Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να βάλουμε το adobe flash player σε android 2.1; Στο market που έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

δυστυχως στο wildfire και 2.3 να ειχαμε παλι δε μπαινει flash player λογω μικρου επεξεργαστη.δεν υποστηριζεται απο την adobe για συσκευες κατω απο 1 ghz

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Administrators
δεν υποστηριζεται απο την adobe για συσκευες κατω απο 1 ghz

Δεν είναι θέμα συχνότητας αλλά GPU που είναι embedded στη CPU.

Modpic.gif

Κανένα λινκ για να το κατεβάσουμε την δοκιμαστική έκδοση και εμείς

Πολύ καλό πλέον είναι και το Don't Panic από Mireo με χάρτες Gi! ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για free sms???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Άντε να έρθει επιτέλους αυτό το Don't Panic μπας και δούμε "άσπρη μέρα" γιατί όντως αυτά που υπάρχουν τώρα (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω) δεν πλησιάζουν καν την χρηστικότητα των αντίστοιχων στα WM.
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Magicall δεν θα βρεις εδώ, δυτυχώς αυτό το κουφό με τον πρώτο ήχο μου το κάνει και στο δικό μου SGS με όσα προγράμματα έχω εγκαταστήσει.

Στο Samsung και στις ρυθμίσεις, υπάρχει επιλογή για αυτόματη απόρριψη για κλήσεις με απόκρυψη και για μπλοκάρισμα σε συγκεκριμάνα νουμερα, λίγο φτωχό βέβαια αλλά τουλάχιστον δουλεύει καλά.

Ρίξε μια ματιά στο HD2 που βλέπω ότι έχεις μήπως υπάρχει αυτή η ρύθμιση

Ή δεν έχει ή δεν το βρίσκω, οπότε αν διαβάζει και κανείς άλλος με HD2 ή Desire (οπού βασίζεται η ROM) ας μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

παιζει ελληνικα καναλια ?και τι γινεται με το flash player?ειμαι λιγο ασχετος σορρυ:X

Ναι εχει 6 ελληνικα νομιζω, τη βουλη, ενα απο αμερικη που συνδεεται με ERT SAT, το mad, το sport tv κι αλλο ενα με μουσικη.Το flash player χρειαζεται για να βλεπεις βιντεο απο το ιντερνετ. Νομίζω οτι το κινητο σου εχει flash player....ισως θελει να αναβαθμιστει σε 2,2 για να ενεργοποιηθει...δεν ειμαι σιγουρος. Το SPB TV θα παιζει σιγουρα

Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android

• Administrators
ναι αυτη εχω,αρα να κατεβασω τον flash player ?

Δεν τον έχεις ήδη; Στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 10.2.

Modpic.gif

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή τηλεφώνου και dialer το GO Contacts.

Δεν υποστηρίζει ακόμη εύρεση με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά έχει ζητηθεί και πιστεύω πως σύντομα θα γίνει.

Μόλις τελείωσα και τη μετάφραση στα ελληνικά και την έχω ήδη στείλει στην ομάδα ανάπτυξης.

Μπορείτε να τη βρείτε στο market(χωρίς ελληνικά) ή αν τη θέλετε με ελληνικά από εδώ:

http://www.mediafire.com/?bka7mtbe70d2843

----------------------------------------------------------------

Edited by dancer_69

Ή δεν έχει ή δεν το βρίσκω, οπότε αν διαβάζει και κανείς άλλος με HD2 ή Desire (οπού βασίζεται η ROM) ας μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

Έχω εγώ HD2 αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτό το είδος block. Mε όλες τις εφαρμογές για call blocking έτσι γίνεται, δηλαδή πρώτα χτυπάει για 1-2 δευτερόλεπτο και μετά τον στέλνει στον τηλεφωνητή (αν έχεις επιλέξει send to voicemail) ή απορρίπτει την κλήση (αν έχεις επιλέξει hang up). Πάντως οι δύο πιο διαδεδομένες εφαρμογές είναι το Easy Filter και το Mr. Number Call Block.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Στο Galaxy υπάρχει στη διαδρομή ρυθμίσεις - κλήσεις - όλες οι κλήσεις - αυτόματη απόρριψη

Για δες...

Eimai 2. 2. 1 root, βεβαια ολα αυτα χαρη στον αλεχ.

Κατεβασα αυτη την εφαρμογη και οντως παιζει αυτα που ειπε το παιδι απο πανω,τα ιδιωτικα καναλια δλδ δεν μπορουμε να τα δουμε ε;

Eimai 2. 2. 1 root, βεβαια ολα αυτα χαρη στον αλεχ.

Κατεβασα αυτη την εφαρμογη και οντως παιζει αυτα που ειπε το παιδι απο πανω,τα ιδιωτικα καναλια δλδ δεν μπορουμε να τα δουμε ε;

Σε εφαρμογη δεν υπαρχουν απ'όσο ξερω. Μπορεις μεσω της ιστοσελιδας του καθε καναλιου απο τον browser του κινητου. Μερικα εχουν και live προγραμμα.

Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android

Δεν τον έχεις ήδη; Στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 10.2.

Ή στο blog του συμφορουμιτη TonyK για την 10.2 :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3548188#post3548188

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Να ρωτήσω ρε παιδιά, η εφαρμογή quadrant Standard, μετράει τις επιδόσεις του κινητού μας σε σχέση με άλλες συσκευές?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

επειδη με βλεπω να παιρνω καινουρια συσκευη εδω κοντα και κραταω σημειωσεις ποιες εφαρμογες ειναι καλο να εχω???

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση