Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο

Εννοείτε να μην εμφανίζονται οι αριθμοί σε μια σειρά ; Μόλις τώρα που το δοκίμασα βλέπω πως οι αριθμοί όταν πατάω το 123 κάτω αριστερά, εμφανίζονται διαφορετικά, δηλαδή το 123 από κάτω τα 456 κοκ. Δεξιά τους φαίνονται όλα τα σύμβολα.

ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο....

ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο....

System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο

Αλφαριθμητικο, αν καταλαβα ποιο εννοεις, εχει το HTC_ime..

ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω

Το ίδιο ήθελα να κάνω κι εγώ και τη λύση τη βρήκα με το Virtual Router . Εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τα κάνει όλα αυτόματα.

Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;;

Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει.

Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;;

Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mirkomartinovic.android.molitvenikgr&hl=el

Follow me on XDA

System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB...

το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης...

αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/

τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB...

το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης...

αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/

Για δες αυτο.

Follow me on XDA

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε την επιλογη στον dolphin browser οπου κανει Block οτι εχει να κανει με διαφημισεις;.

Μεσα στα site δεν με νοιαζει, αλλα σε καποια site (πχ ebay.com) δεν τα ανοιγει γιατι σε κανει redirect σε link οπου περιεχεται η λεξη "ad"

Γενικα οπου υπαρχει η λεξη ad στο Link που θες, σου βγαζει page not found

ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget

ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget

κατ' εμε είναι το greader pro. Αν και έχω αγορασμένο και το newsrob pro αλλά προτιμώ το πρώτο. το widget που έχει δεν το έχω δοκιμάσει

Δοκιμάστε και το d7 reader. Ειναι παρα πολυ γρηγορο και με εχει βολεψει παρα πολυ μιας και εχω παρα πολλα feeds, χωρισμένα σε φακέλους κτλ.
Oneplus 6 8/128

Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ.

Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ.

+1 για το feedr. Πολύ βολικό αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει τα widgets του.

Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αξιζει τα λεφτα του

Samsung galaxy s21+

To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται.

το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν

Σίγουρα μπορείς να βρεις free. Ακόμη και των ίδιων developers. Απλώς 20 λεπτά και μόνο για ad free 9 διαφορετικών εργαλείων συν τα κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μια καλή περίπτωση. Αλλά σαφώς ισχύει κι αυτό που λες!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

προσπαθώ με νύχια και δόντια να ΜΗΝ πληρώσω -ακόμη τα καταφέρνω-

διότι μόλις βάλω την κάρτα θα την γεμίσω

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Πολύ καλό το smart tools με κάποια έξτρα χαρακτηριστικα και all in one. Τρέξτε αδερφιαααααα! 20 λεπτά! Τσάμπα πραμα

Θα ήθελα να προσθέσω σχετικά με το Smart Tools που δοκίμασα, ότι έχει περιορισμούς, άσχετα με το χαμηλό κόστος απόκτησης. Για παράδειγμα ήταν σκέτη απογοήτευση το ότι η μέτρηση αποστάσεων πάει μόνο μέχρι τα 20 μέτρα. Δεν ευθύνεται όμως το πρόγραμμα για τις χαμηλές επιδόσεις. Υπόκειται στους περιορισμούς των αισθητήρων που έχουν οι συσκευές. Απλώς το αναφέρω να μη νομίσει κανένας ότι αγοράζει "επαγγελματικό" εργαλείο.;)

Ευχαριστώ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση