mariodj Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 αυτη η εφαρμογη σου σβήνει τις διαφημίσεις που βγαζει σε μερικες εφαρμογες και παιχνιδια? AdFree Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ποιο app θεωρειτε το καλυτερο για προγνωση καιρου; Ευχαριστω :) Τελευταία χρησιμοποιώ το palmary weather και έχω παρατηρήσει μεγάλη ακρίβεια στις προγνώσεις του. Βάλε τη δωρεάν έκδοση που παίρνει τα δεδομένα από τη foreca. Είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η δεύτερη πάντως ισχυρίζεται ότι δεν θέλει ρουτ. Δεν θελει και δουλευει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Τελευταία χρησιμοποιώ το palmary weather και έχω παρατηρήσει μεγάλη ακρίβεια στις προγνώσεις του. Βάλε τη δωρεάν έκδοση που παίρνει τα δεδομένα από τη foreca. Είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. Παιδιά πως θα βάλω βαθμους Κελσίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παιδιά πως θα βάλω βαθμους Κελσίου Πας More-Settings-Units of measure και βαζεις Metric To palmary για μενα ειναι το πιο αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Μιας και 1η φορα ακουσα απο εσας για το citisnav ειπα να το δοκιμασω. Κατεβασα το trial αλλα οταν το ανοιξα για πρωτη φορα μου πεταει μηνυμα ''Please configure your internet connection!'' και με πεταει εξω! wifi και data ειναι ενεργοιημενα ομως...:confused: Ξερει κανεις τι φταει??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Και εγώ δεν βρήκα πως διαγράφονται μαζικά τα σημεία από τα αγαπημένα,αν δεν τα θέλεις.Γιαυτό που ρωτάς με τα σημεία δεν γνωρίζω σε ευχαριστω οπως και να χει Μιας και 1η φορα ακουσα απο εσας για το citisnav ειπα να το δοκιμασω. Κατεβασα το trial αλλα οταν το ανοιξα για πρωτη φορα μου πεταει μηνυμα ''Please configure your internet connection!'' και με πεταει εξω! wifi και data ειναι ενεργοιημενα ομως...:confused: Ξερει κανεις τι φταει??? οταν το ειχα βαλει δεν ειχαν το trial και το ειχα πληρωσει απο την αρχη και ετσι πρωτη φορα το ακουω αυτο. Περιμενε μηπως γνωριζει καποιος αλλος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Μια ερώτηση για την ίδια εφαρμογή. Γιατί μου βγάζει συνέχεια στην κεντρική οθόνη το home weather και όχι εκεί που βρίσκομαι? Να σημειώσω ότι το έχω επιλέξει να ανοίγει εκεί που βρίσκομαι. Edited March 23, 2012 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Τελευταία χρησιμοποιώ το palmary weather και έχω παρατηρήσει μεγάλη ακρίβεια στις προγνώσεις του. Βάλε τη δωρεάν έκδοση που παίρνει τα δεδομένα από τη foreca. Είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. Βλέπω σχήμα πρόγνωσης έναν ήλιο, ένα σύννεφο και βροχή, όλα μαζί σε ένα. Δεν ξέρω για την θερμοκρασία αν πέφτει μέσα αλλά (συγγνώμη κιόλας) τέτοια πρόγνωση κάνω και εγώ :p Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Appbrain app market. Τι κάνει ακριβώς αυτή η εφαρμογή παιδιά. Γνωρίζουμε κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αποφύγετε τα widgets καιρού, τρώνε πολύ μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Appbrain app market. Τι κάνει ακριβώς αυτή η εφαρμογή παιδιά. Γνωρίζουμε κάτι ; Σου προτείνει must have εφαρμογές...σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αποφύγετε τα widgets καιρού, τρώνε πολύ μπαταρία. Ακόμη και αν δεν ορίσουμε auto-updates; Και πως θα ομορφύνει η κεντρική οθόνη του κινητού μας τότε;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σου προτείνει must have εφαρμογές...σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Είναι απαραίτητο εργαλείο ;Πώς την βλέπεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Βλέπω σχήμα πρόγνωσης έναν ήλιο, ένα σύννεφο και βροχή, όλα μαζί σε ένα. Δεν ξέρω για την θερμοκρασία αν πέφτει μέσα αλλά (συγγνώμη κιόλας) τέτοια πρόγνωση κάνω και εγώ :p Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Εκτός από την εικόνα γράφει και δύο τρεις λέξεις για τον καιρό. Τι λέει όταν έχει αυτό το εικονίδιο; Σύγκρινε το με όποιο θες. Θα δεις ότι πέφτει πιο κοντά από όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Είναι απαραίτητο εργαλείο ;Πώς την βλέπεις ; Aυτο ειναι προσωπικη αποψη νομιζω. Κοιτα το ομως, μηπως βρεις εφαρμογες που μπορει να σε βολεψουν. Εγω παντως πιστευω οτι δε χρειαζεται να ακους τετοιες εφαρμογες για να στησεις το κινητο σου οπως θες!:) @elteo ενταξει δεν ειναι και τοσο καταστρεπτικα. Τρωνε μπαταρια οπως ολα τα widgets (συν τον συγχρονισμο αν τον εχεις ενεργοποιημενο).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Βλέπω σχήμα πρόγνωσης έναν ήλιο, ένα σύννεφο και βροχή, όλα μαζί σε ένα. Δεν ξέρω για την θερμοκρασία αν πέφτει μέσα αλλά (συγγνώμη κιόλας) τέτοια πρόγνωση κάνω και εγώ :p Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Είναι αρκετά αξιόπιστo το accuweather, τουλάχιστο για τη Ν. Φιλαδέλφεια που το παρακολουθώ. Εκτός από τα σύμβολα, έχει και μια σύντομη περιγραφή του καιρού κάπως κατατοπιστικότερη από τα σχηματάκια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κατα την γνώμη μου τα widgets του καιρού ειναι μονο για θέμα αισθητικής,άμα θέλω να δω τον καιΡο με 2 βηματα τον βλεπω ευκολα κι αξιόπιστα,browser,meteo και βλεπω οτι θελω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η widget που να δείχνει τις κλήσεις, μηνύματα, mail κλπ, με κάποια εικονίδια και με κλικ πάνω τους να πηγαίνεις κατευθείαν στο ανάλογο σημείο.Να δειχνει αναπάντητες ή αδιάβαστα μηνύματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κατα την γνώμη μου τα widgets του καιρού ειναι μονο για θέμα αισθητικής,άμα θέλω να δω τον καιΡο με 2 βηματα τον βλεπω ευκολα κι αξιόπιστα,browser,meteo και βλεπω οτι θελω Αυτό δεν υπάρχει και στο play; Το ίδιο δεν είναι; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Αυτό δεν υπάρχει και στο play; Το ίδιο δεν είναι; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Υπαρχει αλλα δεν εχει widget.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Αυτό δεν υπάρχει και στο play; Το ίδιο δεν είναι; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Υπάρχει αλλα καμία σχέση με την αξιοπιστία του site Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Υπάρχει αλλα καμία σχέση με την αξιοπιστία του site Έχουν διαφορά οι τιμές της εφαρμογής με την ιστοσελίδα; Αν είναι έτσι κρίμα, με όλες τις CM7 roms αυτήν την εφαρμογή χρησιμοποιώ! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) AdFree Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. αυτη ειναι η πρωτη που ειπα ποιο πανω οτι δεν δουλευει σε μενα που δεν ειμαι root. Δεν θελει και δουλευει την εγκαθιστω μου διαβαζει τις εφαρμογες και μετα παταω να κανει ''καθαρισμο'' σε καποια εφαρμογη η παιχνιδι και βγαζει error.δεν ξερω αν κανω κατι λαθος... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 23, 2012 by kollatos Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 την εγκαθιστω μου διαβαζει τις εφαρμογες και μετα παταω να κανει ''καθαρισμο'' σε καποια εφαρμογη η παιχνιδι και βγαζει error.δεν ξερω αν κανω κατι λαθος... αυτην την δοκιμασες ?https://play.google.com/store/apps/details?id=net.xdevelop.adblocker_t&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC54ZGV2ZWxvcC5hZGJsb2NrZXJfdCJd δες και εδω http://www.youtube.com/watch?v=57_gW6QLmfw Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts