geil Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Παιδια μήπως υπάρχει παρόμοιο για android? http://www.youtube.com/watch?v=MU4sPPzuVcw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να βάλουμε το adobe flash player σε android 2.1; Στο market που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 δυστυχως στο wildfire και 2.3 να ειχαμε παλι δε μπαινει flash player λογω μικρου επεξεργαστη.δεν υποστηριζεται απο την adobe για συσκευες κατω απο 1 ghz Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 δεν υποστηριζεται απο την adobe για συσκευες κατω απο 1 ghz Δεν είναι θέμα συχνότητας αλλά GPU που είναι embedded στη CPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κανένα λινκ για να το κατεβάσουμε την δοκιμαστική έκδοση και εμείςΠολύ καλό πλέον είναι και το Don't Panic από Mireo με χάρτες Gi! ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για free sms??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 έχει κυκλοφορήσει για Ελλάδα το don't panic? Επίσημα όχι ακόμα, έρχεται όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Άντε να έρθει επιτέλους αυτό το Don't Panic μπας και δούμε "άσπρη μέρα" γιατί όντως αυτά που υπάρχουν τώρα (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω) δεν πλησιάζουν καν την χρηστικότητα των αντίστοιχων στα WM. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 καποια εφαρμογη για να βλεπουμε τv στο κινητο υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Magicall δεν θα βρεις εδώ, δυτυχώς αυτό το κουφό με τον πρώτο ήχο μου το κάνει και στο δικό μου SGS με όσα προγράμματα έχω εγκαταστήσει. Στο Samsung και στις ρυθμίσεις, υπάρχει επιλογή για αυτόματη απόρριψη για κλήσεις με απόκρυψη και για μπλοκάρισμα σε συγκεκριμάνα νουμερα, λίγο φτωχό βέβαια αλλά τουλάχιστον δουλεύει καλά. Ρίξε μια ματιά στο HD2 που βλέπω ότι έχεις μήπως υπάρχει αυτή η ρύθμισηΉ δεν έχει ή δεν το βρίσκω, οπότε αν διαβάζει και κανείς άλλος με HD2 ή Desire (οπού βασίζεται η ROM) ας μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Η καλύτερη ειναι η SPB TV. Υπαρχουν και αλλες αλλα θελουν flash player. Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παιζει ελληνικα καναλια ?και τι γινεται με το flash player?ειμαι λιγο ασχετος σορρυ:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Αν έχεις τη συσκευή του avatar σου δεν έχεις πρόβλημα με τον flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ναι αυτη εχω,αρα να κατεβασω τον flash player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παιζει ελληνικα καναλια ?και τι γινεται με το flash player?ειμαι λιγο ασχετος σορρυ:X Ναι εχει 6 ελληνικα νομιζω, τη βουλη, ενα απο αμερικη που συνδεεται με ERT SAT, το mad, το sport tv κι αλλο ενα με μουσικη.Το flash player χρειαζεται για να βλεπεις βιντεο απο το ιντερνετ. Νομίζω οτι το κινητο σου εχει flash player....ισως θελει να αναβαθμιστει σε 2,2 για να ενεργοποιηθει...δεν ειμαι σιγουρος. Το SPB TV θα παιζει σιγουρα Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ναι αυτη εχω,αρα να κατεβασω τον flash player ? Δεν τον έχεις ήδη; Στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 10.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή τηλεφώνου και dialer το GO Contacts. Δεν υποστηρίζει ακόμη εύρεση με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά έχει ζητηθεί και πιστεύω πως σύντομα θα γίνει. Μόλις τελείωσα και τη μετάφραση στα ελληνικά και την έχω ήδη στείλει στην ομάδα ανάπτυξης. Μπορείτε να τη βρείτε στο market(χωρίς ελληνικά) ή αν τη θέλετε με ελληνικά από εδώ: http://www.mediafire.com/?bka7mtbe70d2843 ---------------------------------------------------------------- Edited March 15, 2011 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ή δεν έχει ή δεν το βρίσκω, οπότε αν διαβάζει και κανείς άλλος με HD2 ή Desire (οπού βασίζεται η ROM) ας μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Έχω εγώ HD2 αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτό το είδος block. Mε όλες τις εφαρμογές για call blocking έτσι γίνεται, δηλαδή πρώτα χτυπάει για 1-2 δευτερόλεπτο και μετά τον στέλνει στον τηλεφωνητή (αν έχεις επιλέξει send to voicemail) ή απορρίπτει την κλήση (αν έχεις επιλέξει hang up). Πάντως οι δύο πιο διαδεδομένες εφαρμογές είναι το Easy Filter και το Mr. Number Call Block. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ή δεν έχει ή δεν το βρίσκω, οπότε αν διαβάζει και κανείς άλλος με HD2 ή Desire (οπού βασίζεται η ROM) ας μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Στο Galaxy υπάρχει στη διαδρομή ρυθμίσεις - κλήσεις - όλες οι κλήσεις - αυτόματη απόρριψη Για δες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Eimai 2. 2. 1 root, βεβαια ολα αυτα χαρη στον αλεχ. Κατεβασα αυτη την εφαρμογη και οντως παιζει αυτα που ειπε το παιδι απο πανω,τα ιδιωτικα καναλια δλδ δεν μπορουμε να τα δουμε ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Eimai 2. 2. 1 root, βεβαια ολα αυτα χαρη στον αλεχ. Κατεβασα αυτη την εφαρμογη και οντως παιζει αυτα που ειπε το παιδι απο πανω,τα ιδιωτικα καναλια δλδ δεν μπορουμε να τα δουμε ε; Σε εφαρμογη δεν υπαρχουν απ'όσο ξερω. Μπορεις μεσω της ιστοσελιδας του καθε καναλιου απο τον browser του κινητου. Μερικα εχουν και live προγραμμα. Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Δεν τον έχεις ήδη; Στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 10.2. Ή στο blog του συμφορουμιτη TonyK για την 10.2 :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3548188#post3548188 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά, η εφαρμογή quadrant Standard, μετράει τις επιδόσεις του κινητού μας σε σχέση με άλλες συσκευές? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Καλησπέρα.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με το πως θα περάσω τους χάρτες στο maverick?(έχω το wildfire).Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 επειδη με βλεπω να παιρνω καινουρια συσκευη εδω κοντα και κραταω σημειωσεις ποιες εφαρμογες ειναι καλο να εχω??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts