Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω κατεβάσει.

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία...

Μόλις ανακοινώθηκε το Google Drive! Με δωρεάν 5gb χώρο. Όσοι έχετε το Docs μην το ψάξετε στο play, δεν χρειάζεται, θα το δείτε σαν αναβάθμιση του Docs.

Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει.

Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει.

Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα.

Εγώ το έβαλα στο live αλλά δεν είδα πουθενά να έχει "αυτόματο upload" πχ των φωτογραφιών ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ...

Εμένα με έχει βολέψει πολύ το Battery Indicator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kYXJzaGFuY29tcHV0aW5nLkJhdHRlcnlJbmRpY2F0b3IiXQ..

Δεν είναι widget, απλά σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω αριστερά στη μπάρα. Δεν έχει καθόλου battery drain και η ένδειξή του είναι αξιόπιστη!!!

Τουλάχιστον στο mini μου δουλεύει άψογα!

Tότε δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση...

Στο δείχνει κανονικά στα ελληνικά εσένα;

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία...

Μπορεί να το κάνει και το current widget και να βλέπεις μαζί με την κατανάλωση σε mA και το ποσοστό της μπαταρίας στο ίδιο widget.

Να ρωτήσω για το Badass Battery?

Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας.

Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Να ρωτήσω για το Badass Battery?

Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας.

Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .)

Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει.

BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€...

Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει.

BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€...

Λοιπόν, τσεκαρισμένο ήταν απλά για να ενεργοποιηθεί αυτόματα δε πρέπει να έχει γίνει μεταφορά η εφαρμογή στη κάρτα sd πράγμα που είχα κάνει εγώ! ;)

Ευχαριστώ! :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Και εμένα message γράφει! Τώρα το παρατήρησα!:p

Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα...

Και μένα με Android 2.3.7 κανονικά δείχνει νούμερο μηνυμάτων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα βγάζει και ένα μικρό νουμεράκι δίπλα, αν αυτό εννοείς..

Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ?

Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ?

Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος...

Στο x8 μου με 2.3.7 custom, το εμφανίζει μια χαρά όπως σου είπα. Το Nexus S δεν υπάρχει... Ακόμα;)

Στείλε ένα mail στον developer για να έχει υπ' όψιν του το πρόβλημα!

γνωρίζει κανείς πως προσθέτουμε poi από αρχείο στο navigon? Γιατί τα poi που έχει είναι εντυπωσιακά λίγα.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες....

Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες

και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...!

Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να

στείλω batch sms ...!!!

Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ;

Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;;

Ευχαριστώ πολύ...!!!

Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες....

Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες

και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...!

Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να

στείλω batch sms ...!!!

Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ;

Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;;

Ευχαριστώ πολύ...!!!

το GoSMS :):)

Υπάρχει σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα στο minimalistic text? Την εσωτερική μνήμη δεν την διαβάζει και εκεί που έπρεπε να λέει τα νούμερα της SD λέει της εσωτερικής μνήμης (την οποία δεν βλέπει). Είναι κάποιο bug της εφαρμογής? Έχω ICS

Μπορώ να έχω ταυτόχρονα και το πχ go SMS και το handcent και να διαλέγω όποιος θέλω?

Ναι αν και δεν έχει νόημα.το go ειναι μακράν καλύτερο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ναι αν και δεν έχει νόημα.το go ειναι μακράν καλύτερο

ΤΟ ξέρω απλά όλα τα προγράμματα blacklist ,τα προλαβαίνει το go sms αλλά και το handcent ΚΑΙ έλεγα ΝΑ δοκιμάσω καιΤΟ chomp sms.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση