elthis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παίδες για να χω ελληνικα στο κινητο τι κατεβαζω Morelocale 2... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Morelocale 2... Ναι το βρήκα,ευχαριστω παντως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Παίδες, με το που τραβάς την φώτο αν έχεις ανοιχτό wifi την ανεβάζει αμέσως στο dropbox (και στο PC) και το Google+ υποστηριζει αυτοματο upload φωτογραφιων ειτε με data, ειτε με wifi. Με το που τραβάς μια φωτό σε δευτερόλεπτα είναι και στο pc αρκει να έχεις interent στο κινητό ή με wifi και το upload να ειναι on και με dropbox και με google+ καρατσεκαρισμένο Edited April 24, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη που να αναγνωριζει τις γραμματοσειρες απο αρχεια που περναμε απο πσ?πχ σε διαφορους δισκους που περσα αντι ναγραφει ονοματα τραγουδιων κλπ τα βγαζει κινεζικα αντι ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Αυτό νομίζω είναι θέμα κωδικοποίησης. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 το παρον τοπικ ειναι για οσους θελουν ενα εξαιρετικο ελληνικο πληκτρολογιο. ( μπορω να βοηθησω με ολα τα κολπα να ερθει ακριβως στα μετρα σας) ειναι μετα απο δοκιμη των παντων το Smart Keyboard. Ξερω οτι μπορει να εχει συζητηθει ξανα . παρολα αυτα ειδα ΠΟΛΛΑ θεματα με ατομα που εψαχναν ελληνικο πληκτρολογιο σε διαφορα sites ή προσπαθουσαν να βαλουν κατι στην ευρωπαικη αναβαθμιση που δοκιμασαν που δεν ειχε ελληνικα. και εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ με go keyboard και διαφορα αλλα. Υπαρχει μια μεγαλη μεριδα ατομων μονο στην παρεα μου που θελει να συνεχισει να γραφει με Τ9 . μεταξυ αυτων ειμαι και εγω ή κοπελα μου ή αδερφη της κλπ. κλπ. μερικα απο τα καλα του: *Μαθαινει αυτοματα καθε νεα λεξη που θα γραψετε εξω απο το Τ9. *με ενα κουμπι γινεται νουμερικο οταν θες να βαλεις ενα τηλεφωνο (με την βολικη διαταξη που εχουμε στα πλαινα των PC πληκτρολογιων. ) * οταν πατας πχ την λεξη "Σου" αλλα σου βγαζει πρωτη επιλογη το "Που" , οπως κανουν ολα τα Τ9 που βγαζουν ολες τις επιλογες χωρις να μπορουν να ξερουν εσυ τι θελεις αυτη την στιγμη, εχεις το πλεονεκτημα απο τις ρυθμισεις να μπορεις να επιλεξεις πολυ απλα πια θες να σου βγαζει πρωτη επιλογη ή το αφηνεις και πολυ γρηγορα μαθαινει τι επιλεγεις πιο συχνα. * οταν θελεις να πας ενα γραμμα πισω μπροστα πανω κατω για να διορθωσεις κατι. δεν χρειαζεται να παιζεις σημαδι στην οθονη με το νυχι. αριστερο swipε στο πληκτρολογιο σε παει ενα αριστερα . ενα swipe προς τα πανω σε παει μια σειρα πανω και αναλογα σε ολες τις κατευθυνσεις. * το κυριοτερο. μετα που θα κανετε αναβαθμιση ή θα αλλαξετε κινητο. οι ΤΟΝΟΙ λεξεων και προτιμησεων που θα εχει αποθηκευσει δεν πανε χαμενοι. γιατι εχει στις ρυθμισεις εξαγωγη προσωπικων λεξεων και ρυθμισεων. Ετσι στο καινουριο rom -firmware - Κινητο (εφοσον δεν ειστε ειδικος του titanium που το κανει ετσι και αλλιως) απλα επιλεγετε στις ρυθμισεις εισαγωγη προσωπικων ρυθμισεων και διαλεγετε το αρχειακι που ειχατε εξαγει (και ελπιζω φυλαξει) . μαλλον δεν μπορω να σας πω αν μπορειτε να το βρειτε στο ιντερνετ δωρεαν . μπορω ομως να σας πω να το δοκιμασετε και να επενδυσετε 2-3 ευρω στο πληκτρολογιο που θα εχετε μαζι σας σε οποια συσκευη και να πατε . και μην ξεχασετε να κατεβασετε απο το Μαρκετ δωρεαν το English kai Greek λεξικο (smart greek dictionary ) κλπ. Ειμαι καινουριος και δεν ξερω αν το παρον θεμα κανει καποια λαθη ή παρατυπιες, ομως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα κανουν search sto google και θα παιδευονται να λυσουν αυτο το θεμα οπως παιδευτηκα και εγω τουλαχιστον ενα μηνα μεχρι να το ανακαλυψω. και να το μοιρασω σε οσους περισσοτερους μπορω προς δικη τους ανακουφιση. κατι τελευταιο . και στο full querty του ειναι εξαιρετικο . με ευκολη προσβαση στα @ κτλ χωρις εξτρα αλτ απλα κρατωντας πατημενο λιγο παραπανω ενα κουμπι εχεις το αντιστοιχο συμβολο... πολυ καλο και στο querty. λαμπει και σωζει ζωες στο ελληνικο και αγγλικο Τ9 . παλιοτερα ειχα αγορασει το πρωτο xperia που οταν βγηκε ηταν ενα πολυ πολυ καλο κινητο. (και πρωτο μου smartphone) το εδωσα επειδη δεν μπορουσα να γραψω με την ιδια ταχυτητα που ειχα στο Τ9 ευχομαι λοιπον να βοηθησα ιδιως αυτους που κανουν την μεταφορα απο παλιου τυπου κινητο σε android. Πού διάολό είναι η ρύθμιση να βάλω πρώτη επιλογή αντί του "πού" το "σου "!αλλά και σε αλλά παραδείγματά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Με το που ανοίξεις το dropbox κανει το update. Κατάλαβα τι εννοείς εσύ,την ξέρω αυτή τη λειτουργία του cloud στο ios αλλά εδώ δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Έγινε σε ευχαριστώ πολύ! Για τους φίλους που λένε ότι ανεβάζει κατευθείαν στο dropbox πως γίνεται; Είμαι έξω και κάνω λήψη μια φωτογραφία και θέλω να τη δει κάποιος στο pc ή στο ταμπλετ, ποια η ρύθμιση ώστε μετά τη λήψη να γίνει αυτόματα χωρίς να κάνω τίποτα; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Έγινε σε ευχαριστώ πολύ! Για τους φίλους που λένε ότι ανεβάζει κατευθείαν στο dropbox πως γίνεται; Είμαι έξω και κάνω λήψη μια φωτογραφία και θέλω να τη δει κάποιος στο pc ή στο ταμπλετ, ποια η ρύθμιση ώστε μετά τη λήψη να γίνει αυτόματα χωρίς να κάνω τίποτα; Ανοιξε την εφαρμογη στο κινητο σου πηγαινε settings και μετα upload using τικαρισε την επιλογη wi-fi or data plan και θα κανεις αυτο που ζητας Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ανοιξε την εφαρμογη στο κινητο σου πηγαινε settings και μετα upload using τικαρισε την επιλογη wi-fi or data plan και θα κανεις αυτο που ζητας :eek: έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο!!! Όπως μου τα έγραψες είναι!!! Mercy foul :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Dropbox... Νομίζω το gdrive που θα ανακοινώσει η Google σε μερικές μέρες θα έχει αυτή τη δυνατότητα. Υπομονή για την επίσημη ανακοίνωση... Μόλις ανακοινώθηκε το Google Drive! Με δωρεάν 5gb χώρο. Όσοι έχετε το Docs μην το ψάξετε στο play, δεν χρειάζεται, θα το δείτε σαν αναβάθμιση του Docs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλησπέρα! Μια ερώτηση σχετικά με το handcent sms: όταν ξεκινάω να γράφω μήνυμα, με αχνά γράμματα γράφει "message". Γίνεται με κάποιο τρόπο να γράφει "μήνυμα"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Kατέβασε το Greek Language Pack από το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Το έχω κατεβάσει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Tότε δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μόλις ανακοινώθηκε το Google Drive! Με δωρεάν 5gb χώρο. Όσοι έχετε το Docs μην το ψάξετε στο play, δεν χρειάζεται, θα το δείτε σαν αναβάθμιση του Docs. Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει. Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εγώ το έψαξα κανονικά ως Google Drive, είχε Update κανονικά, αλλά δεν μου το ανοίγει. Λέει θα με ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο.το ίδιο λέει και αν μπω από το pc στην σχετική σελίδα. Εγώ το έβαλα στο live αλλά δεν είδα πουθενά να έχει "αυτόματο upload" πχ των φωτογραφιών ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Προτεινετε ενα δυο αξιοπιστα και δοκιμασμενα widget για μπαταρια " που να μην εχουν θεμα με καταναλωση και να δειχνουν σωστη ενδειξη " ... Εμένα με έχει βολέψει πολύ το Battery Indicator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kYXJzaGFuY29tcHV0aW5nLkJhdHRlcnlJbmRpY2F0b3IiXQ.. Δεν είναι widget, απλά σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω αριστερά στη μπάρα. Δεν έχει καθόλου battery drain και η ένδειξή του είναι αξιόπιστη!!! Τουλάχιστον στο mini μου δουλεύει άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Tότε δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση... Στο δείχνει κανονικά στα ελληνικά εσένα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στο δείχνει κανονικά στα ελληνικά εσένα; Και εμένα message γράφει! Τώρα το παρατήρησα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μπορεί να το κάνει και το current widget και να βλέπεις μαζί με την κατανάλωση σε mA και το ποσοστό της μπαταρίας στο ίδιο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια καλημερα εχει κανενας αγορασει το mls destinator και εχει βαλει και την ics κ ξερει ποτε θα παρει την αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Να ρωτήσω για το Badass Battery? Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας. Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Να ρωτήσω για το Badass Battery? Παρατήρησα ότι αν κάνεις επανεκκίνηση φεύγει από το status bar και η ένδειξη της μπαταρίας. Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα σε τυχόν επανεκκίνηση; (κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. . .) Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει. BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Έχει. Πρέπει να πας στα preferences και να επιλέξεις το Monitor on device startup. Τουλάχιστον το Badass Batery Pro που έχω αγοράσει το έχει. BTW απλά τέλεια εφαρμογή για τα 1.5€ που ζητάει. Σε σχέση με άλλα απλά monitors που ζητάνε 2 και 2.5€... Λοιπόν, τσεκαρισμένο ήταν απλά για να ενεργοποιηθεί αυτόματα δε πρέπει να έχει γίνει μεταφορά η εφαρμογή στη κάρτα sd πράγμα που είχα κάνει εγώ! ;) Ευχαριστώ! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts