Serafeim1981 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Το έχω κατεβάσει. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Tότε δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μόλις ανακοινώθηκε το Google Drive! Με δωρεάν 5gb χώρο. Όσοι έχετε το Docs μην το ψάξετε στο play, δεν χρειάζεται, θα το δείτε σαν αναβάθμιση του Docs. Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει. Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει. Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα. Εγώ το έβαλα στο live αλλά δεν είδα πουθενά να έχει "αυτόματο upload" πχ των φωτογραφιών ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ... Εμένα με έχει βολέψει πολύ το Battery Indicator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kYXJzaGFuY29tcHV0aW5nLkJhdHRlcnlJbmRpY2F0b3IiXQ.. Δεν είναι widget, απλά σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω αριστερά στη μπάρα. Δεν έχει καθόλου battery drain και η ένδειξή του είναι αξιόπιστη!!! Τουλάχιστον στο mini μου δουλεύει άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Tότε δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση... Στο δείχνει κανονικά στα ελληνικά εσένα; Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στο δείχνει κανονικά στα ελληνικά εσένα; Και εμένα message γράφει! Τώρα το παρατήρησα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μπορεί να το κάνει και το current widget και να βλέπεις μαζί με την κατανάλωση σε mA και το ποσοστό της μπαταρίας στο ίδιο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια καλημερα εχει κανενας αγορασει το mls destinator και εχει βαλει και την ics κ ξερει ποτε θα παρει την αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Να ρωτήσω για το Badass Battery? Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας. Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Να ρωτήσω για το Badass Battery? Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας. Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .) Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει. BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει. BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€... Λοιπόν, τσεκαρισμένο ήταν απλά για να ενεργοποιηθεί αυτόματα δε πρέπει να έχει γίνει μεταφορά η εφαρμογή στη κάρτα sd πράγμα που είχα κάνει εγώ! ;) Ευχαριστώ! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Και εμένα message γράφει! Τώρα το παρατήρησα!:p Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εμένα βγάζει και ένα μικρό νουμεράκι δίπλα, αν αυτό εννοείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα... Και μένα με Android 2.3.7 κανονικά δείχνει νούμερο μηνυμάτων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εμένα βγάζει και ένα μικρό νουμεράκι δίπλα, αν αυτό εννοείς.. Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ? Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ? Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος... Στο x8 μου με 2.3.7 custom, το εμφανίζει μια χαρά όπως σου είπα. Το Nexus S δεν υπάρχει... Ακόμα;) Στείλε ένα mail στον developer για να έχει υπ' όψιν του το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 γνωρίζει κανείς πως προσθέτουμε poi από αρχείο στο navigon? Γιατί τα poi που έχει είναι εντυπωσιακά λίγα. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες.... Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...! Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να στείλω batch sms ...!!! Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ; Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;; Ευχαριστώ πολύ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες.... Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...! Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να στείλω batch sms ...!!! Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ; Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;; Ευχαριστώ πολύ...!!! το GoSMS :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Υπάρχει σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα στο minimalistic text? Την εσωτερική μνήμη δεν την διαβάζει και εκεί που έπρεπε να λέει τα νούμερα της SD λέει της εσωτερικής μνήμης (την οποία δεν βλέπει). Είναι κάποιο bug της εφαρμογής? Έχω ICS Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορώ να έχω ταυτόχρονα και το πχ go SMS και το handcent και να διαλέγω όποιος θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορώ να έχω ταυτόχρονα και το πχ go SMS και το handcent και να διαλέγω όποιος θέλω? Ναι αν και δεν έχει νόημα.το go ειναι μακράν καλύτερο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ναι αν και δεν έχει νόημα.το go ειναι μακράν καλύτερο ΤΟ ξέρω απλά όλα τα προγράμματα blacklist ,τα προλαβαίνει το go sms αλλά και το handcent ΚΑΙ έλεγα ΝΑ δοκιμάσω καιΤΟ chomp sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts