οι χάρτες για να είναι up to date.

εχω το Sygic 13.1.4 (σε Galaxy S με android 4.3)

πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μιλάει ? :P

ότι και να δοκίμασα δεν το έφτιαξε

Edited by ns11

Λαθος. Στην περιπτωση μου με 18€ αναβαθμισα την απλη εκδοση που εδινε δωρο το πλαισιο σε εκδοση με απεριοριστες αναβαθμισεις. Στα υπολοιπα συμφωνω. Πολυ καλο προγραμμα χωρις περιττα φρουφρου αρα μικροτερη καταναλωση μπαταριας, αριστοι χαρτες, η καλυτερη μεθοδος αναζητησης οδου (δεν χρειαζεται να ξερεις το δημο που ανηκει η οδος που ψαχνεις). Το μονο σοβαρο μειον για μενα οτι δεν υποστηριζει αναζητηση διασταυρωσεων.

εχω το Sygic 13.1.4 (σε Galaxy S με android 4.3)

πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μιλάει ? :P

ότι και να δοκίμασα δεν το έφτιαξε

Στις ρυθμισεις εχεις βαλει την Δεσποινα για γλωσσα ομιλιας;

Amazon Fire stick 4k max

Λαθος. Στην περιπτωση μου με 18€ αναβαθμισα την απλη εκδοση που εδινε δωρο το πλαισιο σε εκδοση με απεριοριστες αναβαθμισεις. Στα υπολοιπα συμφωνω. Πολυ καλο προγραμμα χωρις περιττα φρουφρου αρα μικροτερη καταναλωση μπαταριας, αριστοι χαρτες, η καλυτερη μεθοδος αναζητησης οδου (δεν χρειαζεται να ξερεις το δημο που ανηκει η οδος που ψαχνεις). Το μονο σοβαρο μειον για μενα οτι δεν υποστηριζει αναζητηση διασταυρωσεων.

Πάλι λάθος . Στην περίπτωσή μου το αγόρασα ηλεκτρονικά από την GeoIntelligence 39 ευρώ , με απεριόριστες αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών

(με ενημερώνουν με email) , και έχεις τη δυνατότητα εγκατάστασής του μέχρι σε 10 συσκευές . Απλό , γρήγορο , ακριβές , μέ σωστές και έγκαιρες

φωνητικές οδηγίες και καταπληκτικούς και ενημερωμένους χάρτες . Απορίας άξιο που δεν βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών γιά αυτές

δυνατότητές του , αλλά όπως είπαμε και στο παρελθόν "περι όρεξεως , κολοκυθόπητα" .

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση