elthis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Καλά κάνεις και θες να το αποφύγεις. Εγώ έχω εγκαταστήσει το εναλλακτικό 1Mobile market με 200.000 δωρεάν εφαρμογές και βρίσκεις ότι και στο google play. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρο χωρις πρόβλημα και χωρις gmail. Μόνο κατά την εγκατάσταση πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές και μάρκαρε το άγνωστες πηγές. http://www.1mobile.com/ Το 1mobile market είναι καλό.. Το λόγο για να αποφύγει λογαριασμό gmail, αλλά και τη παρότρυνση σου ότι καλά κάνει δεν έχω καταλάβει...:) Edited April 9, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το 1mobile market είναι καλό.. Το λόγο για να αποφύγει λογαριασμό gmail, αλλά και τη παρότρυνση σου ότι καλά κάνει δεν έχω καταλάβει...:) Φίλε διάβασε λίγο την πολιτική απορρήτου της google. Γιατί θα έπρεπε η google να ξέρει τα πάντα για μένα? Γιατι θα πρέπει να με εκβιάζει για να μου παρέχει μια υπηρεσία? Δεν εχω να κρυψω κατι αλλα δεν θέλω να με εκβιάζουν κιόλας. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Νομίζω ότι από τη στιγμή που υπάρχει η "ηλεκτρονική υπογραφή" είτε έχεις είτε δεν έχεις γκουκλ και τα λοιπά, κοινωνικα και μη δίκτυα το θέλω ή δε θέλω να με ελέγχουν είναι αναπόφευκτο ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Φίλε διάβασε λίγο την πολιτική απορρήτου της google. Γιατί θα έπρεπε η google να ξέρει τα πάντα για μένα? Γιατι θα πρέπει να με εκβιάζει για να μου παρέχει μια υπηρεσία? Δεν εχω να κρυψω κατι αλλα δεν θέλω να με εκβιάζουν κιόλας. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Τι εννοείς? Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό, χωρίς πραγματικά στοιχεία, αποκλειστικά για το google play.. Δεν μπορώ να καταλάβω το πως η google με παρακολουθεί ή με εκβιάζει, εκτός και αν θεωρείς εκβιασμό την εγγραφή, οπότε είναι εκβιασμός το να έχεις οποιονδήποτε λογαριασμό σε οποιαδήποτε υπηρεσία... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τι εννοείς? Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό, χωρίς πραγματικά στοιχεία, αποκλειστικά για το google play.. Δεν μπορώ να καταλάβω το πως η google με παρακολουθεί ή με εκβιάζει, εκτός και αν θεωρείς εκβιασμό την εγγραφή, οπότε είναι εκβιασμός το να έχεις οποιονδήποτε λογαριασμό σε οποιαδήποτε υπηρεσία... Αγαπητέ μου έχεις φάκελο απο την μέρα που γεννήθηκες ...;) και μην ξεχνάς τον αριθμό του τηλεφώνου σου το πήρες με την ταυτότητα σου..!!! το να σε παρακολουθούν πλέων ειναι εύκολο με της κεραίες της κινητής τηλεφωνίας..!!:X οπότε άστα βραστα, όσο έχεις το κινητό σε βλέπουν μας ΒΛΕΠΟΥΝ..!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Αγαπητέ μου έχεις φάκελο απο την μέρα που γεννήθηκες ...;) και μην ξεχνάς τον αριθμό του τηλεφώνου σου το πήρες με την ταυτότητα σου..!!! το να σε παρακολουθούν πλέων ειναι εύκολο με της κεραίες της κινητής τηλεφωνίας..!!:X οπότε άστα βραστα, όσο έχεις το κινητό σε βλέπουν μας ΒΛΕΠΟΥΝ..!!:cry: Μεγαλη αληθεια.. Αν κ ξεφευγουμε λιγο ειναι αληθεια πως απο το απλο 3310 που μας προσεφερε τα βασικα χαρακτηριστικα ενος κινητου (κλησεις/μηνυματα/ημερολογιο/φιδακι :-P ) φτασαμε στο σημερα που ακομα κ ενας απλος υπαλληλος ειτε της avast ειτε της cerberus (κ αλλες ποσες εταιριες..) μπορει ανα πασα στιγμη να βρει τη θεση σου, τα στοιχεια σου, να τραβηξει βιντεο απ'το κινητο σου, να ηχογραφησει οτι γινεται γυρω σου κτλ κτλ.. Το μονο που με κανει να μην σκαω προσωπικα ειναι οτι δεν ειμαι κ κανενας μεγιστανας με πληροφοριες που θα αλλαξουν το αυριο στο ματαιο τουτο κοσμο (!) οποτε δεν ασχολουμαι περαιτερω, ετσι κ αλλιως το δικαιωμα να φακελωνουν το καθενα μας πλεον ειναι "διακριτικα" νομιμο κ συμβαινει καθε μερα στις περισσοτερες συναλλαγες μας κτλ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Φίλε διάβασε λίγο την πολιτική απορρήτου της google. Γιατί θα έπρεπε η google να ξέρει τα πάντα για μένα? Γιατι θα πρέπει να με εκβιάζει για να μου παρέχει μια υπηρεσία? Δεν εχω να κρυψω κατι αλλα δεν θέλω να με εκβιάζουν κιόλας. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Ενώ αν δε κάνω λογαριασμό στη Google δε παρακολουθεί/εκβιάζει/παρατηρεί κάνεις. Προσωπικά δε τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Αν σκεφτόμουν έτσι δε θα είχα υπολογιστή, θα επικοινωνουσα με αγγελιοφόρο και θα ταξίδευα στους υπονόμους να μη με δουν οι κάμερες.ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή είναι η κατάσταση στο κόσμο που ζούμε και το να μην κάνουμε λογαριασμό στη Google δε περιορίζει το πρόβλημα. Και εντάξει, εσύ δε κάνεις λογαριασμό και κατεβάζεις από εναλλακτικό market...Με το σκεπτικό σου θα πρέπει να έχεις...χμμμ..3 εφαρμογές???? Τη πολιτική απορρήτου των εφαρμογών τη βλέπεις;;; Σχεδόν όλες μας "παρακολουθούν"... Και για να το κάνω λίγο περισσότερο on topic, με τις paid εφαρμογές τι γίνεται; μπορεί κάποιος να αγοράσει από εναλλακτικό μάρκετ;Ο μόνος λόγος που το έχω είναι το density που έχω αλλάξει στη συσκευή μου και το Google play μου δείχνει τις μισές εφαρμογές... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Αγαπητέ μου έχεις φάκελο απο την μέρα που γεννήθηκες ...;) και μην ξεχνάς τον αριθμό του τηλεφώνου σου το πήρες με την ταυτότητα σου..!!! το να σε παρακολουθούν πλέων ειναι εύκολο με της κεραίες της κινητής τηλεφωνίας..!!:X οπότε άστα βραστα, όσο έχεις το κινητό σε βλέπουν μας ΒΛΕΠΟΥΝ..!!:cry: Ναι το ξέρω ότι τα δεδομένα καταγράφονται, αλλά και φυσικά όλοι μας έχουμε φάκελο... Αλλά δεν νομίζω η google να ψάξει τόσο πολύ ώστε να βρει ποιος είναι αυτός που κατεβάζει 2-3 εφαρμογές τον μήνα στο κινητό του.. Αν είχα κάτι να κρύψω θα ενεργούσα εντελώς διαφορετικά, αλλά προς το παρών δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Βασικά πολύ γνωστό το Mobile Maps και από τα Symbian όπου το χρησιμοποιούσαμε για χρόνια στα Νόκια. To Mobile Maps 10 έχει το καλό ότι μπορείς να έχεις χάρτες της ίδιας χωράς από διαφορετικές εταιρείες και να άλλαξες χάρτη μέσα από το μενού του, το έχω για δεύτερο μετά από το igo. @gsa1967 σε ευχαριστώ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 To Mobile Maps 10 έχει το καλό ότι μπορείς να έχεις χάρτες της ίδιας χωράς από διαφορετικές εταιρείες και να άλλαξες χάρτη μέσα από το μενού του, το έχω για δεύτερο μετά από το igo. @gsa1967 σε ευχαριστώ! Σου παίζει καλά σε Android? Δυστυχώς όταν είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό, είχα θέμα με την εγκατάσταση και το παράτησα. Οι χάρτες ενημερώνονται; Έστω και σε mapsource? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Σου παίζει καλά σε Android? Δυστυχώς όταν είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό, είχα θέμα με την εγκατάσταση και το παράτησα. Οι χάρτες ενημερώνονται; Έστω και σε mapsource? Για την εγκατασταση ακολουθησα τον οδηγο απο τα Symbian αλλα με apk Sygic Mobile Maps 10 έκδοση 8.16 με χάρτη cit navigreece2011_2 αυτών βρίσκω για τελευταίο… το καλοκαίρι έκανα 1200 χιλιόμετρα Ελλάδα Βουλγαρία χωρίς πρόβλημα κρασαρίσματος αλλά ο χάρτης δεν ήταν καλά ενημερωμένος και έλειπε ένα κομμάτι εθνικής οδού κάπου μετά το Αγρίνιο και άλλο ένα κομμάτι βασικού δρομου(οχι εθνικής οδου)καπου στο Σουφλί αν θυμάμαι καλά όπου και στις δυο περιπτώσεις με έδειχνε στα χωράφια. είχα και το igo να τρέχει στο παρασκήνιο και ο χάρτης της nq είχε τους δρόμους που προανέφερα. Στην παραμονή μου στη Βουλγαρία και στο γυρισμό δούλεψα το igo. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Κύριοι θα παρακαλέσω να επανέλθουμε πάλι στο θέμα μας. Είναι μεγάλη η κουβέντα που ανοίξατε και παρόλο που οφείλω να παραδεχτώ (και να σας συγχαρώ) ότι γίνεται πολιτισμένα και σωστά θα πρέπει να επιστρέψουμε στον τίτλο του θέματος. :) Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η καλύτερη εφαρμογή για πρωτοσέλιδα ανανεώθηκε και δουλεύει πια σωστά και σε GB και σε ICS! Greek News Papers@Google Play Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η καλύτερη εφαρμογή για πρωτοσέλιδα ανανεώθηκε και δουλεύει πια σωστά και σε GB και σε ICS! Η Greek Headlines είναι δωρεάν και επίσης δουλεύει σωστά. Greek Headlines Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ :) Edit: Το δεύτερο app που προτείνατε δεν δουλεύει καθόλου. Εκτός αν δεν του αρέσουν οι ταμπλέτες. Μπα. Ούτε στο κινητό παίζει. Edited April 10, 2012 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ggazas δυστυχώς η συγκεκριμένη σταμάτησε να μου λειτουργεί από τότε που πήγα σε ICS, όπως και η Πρωτοσέλιδα. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να τα κατεβάζουμε και να τα βλέπουμε μέσω News247 ή Sentra app, απλά ήθελα κάτι απλό και ελαφρύ :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η καλύτερη εφαρμογή για πρωτοσέλιδα ανανεώθηκε και δουλεύει πια σωστά και σε GB και σε ICS! Greek News Papers@Google Play Την είχα αγοράσει παλιά αλλά κάποια στιγμή είχε σταματήσει να κατεβάζει τις εφημερίδες. Κατεβάζει πάντως στην καλύτερη ποιότητα από όλες τις άλλες και μπορείς να τις κατεβάσεις και να τις διαβάσεις μετά offline με την ησυχία σου. Επίσης ανανεώθηκε και το tapatalk. Έχει βελτιωθεί πολύ η εμφάνιση της εφαρμογής. Edit: πάντως το πρόβλημα της μη εμφάνισης της υπογραφής, παραμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Aκριβώς.Το μοναδικό πρόγραμμα που συνεχίζει να πωλείται σε κάρτα μνήμης ειναι το destinator από την mls παλι καλα γιατι εχω αποφασισει για το dont panic. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; Για ρίξε μια ματιά κ στο android lost Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ψαχνω καποιο ελληνο αγγλικο και ελληνο ιταλικο λεξικο .τι υπαρχει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η Greek Headlines είναι δωρεάν και επίσης δουλεύει σωστά. Greek Headlines Δεν εμφανιζει τιποτα η συγκεκριμενη παντως Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 υπάρχει καμιά εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το tablet παρότι η το κινητό με ICS με την κάμερα, όπως το face unlock? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 υπάρχει καμιά εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το tablet παρότι η το κινητό με ICS με την κάμερα, όπως το face unlock? Καλησπέρα φίλε, Υπάρχει το visidon, το οποίο ίσως είναι καλύτερο από το face unlock. Ρίξε μια ματιά https://play.google.com/store/apps/details?id=visidon.AppLock Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα φίλε, Υπάρχει το visidon, το οποίο ίσως είναι καλύτερο από το face unlock. Ρίξε μια ματιά https://play.google.com/store/apps/details?id=visidon.AppLock Με φωτογραφία σου ξεκλειδώνει; Γιατί αν είναι έτσι δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts