Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το εξής θέμα: Είχα εγκαταστήσει από το market τη δοκιμαστική έκδοση του dont panic. Μετά το αγόρασα από το site της εταιρίας και το εγκατέστησα. Μου είπαν όμως ότι αναβαθμίσεις κλπ. να τις κατεβάζω, όποτε βγαίνουν, από το site και όχι από το market. Τις τελευταίες μέρες μου έρχεται ειδοποίηση από το market για ενημέρωση της trial version που είχα εγκαταστήσει πριν την αγορά. Μπορώ να κάνω απεγκατάστασή της; Θα επηρεαστεί η κανονική και αγορασμένη έκδοση; Ευχαριστώ

Παιδιά μήπως μπορείτε να στείλετε pm με κανένα link για αναβάθμιση στους χάρτες του sygic;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ποια έκδοση του Sygic έχεις?

Αν έχεις την 11.2.5 ή 11.2.6 δεν υπάρχει κάτι άλλο από χάρτες.

Το Sygic σε αντίθεση με άλλα προγράμματα δεν παίρνει χάρτες από άλλα προγράμματα, οπότε αν έχεις κατεβάσει αυτούς που αντιστοιχούνε στην έκδοση που φοράς, δεν έχεις επιλογή για νεώτερους χάρτες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα παιδια! Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορω να δυναμωσω το wifi του κινητου ετσι ωστε να πιανω ευκολοτερα; Ευχαριστω

• Administrators
Καλησπερα παιδια! Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορω να δυναμωσω το wifi του κινητου ετσι ωστε να πιανω ευκολοτερα; Ευχαριστω

Όχι, αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα να δυναμώνει με κάποια εφαρμογή.

Modpic.gif

Για το κινητό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο,άμα όμως είσαι στο σπίτι σου και θες πχ να πιάσεις στον πάνω όροφο η έχεις το ρούτερ σου σε δωμάτιο και δεν πιάνεις στο μπαλκόνι τότε δοκιμασε με μια κεραία στο ρούτερ σου,εχει σε όλα τα καταστήματα με pc,ελπίζω να σε βοήθησα.

A ναι? Καταπληκτικα... Στον κουβα τα ευρουλακια... Γνωριζει καποιος αν υπαρχει προγραμμα gps που μεταφερεται χωρις προβληματα απο συσκευη σε συσκευη?

Επικοινώνησε με την υποστήριξη του προγράμματος, λογικά θα σε βοηθήσουν χωρίς πρόβλημα.

Είχα το ίδιο θέμα με το Sygic και λύθηκε σε δέκα λεπτά.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Για το κινητό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο,άμα όμως είσαι στο σπίτι σου και θες πχ να πιάσεις στον πάνω όροφο η έχεις το ρούτερ σου σε δωμάτιο και δεν πιάνεις στο μπαλκόνι τότε δοκιμασε με μια κεραία στο ρούτερ σου,εχει σε όλα τα καταστήματα με pc,ελπίζω να σε βοήθησα.

Πώς την ζητάμε για να κάνω μια αναζήτηση στο ίντερνετ ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

Πώς την ζητάμε για να κάνω μια αναζήτηση στο ίντερνετ ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

wifi booster λεγεται.δες εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533070

Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για ληψη ελληνικων ραδιοφωνικων σταθμων μεσω internet?

Το tune-in radio που εχω, αν και απιστευτη εφαρμογη, δεν εχει παρα σχετικα λιγους ελληνικους ραδιοφωνικους σταθμους.

Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για ληψη ελληνικων ραδιοφωνικων σταθμων μεσω internet?

Το tune-in radio που εχω, αν και απιστευτη εφαρμογη, δεν εχει παρα σχετικα λιγους ελληνικους ραδιοφωνικους σταθμους.

wind radios.νομιζω θα σε καλυψει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arxnet.windradio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnhuZXQud2luZHJhZGlvIl0.

Εμενα μου βρισκει αρκετους σταθμους παντως που θελω να ακουω μερικες φορες απο Κρητη...

Το wind radios δεν μου επαιξε κανενα σταθμο, οτι κι αν δοκιμασα. Μηπως παιζει μονο αν εχει καποιος wind συνδεση?

Το greek radios φαινεται καλο, αλλα ζηταω πολλα αν ηθελα και ενσωματωμενη δυνατοτητα ηχογραφησης; (το wind εχει οπως ειδα, αλλα δεν επαιξε τιποτε)

Το wind radios δεν μου επαιξε κανενα σταθμο, οτι κι αν δοκιμασα. Μηπως παιζει μονο αν εχει καποιος wind συνδεση?

Το greek radios φαινεται καλο, αλλα ζηταω πολλα αν ηθελα και ενσωματωμενη δυνατοτητα ηχογραφησης; (το wind εχει οπως ειδα, αλλα δεν επαιξε τιποτε)

Μόνο στο tune in pro έχει τέτοια δυνατότητα από όσο ξέρω..

Sent from my ST18i using Tapatalk 2 Beta-4

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Σε εμένα με cosmote, δουλεύει και ηχογραφεί κανονικά το wind radios.

Σε εμένα με cosmote, δουλεύει και ηχογραφεί κανονικά το wind radios.

+1 και απο μενα με cosmote..

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Τρέξτε Android εφαρμογές στο pc σας!

Λειτουργεί πολύ καλά κι ας είναι η πρώτη Beta!!!

http://www.enternity.gr/Article/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-Android-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/8033.html

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τρέξτε Android εφαρμογές στο pc σας!

Λειτουργεί πολύ καλά κι ας είναι η πρώτη Beta!!!

http://www.enternity.gr/Article/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-Android-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/8033.html

Το ειχα δοκιμασει πριν καποιο καιρο, δυστυχως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να λειτουργησει.

Δοκιμασα διαφορα apk αλλα τιποτε δεν εκανε. Καλη η θεωρια, αλλα στην πραξη...

Το ειχα δοκιμασει πριν καποιο καιρο, δυστυχως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να λειτουργησει.

Δοκιμασα διαφορα apk αλλα τιποτε δεν εκανε. Καλη η θεωρια, αλλα στην πραξη...

Μήπως δοκίμασες κάποιο άλλο; Αυτό είναι στη beta1 τώρα!

έπαιξα angry birds, fruit ninja και άνοιξε πολλές από τις εφαρμογές μου.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εμένα μου έλεγε να απεγκατάστασησω ένα πρόγραμμα που δεν είχα καν μέσα στον υπολογιστή κ δεν έπαιζε

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλησπέρα. Παιδιά εδώ και λίγες μέρες συμβαίνει κάτι κουφό στο galaxy SII που έχω. Λοιπόν βήμα βήμα εξηγώ τι συμβαίνει :

1) Το εχω στη ρύθμιση "ΔΟΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ"

2) Το βάζω από τη μπάρα συντομεύσεων στο ΑΘΟΡΥΒΟ με ΔΟΝΗΣΗ και εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού με τις δύο γραμμές.

3) Αν με καλέσει κάποιος, μετά, χωρίς να πειράξω τίποτα, το εικονίδιο του κινητού με τις γραμμές αλλάζει από μόνο του!!!! και εμφανίζεται το ηχείο αλλά η δόνηση λειτουργεί κανονικά αν με καλέσει κάποιος είτε στο αθόρυβο είτε με ήχο!!!

Στο Ρυθμίσεις> Ήχος > Δόνηση αλλάζει μόνο του από ΠΑΝΤΑ σε ΠΟΤΕ!!!!

Τι να συμβαίνει ; ΒΟΗΘΕΙΑ

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μήπως κάποια εφαρμογούλα που επηρεάζει τον ήχο και τις ρυθμίσεις του;Για ψάξτο λίγο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ (απο τα 444 ελευθερα) πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο. Τρωει τρελα σκαλωματα η ταμπλετα.Μπορει να οφειλετε και απο την ROM της voda που ειναι περασμενη?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ (απο τα 444 ελευθερα) πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο. Τρωει τρελα σκαλωματα η ταμπλετα.Μπορει να οφειλετε και απο την ROM της voda που ειναι περασμενη?

Εννοείς ποιες εφαρμογές τρέχουν στη RAM?Γιατί η RAM είναι η προσωρινή μνήμη.

Με κάποιο task manager μπορείς να δεις τι φορτώνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στο αιφον η εκδοση περιελαμβανε δωρεαν αναβαθμισεις χαρτη για παντα?

ρωτω γιατι πραγματικα δεν παρακολουθω τα δρωμενα στο αιος

Τελικά, για να αποκαταστήσω τα πράγματα...

Υπάρχει το Mireo Don't Panic για iPhone και Android στα αντίστοιχα markets. Οι χάρτες αγοράζονται in-app και δεν έχουν αναβάθμιση. Έχει γύρω στα 20-22€.

Το Genius Don't Panic για Android αγοράζεται από το site της NGI και έχει απεριόριστες αναβαθμίσεις χαρτών. Στα 39€.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση