maximos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Πολύ καλό. Έλειπε κάτι τέτοιο.. Τί ακριβός κάνει ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Τί ακριβός κάνει ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σου επιτρέπει να κατεβάσεις τα apk των εφαρμογών στον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ρε παιδιά, έβαλα το foursquare και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι τραγική... Επίσης μου ανοίγει συνέχεια του gps ακόμη κι όταν το έχω απενεργοποιημενο. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ψαχνω καποια εφαρμογη screenshot που να μην χρειαζετε να εισαι root.οσες εχω βαλει μου λενε οτι πρεπει να εισαι.υπαρχει καμια? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ψαχνω καποια εφαρμογη screenshot που να μην χρειαζετε να εισαι root.οσες εχω βαλει μου λενε οτι πρεπει να εισαι.υπαρχει καμια? Αν έχεις το nexus όπως λέει το avatar σου δεν χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογή. κρατάς παρατεταμένα το power + volume down και βγάζει.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αν έχεις το nexus όπως λέει το avatar σου δεν χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογή. κρατάς παρατεταμένα το power + volume down και βγάζει.. εχω το google nexus s i 9020 με την 4.0.3 το εκανα αλλα δεν βγαζει.(το τηλεφωνο στο avatar δεν το βρισκω να το αλλαξω) Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Για να το δείς, πρέπει να δεις ποιές εφαρμογές ζητάνε το location σου στα permissions που ζητάνε. Πχ το facebook και άλλες εφαρμογές ζητάνε να δουν την τοποθεσία σου... Οπότε πρέπει να κοιτάς τα permissions ή απλά να απενεργοποιήσεις το gps και να το ενεργοποιείς μόνο όταν το θες. Υπάρχουν και προγράμματα που blockάρουν κάποια permissions των εφαρμογών, αλλά μετά μπορεί να έχεις προβλήματα με force closes Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ψαχνω καποια εφαρμογη screenshot που να μην χρειαζετε να εισαι root.οσες εχω βαλει μου λενε οτι πρεπει να εισαι.υπαρχει καμια? πια στα καινουρια κινητα κανει απο μονο του Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 πια στα καινουρια κινητα κανει απο μονο του το πιο απλό πράγμα δεν μπορούν να κάνουν έλεος δηλ. Κάνει τόσα και ένα ss δεν μπορείς να πάρεις αν δεν είναι χακαρισμένος...:down::dash: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) το πιο απλό πράγμα δεν μπορούν να κάνουν έλεος δηλ. Κάνει τόσα και ένα ss δεν μπορείς να πάρεις αν δεν είναι χακαρισμένος...:down::dash: Κάτσε βρε. Απο gb και μετά η λειτουργία για ss είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό. Αν ψάξεις στο google δηλαδή δεν θα βρεις με ποιον συνδυασμό τραβάς ss στην όποια συσκευή σου? Τι λέμε τώρα.. εχω το google nexus s i 9020 με την 4.0.3 το εκανα αλλα δεν βγαζει.(το τηλεφωνο στο avatar δεν το βρισκω να το αλλαξω) Είσαι σίγουρος? Ρώτησες στο θρεντ της συσκευής σου και σου είπαν δε γίνεται? Γιατί η ρομ που φοράω είναι πορτ της δικής σου και βγάζω κανονικά ss με power +vol down. Edited February 26, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Δεν έχουμε όλοι Νεξους. Στα νορμάλ τηλ πρέπει να είσαι ρουτ...μπουτ και το μαλλί της γριάς. Τέσπα, δεν βγάζω και χ ....κα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Δεν έχουμε όλοι Νεξους. Στα νορμάλ τηλ πρέπει να είσαι ρουτ...μπουτ και το μαλλί της γριάς. Τέσπα, δεν βγάζω και χ ....κα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Βγάζω ss χωρίς πρόγραμμα με απαίτηση root σε galaxy s,ace,y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δώσε μας τα φώτα σου τότε... με ποια εφαρμογή ή πως anyway ... ρώτησε ένα παιδί πιο πάνω αλλά κι εγώ πριν λίγο καιρό.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δώσε μας τα φώτα σου τότε... με ποια εφαρμογή ή πως anyway ... ρώτησε ένα παιδί πιο πάνω αλλά κι εγώ πριν λίγο καιρό.. σε gb (στις συσκευές μου) βγάζεις με home+back. Στο S με ics βγάζω με power+vol down. Πάρε φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δεν..... τσάμπα το φως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δώσε μας τα φώτα σου τότε... με ποια εφαρμογή ή πως anyway ... ρώτησε ένα παιδί πιο πάνω αλλά κι εγώ πριν λίγο καιρό.. Ειδικα για σενα μου ειπε η google δεν γινεται...βγαζε με φωτογραφικη την οθονη κ το κινητο φωτογραφιες :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 το πιο απλό πράγμα δεν μπορούν να κάνουν έλεος δηλ. Κάνει τόσα και ένα ss δεν μπορείς να πάρεις αν δεν είναι χακαρισμένος...:down::dash: σε xperia neo v με 2.3.4 μπορω να κανω ανετα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δεν..... τσάμπα το φως. Ο κινέζος θα έχει το πρόβλημα τότε :) Τσάμπα φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα που να μετραει το χρονο των κλησεων, τα μηνυματα και τα ΜΒ ιντερνετ. Για παραδειγμα εχω το Unlimited 30 με 1500 λεπτα ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone, 70 λεπτά ομιλίας προς άλλα κινητά και σταθερά, 30 SMS προς άλλα δίκτυα, 100 MB Internet Θα ηθελα λοιπον ενα προγραμμα παραμετροποιησιμο που να μπορει να μετραει ακριβως αυτο το προγραμμα συμβολαιου. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 για τσεκαρε τούτη [Εφαρμογή] Vodafone Info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ειδικα για σενα μου ειπε η google δεν γινεται...βγαζε με φωτογραφικη την οθονη κ το κινητο φωτογραφιες :D πουλάκι εδώ είσαι;:shifty: τι κινητό έχεις αυτή την εβδομάδα;:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 για τσεκαρε τούτη [Εφαρμογή] Vodafone Info την γνωριζω αυτη την εφαρμογη, απλα εψαχνα για καποια εφαρμογη που να τρεχει στο κινητο μου Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ποια συσκευή έχεις και δε λειτουργεί η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ποια συσκευή έχεις και δε λειτουργεί η εφαρμογή; το legend εχω, λειτουργει η εφαρμογη αλλα θα ηθελα εφαρμογη που να τρεχει στο κινητο μου. Τα μηνυματα που στελνω στο 1284 δεν λενε ποσα λεπτα απο τα 1500 υπολοιπονται Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Μπορείς να μου πεις πως γίνεται ; gmail/ρυθμίσεις/λογαριασμοί και εισαγωγή/Προσθέστε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 που σας ανήκει. Εκεί βαζεις τον οτενετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts