cb600f Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο Εννοείτε να μην εμφανίζονται οι αριθμοί σε μια σειρά ; Μόλις τώρα που το δοκίμασα βλέπω πως οι αριθμοί όταν πατάω το 123 κάτω αριστερά, εμφανίζονται διαφορετικά, δηλαδή το 123 από κάτω τα 456 κοκ. Δεξιά τους φαίνονται όλα τα σύμβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaratasos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο.... System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο Αλφαριθμητικο, αν καταλαβα ποιο εννοεις, εχει το HTC_ime.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω Το ίδιο ήθελα να κάνω κι εγώ και τη λύση τη βρήκα με το Virtual Router . Εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τα κάνει όλα αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mirkomartinovic.android.molitvenikgr&hl=el Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaratasos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB... το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης... αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB... το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης... αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/ Για δες αυτο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε την επιλογη στον dolphin browser οπου κανει Block οτι εχει να κανει με διαφημισεις;. Μεσα στα site δεν με νοιαζει, αλλα σε καποια site (πχ ebay.com) δεν τα ανοιγει γιατι σε κανει redirect σε link οπου περιεχεται η λεξη "ad" Γενικα οπου υπαρχει η λεξη ad στο Link που θες, σου βγαζει page not found Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget κατ' εμε είναι το greader pro. Αν και έχω αγορασμένο και το newsrob pro αλλά προτιμώ το πρώτο. το widget που έχει δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 +1 για το greader... Αξίζει.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 To widget του greader είναι scrollable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δοκιμάστε και το d7 reader. Ειναι παρα πολυ γρηγορο και με εχει βολεψει παρα πολυ μιας και εχω παρα πολλα feeds, χωρισμένα σε φακέλους κτλ. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ. +1 για το feedr. Πολύ βολικό αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει τα widgets του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ. Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αξιζει τα λεφτα του Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλησπερα μηπος γνωριζη καποιος πως δουλευει το missed call θα του ειμουν υποχρεοs στο sansetion XE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται. το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν Σίγουρα μπορείς να βρεις free. Ακόμη και των ίδιων developers. Απλώς 20 λεπτά και μόνο για ad free 9 διαφορετικών εργαλείων συν τα κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μια καλή περίπτωση. Αλλά σαφώς ισχύει κι αυτό που λες!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 προσπαθώ με νύχια και δόντια να ΜΗΝ πληρώσω -ακόμη τα καταφέρνω- διότι μόλις βάλω την κάρτα θα την γεμίσω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πολύ καλό το smart tools με κάποια έξτρα χαρακτηριστικα και all in one. Τρέξτε αδερφιαααααα! 20 λεπτά! Τσάμπα πραμα Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Θα ήθελα να προσθέσω σχετικά με το Smart Tools που δοκίμασα, ότι έχει περιορισμούς, άσχετα με το χαμηλό κόστος απόκτησης. Για παράδειγμα ήταν σκέτη απογοήτευση το ότι η μέτρηση αποστάσεων πάει μόνο μέχρι τα 20 μέτρα. Δεν ευθύνεται όμως το πρόγραμμα για τις χαμηλές επιδόσεις. Υπόκειται στους περιορισμούς των αισθητήρων που έχουν οι συσκευές. Απλώς το αναφέρω να μη νομίσει κανένας ότι αγοράζει "επαγγελματικό" εργαλείο.;) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts