akpe Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε διάφορα στοιχεία του συστήματός σας (από cpu usage, memory usage, processes, fans κ.λπ.) μέσω του κινητού σας! http://www.mobilepcmonitor.com/ (υπάρχει lite έκδοση και κάνει μια χαρά δουλειά!) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Υπάρχει μια εφαρμογή με τίτλο widgetlocker lockscreen που με την σχετική ρύθμιση ενεργοποιεί την οθόνη με όλα τα hard keys. Δεν ξέρω αν σου κάνει αυτό. την δοκιμασα, μηπως και η τελευταια εκδοση το εκανε αλλα δυστυχως Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μπορεί κάποιος να κοιτάξει αν αυτό εδώ μπορεί να γίνει συμβατό με Xperia mini...? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 την δοκιμασα, μηπως και η τελευταια εκδοση το εκανε αλλα δυστυχως Σε froyo 2.2 σε κινητά htc νομίζω ότι δεν πολυ-γίνεται. Ίσως με κάποια custom rom μόνο, γιατί στο desire ξέρω ότι γίνεται. Εγώ χρησιμοποιώ το taptapapp που με διπλό κλικ στον αισθητήρα εγγύτητας ανάβει την οθόνη, οπότε εν μέρει έχω λύσει το πρόβλημά μου... Μπορεί κάποιος να κοιτάξει αν αυτό εδώ μπορεί να γίνει συμβατό με Xperia mini...? Δεν ξέρω αν είναι συμβατό, αλλά μπορείς να κάνεις ένα post στο θέμα στο xda και φαντάζομαι θ'ανταποκριθεί :) Πάντως χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχουν battery mods για το x10 mini ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Σε froyo 2.2 σε κινητά htc νομίζω ότι δεν πολυ-γίνεται. Ίσως με κάποια custom rom μόνο, γιατί στο desire ξέρω ότι γίνεται. Εγώ χρησιμοποιώ το taptapapp που με διπλό κλικ στον αισθητήρα εγγύτητας ανάβει την οθόνη, οπότε εν μέρει έχω λύσει το πρόβλημά μου... και το taptapapp που εχω δοκιμασει δεν δουλευε παντα καλα, ασε που μου φαινοταν αβολο, εκτος αν δεν το ειχα συνηθισει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Πάντως χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχουν battery mods για το x10 mini ;) Ναι, υπάρχουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ναι, υπάρχουν. Το ξέρω ότι υπάρχουν!!!Αλλά έχει πιο ποικιλία το προγραμματάκι και είναι πιο γρήγορη η διαδικασία απ' το να αντιγράφεις και να μεταφέρεις τα αρχεία στην κάρτα... :) Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω το τελευταίω google maps γιατί δεν μπορώ να το βρω στο μάρκετ. Δεν έχω κάνει ρουτ.. Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 την δοκιμασα, μηπως και η τελευταια εκδοση το εκανε αλλα δυστυχως Στο desire το δικό μου πάντως δουλεύει μια χαρά.Έχει επιλογή στο μενού.Την τικάρησες; Αλλιώς δοκίμασε το no lock που σου έγραψα παραπάνω. https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=search_result Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 και το taptapapp που εχω δοκιμασει δεν δουλευε παντα καλα, ασε που μου φαινοταν αβολο, εκτος αν δεν το ειχα συνηθισει Κι εμένα μου φαινόταν άβολο στην αρχή, αλλά έβαλα στις ρυθμίσεις τον αισθητήρα να έχει τη μέγιστη ακρίβεια και μου δουλεύει αρκετά καλά... Τουλάχιστον είναι το μόνο που μου δουλεύει. Στο desire το δικό μου πάντως δουλεύει μια χαρά.Έχει επιλογή στο μενού.Την τικάρησες; Αλλιώς δοκίμασε το no lock που σου έγραψα παραπάνω. https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=search_result Νομίζω στο desire είναι ok. Και κάτι patch που υπήρχαν για άλλα κινητά της htc με 2.2 (για το wildfire που έχω εγώ ξέρω σίγουρα) ότι δε γίνεται πλέον να λειτουργήσουν. Λειτουργεί μόλις κλείσεις το κινητό με το power button (δε μιλάω για απενεργοποίηση αλλά για την "αναμονή") και πατήσεις το trackpad, αλλά αν περιμένεις λίγο μετά τίποτα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Στο desire το δικό μου πάντως δουλεύει μια χαρά.Έχει επιλογή στο μενού.Την τικάρησες; Αλλιώς δοκίμασε το no lock που σου έγραψα παραπάνω. https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=search_result δοκιμασα το Anyunlock, δε δουλευει τελεια αλλα νομιζω καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω το τελευταίω google maps γιατί δεν μπορώ να το βρω στο μάρκετ. Δεν έχω κάνει ρουτ.. Ευχαριστώ! https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Κανενα προγραμμα να συχρονισω της επαφες μου με της επαφες του Facebook ωστε να εχω της φωτο;με το pc μπορουμε να συγχρονισουμε με καποιο προγραμμα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Tι βλεπω, βγηκε Spb Wireless Monitor? Ή υπηρχε και δεν το ειχα δει? https://market.android.com/details?id=com.spb.wirelessmonitor Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα. Έχω το navigon και θέλω να μάθω αν μπορώ να αλλάξω τα λόγια. πχ όταν στρίψω κάπου λάθος να βάλω μια αστεία φωνή και να μου λέει ότι έχω κάνει λάθος παρά να είναι συνέχεια η ίδια φωνή όπως τώρα. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Από 5.0 και μετά υπάρχει το 3D view. H τελευταία είναι η 5.2 όπως είπε ο Voltron από πάνω. Δεν υπάρχουν παντού 3D Buildings. Πήγαινε στο κέντρο της Αθήνας αν θες να δεις στην Ελλάδα 3D και δεν πρέπει να έχεις επιλεγμένο κανένα επίπεδο (όπως δορυφόρος, κυκλοφορία κλπ.) Μπαίνω στο Market να κατεβάσω την 5.2 έκδοση αλλά δεν μου την εμφανίζει...??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μπαίνω στο Market να κατεβάσω την 5.2 έκδοση αλλά δεν μου την εμφανίζει...??? Στα μαγαζακια γρηγορα:lol::lol::lol::lol: Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μπαίνω στο Market να κατεβάσω την 5.2 έκδοση αλλά δεν μου την εμφανίζει...??? Τρέχουσα έκδοση 5.2.1. Για να δεις ορισμένες εφαρμογές της Google (και τις paid) χρειάζεσαι root + Market Enabler. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Τρέχουσα έκδοση 5.2.1. Για να δεις ορισμένες εφαρμογές της Google (και τις paid) χρειάζεσαι root + Market Enabler. Πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις στο market enabler? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Υπάρχει λύση και λέγεται DefyBatt 1% Γιατί δεν μπορώ να αγοράσω την εφαρμογή ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις στο market enabler? Settings List > [us] T-Mobile (T-Mobile) (πατημένο πάνω) > fake this provider now Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 για να δουλεψει το market enabler θελει πιστωτικη?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 για να δουλεψει το market enabler θελει πιστωτικη?:cry: Θέλει root. Για να αγοράσεις από το market χρειάζεσαι κάρτα αλλά όχι απαραίτητα πιστωτική. Και η χρεωστική μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ειμαι ροοτ αλλα θα μπορω να δω τις εφαρμογες αν δεν βαλω αριθμο πιστωτικης η χρεωστικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ειμαι ροοτ αλλα θα μπορω να δω τις εφαρμογες αν δεν βαλω αριθμο πιστωτικης η χρεωστικης? Από τον υπολογιστή σου τις βλέπεις ήδη. Για να τις βλέπεις και από τη συσκευή θα χρειαστεί να βάλεις το market enabler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts