ggazas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Για να μεταφέρω τις εφαρμογές που είναι στο κινητό στην κάρτα μνήμης με τα διάφορα προγράμματα που βρήκα στο μάρκετ πρέπει να είναι τίποτα ροοτ η συσκευή Μου?γιατί κατέβασα μια εφαρμογή και δεν μπόρεσα να μεταφέρω τίποτα. Το τηλέφωνό σου το κάνει μέσα από την Ρυθμίσεις- Εφαρμογές. Ότι προγράμματα δεν μεταφέρονται στην μνήμη SD δεν θα μεταφερθούν και με το App2SD. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μιας που αναφερατε το προβλημα και λογω του οτι αλλαζω συχνα συσκευες, υπαρχει καποιο απ ολα τα προγραμματα πλοηγησης οπου μπορει να μεταφερθει ευκολα σε αλλη συσκευη, με τον ιδιο λογαριασμο φυσικα, για να καταληξω σε αυτο και να το αγορασω? Ευχαριστω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) ένα δεν έχω καταλάβει όταν κάποιος έχει βάλει ανδροιντ τότε αυτόματα είναι και ρουτ!! σωστά? Άκυρη η απορία ξέχασα ότι το δικό μου είναι windows που του φόρεσα android Edited March 31, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Το igo :p μπορεί να μεταφερθεί σε όσες συσκευές θέλεις και προσωπικά για μένα αξίζει λόγω των δυνατοτήτων που του έχει δώσει η κοινότητα με τα σκιν.Ελπίζω κάποια στιγμή η navngo να καταλάβει ότι υπάρχουν άτομα στο android που θέλουμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα και να μας δώσει την δυνατότητα να έχουμε επίσημα νέες εκδόσεις προγράμματος και χάρτη,Το dont panic κλειδώνει στον λογαριασμό σε συνδυασμό με το imei και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα.Αν και προσωπικά μετάνιωσα που το αγόρασα,γιατί μεν μπορεί να είναι γρήγορο και να έχει καλό χάρτη αλλά από άλλες δυνατότητες ειναι απλά μηδέν...Δε σε αφήνει να κάνεις ούτε καν βασικά πράγματα όπως εισαγωγή διασταύρωσης.Πίστευα τα λεγόμενα της gi ότι θα βελτιωθεί αλλά τελικά δε βλέπω να βελτιώνεται. Edited March 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Για το iGO ωστόσο δεν υπάρχει skin που να δουλεύει σωστά (δηλαδή να γεμίζει την οθόνη) σε υψηλές αναλύσεις 1280x720 & 1280x800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης χαρτών στο Sony Ericsson Neo V εκτός από τους ήδη υπάρχοντες Google maps που να υποστηρίζουν την πλοήγηση (ή και την αναζήτηση) χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση της συσκευής στο ίντερνετ; Ρωτάω γιατί στη παρούσα φάση δε διαθέτω κάποιο πακέτο δεδομένων και συνδέομαι μόνο μέσω wi-fi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Όλα τα προγράμματα πλοήγησης για τα οποία συζητάμε στο παρόν θέμα δουλεύουν αυτόνομα χωρίς την απαίτηση ύπαρξης σύνδεσης στο internet. Όμως, κανένα από αυτά δεν είναι free και θα πρέπει να αγοραστούν. Κατά σειρά προτίμησης... iGO, Navigon, Sygic, Don't Panic, NDrive κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Το igo :p μπορεί να μεταφερθεί σε όσες συσκευές θέλεις και προσωπικά για μένα αξίζει λόγω των δυνατοτήτων που του έχει δώσει η κοινότητα με τα σκιν.Ελπίζω κάποια στιγμή η navngo να καταλάβει ότι υπάρχουν άτομα στο android που θέλουμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα και να μας δώσει την δυνατότητα να έχουμε επίσημα νέες εκδόσεις προγράμματος και χάρτη,Το dont panic κλειδώνει στον λογαριασμό σε συνδυασμό με το imei και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα.Αν και προσωπικά μετάνιωσα που το αγόρασα,γιατί μεν μπορεί να είναι γρήγορο και να έχει καλό χάρτη αλλά από άλλες δυνατότητες ειναι απλά μηδέν...Δε σε αφήνει να κάνεις ούτε καν βασικά πράγματα όπως εισαγωγή διασταύρωσης.Πίστευα τα λεγόμενα της gi ότι θα βελτιωθεί αλλά τελικά δε βλέπω να βελτιώνεται. Ευχαριστω για τις πληροφοριες...:) Δυστυχως οπως ανεφερε κι ο athanasso77 το igo δε λειτουργει οπως πρεπει στην οθονη της συσκευης μου, στο sygic που προτιμω πολυ καιρο τωρα θα πρεπει σε καθε αλλαγη συσκευης να επικοινωνω μαζι τους για να βγαλω ακρη, αρα αναγκαστικα θα καταληξω στη 3η επιλογη του don't panic κι ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος...:) ps: κοιταξα και το citisnav αλλα πολυ clopy-paste ndrive βρε παιδι μου και φοβαμαι μηπως ειναι καμια πατατα.Επισης και το Navigon φοβαμαι μηπως εχω προβλημα σε αλλαγη συσκευης. Edited April 1, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_dellis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Όχι, αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα να δυναμώνει με κάποια εφαρμογή. δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...για δοκιμασε το fresh network...!!! για να δυναμωσει το wi-fi.. Παράθεση Galaxy S4 i9500 Purple Mirage Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Επισης και το Navigon φοβαμαι μηπως εχω προβλημα σε αλλαγη συσκευης. Δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δουλεύει άψογα σε όλες τις αναλύσεις και έχεις κανονικά TTS φωνές plug'n'play χωρίς πειράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δουλεύει άψογα σε όλες τις αναλύσεις και έχεις κανονικά TTS φωνές plug'n'play χωρίς πειράγματα. Αφου δεν υπαρχει προβλημα στη μεταφορα του προγραμματος σε αλλη συσκευη με εβαλες σε σκεψη... Αξιζει ομως πιστευεις τη διαφορα των 20 ευρω απο το don't panic? Να σου πω την αληθεια τη πλοηγηση τη χρειαζομαι σχεδον σπανια και δε νομιζω να μου χρειαστει εκτος Ελλαδας. Αν ομως σε θεμα πλοηγησης, χαρτων και γενικα εμπειριας αξιζει τη διαφορα, να στραφω στο navigon. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έχει τρέξει κανείς το iGO σε ανάλυση 1024 Χ 600..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ψαχνω Ελληνικη εφαρμογη ωστε να μου λει οτι στο τηλ μου εχω 10 ατομα(επαφες)cosmote,5 wind ,,7 vodafon υπαρχει?ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Το τηλέφωνό σου το κάνει μέσα από την Ρυθμίσεις- Εφαρμογές. Ότι προγράμματα δεν μεταφέρονται στην μνήμη SD δεν θα μεταφερθούν και με το App2SD. Κατέβασα αυτό το πρόγραμμα και μετέφερα όσες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης και όλα οκ.Τώρα δεν ξέρω γιατί όταν μπαίνω από το astro file δεν μπορώ να τις βρω πουθενά εκεί μέσα ώστε να τις βάλω ολές μαζί σ ένα φάκελο..αλλά εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Με το Titanium εκανα την επιλογη " Αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη " .... (απο την Μαζικη λειτουργια ) Με αυτο κραταει και τα saves των εφαρμογων (τις ολοκληρωμενες πιστες απο παιχνιδια κλπ ) ή θελει και τιποτα αλλο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Με το Titanium εκανα την επιλογη " Αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη " .... (απο την Μαζικη λειτουργια ) Με αυτο κραταει και τα saves των εφαρμογων (τις ολοκληρωμενες πιστες απο παιχνιδια κλπ ) ή θελει και τιποτα αλλο ? Τα κραταει ολα απο τις εφαρμογες σου και δε χρειαζεται κατι αλλο...;) Αυτο που πρεπει να αποφευγουμε ειναι να κραταμε backup τα δεδομενα συστηματος γιατι σε αλλαγη custom rom και επαναφορα τους, προκαλουνται πολλα προβληματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ευχαριστω για τις πληροφοριες...:) Δυστυχως οπως ανεφερε κι ο athanasso77 το igo δε λειτουργει οπως πρεπει στην οθονη της συσκευης μου, στο sygic που προτιμω πολυ καιρο τωρα θα πρεπει σε καθε αλλαγη συσκευης να επικοινωνω μαζι τους για να βγαλω ακρη, αρα αναγκαστικα θα καταληξω στη 3η επιλογη του don't panic κι ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος...:) ps: κοιταξα και το citisnav αλλα πολυ clopy-paste ndrive βρε παιδι μου και φοβαμαι μηπως ειναι καμια πατατα.Επισης και το Navigon φοβαμαι μηπως εχω προβλημα σε αλλαγη συσκευης. Aπ'οσο πήρε κάπου το μάτι μου, δεν είναι clopy-paste του ndrive, αλλά ουσιαστικά είναι το ndrive με τους χάρτες της εταιρίας ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 'Εχω καποια προβλήματα με δυο εφαρμογές. Πρώτον:'Εχω κατεβασει το cosmote info.Με το που παταω ανανέωση μετα δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να κανω επανεκκινηση.Αυτο μου το παρουσιασε μετα το τελευταίο update. Δεύτερον:Εχω κατεβασει το exDialer αλλα στις αναπαντητες δεν μηδενιζεται ο αριθμος!Δηλαδη οταν εχω αναπαντητη και την βλεπω στη λιστα δεν μου βγαζει οτι εχω μια αναπαντητη αλλα 20 σαν να μην μηδενιζει τις αναπαντητες οταν τις βλεπω. Δεν ξερω τι καταλαβατε απο αυτα που ειπα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτο!! Το κινητο μου ειναι το Χ10i και ειναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 'Εχω καποια προβλήματα με δυο εφαρμογές. Πρώτον: Δεύτερον:Εχω κατεβασει το exDialer αλλα στις αναπαντητες δεν μηδενιζεται ο αριθμος!Δηλαδη οταν εχω αναπαντητη και την βλεπω στη λιστα δεν μου βγαζει οτι εχω μια αναπαντητη αλλα 20 σαν να μην μηδενιζει τις αναπαντητες οταν τις βλεπω. Κοίταξε στο μαρκετ στην σελίδα του exdialer στις πληροφορίες γράφει την λύση του προβλήματος σου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να κατεβάσεις το notigo και του κάνεις instal μέσω recovery Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Aπ'οσο πήρε κάπου το μάτι μου, δεν είναι clopy-paste του ndrive, αλλά ουσιαστικά είναι το ndrive με τους χάρτες της εταιρίας ;) Κατεληξα λοιπον και ειπα να το δοκιμασω μιας και δεν ειμαι απαιτητικος με τη πλοηγηση. Και λογω της εποχης που ζουμε, ειναι μια πολυ καλη προταση πιστευω. Thanks...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Για τα 10€ που κοστίζει ειναι πολύ καλή πρόταση.Και αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα το θεωρώ καλύτερο από το dont panic σε δυνατότητες αλλά νομίζω ότι κλειδώνει στο imei και ειναι μόνο για 1 συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Για τα 10€ που κοστίζει ειναι πολύ καλή πρόταση.Και αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα το θεωρώ καλύτερο από το dont panic σε δυνατότητες αλλά νομίζω ότι κλειδώνει στο imei και ειναι μόνο για 1 συσκευή Πανω στο ''κλικ'' της αγορας με πετυχες κι ευτυχως!!!Τι να κανω που αλλαζω συσκευες συνεχεια!!μετα σου λεει να εισαι νομιμος....$#%@^.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 'Εχω καποια προβλήματα με δυο εφαρμογές. Πρώτον:'Εχω κατεβασει το cosmote info.Με το που παταω ανανέωση μετα δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να κανω επανεκκινηση.Αυτο μου το παρουσιασε μετα το τελευταίο update. Δεύτερον:Εχω κατεβασει το exDialer αλλα στις αναπαντητες δεν μηδενιζεται ο αριθμος!Δηλαδη οταν εχω αναπαντητη και την βλεπω στη λιστα δεν μου βγαζει οτι εχω μια αναπαντητη αλλα 20 σαν να μην μηδενιζει τις αναπαντητες οταν τις βλεπω. Δεν ξερω τι καταλαβατε απο αυτα που ειπα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτο!! Το κινητο μου ειναι το Χ10i και ειναι root. Για το Cosmote Info: Διάβασε το faq του μέσα από την εφαρμογή. Γράφει για το συγκεκριμένο πρόβλημα τα μηνύματα και την 2.3.3. Δεν έχω τη συσκευή δίπλα μου. Για τον exDialer: Αν είσαι root, δες στην περιγραφή αυτό που σου έγραψαν παραπάνω. Αν δεν είσαι η μόνη λύση είναι να ορίσεις ως default πρόγραμμα για να ανοίγεις τις αναπάντητες τον stock dialer. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 επειδη θελω να κανω αναβαθμηση στο OS της ταμπλετας τα saves απο τα angry birds σε πιο directory βρισκονται? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Για τα 10€ που κοστίζει ειναι πολύ καλή πρόταση.Και αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα το θεωρώ καλύτερο από το dont panic σε δυνατότητες αλλά νομίζω ότι κλειδώνει στο imei και ειναι μόνο για 1 συσκευή οριστε; Στο imei; Δηλαδη εγω που πηγα το κινητο μου στο service γιατι εβγαλε προβλημα η καμερα και μπορει να μου το αντικαταστησουν αν δεν επισκευαζεται θα πρεπει να το ξαναγορασω; Ελπιζω να κανουν πλακα. :mad: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts